×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургаският депутат Николай Тишев: Следващите парламентарни избори ще са предсрочни


23 Март 2018, Петък, 14:04 ч.
Автор: Флагман.бг

„Има два признака, които подсказват наближаването на предсрочни избори. Едното е влизането от скандал в скандал. Второто е създаването на нови политически субекти на политическия небосклон. РБ се разпада, върви се към нов десен проект. „Обединени патриоти” също вървят към разцепление, като на следващите избори, които ще са предсрочни, НФСБ няма да се яви заедно с Атака и ВМРО”. Това заяви бургаският народен представител от ПГ на „БСП за България” Николай Тишев в ефира на Радио К2.

Той прогнозира, че предсрочни избори ще има или до края на годината, или в началото на следващата година. Според Тишев те ще бъдат най-вероятно комбинирани с евроизборите.

Относно работата за подобряване състоянието на регионите, народният представител посочи, че премиерът Борисов както винаги действа на пожар - обявява някакви конкретни мерки, които в следващите 3-4 дни ще бъдат забравени, посочва Тишев. 

„Явно това е един кризисен пиар, който да поутеши обществените настроения, че държавата не се справя с ангажиментите си. Сигурно утре ще кажат, че до всеки един български граждани ще застане един чиновник, който да изпълнява исканията му. Това е смехотворно и няма как да се случи", каза още депутатът.

На въпрос, свързан с ескалиращото обществено недоволство, народният представител отговори, че страх от такова трябва да имат на първо място управляващите, защото те носят отговорност за управлението. Работата на опозицията е да посочва проблемите и БСП е особено активна в това отношение. „ГЕРБ има от какво да се притесняват, защото откакто започна европредседателството управлението влиза от скандал в скандал и все повече хора изразяват недоволство от управляващите и от мнозинството в Народното събрание!”, категоричен бе той.

Николай Тишев обясни, че в края на миналата година ГЕРБ са се молели да дойде по-бързо 1-ви януари и началото на европредседателството с надеждата, че ще утихнат протестите заради аргумента да не се излагаме пред чужденците. Само че е станало точно обратното - протестите са станали още по-масови, зачестили са и скандалите. „Дори в момента съм чувал неофициално коментари от представители на ГЕРБ в парламента, които започнаха да се молят по-бързо да минат тези 6 месеца, да излезем от светлината на прожекторите, за да го няма този натиск от обществото”.

Разговорът обхвана и темата за сделката за ЧЕЗ. Николай Тишев заяви, че тепърва ще трябва да се дават важните отговори за тази сделка. Той обясни, че в последните дни е излязъл нов скандал около „Инерком" - компанията е наела огромни площи в идеалния център на София на смешно ниски цени. Обяснението им е, че разликата в цената ще им бъде призната за ремонт, но към момента няма направено остойностяване ще има ли въобще нужда от ремонт.

„Все още обаче нямаме отговор на най-важния въпрос - кой стои зад „Инерком" и зад Гинка! Мисля, че само на първолаците не им е ясно, че тя е подставено лице и зад нея стои някой!" каза народният представител. Той добави, че скандалът вече е засегнал и Чехия, а местните медии пишат, че „Инерком" не дава най-висока цена в конкурса, но въпреки това е избрана.

В категории: Политика


5
Коментара
5
Коментара по темата
5.
77
23.03.2018 16:42:39
1
1
прост по прост най-прост Тишев
4.
bgman
23.03.2018 12:59:38
3
4
Гладна кокошка просо сънува...
3.
Ssss
23.03.2018 12:40:16
2
3
Тук трябва да имаме Ердоган да видите как ще се наред нещата ти не изпълняваш затвор веднага на секундата
2.
Българче
23.03.2018 12:35:39
2
4
Вие г-н Тишев какво сте направили и какво ще направите ако дойдете така наречената партия БСП.Там сте за да захапате сладката част от месото и после ние обикновените граждани пак с пръст в уста.Как така за 20 години не намерихте правилното решение за държавата да се обедините всички партий да направите нещо хубаво за нас гражданите.Иииииии ако дойдете на власт ще ви слушаме само за далаверите на предишното правителство и накрая пак няма да има виновни за нищо а ние уважаеми Господа ще си взимате заплатите и народа кучетата го яли.Ние сме си виновни защото ходим и гласуваме за хора който не изпитват и не уважават собствените си граждани.Общо взето храни куче да те лаеееее
1.
1
23.03.2018 11:22:16
3
12
Тишев, Тишев, великият анализатор остави колегата Зафиров да си движи скандалите и компроматите, ти и за това не ставаш
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Напрежение в Кюстендил заради епидемията от коклюш Напрежение в Кюстендил заради епидемията от коклюш Обвиняват жителите на един от кварталите в ниска здравна култура, заради която е на път да избухне национална пандемия Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни
Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Окааза се, че са фалшиви Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори