×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тоалетите на „Оскарите” – от папийонката, през V-деколтето до шлейфа (СНИМКИ)


Тоалетите на „Оскарите” – от папийонката, през V-деколтето до шлейфа (СНИМКИ)
Вижте някои от най-впечатляващите рокли и костюми на червения килим, преценката оставяме на вас
06 Март 2018, Вторник, 20:30 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА, снимки: Reuters, Vogue

Мъжете бяха традиционалисти, при дамите-много цветове, всякакви модели и материя - с две думи "модата е неясна"

Безспорно наградите „Оскар” на Филмовата академия е едно от най-очакваните през годината светски събития в Америка. На церемонията на „Златния глобус” звездите от малкия и големия екран се появиха в черни рокли и костюми като символ на протест срещу сексуалното насилие в индустрията.
На 90-тите награди „Оскар”  обаче дамите буквално се надпреварваха за модна награда.

Разчупени тоалети, остри деколтета, дълги шлейфове и още по-дълги цепки. За мъжете нямаме какво да кажем- традиционни костюми с папийонки, в нюанс бяло-черно, но имаше и такива, който разбиха обичайната визия на мъжкото облекло-бяха избрали бяла папийонка за бяла риза. Твърде неодобрена в обществото комбинация, предвид, че двата елемента са в един цвят и се сливат. Въпреки че така облеклото също е тържествено, то по-скоро ни препраща към  дрес код-а в стил “White tie”.

Женските тоалети определено са по-интересната част на червения килим. И като припомним, че сме в годината на кучето, то жълтият цвят е най-подходящ за такива събития. Поне така смятат астролозите.
Номинираната за най-добър режисьор Грета Груик  и актрисата Ейза Гонзалез бяха сред дамите избрали именно жълтия цвят. Пищни деколтета и тънки презрамки. Може би не най-подходящите модели рокли, но все пак в тон с изискванията в годината на кучето.


Ейза Гонзалез


Грета Груик

Синият цвят-въпреки че хората отдавна са открили, че, когато се загледаш в небето, започваш да губиш мисълта си или пък че важни бележки не се пишат на синя хартия, защото се забравят. И обратно на суеверията Никол Кидман и Дженифър Гарнър останаха запомнени с невероятните си сини дълги рокли. Изчистени модели, натрапчив цвят, малко бижута за разкош, така двете дами минаха по червения килим. И ако според Vogue Никол направо е "убила" с нейното синьо Армани, то според други модни критици роклята е твърде неподходяща за 50-годишната актриса.


Никол Кидман


Дженифър Гарнър

Не може да отречем, че на тазгодишните награди липсваха онези фееерични  и напудрени тоалети. Дамите масово бяха предпочели изчистени и семпли кройки, не стана ясно каква точно е модната тенденция в момента.

Такава бе и роклята на младата актриса Зендая, станала известна от „Дисни”. Тя бе с небрежен вдигнат горе кок и с лек  грим, а роклята-тъмно развълнувано море от лека и приятна материя. Елегантността се допълваше от модела на самата рокля- с едно рамо.


Зендая

Червеното се оказа най-предпочитаният цвят за тоалет на церемонията. Много дами бяха избрали дълги елегантни рокли с V-образно деколте, загадъчни цепки  и с различна форма ръкави. Някои бяха като близначки.




Впечатление направи и стилната бяла рокля на Джейн Фонда. Отново дълга, с бюстие, но прилично покрита с ръкавели в интересна форма. Модел, който може би много булки биха предпочели за сватбения си ден, но защо Фонда бе избрала да бъде "ледена кралица" на червен килим, никой не знае.


Джейн Фонда


Дженифър Лорънс и Салма Хайек

Диор за носителката на Оскар Дженифър Лорънс. Тънки презрамки, златисти пайети, пайети и пак пайети, твърде много пайети. Блясък от всики страни. Тя нямаше нужда от обеци или колие, защото цялата беше едно подвижно бижу. При Лорънс роклята и наградите „Оскар” не бяха от значение. Тя бе може би единствената актриса, която искрено и с чаша шампанско в ръка, бе отишла на церемонията, за да се забавлява. Иначе роклята й беше хубава, докато не започна да прескача седалките, за да стигне до своята приятелка Салма Хайек. Какво да кажем за нейната рокля Гучи, гарнирана с диамантения гирлянд на  Хари Уинстън и с обща стойност от само 4,2 милиона долара и накрая какво – един висящ полилей. Така модните критици нарекоха светлолилавата рокля на актрисата, която също бе избрала тоалет изработен изцяло от пайети, но в добавка имаше и волани. Жалко за милионите, защото модните експерти обявиха Салма за актрисата с най-ужасния тоалет на червения килим.



Но шокиращите тоалети не спират дотук. Впечатление направи, че сред гостите на церемонията имаше и такива, които бяха предпочели по-нестандартни тоалети..или поне така си мислеха, че изглеждат. Хали Бенет се появи в рокля на Диор, която приличаше по-скоро на вързан сноп пръчки, покрити с козина. А дължината беше малко над кокалчето. Не, не, не и пак не. Тази рокля, макар и Диор и струваща сигурно хиляди, бе едно от най-ужасните попадения на бляскавото събитие.


Хали Бенет

И ако говорим за бомби нека споменем испанската актриса Пас Вега, която бе избрала бяла рокля с червени флорални мотиви. Шарка, приличаща на селската мошама от 96`. И да се върнем в този период. Актрисата Рита Морено се появи в роклята си от 1962 година. Отново модел с бюстие и дълги ръкавици, но за цялостната визия за жалост приключва с нещо, напомнящо на бъчва или по-скоро пачка, която е била модерна през миналия век. Определено Морено  е запазила стройната си фигура, но годининките й не са предназначени за това облекло, още по-малко да се яви на събитие от такъв висок ранг. Въпреки това тя бе спрегната за една от най-добре изглеждащите знаменитости в звездната нощ.


Пас Вегас


Рита Морено

Както винаги и на тазгодишната церемония за връчване на наградите „Оскар” модни гафове не липсваха. Освен „стилните” изцепки, награждаването е било гледано от изключително малък брой зрители, което е достатъчен показател за рейтинга на светското събитие.  А за спечелилите „Оскар”-и: Честито, догодина се постарайте така и за визията си!

В категории: Лайфстайл


Коментари
Флагман.БГ Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда 21/05/2024, Вторник 11:32 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
„СОЛиСиМи“ даде сцена на талантливи млади музиканти в Бургас „СОЛиСиМи“ даде сцена на талантливи млади музиканти в Бургас Трите вечери предложиха незабравима емоция на участниците и публиката Забравете за такива спасители, тази година дядовци ще ни вадят от водата Забравете за такива спасители, тази година дядовци ще ни вадят от водата 70-годишни ще работят като лайфгардове  Внимавайте с бързите кредити, има ръст на делата за отпуснати заеми Внимавайте с бързите кредити, има ръст на делата за отпуснати заеми Златното правило е, че размерът на задълженията към кредитни институции не трябва да надвишава 30-40% от нетния доход, припомни Десислава Николова Очаква ни лято, изпъстрено с фестивали и събития, ето защо да изберете Южното Черноморие Очаква ни лято, изпъстрено с фестивали и събития, ето защо да изберете Южното Черноморие Южното Черноморие, освен богато културно-историческо наследство, притежава и изключително красива природа – едни от най-красивите плажове Пепи Усмивката стреля по зет си и запали дома на сестра си Пепи Усмивката стреля по зет си и запали дома на сестра си Той е затворник, сега е върнат в килията и го чакат нови обвинения „Битката на мозъците“ отново ще срещне най-знаещите ученици и студенти в Бургас, включете се в големия куиз „Битката на мозъците“ отново ще срещне най-знаещите ученици и студенти в Бургас, включете се в големия куиз Третото издание на големия младежки бургаски куиз „Битката на мозъците“ ще се проведе на 27 май в Международен конгресен център – Бургас ЦИК пак забрани представянето на резултатите от вота преди края на изборния ден ЦИК пак забрани представянето на резултатите от вота преди края на изборния ден Могат да бъдат анкетирани само вече гласували избиратели Забъркай тази вкусотийка с яйца и зелен лук, всички ще лапат и ще искат още Забъркай тази вкусотийка с яйца и зелен лук, всички ще лапат и ще искат още Ето я рецептата НАП тръгна по петите на производителите на череши НАП тръгна по петите на производителите на череши Те трябва да декларират реколтата си Министър Цоков проговори за гафа с матурите по английски език в Бургас, записът бил добър Министър Цоков проговори за гафа с матурите по английски език в Бургас, записът бил добър Заради проблеми с разпечатване на ПДФ файлова пък всички зрелостници ще получат като бонус 4 точки на изпита по български език 
Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори