×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Живко Табаков: Има едни фирми в Бургас, които са се окопали във власт


Живко Табаков: Има едни фирми в Бургас, които са се окопали във власт
Живко Табаков, председател на ДБГ Бургас, смята, че Наредбата за преместваеми обекти трябва спешно да се ревизира
06 Февруари 2018, Сряда, 00:05 ч.
Автор: Христо НИКОЛОВ

Бизнесът готви подписка срещу  „зелената зона” в града

„Наредбата за преместваемите обекти трябва спешно да се ревизира. Поканил съм на среща в Комисията по туризъм представителите на малкия и средния бизнес в града, за да чуем техните искания. Лично аз имам позиция и тя е, че има едни фирми, които са се окопали във власт и години наред получават апетитни търговски обекти на територията на Община Бургас. Тази практика трябва да бъде прекратена”.

Това сподели с безпокойство общинският председател на ДБГ-Бургас Живко Табаков по време на пресконференция, в която взеха  участие лидерът на ДБГ Димитър Делчев, Димитър Танев, член на ИС на партията и Стоян Грозев, областен координатор на ДБГ.

Общинският съветник и председател на Постоянната комисия по туризъм към ОбС - Бургас Живко Табаков каза още , че възнамерява да внесе докладна записка, в която ще настоява да отпадне „зелената зона” в Морската градина през уикенда. По думите му въвеждането на „зелена зона” е предпоставка за неравнопоставеност между бизнеса на Северния плаж и този на Централния, където в събота и неделя "синя зона" не се заплаща.

Бизнесът ще инициира стартирането на подписка за отпадането на платеното паркиране, а аз се наемам да входирам докладната за разглеждане в Общински съвет”, заяви Табаков.

По отношение на РОД-овете Табаков сподели, че вече има установен диалог между ДБГ и редица неправителствени организации. На следващ етап ще се водят разговори и с политически партии, които имат визия и са показали, че работят за развитието на Бургас.

„За нас е важно при създаването на тези реформаторски организации да се постави червена линия между хора, които работят за Бургас и такива, за които властта е самоцел. Ако ме питате конкретно дали в разговорите ще бъдат поканени колегите от РБ в Общински съвет, ще ви отговоря така – предложението ми да отпадне "зелената зона" в рамките на уикенда не бе подкрепено от тях и силно ме разочарова. Друго голямо изпитание за бъдещите ни отношения ще бъде Наредбата за преместваемите обекти”, категоричен бе Живко Табаков.

Областният координатор на ДБГ-Бургас Стоян Грозев пък обърна внимание на факта, че бургазлии дишат все по-мръсен въздух, престъпността се покачва, а икономическите показатели за града не са никак добри. Той призова управляващите да се вслушват в проблемите на обществото, защото една демократична власт би следвало да стимулира гражданите си.



17
Коментара
Завръща ли се Нана
Завръща ли се Нана 26/04/2024, Петък 17:41 0
17
Коментара по темата
17.
*********
07.02.2018 14:27:27
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
16.
Амос
07.02.2018 14:25:02
0
0
Ясен е човека! Иска да стане кмет и си поръчва ПР.
15.
*********
07.02.2018 13:31:11
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
14.
*********
07.02.2018 13:09:30
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
13.
*********
07.02.2018 10:18:14
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
1
07.02.2018 10:11:08
5
3
Браво Живко! Ама извади им имената, връзките и рушветите които се раздават или го пазиш като коз за догодина?! Трябва ама не се прави защото адашати Живко лапа комисионни от всяко местенце което раздаде. Ако не е така нека ме обори като ми покаже платформа на сайта на общината на която по некорупционен механизъм са обявени имената на ползвателите на обектите, срок на договора, обявяване на търг за отдаване и т.н. Ама адашати е зает да рита футбол а да събира парички, нали така.
11.
Доктор Фройд
07.02.2018 10:01:18
0
14
Този субект развива извънмерна активност в последно време. Поне според публикациите, излизащи във Флагман. Плаща ли си, че да бъде всеки ден на първа страница ??? И защо тук не сте забранили коментарите за него, както правите в повечето други материали, на които главен герой е компетентния, чаровен, изобщо не обслужващ братя Диневи, добре облечен Живко?
10.
se1
07.02.2018 09:52:15
3
7
Фирмата е само една и тя се нарича "ГЕРБ" , която е част от международен консорциум HSBC!
9.
Наблюдаващ
07.02.2018 09:25:45
8
3
Спокойно, Живко! Сега очаквай всички потърпевши да излеят всякаква помия по теб. Върви напред и бори несправедливоста , затова те подкрепя ме!
8.
Табак
07.02.2018 08:39:14
0
14
Честно каазано,не разбрах,нито какви промени иска да прави в Наредбата за преместваемите ,нито кои са фирмите във властта. Общо взето,ничо в материала не е ясно,освен реклама на Табаков. Взели сте някой лев,Глагман.
7.
Соса
07.02.2018 08:31:37
3
8
Май Табачето се стяга за изборите догодина. Ще се опита да измести Митко Николов.
Сега и с тази подкрепа от туристическият бранш ше си осигури доста финансиране и подкрепа.
6.
Asas
07.02.2018 08:11:13
3
11
Фирмите са свързани с общински съветници от ГЕРБ
5.
аман от еднодневки
07.02.2018 07:54:57
0
19
Фишеци ай като сте много ербап ги кажете кои са фирмите
4.
политик
07.02.2018 07:53:57
0
15
И кои са тези "едни фирми", какво е това нищоговорене? Страх лозе пази! Пази Боже от таквиз политици...............
3.
до 1.
07.02.2018 07:47:22
0
12
И аз така мисля. Като чета какви бисери ръси, ясно е, че срещу нещо всеки ден е в сайта.
2.
Дрисока
07.02.2018 07:36:46
2
15
Живко , ти чак сега ли го разбра ?
1.
*********
07.02.2018 07:30:37
1
14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Игра главна роля в приетата радушно от критиката военна драма „Син от друга майка“ Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Към момента са установени компрометираните участъци и Областно пътно управление е изготвило допълнително задание по договора с „Автомагистрали“ ЕАД за аварийно изкърпване на проблемните участъци на територията на област Бургас Завръща ли се Нана Завръща ли се Нана Тя ще повдигне завесата на личния си живот в Америка и ще разкрие пред зрителите интересни подробности за себе си Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер 
В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори