×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Учителките, малтретирали деца в Бургас, били синдикални членове, едната - лидер на СБУ


Учителките, малтретирали деца в Бургас, били синдикални членове, едната - лидер на СБУ
Светла Петрова е синдикален лидер, а Милена ИВанова членува в организацията
06 Февруари 2018, Вторник, 09:57 ч.
Източник: Offnews.bg

Янка Такева не успяла да говори с учителките, защото те не отговаряли на телефонните ѝ позвънявания

Възпитателките от детската градина "Брезичка" в Бургас са били синдикални членове, а една от тях е била лидерът на Синдиката на българските учители в заведението. Тази информация бе потвърдена от председателя на СБУ Янка Такева в отговор на въпрос от наш репортер.

В градината със скрита камера бе заснета възпитателка, която удря шамари, дърпа грубо и крещи на децата, кадрите стигнаха до медиите миналата седмица, а след скандала учителките подадоха оставки. Градината вече има и нова директорка.

Синдикалната лидерка в градината е Светла Петрова. Същата, за която баща разказа в ефира на bTV, че е удряла главата на сина му с лъжица и с канче, пълно с храна.

На отговор дали тези жени продължават да членуват в СБУ към КНСБ Такева отговори: „Не, в никакъв случай. Те напуснаха професията. Убедена съм, че никога повече няма да се включат“. Тя подчерта, че и двете били „много добри педагози“, но не стана ясно как това личи от методите им на работа.

"Много съм тъжна, разтревожена, наранена. Дълбоко съм убедена, че учителите имат нужда от една антистресова програма, каквато ние бяхме разработили с университета „Асен Златаров“ в Бургас. Тя се изпълняваше една година, но след това не беше продължена от местната власт и от Министерството на образованието“, каза Такева и подчерта колко голяма необходимост има държавата да плаща за разработването и изпълнението на подобна програма.

Такева беше категорична, че видяното на видео кадрите, заснети със скрита камера и показващи боя над деца, "не може да е подход", че с учителите, родителите и децата в градината трябва да работи психолог.

Янка Такева не успяла да говори с учителките, защото те не отговаряли на телефонните ѝ позвънявания. Разговаряла с лидера на СБУ в Бургас Константин Янков, който и днес потвърди, че учителките са членове на СБУ и че всъщност всички педагози, работещи там, са членове на Синдиката. Той говорил със Светла Петрова, която го уверила, че не е посягала на дете и че не е упражнявала никакъв натиск.

Неговото обяснение за насилието е "изключително големият брой деца и все по-невъзпитаните деца". Съчетанието на двете довеждало учителите до "хронично безсилие" да се справят, те не можели да се справят и си изпускали нервите.

В категории: Бургас


43
Коментара
Флагман.БГ "Петлите" с фурор на фестивал в Прага "Петлите" с фурор на фестивал в Прага 19/05/2024, Неделя 15:53 0
43
Коментара по темата
43.
S&D
08.02.2018 01:30:14
0
5
Директорите ги пускат от общината. А да видим кмета дали ще ви приеме искането за мандатност на дирекоторите. Там трябва да са наши хора все пак нека се гаврят с учителите - директорите в които е властта трябва да са наши хора.

Не оправдавам учителката но въпросната диркеторка я е побърквала. Понеже учителката е работила в сватбена агенция или подобно директорката я е карала да украсява цялата градина за тържества и какво ли не още. И нали се сещате че ако откаже ще си има проблеми. Я си се опълчил на директора я има 101 начина да те увилни и да направи така че повече да не работиш в детско заведение. Сложете към това и 32 деца и картинката е още по весела. Затова жената е едно кълбо от нерви... А директорката си взима парите и се чувства робовладелец.

Всичко се определя от директора - колко бонус да взима учителя, колко деца да има в група - колко учителя да има в група колко лели да има (ама по лесно по 1 леля за 2 групи че да пестим пари) кога учителя да излиза в отпуск и колко дни и т.н. и т.н.

Така че не учителите са ви проблема - просто са подложени на нечовешки условия. Сега тука мъдрите майки дето ще се обадят със "да не е ставала учител като не и изнася има и други работи" да им кажа че изказването им е толкова нелепо колкото аз да им кажа "да не сте ставали майки като знаете какво е положенито в държавата"... така че на протеста се пробвайте да прокарате мандатност на дирктора + камера и за него а не той да гледа и само да дебне кой учител да привиква в кабинета и да го плаши със санкции да видите как изведнъж ще ви се обясни че няма как да стане :) Успех
42.
Бургазлия
07.02.2018 17:18:09
2
0
Има една приказка..."когато въшката се нахрани излизала на всички да се покаже".
41.
браво
07.02.2018 14:09:18
0
0
Това е великата базова детска градина на учителският институт
40.
родител
07.02.2018 11:41:30
4
1
Ако тия двете бяха учителки на моето дете мога да ви уверя, че щяха да си имат много ама много големи проблеми! Особено тая по- младата дрисла. Лично щях да и приложа нейното възпитание ама върху нея! И току виж и мен ме предложили за награда от община Бургас!
39.
Бургас
06.02.2018 23:22:14
0
3
32 деца в група? Подяволите! Къде го има това в коя страна в ЕС?
38.
*********
06.02.2018 20:22:33
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
37.
до флагман
06.02.2018 18:11:27
2
8
Всичко това е плод на едно деградирало общество. Една хубава новина няма ли в този Бургас,бе? От 1мес. само лоши новини. Няма ли един читав човек, едно талантливо дете, които да се похвалят? Виновни са всички и претенциозни родители, и високомерни учители и глезени
деца, и властимащи и т.н.
36.
леля от градината
06.02.2018 17:40:03
1
8
Когато се подмазваш и си роднина на директора,както е в ДГ Брезичка.Директорката НЕДЕВА те пуща 3-4 месеца неплатен отпуск отиваш работиш в Гърция вземаш пари от борсата от там и работиш на трудов договор в Брезичката !!!!
35.
prakti4niqt
06.02.2018 17:28:27
2
7
kato ne moje6 sam da si gleda6 deteto ne iziskvai ot horata da ti go gledat ami misli predi da go pravi6 kakvo 6te mu osiguri6 posle hem horata da im gledat decata hem ne dovolni
34.
u4itelqt ra
06.02.2018 17:24:27
2
3
ne be trqbva na vsqko dete vazpitatel daje na edno dete po dvama vazpitatelq tapaci vmesto da si prekarvat s decata vremeto po detski gradini gi vodqt
33.
predlagam
06.02.2018 17:21:59
3
3
da se zatvorqt detskite gradini samo ni qdat danacite vseki da si gleda decata sam kato ne ste dovolni za da mogat da umrat ot glad u4itelkite i vie koito gledate decata kato ne rabotite hahahahahah
32.
sdi
06.02.2018 16:30:00
2
21
Рибата се вмирисва от към главата - така го е казал народът...
Ако тази случка бе в Германия или най-малко в съседна Сърбия ,където на всеки 7 деца отговаря един възпитател , всички тия , дето са началници на директорката щяха да се простят с работата си , но къде е справедливостта у нас ? Къде е ?
Кметът да вземе най-правилното решение, а не да "горят бушони" само , за оправдание ...
31.
*********
06.02.2018 15:24:26
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
30.
До 29
06.02.2018 15:00:25
1
8
Точно така позна :) Ако си мислиш че случен човек може да е касиер или счетоводител в градина познай дали не е човек на директора :) Все пак кражбите трябва да се прикриват...
29.
Бос
06.02.2018 14:57:26
6
10
Съгласна съм за директорките-кабинетите им са в кожа и те са скъпо облечени,а родителите купуват инвентара по стаите.Крадът бюджет,може да прецакват и учителките,корумпирани и т.н.В администрациите са все свои хора.Домакинки и касиерки са набори на шотладския боец-защо не дадат път на някое младо момиче,ама и то ще е племеница на някой сигурно.
28.
До 27 и 26
06.02.2018 14:56:56
3
7
Толкова си тъпа и ограничена че няма къде. Човека ти обяснява откъде идва проблема и защо е така ти обясняваш простотии. Май ти изневеряваш на твоя щом веднага това ти дойде в празната картуна. Като не може да зацепиш какво иска да ти обясни човека не се хаби да пишеш тъпотии. Да не говорим че си толкова ограничена че щом някой говори за това как стоят нещата отвътре то това автоматично значи че е 1- е жена и 2 работи в Детска градина...хахах ужас да му мисли мъжа с толкоз акъл и толкоз злоба :)
27.
До 20ти
06.02.2018 14:43:58
7
5
Комплексирана си ти. Не стига че ви записаха как малтретирате деца,ами сте седнали тука да пишете коментари. А това че си запозната с Перата,само може да подскаже че сте на едно ниво. А може и да си интимна с него,а? Насилниче на деца. Все пак,оглеждай се като се прибираш,ако се спънеш и се удариш,никой няма да го интересува.Освен Перата разбира се,защото ако си пострдала няма да може да ти пълни бузите с ”бяло сладко” Перовице остроумна. И гледай мъжа ти да не ти види коментара,че ще разбете за Перата и ще те охлузи преди да получиш възмездие от родителите! Колко пропаднала и елементарна трябва да е една жена,за да напише такъв коментар.Още повече работеща в детска градина!
26.
До 20
06.02.2018 14:43:30
5
6
Така и защото директорите на детските градини си правят каквото си искат с учителките,тези учителки си избиват комлексите на 3-4 годишни деца,да наистина много си права така е правилно.Ама живи да ги оплачеш тези учителки направо трябва да влязат две,три учителки в една групичка с 3-4 годишни душички и са ги млатят яката защото директорката е виновна а те са прелестни ангели.Ах какъв късмет имат че моето дете не е там как щеше отдавна да е изнесена в чувал в някоя близка бивша руска република.Дошни помияри ден да не видят дето бият деца.На клипа какво правеха тези деца какво правеха нищо не видях видях само една недовбана историчка дето не е в час......ааа стоп извинявай тя не е виновна,виновна е директорката.Сбирщайн от олигофрени с главно "О"
25.
До 23
06.02.2018 14:32:32
3
12
Имено за това говоря. Делигираните бюджети са за директора. Колкото повече деца има толкова повече пари има за градината - тоест за нея. А тя дали ще даде бонуси на персонала си зависи от нея. Като не си запознат не говори. Ако си близък до директора (манзиш и се, клюкариш срещу другите, прикриваш я, носииш и подаръци и т.н.) взимаш бонуси. Не си мисли че взимат много учителите.Взимат директорите - и крадат откъдето могат. А за персонала няма нищо обикновенно. А когато от държавата са длъжни да дават пари на персонала си като някакъ бонус се оправдават че я нямат пари я са направили нарушение. Тия тъпотии дето си мислите че учителите взимали над 1000 или 1000лв са глупости. Проверете директорите ама те са по партиина линия. От директора зависи всичко в една градина - от учителя нищо - него само го товарят. Директора може да го уволни по каквито си иска параграфи измислени. Запознайте се малко преди да говорите за учителите - те са просто едни наемници което е тъжно понеже дирекотра нищо не прави а всичко пада върху тях. Не оправдавам ония двете ама е нормално да изпушат хората в тия ненормални условия на работа. И синдиката вместо да ги защити се мазни на кмета или директора.... ако искате промяна почнете с директорите. Рибата св вмирисва откъм главата..
24.
Елена
06.02.2018 14:29:54
1
6
Абе, номер 11, пет години съм водила детето на градина, сега е в 1 клас
Редовно съм се разправяла с тях, и при деректорката съм ходила и в просвета съм писала, но резултат нямаше.Целта ми беше да кажа, че трябва да се гонят от върховете! Това е номер 11. И друго - аз съм Елена!
23.
към 20
06.02.2018 14:24:50
3
7
Чувал ли си за делегиран бюджети?
За всяко дете в детската градина държавата плаща определена сума. Мисля, че е над 2000лв на година. Хайде сега сметки какви са разликите между детски градини с малки групи и такива с препълнени.
22.
Megadeth
06.02.2018 14:22:27
3
10
Като ви събират пари за нещо си директора "преговаря" за отстъпка. Примерно на вас ви казва 4 лв а за нея са 2 - останалите пари си ги слага в джоба. Учителките само се отчитат пред директора - и треперят дали директора им ще е в настроение днес или не. Понеже директора винаги може да изгони някой - неудобен. Я някой учител си отвори устата - я е изхвърчал и директора ще се обади на всичките си колеги да каже да не го взимат никъде. А вие си мислите че учителите са ви проблема. Няма оправдание за тези учителки от брезичка и отношението им но от учителите нищо не зависи. Като искате протести протестираите за смяна на директор. Мандатност- 4 години директори и повече не. А да видим кмета дали ще ви го приеме. Щото краденето в градините е голямо. Вземете мислете малко вместо само да мразите.
21.
Не всички са такива
06.02.2018 14:20:24
1
9
Не бива всички да се слагат под общ знаменател.
20.
Megadeath
06.02.2018 14:15:28
5
9
Аман от прости и комплексирани хора. Да се съберат великите мачовци на бургас - бащите да пребият две жени! Евала мъжкари:) Що не се съберете да пребиете Перата? Май не ви стиска ама ако трябва се бият жени сте големи мъже? На бас че и децата си биете не се правете. Който желае насилие го упражнява!! И много е готини хора да се месят в работата на други хора без вобще да змаят. Колкото повече деца имало толкова по-била голяма заплатата на учителките хахаха пълна тъпотия. Всичко идва от директорите - за тях има повече пари не за учителките. Учителките са последна дупка на кавала - директорките се гаврят с тях - карат ги да правят квото те искат. Вие ги мразите и говорите срещу тях. А всичко идва от директорките който са вечни! Я проверете по ковлко десетилетия си директорки! Те определят дали ще дават бонуси на учители или няма да дват. Те определят колко деца да има в група - те определят всичко. Учителите са само едни изпълнители - а директорите си правят квото искат. Ама вие нали сте много умни мами още не сте го порумели това. Вместо да искате контрол над директора ще искате директора да се гаври още повече с подчинените и да ги наблюдава. И тази която е близка до директора пак ще се държи зле понеже директора ще си я прикрива- директора има досъп до камери. Що не сложат обществена камера при директора да го видите кво прави- жокер - понеже всички директори са близки с общината.
19.
мишо
06.02.2018 13:42:13
9
8
Тези учителки тъй като никой не иска да ги осъди, да се спретнат и организират бащите на децата от детската градина и да им направят едно подобно юмручно обучение за да им се наместят нравите и обичаите.
18.
Да ви споделя:
06.02.2018 13:30:33
2
8
При кандидатстване няма как да се знае броят на децата. Той се променя и през годините. Високият прием е бонус образуваща величина към заплатите. Прочетете общинската наредба за възнагражденията на директори и персонал към детскит градини и училища и ще ви стане ясно
17.
i tova e vqrno
06.02.2018 13:24:27
10
4
abe vsichkite ste mnogo vajni ostavqte si decata po detski gradini vsi4ki da vi pla6tame za tva ot na6ite danaci da moje da obikalqte po kafeta s priatelki i liobovnici dokato sa majete vi na rabota.machkate chujdite charshafi.
16.
do 14
06.02.2018 13:23:37
1
9
Раждаемостта е паднала.Ние сме в съседна градина и трите групи са по 26-27 по списък.В Брезичка има деца,които по адресна регистрация не са от района може би-това имах в предвид.37 деца е абсурд и затова питам кой разреши тази цифра,очевидно има някакво нарушение,защото аз знам,че всяко дете вдига бюджета на градината.
15.
do Ana
06.02.2018 13:15:32
4
3
kakvo si razkazva6 jivota ??tolkova e dalgo 4e nqma koi da ti 4ete tapotiite tuk pi6em samo plateni komentari kade se vpisa ti??
14.
До Ана
06.02.2018 13:13:52
6
7
Аз като кандидатствах за градина никой не ми е дал информация колко деца ще са в група. Над 30 деца са в група навсякъде. По твоята логика трябва да си го държа у нас детето до първи клас!
13.
Родител
06.02.2018 13:12:52
10
9
Вчера като си прибирах детето,лелята ядеше от плодовете на децата.Не ми се свидят плодовете,а проявата на невъзпитание и невъздържание-да се беше скрила в кухничката да млящи там.И докато беше в сила заповедта на кмета за грипна епидения,която включва забрана за сливане на групи-хоп в нашата градина нашите деца бяха заедно с другата група и нали се сещате,че това го знае и директорката.Значи всички групово нарушават правилата и все ревът,че малко им плащат и са под стрес.
12.
Ана
06.02.2018 13:02:51
9
12
Първо искам да изкажа критика към родителите-защо блъскате децата си в групи по 37 деца?Вероятността за вируси и тенденциозно разболяване от персонала е завишен така.Който има деца,знае за какво говоря.И кой всъщност допуска прием на 37 деца?Защо всички се блъскат в тази градина,подлъгани от добрата база?Аз с моето голямо дете не бях кандидатствала за прием в градина,но стана така,че трябваше да почна работа и като отидох при директорката на нашата градина тя ми "тръшна вратата" с мотив,че местата са пълни-32.Обаче знам за друго дете,което го взеха с подкуп/дарение и т.н.Повечето градини вече са ремонтирани,санирани,а вътре всичко е подновено от родителите за доброто на децата.Гледайте добро отношение и не се лъжете по хубавата база.Аз съм от Славейков и малкото ми дете е в градината до нас-27 деца,а в яслата ходиха по 10-на и презимуваха здрави.Баткото беше в друга ясла и беше нон стоп болен,защото беше в по-голяма група.И стига са се оплаквали даскалиците от стрес.На записите се вижда,че децата се смеят,но нито смехът е силен,нито са толкова невъзпитани.Ние родителите също работим под стрес и сме отговорни за задачите,поставени ни от началството,отговорни сме за стоки,пари,срокове и т.н.,но нямаме 3 месеца отпуски,карантини,болнични,сливане на групи и работно време по 5-6 часа/5 дни в седмицата.
11.
Ама Ленче
06.02.2018 13:02:20
8
10
Виждам, че ти е много мъчно за беззащитните лелки, нападнати от опасни 20-30 гнома, които всячески се опитват да им пречат да "работят" /да постоят на топло, да похапнат сготвено, да си почешат езиците.../, ама ти скоро ходила ли си в градина? С топ не можеш проби живата стена от телата на персонала. А отговорите са, че винаги, всичко е наред. Ама явно не е!! Само тия гадняри - родителите, дето само гледат да се множат и да пращат всяка година нови и нови армии, пречат на идилията!! Ама тя заплатата си върви и с и без деца. Що да не ги намалим като ги разболеем или наплашим...
10.
Хора!!!!!
06.02.2018 12:57:54
1
14
Разрешението е едно : синдикатите трябва да се забранят със закон това е мафия на рекетьори и некадърници.
9.
Превтасали новини
06.02.2018 12:46:47
2
5
Тази информация беше потвърдена от участието на Такева по ТВ в Петък (предната седмица), а не че вие сте се сетили да я питате една седмица след репортажите
8.
da varnem
06.02.2018 12:34:22
3
2
smarnoto nakazanie za zabravenite medici ot libiq za6to ne sa v zatvora sled vra6taneto im
7.
nai pravilno
06.02.2018 12:28:12
6
2
predlagam u4itelkata ot klipa za direktorka tq nai dobre se spravq s iztarvanata situaciq
6.
коментар
06.02.2018 12:13:21
7
12
Цитат от статията:"Той говорил със Светла Петрова, която го уверила, че не е посягала на дете и че не е упражнявала никакъв натиск."
Имам чувството, че полудявам - едно виждам с очите си от клипа, а друго ми обяснява въпросната "много добра педагожка"!
Стига са лъгали и мазали всички инстанции! В стремежа си да е "хем вълка сит, хем агнето цяло", т.е. да са съгласни с родителите, но да оправдават и колегите си, вече прекалиха! Отворете си добре очите и вижте истината и....я признайте ясно и открито! Това не са никакви педагози! Нямат място по никакъв начин да възпитават децата ни! Дисциплинарно уволнение без право на практикуване на тази професия!
5.
Предложение
06.02.2018 12:11:54
7
4
Нека да се изнесе справката за посещаемостта на децата от тази група по дни през последния месец. Със сигурност няма да са надвишавали нормата.
4.
aide stiga ve4e
06.02.2018 12:06:02
9
4
ni zanimavaite s tezi tapi u4itelki i saotvetno tapi deca izqli po dva 6amara i nacionalen problem stanal .....
3.
Ленче бе душо!
06.02.2018 12:02:25
5
17
Скъпа Ленче,няма ооравдание за това да малтретираш деца. Да търсиш оправдание за нещо такова означава да имаш болен мозък.Всички имаме деца и знаем че респекта и уважението към родителя и учителя,не е това което беше! Но това не означава,че ако аз заритам детето ти Ленче със ”основателна” причина,ти ще ми пишеш тука подобни обяснения с които да ме оправдаеш! Защото знаеш в какви времена живеем,гледаш новини предполагам. Та ако някой от родителите беше с крайни разбирания като възпитателката-насилница. Щеше да има поредният държавен служител пребит зверски от маскирани,или залят с изгаряща течност.И тогава ще гледаш новините и ще се възмущаваш в каква държава живеем. Когато Ленче няма правила и закони има отмъщение,и то е много по-жестоко от акта който го е придизвикал! Насилието поражда насилие,и за това не трябва да се прибягва до него!
2.
*********
06.02.2018 11:57:22
3
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
1.
Елена
06.02.2018 11:06:21
8
19
Децата сега е под всяка критика и повечето родители ги защитават! Вярно децата не трябва да се удрят, има друг начин да се накажат, без бой , без стресираане. Но просто тези кадри не трябваше да се излагат на публично гледане. Ако знаете вие, какви нередности в детските градини, ще се хванете за главата, и от просвета и от общината, всички трябва да са вънка!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Зоозащитници излязоха на протест в Бургас срещу садизма над животните Зоозащитници излязоха на протест в Бургас срещу садизма над животните Свидетелствайте, ако станете очевидец на подобна сцена, зоват те Въпреки провала си, тя няма да се откаже от телевизията Въпреки провала си, тя няма да се откаже от телевизията Още, когато приела да стане водещ на „Вечерното шоу”, младата дама била наясно, това не е нейното предаване Киара доживя да получи извинение от нахална фолкпевица Киара доживя да получи извинение от нахална фолкпевица Изпълнителката на "Нотариално заверен" е взела страха на култовата участничка от риалити формата Киара, която проговори в подкаста "Не съм такъв човек" през какъв ужас е преминала при запознанството си с певицата Тони Стораро хвърли една торба пари за ново Ферари Тони Стораро хвърли една торба пари за ново Ферари Справка показва, че цената на подобни модели е почти като на музейни експонати – най-евтиният модел достига почти 200 000 евро Той е мамино момченце - разглезен е до безобразие, сега КАТ го остави без книжка Той е мамино момченце - разглезен е до безобразие, сега КАТ го остави без книжка Безразсъдният на пътя фолкаджия преди 2 години остана без контролен талон при проверка в ранните часове на нощта в столичния „Студентски град“ Иска ли ЕС да забрани любимия на българите розов домат Иска ли ЕС да забрани любимия на българите розов домат Преди десетина години смут и тревога предизвикват гръмки медийни заглавия Помните ли тази чалга звезда, вижте какво се случва с нея днес Помните ли тази чалга звезда, вижте какво се случва с нея днес “Пее постоянно навсякъде, но предпочита да пее сам, с мен не иска, харесва му да бъде център на внимание”, разказва Весела Прокси на пловдивския митрополит и дежурен аутсайдер отиват на финална битка за нов сливенски митрополит Прокси на пловдивския митрополит и дежурен аутсайдер отиват на финална битка за нов сливенски митрополит Изборът ще бъде направен на 25-ти май от Светия синод Телевизията на Слави била пред фалит Телевизията на Слави била пред фалит перацията по спасяване на „7/8 ТВ” е задвижена миналия месец от фирма „Седем осми”, която контролира дружеството собственик на телевизията Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Дългия вече е семеен мъж, но не е правил тържество, а просто е подписал в гражданското, при това в делничен ден и при пълна конфиденциалност
Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден  
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори