×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето ги първите кандидати, които са готови да последват Слави


03 Февруари 2018, Събота, 16:06 ч.
Източник: Offnews.bg

Шоуменът Слави Трифонов стартира подбора на кандидатите, желаещи да се включат в политическия му проект.

На живо във фейсбук на страницата му Слави Т. Трифонов в момента се излъчват интервютата с тях.

Риалити събитието протича по добре познат сценарий от други инициативи на "Шоуто на Слави". Кандидатите сядат на столче пред гологлавия водещ, представят се и споделят възгледите си.

За разлика от другите формати обаче в "политическото жури" не са сценаристите на предаването на Трифонов, а учени, които шоуменът от Учиндол представи като "хора с изключителни качества, които живеят в чужбина, но продължават да милеят за това, което се случва у нас".

При подбора на кандидат-политиците помагат Атанас Раденски, професор от университет в Ориндж Каунти, Йордан Бъчваров, биолог, мениджър на лаборатория в САЩ и Иван Нинов, генерален мениджър в университет в Доха, Катар.

Трима от първите четирима, допуснати до интервю, се оказа, че са живели и учили в чужбина.

Първа пред Слави и журито застана Неда Калчева, която е програмист. Тя разказа, че родителите ѝ са артисти и че е отраснала в Солун преди да продължи образованието си в САЩ.

"Темата, която ми е близка, е електронното управление. За мен начинът да се оправим в България е да създадем невъзможност да се краде и да има корупция. Законите не са достатъчни, необходимо е да изпреварваме събитията. За това могат да ни помогнат блокчейн технологиите, каквито в Естония се използват от 10 години", обясни Калчева.

Следващият кандидат-политик бе Петър Анастасов, 47-годишен от Ботевград. Той се оказа хирург, живял в Америка, специализирал клинична неврофизиология в Далас.

"Преди 7-8 години се завърнах. Викат ми Комара. Като се качих на колата в САЩ и спрях да спортувам, станах така", обясни пълничкият мъж.

Той смята, че вече трябва да мислим за децата на нашите деца.

"Трябва да се борим за бъдещето. Имаме отрицателен прираст - на 100 000 починали 46 000 родени. Здравеопазването трябва да се натисне и да се промени из основи. Най-важно е да има конкуренция на Здравната каса. Трябва да има няколко, но с участие на държавата", посочи Атанасов, когото Слави определи като "голям сладур".

След него пред Слави застана Иван Шишков, който се оказа на 31 г. от Севлиево. Той обясни, че е мениджър за Източна Европа в британска логистична компания, икономист, специалист по застраховане.

Живко Седларски, на 37 години, от София се оказа, че също е емигрант, който се е завърнал у нас. Той завършил данъчно право във Франция и работил за голяма кантора в Париж и Мароко. От 2010 г. обаче се върнал в България, оженил се и вече имал две дъщери.

В категории: Политика


7
Коментара
7
Коментара по темата
7.
до Никотин ДИМОВ
03.02.2018 19:36:55
1
2
ВОНЯЩОТО БЛАТО Е НЕВЕЖИЯ НАРОД/ТИ СИ ЖИВ ПРИМЕР КАК С ДВЕ ИЗРЕЧЕНИЯ ЩЕ НИ ОПРАВИШ ЗА 800 ДНИ/ НАРОДА САМ ЩЕ СЕ ОПРАВИ КОГАТО ПРОСТАЦИТЕ КАТА ТЕБ СТАНАТ МАЛЦИНСТВО–ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА
6.
до Никотин ДИМОВ
03.02.2018 19:31:06
1
3
ВОНЯЩОТО БЛАТО Е НЕВЕЖИЯ НАРОД/ТИ СИ ЖИВ ПРИМЕР КАК С ДВЕ ИЗРЕЧЕНИЯ ЩЕ НИ ОПРАВИШ ЗА 800 ДНИ/ НАРОДА САМ ЩЕ СЕ ОПРАВИ КОГАТО ПРОСТАЦИТЕ КАТА ТЕБ СТАНАТ МАЛЦИНСТВО–ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА
5.
Никодимов
03.02.2018 18:13:50
4
4
Най - важния критерии е неговите кандидати да са 100 % ЗА мажоритарните избори в два тура.
После самата избирателна система ще избистри мръсното застояло и вонещо блато.
4.
Smqh
03.02.2018 17:11:14
3
3
Poveche ot 7-8% nqma kak da izkara na izbori :) az nqma glasuvam za chalgar :)
3.
проблема не е само КАЧЕСТВОТО НА УП
03.02.2018 15:45:03
1
2
Защото политическия процес е ПРАВЕНЕ НА ВЪЗМОЖНОТО.Не е възможНо да си ОВЦА/човек работещ в името на обществения интерес/ В ГЛУТНИЦА ОТ ВЪЛЦИ.Глутница ТЪЛПАТА Е НЕВЕЖА ДА РАЗБЕРЕ ПРОЦЕСИТЕ ЧРЕЗ КОЙТО ЕДИН КОМПЕТЕНТЕН И ДОСТОЕН УПРАВЛЯВАЩ ЕКИП ОСЪЩЕСТВЯВА ОБЩОТО БЛАГО.В следствие "ОСАНА–РАЗПНИ ГО".И НА ВЛАСТ СА ПОПУЛИСТИТЕ ОБЕЩАВАЩИ НА ВСЕКИ ВСИЧКО В ИМЕТО НА "СТАБИЛНОСТТА"–НА
ПРИНЦИПА "И АЗ СЪМ ПРОСТ/НО МНОГО ХИТЪР ЗА ДА МИ ДАВАТЕ ВЛАСТ КОЯТО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ИЗПОЛЗВАМ ВЪВ ВАШ ИНТЕРЕС/И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ/ГЛАСУВАЙКИ ЗА МЕН/ ЗАТОВА СЕ РАЗБИРАМЕ""""?????!!!! "СТАБИЛНОСТТА"Е ЗАСТОЙ –ПАНТА РЕЙ УПРАВЛЕНСКИТЕ РЕШЕНИЯ /ПРОЦЕС/ Е НУЖНО ДА СА АДЕКВАТНИ НА ТЕЗИ В ОБЩНОСТА /ТАКАВА КОМПЕТЕНТНОСТ В УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЛИПСВА/ НИЩОПРАВЕНЕТО СЕ ПРИКРИВА ЧРЕЗ НЕПРЕКЪСНАТО ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО ЧРЕЗ ЦИРКОВЕ И СЕИРИ"ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА """ПРОСТ НАРОД /болшинството/СЛАБА ДЪРЖАВА–КАТО СЕ СМЕНИ "ЧИПА" НА Българина /ПРОЦЕС НА ЗРЕЕНЕ НА ПРИНЦИПА "НЕ ПИТАЙ СТАРИЛО А ПАТИЛО"ДО ТОГАВА "НАДЕЖДА ВСЯКА ТУКА ОСТАВЕТЕ"
2.
гражданин
03.02.2018 14:22:00
3
8
Онези там в парламента и прокураратурата все ще измислят нещо за да го спрат както стана с референдума Страх страх
1.
DJARO
03.02.2018 13:18:03
5
15
Dano NAISTINA Slavi da napravi tova koeto sa zamislili...dano ne se otkaji 6toto 6te go ZALEQT s POMIQ...osobeno ot GERB...podigraha se na 2,5milona bulgari na REFERENDUMA...IMA TAKAUV NAROD,,,,NAISTINA VSE O6TE IMA???Koito glasuva ZA Istanbulskata konvenziq...DA BUDE PROKLET DO 9to KOLQNO....AMIN?????
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори