×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Земетресение е регистрирано в района на Пловдив
  • Спортен самолет се разби край Загреб – има жертва
  • Светият синод избира Сливенски митрополит
  • Нова порция слънце в неделя
  • Днес е четвъртата неделя след Великден - на разслабения
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

"Моят баща сега е жена" - ето това ще учат децата ни, ако приемем Истанбулската конвенция (ВИДЕО)


"Моят баща сега е жена" - ето това ще учат децата ни, ако приемем Истанбулската конвенция (ВИДЕО)
Бьорн Хоеке от немската политическа партия Алтернатива за Германия разкри какви диктовки пишат учениците в 3-4 клас
27 Януари 2018, Събота, 10:59 ч.
Автор: Флагман.бг

Такива диктовки е възможно в близкото бъдеще да станат задължителни и в българските училища


Какво би станало ако Истанбулската конвенция бъде приета и България? Този въпрос си задават мнозина нашенци, които се чудят дали текстът е предвиден наистина като в защита на жените от насилие или всъщност се опитва да прокара тихомълком джендър идеологиите и при нас. 

Своеобразен отговор на този въпрос дава немският политик Бьорн Хоеке от ПП Алтернатива за Германия, зачитайки абзац от учебник за 3-4 клас в Германия. 

Ето какво пише вътре:

"Понякога има татко или мама. От време на време има татко и мама. В някои случаи има и татко, който преди е бил мама. Моят баща сега е жена. Тя е на мнение, че някак си винаги е била жена. Смятам, че ние сме яко семейство".

Този шизофренен текст ще се предлага за диктовка на ученици от 3-4 клас. Засега за щастие е само проект и вероятно ще се въведе пробно само в една немска провинция – Хесен. После може да обхване училищата в цяла Германия и цяла Европа.

Ако се подпише Истанбулската конвенция, която привидно защитава жените от насилие, а истинската й цел е да насажда в обществото джендър-идеологията, според която има 71 пола и всеки човек може да отхвърля свободно “диктата на природата” и да се пише всякакъв, такива диктовки ще станат задължителни и в българските училища.



В категории: Животът


21
Коментара
Флагман.БГ Кошмарни тапи на две граници Кошмарни тапи на две граници 26/05/2024, Неделя 20:36 0
21
Коментара по темата
21.
DJARO
28.01.2018 13:59:57
1
3
Koito glasuva ZA Istanbulskata Konvenziq....DA BUDE PROKLET DO 9to KOLQNO......AMIN???napisana ot evrolesbiiki i evro-pederungeli......UNIKALEN SRAM daje da q komentirame....Razbiko se 4udi koi da prati po MEDIITE da UBEJDAVA NARODA 4e to ne bilo taka kakto misleli=moje da sme nai-bednite NO NE SME IDIOTI...i sa SMSte e vqrno koito im pratil...ratifizirame 6toto NQMA MURDANE....Georgi Markov ot GERB koito EDINSTVEN glasuva PO SUVEST-PROTIV go prizna...ama taka e toi be6e konstituzionen sudiq,ako ne burkam na4eten,znae6t,informiran 4ovek.
20.
До 18
28.01.2018 13:45:40
0
4
Нз дали си трол, или просто си се объркал, но ХЕРМАФРОДИТИЕ са супер малко! Това не се прави за тях! Ако се правише за тях, тогава трябва да се отбележи и, че има хора с две различни по цвят очи. ЗАЩО НЯМА ГРАФА ЗА ЦВЯТ НА ЛЯВО И ДЯСНО ОКО? А колко хора се раждат слепи, защо няма графа - БЕЗ ОЧИ? По твоята логика, щом трябва да се въведе друг пол в графата, защото едни жени и мъже имали различно възприятие за своя пол, ТОГАВА КАКВО ПРАВИМ С ДАЛТОНИСТИТЕ? Защо не се въведе понятието "СОЦИАЛЕН ЦВЯТ"? Защо не се забрани да се казва на розовото - розово, понеже далтонистите го виждат по друг начин? Защо не започне обучение в детската градина за далтонистите и как те виждат цветовете и как ние трябва да се отнасяме с тях? Защо филми, картини и прочие, не се пренастроят по начин, които да е привлекателен и за далтонисти? А КОЛКО ХОРА СЕ РАЖДАТ ДЖУДЖЕТА, ЗАЩО НЕ СЕ ВЪВЕДЕ ПОНЯТИЕТО "ВТОРИ ВИД ЧОВЕК" или "социален вид"? Защо не започне обучение в детските градини за джуджетата и как трябва да се отнасяме с тях? Защо седялките в автобуси, писоарите в мъжките кенефи, столовете и масите в заведения, и така нататък, не се преустроят, за да са удобни за джуджетата? Защо само за ДЖЕНДЪРИ СЕ МИСЛИ? Защо само на джендърство искат да учат децата? ЗАМИСЛЕТЕ СЕ! Тук не става въпрос за грижа към гейове, лезбийки, травестити, защото те са средството , с което господарите искат да постигнат своите злонамерени цели да поробят всеки! Джендърството се налага за да се създаде един ШИЗОФРЕНИЧЕН СВЯТ, в който всеки си говори и прави каквито глупости иска. Днес е мъж, утре е жена, в други ден е безполов, после е извънземно. Така те искат да научат децата да не приемат ФАКТИТЕ и да започнат да казват на морето-локва, защото тяхния джендърски мозък така решил. С това ще се сложи край на разбирателството между хората и всички ще станат като избягали от ПСИХОДИСПАНСЕР. ТЕ ИСКАТ ДА НАПРАВЯТ ВСЕКИ НА ТОЗИ СВЯТ - ПОБЪРКАН!
19.
jena
28.01.2018 12:05:57
0
2
ние сме родени , възпитани в ценности за семейство като една клетка на обществото . В годините на демокрацията , какво ли не чухме , видяхме . по време на социализма , да имаше гей , лезбийки и какво - живееха си живота , но не парадираха . в един момент по време на демокрацията стана тема , ама колко станаха изведнъж - различните . започна да се говори за брак на различните, да осиновяват деца . Сега някаква конвенция -истанбулска - ако идва от там - религията на мюсюлманите не приема различните .Да, насилие -домашно , пак тема на демокрацията и какво , нима Законите в България са против и човека няма защита ? Смешно, безотговорно е господа да дискутирате това , когато има крещящи въпроси -икономика , демография и т, н . СПОРЕД МЕН НЕ РАЗБИРАМ ОТ МНОГОТО ПУБЛИКАЦИИ= ДЖЕНДЪР - нов проповедник , без Закона да го лови ще влиза в училища , градини и проповядва - какво , та нали има учители за тази цел -КОИ ЩЕ СЛЕДИ КАКВО ПРАВЯТ ТЕЗИ ПРОПОВЕДНИЦИ . нима не си взехте поука от разни секти , които допуснахте в България , отворени общества , фондации - КАКВА Е РАЗРУШИТЕЛНАТА ИМ ДЕИНОСТ ЗА БЪЛГАРКОТО ОБЩЕСТВО. Моля господа управляващи , влезте си в ролята като такива , нима ако някои отива към самоубийство и Вие ще тръгнете - НЕ НА ВСЯКА ЦЕНА ПРИЕМАНЕ , ДАЖЕ И С РЕЗЕРВИ .
18.
Канадец
28.01.2018 12:04:58
6
1
Do 13,какъв ти е проблема със социалния пол? Има жени, които имат съзнанието и мераците на мъже и обратно. Когато има случаи в които индивида се възприема като пол, противоположен на биологичния му, юридически, се записва в графа "пол неопределен". Това е и казуса, в който се говори за "социален пол". Той пола, няма как да се обоснове по друг начин. Това, че някой е роден с член или вагина, не означава още нищо. В случаите когато има налице и двата полови органа, се изчаква израстването на индивида и онова, което съзнанието ще възприеме. Случаи на "объркани" хора бол..та за тях са тези корекции, и това дали някой иска или не, няма никакво значение. След като има факт , съществуване на определени казуси, те се обличат в законова форма. Останалото са глупости от 1001 нощ, включително и на верска основа.
17.
Do 13
28.01.2018 11:31:20
0
5
Аз не говоря срещу гейове и лезбийки. Аз съм срещу определението "социален пол", и срещу нищо друго! Всяка жена има право да си присъди пенис и да се нарече мъж или полу-мъж. Същото важи и за мъжете. В конвенцията, до колкото съм запознат с нея, се говори, че мъж с пенис може да се нарече жена, и жена с путка да се нарече мъж. В близко бъдеще това ще доведе до най-уродливи възприятия като "социален светоглед". Всеки ще започне да има право да казва на черното-бяло, да определя животно като човек и човек като животно, да казва на небостъргача - колиба, а на колибата - небостъргач, защото това му било социалното възприятие за околния свят и ние ще сме длъжни да се вкарваме в нечий филм, за да не му нарушим социалните права и да не ни осъдят за дискриминация. Тези диктатори искат да създадът един ХАОТИЧЕН И ШИЗОФРЕНИЧЕН СВЯТ, в който НИЕ НИКОГА НЯМА ДА СТИГНЕМ ДО ЕДИННО РАЗБИРАТЕЛСТВО, ЗАЩОТО ВСЕКИ ЩЕ СИ ИМА СОЦИАЛЕН СВЕТОГЛЕД, КОЙТО НЯМА ДА Е ОБВЪРЗАН С РЕАЛНОСТТА! Има една поговорка - двама се карат, третия печели. Точно това се опитват да направят с тези социални определения. Те искат нормалните да са във вечен конфликт с психично болните, които вече ще се наричат "Социално Самоопределени", а не луди както се наричат сега. Така двете групи (нормални и луди) ще се бият за глупости, докато ГОСПОДАРИТЕ НА СВЕТА СИ ПИЯТ КОКТЕЙЛИТЕ НА ПЛАЖА И ИМ ГЛЕДАТ СЕИРА
16.
safasg
28.01.2018 08:46:11
0
0
хахах килата майкаа
15.
Pedal
28.01.2018 07:12:54
1
1
Rano ili kasno shte priemem vsichko... na koito ne mu e iasno koi diktuva(koito ni plashta magistralite) shte useti skoro , samo shum vdigate za nishto , kato OFce ste haha i nakraia pak shte lapa.te na chujdencite za jalti stotinki , ako ne vie decata vi ! Da vi e chestito!
14.
baihui
28.01.2018 07:04:44
1
7
Стой си в Канада при педеругите като ти харесва и си трай! Кретен!
13.
Канадец
28.01.2018 03:16:29
12
2
Много лъжа в тая статия, много нещо. Никой на Запад не учи такива простотии. Те са много по-консервативни от българите. Да, имат гей семейства и кво? Всеки си живее живота и никой на никого не се бърка. Откачихте с глупостите по трети или 10 пол. На кой освен на Вас самите му пука какъв Ви е пола? Една графа в паспорта и кво? Ще Ви паднат пи☆☆☆те ли? Загрижили се за прираста. Хора, толкова много деца наркомани никога не е имало в България! Няма нрави, няма възпитание..врещите срещу документ който даже не сте чели. Така фино Ви работят. Държавния Ви дълг стана 32 млрд. евро от 8, Пирин се застроява, Черноморието не остана..Вие продължавайте да търсите Третия...
12.
До 4 и 5
27.01.2018 23:34:37
5
14
Отивайте и на луната ако щете.Не ни разваляйте децата щото майка ви жална ,джендъри педали курви уроди и всякви други полове и издънки.Има мъже и жени.Мъжа чука жената и затова съществуваме.Който иска дете от тези всичките орки да си издяла от дърво и възпитава както си иска.Няма да осиновяват нашите деца.В ада да горите дано неземни изчадия
11.
bai kosta
27.01.2018 23:11:46
1
7
Ако тази дивотия се приеме трябва да има и 71 лични местоимения в трето лице единствено число,а за сега са той,тя и то.
10.
Един виц по случая
27.01.2018 22:44:37
3
9
Гей семейство най-после успяват да си осиновят момченце. Първата вечер вкъщи "таткото" влиза заедно с детето да се изкъпят.
- А, тате, какво е туй, дето ти виси между краката бе?
- Х*й, моето момче, какво друго?
- Ми много голям бе, тате!
- Охоооу, ти на майка си да видиш!
9.
Mafia GERB
27.01.2018 21:13:58
5
18
Народе, Разбери - Борисов е сключил сделка с Двуполовите в ЕС да ратифицира Конвенцията срещу спиране на атаките, че е Самата КОРУПЦИЯТА в България и да го оставят да краде и унищожава страната ни. Джендърите от ГЕРБ ще я ратифицират с цената на всичко. Бог да Пази България !!!
8.
Бьлгарин
27.01.2018 21:10:29
6
5
Четох , Мислих и ...
Накрая - приех резолюцита !
Набих жената че салатата ми е без олио ( а тя рече че няма пари за олио ) ,
наибах тьщатата уж за наказание ( а на нея взе че и хареса ) !
Е ... ?!
Кво да прая сега ?!
Хем пара няма , салата без олио , да оправям и жената и макя хи....
Аве ....
Ама язе имам само един хой !
За кьде по-напред?!
За правителството ли или за семейството !
А тьщата пак ме драпа !
А и Бойко се оплака !
Искал хласкане !!!
7.
сергеи
27.01.2018 21:06:43
1
7
Наи-голямата ГЕИ общност се намира в Сан Франсиско САЩ над 250.000 души кв.Кастро /за сведение Бургас няма 223.000 души/
6.
baihui
27.01.2018 20:52:20
1
4
Насилието,педерастията и педофилията не са генетични, те се предават по наследство от векове.
5.
Gocho
27.01.2018 20:47:26
1
11
За това избягах от кенефа !
В Вануату ме приемат такъв какъвто съм !
4.
koment
27.01.2018 20:08:07
14
9
Тази диктовка няма нищо общо с конвенцията, тя има общо с обществото. И какво е всъщност еднополов брак, ще разберем съвсем скоро със или без конвенцията. Но насилието е насилие и това е факт.
3.
До номер 1
27.01.2018 20:06:47
4
22
Те на това се надяват. Колкото по-прости, извратени и бездушни са хората, толкова по-добре за управляващата класа. С прости, бездушни и извратени хора се управлява най-лесно. Умните, нормалните и духовните искат екология, здравеопазване, образование, прогрес. На тъпите, извратените и бездушните им дай чалга, секс, ядене на ГМО, пиене на спиртни примеси, побоища, повръщания, плюеници, и тем подобни - точно каквито по характер са днешните властващи. Затова властващите само с такива хора могат да се разбират и да контролират. За властващите са непознати и странни всички умни, духовни и нормални, затова всеячески се опитват да ги убият или променят
2.
baihui
27.01.2018 19:56:58
6
18
Едно дете "рожба" на еднополов брак влязло в банята с баща си и след като се съблякли детето учудено казало:
-Брей, тате, ти имаш голяма пишка !
-Това нищо не е! Да видиш на майка ти каква е ! отвърнал "бащата".
1.
дЖурналистка
27.01.2018 19:28:36
9
10
За 12 години в училище не могат да ги научат да пишат правилен български и да правят елементарни математически сметки ...си мислите, че ще обърнат резбата...
Вие сериозно ли?!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Вижте как ще се повишават пенсиите през следващите три години Вижте как ще се повишават пенсиите през следващите три години МФ публикува Конвергентната програма за следващите три години – от 2024 до 2027 г Няма и помен от "Ергенът" 2, Валерия празнува РД-то си куче Няма и помен от "Ергенът" 2, Валерия празнува РД-то си куче Миналата година покрай рождения ден на хубавицата отново имаше скандал с Евгени, не само защото много фенове отбелязаха, че тя се държи ужасно с него, но и защото ясно се виждаше, че не е сред желаните гости на партито Не искаме аналогови матури, ще ги дигитализираме, обяви образователният министър Не искаме аналогови матури, ще ги дигитализираме, обяви образователният министър В над 750 училища в цялата страна се провеждат матури, работи се при дефицит на време, за 15-20 минути трябва да се разпечатат материалите за от 200 до 300 зрелостника в едно училище Сърцето на тази риалити звезда е разбито, но тя намери начин да го излекува Сърцето на тази риалити звезда е разбито, но тя намери начин да го излекува Сицилия лекува души с цветовете си, онези розови оттенъци, светлосенките, усмивките на хората, написа в социалните мрежи Елена от Ергенът Граничните полицаи стават и катаджии Граничните полицаи стават и катаджии Те ще могат да спират автомобили и да глобяват нарушители в периметъра на пропускателните пунктове и граничните зони Той е най-известното мъжко жиголо, а в списъка му има политици, бизнесмени... Той е най-известното мъжко жиголо, а в списъка му има политици, бизнесмени... Почти всички го поръчвали чрез популярна интернет платформа, където се представяли с истинските си имена Кошмарни тапи на две граници Кошмарни тапи на две граници Трафикът е интензивен на ГКПП "Кулата" и на ГКПП "Маказа" на вход за леки автомобили Сянката на плажа поскъпва това лято Сянката на плажа поскъпва това лято Дни преди началото на летния сезон подготовката на плажовете тече с пълна сила Кой взе голямата награда на националния събор "Фолклорен венец Божура" Кой взе голямата награда на националния събор "Фолклорен венец Божура" В рамките на фестивала се проведоха три конкурса  в пет възрастови групи "Нефтохимик" спечели първото място в Областната група, но трудното тепърва предстои "Нефтохимик" спечели първото място в Областната група, но трудното тепърва предстои За Трета лига ще са необходими поне 500 хил.лева
Буквите на древните българи използвани не само за глаголицата, но и за латинската, и за гръцката писменост Буквите на древните българи използвани не само за глаголицата, но и за латинската, и за гръцката писменост Църко и Страхота от Солун, наричани Кирил и Методий, произхождат от стар древнобългарски род, който се е изселил от Стара Велика България Какво ще направи Чоткин след победата в "Хелс Китчън" Какво ще направи Чоткин след победата в "Хелс Китчън" Вдига сватба Годеникът й почина в деня на сватбата им: Беше неутешима, а 3 години по-късно разкри ужасна тайна Годеникът й почина в деня на сватбата им: Беше неутешима, а 3 години по-късно разкри ужасна тайна Исках да избухна от гняв, признава тя Почина гений, който радваше милиони Почина гений, който радваше милиони Композиторът на Дисни издъхна  Бившата съпруга на някогашния кмет на Варна Кирил Йорданов с отличие като учител Бившата съпруга на някогашния кмет на Варна Кирил Йорданов с отличие като учител Любопитна подробност е, че освен като учител, Йорданова, която запази фамилията на някогашния варненски кмет, понастоящем е водач и на партийна листа на Обединение за нова България за вота на 9 юни Зеленски за пръв път проговори за мир, иска среща с Русия Зеленски за пръв път проговори за мир, иска среща с Русия За всички нас ще бъде удоволствие да установим мир, заявява украинският президент Поверително от Уиндзор: Кейт Мидълтън бе в кома, защото... Поверително от Уиндзор: Кейт Мидълтън бе в кома, защото... Имало сънотворни в чая  Европа е изправена пред ад, очаква ни най-горещото лято в историята Европа е изправена пред ад, очаква ни най-горещото лято в историята Компютърните ни модели са категорични, че ни очаква поредното необичайно горещо лято, особено в края на юли и целия август Тази снимка струва 8 бона Тази снимка струва 8 бона Кувейтската актриса и фотомодел Рауан Бин Хюсеин качи видео на 6 май тази година, в което за 8 секунди приветства Бурак Йозчивит в офиса на модната марка, която създаде Жестока трагедия на концерт на известна група, спасители броят труповете ВИДЕО Жестока трагедия на концерт на известна група, спасители броят труповете ВИДЕО На мястото са се отзовали спасителни екипи, включително армията и националната гвардия
Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Няма да допуснем намеса и дезинформация в изборите Виц на деня Виц на деня Учителката:
- Кажете ми противоположното на "Децата правят грешки в тъмното"!
Иванчо:
- Грешките в тъмното правят деца...
Виц на деня Виц на деня - Защо пиеш толкова много!?
- Обикновено аз пия малко - 100 грама. Ама след 100 грама в мен се събужда друг човек. Е тва говедо пие като смок!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Най-хубавото на 20-годишните момичета са техните 40-годишни майки.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори