×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Приятел на изчезнал участник от „Биг Брадър” проговори: Даниел е отвлечен!


25 Януари 2018, Четвъртък, 21:30 ч.

Предполагат, че е станал жертва на нелегален трафик на съвременни роби


Безследно изчезналият участник от „Биг брадър” Даниел Делчев вероятно е попаднал в съвременно робство, от което измъкването ще бъде доста трудно. Негов близък приятел – физикът Илия Илиев, който освен с преподавателска дейност се занимава и с писане на книги – най-популярните от които са „Фундаментална физика” и Маса, размери и симетрия” е категоричен, че момчето ще се върне у нас, но след 3 години, когато бъде пуснат да се труди на по-лек режим, пише „Уикенд“.  

Илия е човекът, който вижда Дидо часове преди да хване самолета за Дубай. Тримата с Вилиана пият кафе и обсъждат светлото бъдеще на нашенци. Даниел е взел на заем 400 лева от учения, още пет стотачки от свои приятел и 100 лева от приятелка. Средствата били нужни за закупуването на билети. С варненката Вилиана Янкова били останали без пукнат лев. Докато пиели кафе на Централна автогара в София, станало ясно, че Вили чака важно писмо от Варна. Щяла да го получи по шофьор на автобус. Заради писмото изтървали директния полет София-Дубай и се налагало да си купят нови билети. Следващият полет бил с прекачване през Москва, но това не притеснявало приключенски настроените ентусиасти.   

„И двамата бяха много развълнувани. Така и не разбрах, защо това писмо е било толкова важно, че са го чакали и са изтървали директния полет. Не попитах. Вилиана ми остави трите си имена, имейла и данни от личната карта като гарант, че щом стигнат Дубай, ще ми прати 1000 лева, за да се издължи към близките на Дидо. Разбрахме се да си пишем по електронната поща.   

Пиехме кафе и си приказвахме. Вилиана каза, че са й дали 2000 евро, за да заведе Даниел в Дубай. Когато го направела, щяла да получи още 5000 евро. За съжаление двата бона ги била похарчила и за това нямали пари за билети. И сигурно е била права, защото Даниел й се караше, че пръскала много пари по някакъв млад мъж. Съветваше я да не го глези толкова, да бъде разумна в любовта. Доколкото разбрах, Янкова е била пред развод или в процес на развод с някакъв ливанец. Изживявала е любовна връзка с нашенец, но кой е той, с какво се занимава – не научих.   

За себе си Вилиана също говори. Каза, че е работила 22 години в Обединените арабски емирства като екскурзовод и преводач. Твърдеше, че е превеждала на премиера Бойко Борисов по време на негово посещение там. Развеждала го из емирството и му показвала магистралите, построението от емира, за да може и той да построи такива на българите.

Версията за трафик на органи не е невъзможна, но ми се струва твърде крайна. По-вероятно е Даниел да бачка на строеж заедно с пакистанци, индийци и разни азиатци. Паспортът и мобилният му телефон са отнети, както и други лични вещи. Такава е практиката. Гледах наскоро подобен филм. Може би става въпрос за нелегален трафик на съвременни роби-бачкатори. Може би са имали информация, че в София Даниел се занимаваше със строително-ремонтни работи. Освен това на строежа той ще се слее напълно с пакистанците. Никой няма да може да разбере дали е европеец или азиатец. Донякъде дори прилича на арабин”, разказва Илия Илиев.   

Той е категоричен, че мълчанието на бръдъра не вещае нищо добро, още повече че той е човек, свикнал да разказва на дълго и на широко за битието си. Смята, че няма виновни за изчезването му, освен самия Делчев,  който отдавна твърдял, че е син на шейх и че ще направи всичко възможно да открие биологичния си баща.  

Даниел бил толкова обсебен от фикс идеята, че не искал и за минута да се вслуша в съветите на приятелите му да прояви разум и да разбере, че няма как през 1982 г. майка му – българка да пристане на арабски шейх, в която и да било точка на земното кълбо. Дидо бил убеден, че въпреки комунистическия режим родителката му успяла да завърти главата на петролния магнат, а в резултат на пламналата любов се родил той.

В категории: Крими


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
restodeliver
25.01.2018 21:34:46
0
4
Дубай е много организирано място и не е лесно да се навреш между шамарите,въпреки,че тоя е бая талантлив.На пръв поглед безобидното-Аре да ти ползваме документите само(документи на Eurocitizen) обаче,както някой лев,може да докара и много неприятни неща.Дано се върне жив-човек е,все пак.Ако беше съобразил да се застрахова-сега застрахователите щяха да разпундят преводачката,щото иначе-една торба пари...Да не споменавам че по-сериозни държави щяха да го издирват.И да ми се сърдите-мога да се хвана на бас,че наш'те консулски служби и силови такива са последните дето ще научат,ако научат въобще.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Скокът е пет пъти  Нещо неприятно се случи с тази естрадна легенда Нещо неприятно се случи с тази естрадна легенда Апаши разбили апартамента на 85-годишната певица и свили всичките ѝ ценности Вече не съм мамино синче номер едно, хвали се Сашо Кадиев Вече не съм мамино синче номер едно, хвали се Сашо Кадиев Изместиха ме, детронираха ме,  Как Капките се превърнаха в най-успешния тв формат в България Как Капките се превърнаха в най-успешния тв формат в България 11000 души изгледаха на живо финала на шоуто за имитации, милиони бяха пред малките екрани  Свиреп крадец се завърна тайно в България под чужда самоличност Свиреп крадец се завърна тайно в България под чужда самоличност Според думите на запознати, Иван Турчина се укрива от органите на реда във Варна, в къща в квартал „Виница“, предоставена му за ползване от морския престъпен авторитет Николай Тошев – Чирпанския Дали мама ми повлия в "Ергенът"? Няма да се боря с хорското мнение, животът ми продължава, обяви Алек Дали мама ми повлия в "Ергенът"? Няма да се боря с хорското мнение, животът ми продължава, обяви Алек Каквото и да кажа – хората ще си вадят изводи, но не ми е повлияла, кълне се Алек Къде отлетяха Цветанка Ризова и любимия й Къде отлетяха Цветанка Ризова и любимия й Двамата бяха засечени с куфарите на Терминал 2 Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Отборът не успя да спаси професионалния си статут и ще играе при аматьорите през следващия шампионат Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Култовата риалити звезда от Гълъбово вече мина 40 години и възрастта му по-подхожда на двете ергенки от тази на Алек, на когото те са каки Този скален манастир пази тайни за имане и страшна битка Този скален манастир пази тайни за имане и страшна битка Гъстата зелена пелена, покрила възвишенията край западната ни граница, прави намирането на каквото и да било трудна задача
Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори