×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

В парламента: Обявиха видни фигури от ГЕРБ, свързани с БКП и ДС


23 Януари 2018, Вторник, 11:53 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов

Драгомир Стойнев изреди цяла плеяда начело с Бойко Борисов и Цветан Цветанов


Изказване на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов ядоса БСП. По време на дебата по вота на недоверие срещу правителството Иванов припомни корупционни скандали около партията на бившите комунисти.

Това провокира Драгомир Стойнев да отговори с припомняне кои видни фигури и депутати от ГЕРБ са били свързани с БКП или БСП.
„Понеже ГЕРБ зададоха такъв тон на дебата и понеже отново се връщаме към миналото – да си говориме какво се е случило и ролята на БКП, а в крайна сметка като една дясна партия е малко странно хората, водещите лица в нея да са бивши членове на партията, която… в крайна сметка са били родени, отгледани и най-вече която ви е хранила и която сега плюете”, заяви Стойнев.


Драгомир Стойнев 

След това той започна да изрежда: „Константин Попов – член на БКП, Пламен Манушев – член на БКП, Пламен Нунев – член на БКП, Емил Христов – член на БКП, Димитър Главчев – комсомолски секретар, Владимир Тошев – член на БКП; бащата на Цветан Цветанов, който е бил шофьор на Григор Шопов – човекът от Държавна сигурност, който Ви е хранил; майката на нацията г-жа Цецка Цачева – член на БКП.”

Даниел Кирилов от младото поколение на ГЕРБ пък беше общински съветник от БСП, припомни Стойнев.

По думите му не било редно да припомня и как Антон Тодоров е описал семейството на министър Лиляна Павлова.

„И това, което г-н Биков говори за перлата в короната – г-н Бойко Борисов, който е напуснал МВР, за да остане член на партията, но това, което правите в момента ясно показва вашия морал”, каза още Драгомир Стойнев.

„И не може тук да излиза човек, който беше народен представител от тройната коалиция, който плюе; който оказваше натиск върху телевизия да спира репортаж за един митничар, който трябваше да бъде назначен и този човек да излиза тук на трибуната и да раздава морални присъди”, заяви червеният депутат по отношение на Лъчезар Иванов.

Вицеадмиралът от резерва Пламен Манушев обаче отговори: „Тъй като започнаха с един генерал (Константин Попов – б.а.) и с мене като членове на БКП, не мога да не изляза и да не кажа няколко думи. Не, партията-майка не ни е хранила, ние служихме на България целия си живот. В морето нито един път в името на БКП не сме се давили.”

Манушев добави, че през 90-те години дошли и им казали – че трябва да изберат или БКП, или армията. И така те останали в армията, за да служат на България.

В категории: Политика


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
13
Коментара по темата
13.
тонитов
24.01.2018 10:05:45
3
1
Явно човеконенавистната комунистическа система не е успяла да фанатизира и порофанизира цялото общество. Въпреки лагерите на смърта, десиденти макар и рядко се появяваха. Изброените явно са били потенциални десиденти, неподатливи на промиване!
12.
До 10
23.01.2018 21:25:44
11
6
Я оди се напери отзад филосов! Поредният засегнал се провален комуняга! Запада ви изклатиии това е факт. Мятай се на невероятните ви постижения Московеца или Жигулата и марш в Северна Корея! Там обаче обратните са в лагери да знаеш!
11.
Локумите на Тиквун
23.01.2018 21:21:07
1
17
Тиквун през цялото време повтаря една и съща мантра как видиш ли дедо му го отепали комунистите.И колко бедно детство имал.Хахаха! И как не се намери един журналист да попита Тиквата: г-не как сте врагиве на народа,а завършвате школата на МВР( пожарната е към същата школа)? И как така сте били бедни,като баща ви е бил полковник? И как така сте напуснали МВР,защото сте отказали да се деполитизирате( сиреч отказва да се раздели с членството си в БКП през 1990г.) И колко трябва да е плиткоумен някой,за да се върже на медийния цирк по произвеждането на Тиквун,от гл секретар до Баш чорбаджия на държавата?
10.
До 9
23.01.2018 21:15:53
5
14
Социализма Рутьо не само' че не е рухнал икономически, най-малко защото не е икономическа ' а социална форма на обществото. Нещо повече, лелеяният запад за който говориш е пример за развит социализъм...Само с клишета не става, трябва и акъл, ноо , късно е лягай
9.
Е да де,обаче....
23.01.2018 20:57:52
11
9
Ганьовците мразят запада и демокрацията защото ги били ограбили! Може ли толкова про.т народ да има? Запада какво е виновен че ”вечният” им социализъм рухна икономически? И върхушката все една и съща-червена,взе че ограби народа си и прегърна новата ”дойка”, САЩ и въобще западният модел! И изпилените ганьовски мозъци,плюят запада,а децата и внуците им работят там! И как не разбра бе Ганьо,че всички партии са едни и същи курбанджии? Защо спориш със брат,съсед,колега и т.н. Коя партия е по-виновна,след като всички са гепили и лъгали еднакво! Бедни ми бедни Ганьо!
8.
Специалистът
23.01.2018 20:41:31
1
9
От 2009г АЙТОС е най-добрият град за ИМОТНИ ИЗМАМИ
Но не знам прокурор Милена СТОЙЧЕВА разкрила ли е поне една1
7.
ДПС
23.01.2018 20:25:22
2
8
И ние сме агенти на Държавна Сигурност да живее агент Сава(Ахмед Доган)
6.
Мнение
23.01.2018 20:07:05
1
5
Може би за мнозина е ясно, че когато се говори за БСП и останалите, става въпрос за великденски яйца. Всичко останало са празни приказки.
5.
ШУРОБАДЖАНАЦИ ЕООД-Герб
23.01.2018 20:04:41
0
16
Цецка Цачева родева Ловешко-Плевенското село Драгана .ГНЕЗДО на Комунизма .В даааалечната 1919 година там в село Драгана се създават едно от ПЪРВИТЕ БКП организации .Жителите на Селото са ВЪРЛИ комунисти и РМСсисти .В село ДРАГАНА НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ЦЪРКВА-ПРАВОСЛАВЕН ХРАМ понеже местните жители интернационалисти рмсисти-комунисти ТВЪРДО са са подкрепяли Комунистическите ИДОЛИ;ЛЕНИН СТАЛИН Г. Димитров Роза Люксембург Карл Маркс това са били техните БОГОве идоли и идеали .И до днес с.Драгана НЯМА ЦЪРКВА може би затова Цецка Цачева -роднина на видните партизанини ЦОКО ДОКОВ Николра Монов Цоко Цоков така пламено защитава Истанбулската Конвенция и се противопоставя на БПЦ.Но какво очаквате от завършила висша партийна БКП школа РАБФАК изкарала ЗАДОЧНО фалшива Диплома по Право от СУ по дани на Богомил Бонев който ОТКРИ НЕсъответствия в Дипломата на г-жа Цветанова и ОРИГАНАЛНИТЕ като неговата и неговите колеги видни юристи .Явно е че ЦК БКП РАБФАКА е осигурил Дипломата по 2-рия начин кото доверен БКП човек.За кратко Цека работи като шлосер-стругар в местен метален цех в Плевен когато я назначават на работа в Община Плевен като ЮРИСТ там става известна че ЗАЩИТАВА местен ДДСизмамник които си търси ПАРИ от Държавата -Но ЦЦ се намесва с-у комисиона ДДСтарикат си прибира парите а ЦЦ ОЩЕТЯВА Държавата за която всъщност РАБОТИ назначена на работа -тоес ТЪче на 2стана от 2места лапа ПАРА.Така блогадарение на БКП ЦЦ успява да стане ГЕРБ депутатка шеф нта Народно с-е Министърка .А Цв.Цв и помага да приватизира 1 болница вПЛЕВЕН да си построи СПАхотел вПавел Баня амъжа ида работи на мега ултра мазна идоходна работа в Софийското РВД за заплати от порядъка нва 7-10.000 лева на месец +премии от 20.000 лева-неотчетни пари от такси от прелитащи гр.самолети (по 100 МИЛИОНА лева на година НЕ влизат вДържавния Резерв от такива аеро такси които се дялкат от роднини на политици и властоимащи ) на всяко тримесичие.РВД и ВИК са известни като хранилки -кърмилници за наши хора роднини на власта.Да сина на г-жа Цачева успява да се добере до СТИПЕНДИЯ от Американско НПО ида учи в ултра скъп Американски У-т
4.
до N 2
23.01.2018 20:03:27
2
7
Те така мислят, че никой не ги знае, но ето, че има информирани по въпроса. Абе те нали си прибраха милионите, а за нас оставиха да дишаме мръсния въздух. И още- кучетата си лаят, керванът си върви..
3.
запитване
23.01.2018 19:59:50
11
5
каква храна от комунистите, кви 5 лева, та те измъкнаха всичките пари с чувалите и оставиха народа без пукнат лев дори за насъщния..
2.
ДпС-Дорожное Проверовочноя Служба
23.01.2018 19:27:31
2
19
Най- яка е Уиуито Павлова чиято баба ЛИЛЯ тюркменистанка от Ашхабад висш партиен функционеур ЦК КППС и виден член КОМИТЕРНА МОСКВА пристига във ВАРНА с тайна мисия да съблюдава иконтролира дали местните БКП функционери спазват ПРАВАТА начертана от ЦК КПСС и не залитат по тъча към про западни и капиталистически влияния .Във варна Тюркменката ЛИЛЯ се залюбва с Герги Павлов(родом от Етрополе близо до Правец) -боен другар партизанин от отряд ЧАВДАР с 1-вия другаря Тодор Живков .Георги Павлов изпълнява ролята на Зам.МИНИСТЪР на Химическата Промишленост на Социалистическа Република НРБ и наблюдава процесите по изграждането на Хим.Заводи в ДЕВНЯ край Варна същия е член на Политбюро на ЦК на БКП .От дружбата БКП-КПСС се ражда бащата на Лиляна Павлова Павел които пък е много близък с комунистите от МУЛТИ груп на Илия Павлов (ДС капитал) които си правят частен ВУЗ -Варнески Свободен УниверситетВСУ на който г-н Павлов става РЕКТОР като ректор бащата наЛилето ОСИГУРЯВА стотици ФАЛШИВИ Дипломи на трактористи от ДПС говорещи на майчин език.По негово време тракториста от с.Николаевка Касим Дал сесдобива с тапия за Висшу с такава тапия се сдобива ДПСарка с Черкезки произход Емел Етем министърка усвоила СТОТИЦИ МИЛИОНИ пари същата има огромно лукс вила край Монако на Френската Ривиера на нейно име се води огромен лукс курорт с 32 къщи по 6апартамента и 2басейна на входа на Созопол
1.
Ердоган
23.01.2018 19:23:38
10
14
Добре си ги подредил , ае махайте ги тея мутрички и тея псевдо националисти че ми писна от тях , партията на слави в коалиция с бсп и скрита подкрепа от дпс . Това ще пооспокои държавата в изветна степен.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори