×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Митьо Очите иска 600 хил. лв. за престрелката в Слънчев бряг


16 Януари 2018, Вторник, 22:21 ч.

Надявам се делото да тръгне, заяви Димитър Желязков


Делото започва на 5 февруари в спецсъда, ако не тръгне - на 1 март

600 000 лв. кръвнина ще поиска несебърският бос Димитър Желязков - Митьо Очите, оцелял по чудо след стрелбата на 8 юни, 2016 г. в Слънчев бряг, твърди "24 часа". Граждански искове за общо 350 000 лв. обезщетение за
неимуществени вреди ще внесат съпругата и родителите на убития гард на Желязков - Александър Алексиев.

Делото вече е насрочено в Специализирания съд за 5 февруари, има и резервна дата - 1 март, установи репортерска проверка. То е трябвало да тръгне още на 22 декември м.г., но се е
отложило. Десет са подсъдимите по делото за организирана престъпна група с лидер Божидар Кузманов-Кравата.

Срещу старозагореца Тодор Славов е повдигнато и обвинение за убийството на охранителя Александър. За стрелбата по несебърския бос Митьо Очите са обвинени помориецът Георги Иванчев и Радослав Димитров от Плевен.
Останалите подсъдими за участие в организирана престъпна група са: Иван Терзийски, Димитър Николов, Данаил Петков, Николай Иванов, Силви Николов и Марчо Марков.

Близо 130 са разпитаните в хода на досъдебното производство свидетели, десетки са извършените експертизи.

"Щом ме призоват ще се явя, надявам се това дело да тръгне и адвокатите на подсъдимите да не шиканират процеса", заяви  Димитър Желязков. Запознати споделят, че несебърлията вече е доста по-добре и възвръща предишната си форма.

"Предстоят ми още процедури в Турция, но по-нататък", каза Желязков. Очите бе тежко ранен по време на престрелка в заведение "4 Yuo" в Слънчев бряг, избухнала след скандал с Божидар Кузманов и хората му.

Кузманов отрече да е познавал лично Димитър Желязков преди престрелката.

"Чел съм за него само в медиите. Имахме уговорена среща, за да изясним едно недоразумение. Не съм очаквал да има престрелка. Кой иска да стрелят в заведението му”, разказа Кузманов. Негови хора твърдят, че многобройната група на Очите е влязла в заведението въоръжена с пистолети и мачетата.

Желязков пък е категоричен, че хората на Божо Кравата са открили стрелба, а неговите момчета не са били въоръжени.

В крайна сметка обвинения бяха повдигнати само на хората около Божидар Кузманов и на него самия.

В категории: Несебър


16
Коментара
16
Коментара по темата
16.
*********
23.01.2018 05:12:12
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
15.
Началника
18.01.2018 14:33:28
5
2
Те Мечков и Кюфтето хубаво ви карат да пишете глупости,ама скоро ще се оправя с тях и ще имате нужда от нова работа. Да не дойдете при мен да се молите! Чичо Митко плаща яко нали знаете!
14.
Митьо
17.01.2018 18:53:33
1
6
Ами кво да напрая бе Божо,шматка съм и обичам любовта между мъже! Защо така ме изтърбушихте,и вагина не ми остана,а толкова исках да родя от мафиот№ 1 Митьо халката е ге..й Ох бе Митьо,нали си мафиот бе,женичка акана!
13.
Божо кравата
17.01.2018 17:35:35
0
6
Добре бе мутра,как не те е срам бе Ел Чапо-циркаджийски! Кво ревеш като жена,ела
ме застреляй,нали си килър-бос,наркос,пълен циркаджия! Шматка женствена,кво пускаш жалби бе детеубиец! Женичка страхлива-Митьо жена ми! Хахахахаклл
12.
Митко окото
17.01.2018 16:49:36
0
3
Обичам да ме любят от към гърба! Аз съм пе.ун! Подкрепям Истанбулската декларация за третият пол.
11.
Очите
17.01.2018 13:56:14
0
6
Стамбаааа,забрай ли като ми беше ибрикчия?
Престъпления ли прай или затвори лежа,и накрая ме окраде! Колко тъпака прайха золуми и ги давах курбан,че и пари не видяха! Млъква и си трай,добре че съм шматка и нищо не мога да ти направя,кой да ми свърши работа,само полицията ми остана ама тя не затрива хора и бомби не слага,само ми помага като ме опъне някой и съм жертва! Потрай малко пак ше те прибера,аз много обичам ”мъжкари” които са ми го ”набили” да са дали показания срещу мен,да са ме крали!
10.
Стамбата
17.01.2018 11:47:10
0
6
Митъо е мазна халка
9.
Дедо ви
17.01.2018 09:24:05
0
14
Този селски труженик излезе мнооо прост! Вместо да му дойде акъла и да си живее спокойно с парите които изкара,тръгнал ми да мутрее! Абе палячо къде си тръгнал с таакава смешна охрана за по 800лв. Половин човек остана и пак си стиснат. Цял живот предаваш хора от улицата на ченгетата,и накрая стана за смях,защото около тебе само сот-джии и фолк-плейбоии! За кво се зобиш и се правиш на страшен,като стана за смях и всеки трезво мислещ те определя като пародия на мафиот? Изкара една смешна присъда и се оака да не те вкарат пак,иначе голям си филосов като съдят другите. Два пъти се призна за шеф и влезе в историята като най-жалкия шпионин и милиционерски кокершпаньол! В съдебно заседание даде показания срещу Данчо пръча от Враца,и го предаде без да трепнеш. Колкото и стотинки да даваш за статийки които те величаят,ще си останеш изплашен клоун. И се чува че Кравата тепърва ше те ”люби” отново,да знаеш! Ваща ”любов” едва сега започва,и ще бъде още по-бурна,и твойте стопани от ” Министерството на Вечният Рекет” няма да могат да ти помогнат!
8.
До 5ти
17.01.2018 01:15:30
1
9
Твоя коментар има много истина и реалност,служителю на МВР! №5 е написал нещата както ги мислят обикновенните хора,непроникващи под повърхноста,но и в него има логични неща! Относно тебе не разбирам защо намесваш големите схеми,при положение че убийството на жена и дете не са свързани с наркобизнеса на дегенерата! Друго да те питам: Ти да не би да не си разбрал,че бунака е ”изпята песен” и дори и да му беше отнесъл тиквата бащата на детето,нищо след това няма да се случи.Тоз селянин не е част от никаква мафия а е останка от нещо било някога,и това което му се случи като го прегази Божо,показа че е страхлив и жалък милиционерски пес!И защо изместваш центъра на проблема заради гузната си съвест,която е такава защото знаеш че милицията е без грам доверие сред хората и става за смях все повече,а ти си част от тази ”сапунка” и ”касичка” МВР! Правете си схемите,но не закриляйте убийци на деца,защото Петко от Лясковец дреме във много хора,и един ден ше се лее много грешна кръв,и това време ще дойде,скоро! А измекяра детеубиец оживя за да страда тепърва,и страданията му ще бъдат по-страшни! За всеки има ”видовден”!
7.
Диман
16.01.2018 23:29:35
0
10
Тоз тюфлек ако направи нещо на мойто дете,ще го плющя на главната! Очи ли е уши ли е,ще му скъсам гъ.а!
6.
restodeliver
16.01.2018 23:20:08
2
8
Явно No.5 е чист човек който не е наясно.У нас не е въпроса дали ще минава канал за дрога.Въпросът е кой картел ще си сложи правителство.Романтично е да се мисли за действия срещу картел.И още- някои идеалисти още вярват че с протести свалили тоя или другия.Няма лошо-всеки е наивен по своему.Аз примерно вярвам че индикация за трус ще е ако барети влязат при Пеевски.Ама едно гласче вика че в Росенец няма да влязат,щото е руско.И те така.Не винете човека,че не мъсти,пази си другите близки,не е страхлив.
5.
До ганьовци
16.01.2018 22:44:17
0
14
Защо бе българи,защо сте толкова страхливи? Какъв е този баща да убият жена му и детето му,и той да чака и да жали? Не може ли да стреля,сърце няма ли да отиде и да въздаде справедливост? Нали е бивш полицай,нали е мъж! И тези милиционери и прокурори как спят вечер? Те съвест нямат ли? И милиционерите искат повече права и заплати,за да покровителстват страхливци убиващи с бомби жени и деца! И на всяко събитие и във всяка медия изтипосан някой горд милиционер,борец за правда и закони! Никъде няма такова страхливо и търпеливо племе,робо по рождение! Дано Господ вземе най-милото на този който убива жени и деца! А дано!
4.
Teo
16.01.2018 21:41:59
0
6
Дакде я докарахме,такъв големец да води дела.Не може ли да ги учисти?
3.
Не е ли .....
16.01.2018 21:39:14
1
12
С протекция този нарко тип.Искам да станем като Германия и САЩ.Тогава ще ги видим Бг недосегаемите.
2.
Няма такава държава
16.01.2018 21:24:28
0
16
Колкото пъти някой посегна на наркобоса или близките,винаги отнесе бързо правораздаване! Браво! Колко бързо тръгна делото,а уж било бавно правосъдието! Абсурд милиционерите и прокурорите да са взели пари,неее не вярвам! А иначе големият мафиот рева като жена и жалбичка пусна,душичка мамина нежна! Какъв живот,страхливци обикалят с 40човека и нападат хора,а като им го нахака някой и родната милиция и прокуратура веднага го мачка! Е как да не е мъж плужека,много мазна подлога на милицията!
1.
Рали
16.01.2018 21:02:41
3
20
Изплатете му и парите които си заслужи като уби жена ми и детето ми! Не се наядахте и ченгета и прокурори! Бог да ви съди! А ти отпадъко ше плащаш тепърва! Помни!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот
Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори