×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Георги Манев „взривява“ Бургас на 14 януари. Вижте защо му идват на крака Борисов, Симеонов и Цветанов


Георги Манев „взривява“ Бургас на 14 януари. Вижте защо му идват на крака Борисов, Симеонов и Цветанов
Жеравна, 2017. Войводата с дъщеря му Ванеса, световна състезателка по спортни танци, в дъното е съпругата му Петя
03 Януари 2018, Сряда, 18:09 ч.
Автор: Мануел МОМЧИЛОВ, Снимка: Ин лайф

Не искам подаръци и цветя, а помощ за създаване на филм за хан Тервел, казва юбилярът

На 14 януари, неделя, около обед центърът на Бургас ще се изпълни със стотици празнуващи във фолклорни носии българи и ще заприлича на всенароден събор.

Около 13 часа се очаква под Часовника да се появят премиерът Бойко Борисов, вицепремиерите Валери Симеонов и Красимир Каракачанов, шефът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, министри, народни представители от всички партии, кметове, олигарси. Те ще бъдат посрещнати този път не от кмета на града Димитър Николов, нито от областния управител Вълчо Чолаков, които също ще са гости и ще се насладят на огромния спектакъл, гвоздеят на който ще е ансамбъл „Българе“.

Домакинът ще е един от най-популярните местни политици за всички времена на Бургас – общинският съветник и национален лидер на Партия Средна европейска класа Георги Манев, настоящ коалиционен партньор на „Обединени патриоти“ в парламента и МС.

На тази дата Манев е роден преди 50 години в Бургас, поради което настоява да превърне юбилея в празник не за себе си, а за приятелите. Малко известен факт е, че някогашният брейкаджия, дисководещ, собственик на нощни клубове, народен изпълнител и продуцент на съвременна естрадна музика, строителен предприемач и политик, е и изключително талантлив художник.

За първи път във фоайето на интерхотел „България“ ще бъдат показани 50 от общо близо 300 платна абстрактна живопис. Те са оценени от компетентно жури като шедьоври на самобитния творец и ще бъдат подарени на 50 души от присъстващите, определени на случаен принцип – чрез безплатна томбола.

Основното обаче при това грандиозно честване с общо над 300 гости – без да се броят изпълнителите от програмата, е че има кауза – подаръци за юбиляра и цветя за красивата му половинка Петя ще бъдат забранени.

Флагман узна, че при входа ще бъде поставена урна за дарения, които ще са предназначени за създаването на историческия филм за Хан Тервел. Първите 30 хиляди лева вече са преведени в банковата сметка на творческия екип от самия рожденик.

„Имам всичко – здраве, хубава съпруга, която ме дари с умна и талантлива дъщеря, имам приятели и бизнес, не се нуждая от нищо повече във вид на дарове“, каза Манев пред Флагман и потвърди информацията ни за предстоящия невиждан по своите мащаби юбилей.

Наш репортер засече негов разговор с председателя на Дружеството на бургаските художници Митко Иванов току-що. Спецът скоро трябва да се произнесе с решение на ръководството на творческата организация за приемането на Георги Манев като почетен член. Причината – не само заради дарованието му да рисува, но и заради известността му като меценат на бургаската култура и изкуство.

В национален план Георги Манев е известен като идеолог и основен спомоществовател на фолклорния фестивал в Жеравна, най-масовото събитие в летния културен календар на държавата.

Като политик се изявява от 2003 г. след исторически пробив на бизнеспартията му в ОбС. Оттогава неизменно е важен фактор в местното самоуправление. Приятел с лидерите на повечето партии – и управляващи и опозиция, заради което го наричат конформист №1. Стар приятел на Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Димитър Николов. В настоящия момент често влиза в ролята на медиатор между ГЕРБ и патриотите, когато „каруцата им започне шумно да скърца“.

Има собствено ловно поле и държи най-известната хижа в Странджа - „Божура“, която през зимния сезон от две десетилетия насам служи за огнище на най-важните ловци сред политиците. Неслучайно под покрива на „Божура“ са издигани и сваляни няколко министър-председатели и кметове на възлови  общини.

В категории: Бургас


България Всички новини
Лозенец празнува своя вековен юбилей Лозенец празнува своя вековен юбилей 100 години от с. Ембелец до днешно с. Лозенец Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Община Бургас представя 5 локации, вижте ги  Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Причината за палежа е неуредени финансови отношения Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед На какво се дължи рязката промяна? МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево Местно РУ и администрацията на Общината започват усилена работа, за да осигурят спокоен летен сезон за туристите  ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт Законопроектът отлежавал "доста дълго време", но може и да не бъде приет предвид приключващия мандат на Народното събрание Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено На откритата сцена в града на 28.04.2024 г. 10:00 часа ще се проведе конкурс на лазарски групи и песни Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден По време на почивните дни и дните на официалните празници от 1 до 6 май включително ще бъдат осигурени дежурни инспектори във всички ОДБХ Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Калин Ст. и Величко Тачев са уличени в лъжа от детектора  Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Ертен Анисова стана зам.-председател на групата за сметка на Хатидже Георгиева
Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори