×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Колоездачът Радослав Константинов стана спортист на годината в Бургас, Копривленски - втори (СНИМКИ)


Колоездачът Радослав Константинов стана спортист на годината в Бургас, Копривленски - втори (СНИМКИ)
Световният шампион на писта Радослав Константинов бе награден от кмета на Бургас Димитър Николов
22 Декември 2017, Петък, 10:00 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ, Снимки: Авторът

Възпитаникът на КК "Черноморец" е носител на множество титли и държи рекордите в общо три възрастови групи в този спорт



Бургаският колоездач Радослав Константинов грабна титлата Спортист на годината 2017, измествайки сочения от мнозина за фаворит кикбоксьор Стоян Копривлнски. На церемонията по награждаването присъстваха кметът на Бургас Димитър Николов, зам.-кметът по финанси, бюджет и икономика  Красимир Стойчев, зам,-кметът по здравеопазване, социални дейности и спорт Лорис Мануелян, областния управител Вълчо Чолаков, председателят на ОбС-Бургас Костантин Луков и множество общински съветници. 

Флагман.бг предава на живо бляскавата церемония по награждаването.

Призът за Спортист №1 на Бургас връчи кметът Димитър Николов. Възпитаникът на КК "Черноморец" Радослав е носител на множество титли. Той държи рекордите в общо три възрастови групи в този спорт. 

На второ място се нареди бургаският боец Стоян Копривленски, а след него - на трето място, награда получи Бояна Гелова, която прослави Бургас с таланта си в художествената гимнастика.


Стоян Копривленски

Церемонията по награждаването на Спортист на годината 2017 приключи с обща снимка на всички отличени бургаски атлети.

Очаквайте пълния списък с отличените спортисти на Бургас само във Флагман.бг



Спортист на годината 2017, класация:

10. Мария Тодорова - борба
09. Атанас Божилов - кикбокс
08. Георги и Валентин Братоеви - волейбол
07. Иван Атанасов - бокс
06. Сияна Базотева - конен спорт
05. Йордан Янков - муай тай
04. Милен Джиналийски - централен полицейски карате и джиуджитсу клуб
03. Бояна Гелова - художествена гимнастика
02. Стоян Копривленски - кикбокс
01. Радослав Константинов - колоездене

За пръв път тази година награди получиха и спортисти от 3 различни категории - "млад талант", спортисти в неравностойно положение и "отбор на годината". Наградените са съответно Александър Георгиев - плуване, Христо Светломиров от СК "Джавелин" и Отборът по волейбол на "Нефтохимик" с треньор Найден Найденов. 

В категории: Бургас , Спорт


16
Коментара
16
Коментара по темата
16.
Коко
29.10.2020 20:00:26
0
0
Кой загроби колоезденето в БУРГАС. За умрелите или добро или нищо.
15.
истината
24.12.2017 16:49:42
3
0
Много ми е любопитен критерият по който се избира челната десятка!Никъде не срещнах името на СВЕТОВНАТА ШАМПИОНКА по КАРАТЕ -ДО ШОТОКАН-Теодора Тодорова!Та това момиче е само на 16години и притежава ЧЕРЕН КОЛАН!!!Имате ли си на идея какво означава това?!12 години тежки тренировки наравно с много по-големи на възраст от нея момчета и момичета!Само този ,който е далеч от такъв вид спорт може да говори глупости и да не оцени какви са постиженията на това момиче!
14.
Присъствал
23.12.2017 21:44:24
1
3
Разбра ли някой от присъстващите кой награден какъв спорт практикува и какви постижения има??????( Освен на десятката)Аз лично не разбрах.....Не разбрах и кой е №1 в онлайн гласуването.На едно детенце му връчиха две награди в две категории!!!!!!! Явна грешка,но без официални разяснения и извинения.И тъмницата по време на изпълненията на акробатите и танцьорите ми попречиха да видя дори лицата на тези сладки дечица. ”ГРАНДИОЗНО ШОУ” ????Неееее,просто посредствено награждаване .Отидох с големи надежди за нещо прекрасно,но се разочароват изключително много.
13.
и още
23.12.2017 14:44:19
1
1
И 10 ката не е точна...
12.
въпрос
23.12.2017 14:42:02
1
3
Коя е тази боркиня Мария Тодорова? Ние нямаме такава. Поправете си грешката, защото става въпрос за МАРИЯН ТОДОРОВ
11.
g
23.12.2017 13:42:27
1
3
niama cac drosev da go buta na 1000m za record na pista ima 7disziplini 7zlatni medala niama drug bg sastezatel specelil vsicko osven radoslav
10.
burgazlia
23.12.2017 13:33:07
1
3
tova e nai dobria coloezdac za vsicki vremena svetoven sampion
recordior na bg 2003g nomer 1 za burgas
9.
Георги
23.12.2017 13:19:44
1
5
Браво Константинов ! Това е много хубав спорт , когато бях малък спортувах колоездене в к-с Славейков , където беше фитнес зала Атлант сега новия плувен басейн. Честито Радослав ! За такова постижение се изисква много труд .
8.
Бургас Р.Христова
23.12.2017 10:49:52
2
6
Много ме зарадва новината за поредния успех на моя съсед Радослав. За такова постижение се изисква желязна дисциплина, много труд, умение и постоянство, каквито качества Радослав е доказал, че притежава. Освен това е много възпитан, винаги учтив и на всичко отгоре и красив:) Пожелавам му все така да покорява върховете и да прославя България!
7.
Радо е машина
23.12.2017 09:57:23
5
4
Радо винаги и бил бутан измислен колоездач от детските си години.Бутан от Дросев във всяко едно отношение. На Олимпиядата в Гърция му се смяхме доста доволно когато завърши последен от последните ! След това го хванаха с допинг (епо) стоя 2-3 години като шматка и сега отново се лизга, но явно по умно скришом. В Бургас е имало 100 пъти по добри колоездачи с по добри заложби но по една или друга причина липса на добър мъжки треньор и стимул база са се отказвали . Но евала на Радо ,че остана да се занимава със този изключително тежък спорт !
6.
Бургазлия
23.12.2017 09:44:09
4
0
Защо въобще я има тази класация щом избирате такива некадърници, какво е спечелил че никой не разбра може би да не убедите господин Дросев
5.
,,,,
23.12.2017 09:13:15
2
6
Браво на Радо! Прослави България дори и в Китай!
4.
Този
23.12.2017 08:15:29
4
8
Лесно е да се разбере, че е нагласено класирането! Участниците близки на спонсорите взеха челните места, а онези със световни изяви дори не им се чуха имената!
Честито на спечели ли те!
3.
Волейбол
23.12.2017 07:55:38
3
3
Питам защо братя Братоеви вземат участие като те изобщо не са от Бургас. Трябваше Андрей Николов , Петър Христов ,Венелин Кадънко или Иван Станев да са в тази класация. Има млади надежди като Георги Петков който е капитан на младежкия национален отбор. Денис Калягин също млада надежда. Какъв стимул им давате на тях. Избирате някакви наемници които точно след два месеца ще забравят за Бургас. Хора излагате се ,като искате да е пополистки спорт волейбола в Бургас избирайте състезатели от Бургас . Дали здравето си за името на Бургас.
2.
уфф
22.12.2017 23:52:08
5
9
За шоуто с гафовете и "народната" любов,коментар няма.Платена журналистика .Ако е някоя мишка ,ще го изядете.
1.
Независим
22.12.2017 23:39:01
9
8
Този който е спечелил едно златно медалче на измислената дисциплина е млад талант на БС??!!Добрее
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Главчев държи Митов да стане външен министър, иначе Радев поемал отговорността Главчев държи Митов да стане външен министър, иначе Радев поемал отговорността Служебният премиер обаче бил винаги готов на диалог с президента Къде отиде след сватбата с милионера бившата на Рачков Къде отиде след сватбата с милионера бившата на Рачков Двамата с богаташа са на сватбено пътешествие и съпругът й изобщо не се е скъпил и е избрал да заведе невестата си в един от най-хубавите и скъпарски ризорти Бурята събори дърво върху лек автомобил в бургаския ж.к."Изгрев" Бурята събори дърво върху лек автомобил в бургаския ж.к."Изгрев" Силният вятър нанесе и други поражения в Бургас Министрите разкрачени между президентството и парламента? Министрите разкрачени между президентството и парламента? Румен Радев не хареса ограничаването и през цялото време ще показва, че тази процедура е несъстоятелна, коментира доц. Наталия Киселова Шофьорка на бургаско „Пежо“ изпусна завоя до жп гарата, заби се в уличен стълб Шофьорка на бургаско „Пежо“ изпусна завоя до жп гарата, заби се в уличен стълб Пътният инцидент стана рано тази сутрин Трети опит да гледат мярката за неотклонение на Петя Банкова и Стефан Димитров Трети опит да гледат мярката за неотклонение на Петя Банкова и Стефан Димитров  Той и бившия директор на Агенция "Митници" са обвинени за пране на пари и подкупи Безсмислен ли е вотът на недоверие срещу служебното правителство? Главчев показвал, че е зависим Безсмислен ли е вотът на недоверие срещу служебното правителство? Главчев показвал, че е зависим ГЕРБ и ПП-ДБ се развеждат, има още какво да покажат и скандалите продължат, прогнозира зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски Потоп в събота в Югоизточна България? Ще се повишат значително нивата на реките Потоп в събота в Югоизточна България? Ще се повишат значително нивата на реките Валежите ще са значителни и в източните Родопи, има риск и Арда да излезе от коритото си Синоптиците бият тревога заради интензивни дъждове и сняг, възможни са наводнения Синоптиците бият тревога заради интензивни дъждове и сняг, възможни са наводнения В шест области е обявен жълт код за опасно време  6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него 6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него Интелигентните жени са привлечени от мъже, които имат ясни цели и се стремят да ги постигнат с упоритост и решителност
Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори