×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургаският бизнесмен Николай Димитров мина през иглени уши, за да си поръча елементарна услуга от Виваком (АУДИО)


Бургаският бизнесмен Николай Димитров мина през иглени уши, за да си поръча елементарна услуга от Виваком (АУДИО)
Само единият от разговорите на Николай Димитров с оператор е продължил 30 минути(скрийншота вдясно на снимката), а е имало четири подобни
15 Ноември 2017, Сряда, 06:06 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Час и половина чаках да се свържа с оператор, за да подам заявка, гневен е бургазлията

Бургаският бизнесмен Николай Димитров – наемател на плажа в Крайморие, премина през иглени уши, за да си поръча елементарна услуга от Виваком, оплака се той пред Флагман.бг.

Димитров поискал да му преместят устройството за телевизията в друга стая, но и представа си нямал колко нерви ще потроши.

Бургазлията първо решил да подаде заявката в офиса на фирмата в магазин „Билла” в ж.к.”Славейков”. Оттам му отказали, защото нямали тези правомощия и насочили към колцентъра, където Димитров се сблъскал с невероятно безхаберие, способно да извади извън нерви и най-уравновесения човек.

„Смятах, че това е рутинна услуга и ще отнеме няколко минути. Оставих я за вечерта, защото през деня имах много ангажименти. Мобилният ми телефон е на друг оператор и се обадих от него на телефон 123, след което започнаха мъките. Час и половина ме държаха на телефона. Ако случайно някой ми вдигне – се запознаваше за няколко секунди с проблема и ме насочваше към друг отдел, следващият процедираше по същия начин. В цялото това време само слушах музиката на телефона и очаквах да приемат заявката ми”, гневи се Николай Димитров.

Между четвъртия и петия разговор все пак станало ясно, че той можел да остави телефонен номер, за да му се обадят, когато стане ясно кой може да поеме заявката му, а не постоянно да го прехвърлят между отделите.

Димитров е записал част от разговорите си. Най-абсурден е диалогът му с мъж от колцентъра на Виваком. В него Димитров, вече гневен, след като час и половина го разиграват, съобщава, че записва телефонният разговор, а мъжът от другия край на слушалката му се изрепчва, че нямал право. „Не е редно вие да записвате!”, предупреждава служителят от колцентъра(ЧУЙТЕ АБСУРДНИЯ РАЗГОВОР ВЪВ ВИДЕОТО)




„Еднолично ни налагат правила и се подиграват с нас. Според мен го правят, защото телефонът е импулсен за други оператори и те ме разиграват допълнително, за  да печелят допълнително пари на мой гръб”, смята Николай Димитров.

В края на разговорите си той все пак моли служителите на „Виваком” да му фиксират час, за да не стои цял ден в дома си и да чака техниците да дойдат. Посочват му часовият промеждутък от 10 до 12 часа. Димитров ги моли все да го предупредят половин час по-рано, а се оказва, че това е невъзможна задача.


Това е справка от компютъра на техника на "Виваком", която показва, че дори не е отразено желанието на клиента екипът да дойде в посочен от него час



В категории: Бизнес


18
Коментара
Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
18
Коментара по темата
18.
6.Един клиент- до 15
15.11.2017 17:57:32
2
5
Е ОСТАВИХА МЕ при СЪЩИТЕ УСЛОВИЯ.При поредното подканяне в ОФИС на оператора да преподпиша им казах,че договорът си остава както е в в момента докато не реша друго.ПОСЛЕДВА - МИГАНЕ НА ФЪНДЪЦИ и въпроса : "г-не,сигурно от централата са ви казали,че ви казали така понеже сте лоялен клиент ?".НОМЕР 15"клиент",ЗАЩО ИМАМ УСЕЩАНЕТО,ЧЕ РАБОТИШ В МАГАЗИН НА НЯКОЙ МОБИЛЕН ОПЕРАТОР ???
17.
5.Един клиент- до 15
15.11.2017 17:45:10
0
2
За първия номер си направих експиримент,понеже неистово ме офертираха да преподпиша.Реших да видя дали ще изнаглеят от телекома да ми начислят двойна (в моя случай плашеха с четворна) такса.Е ОСТАВИХА МЕ при СЪЩИТЕ УСЛОВИЯ...
16.
4.Един клиент- до 15. Клиент
15.11.2017 17:37:30
0
1
Твоя си работа ,ако искаш се възползвай от написаното.Аз съм написал точно за този момент,когато почват да плашат с отпадане на преференциите по -стария договор.ОТ ЛИЧЕН ОПИТ -имам три номера и двата вече са на ОТВОРЕН ДОГОВОР,ЗАПАЗИЛИ УСЛОВИЯТА на които бяха.
15.
Клиент
15.11.2017 17:25:23
4
6
Жокерчето си го пази за теб. Изхитриха се и вече когато сключваш договор, той е с промо условия които след 2та година отпадат и си минаваш на стандартите условия, които са Х2!
14.
3.Един клиент- до всички други....
15.11.2017 17:09:26
1
9
....ПОВТАРЯМ ЖОКЕРА - НЕ ПРЕПОДПИСВАЙТЕ ДОГОВОРА ,А ГО ОСТАВЯТЕ ОТВОРЕН (месец за месец).ЩЕ ВИ ПРЕДЛОЖАТ същите условия на които сте по-стария ,защото сте били ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ.СЛЕДВАЙКИ ЖОКЕРА ,ОБАЧЕ ВЕЧЕ СТАВАТЕ - НЕЗАВИСИМ ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ.
13.
2.Един клиент- до всички други....
15.11.2017 17:08:39
1
10
...ДА АМА НЕ,времето си минава и договорът изтича -настава време за нов.И СЕ ЗАПОЧВАТ големите обещания и страхотни оферти в магазините на телекома ,само и само да се поднови договорът.ЖОКЕР - ПОСЛЕДНОТО НЕ ГО ПРАВИТЕ и телекомът ви оставя при условията на СТАРИЯ ВИ ДОГОВОР ,но без клауза за период,ТОЕСТ Е МЕСЕЦ ЗА МЕСЕЦ.И В МОМЕНТА ,КОЙТО СЕ ОПИТАТ ПАК ДА ВИ ПРАВЯТ НА МАЙМУНИ ИМ КАЗВАТЕ - ЧАО БАМБИНИ.
12.
1.Един клиент- до всички други....
15.11.2017 17:07:03
1
5
....и така драги зрители вие имате договор с даден телеком (оператор).Въпросният счита,че след като веднъж сте се закачили на кукичката (имате договор) ,вие доживот сте му едва ли не - крепостни селяни и може да ви прави на маймуни.ДА АМА НЕ
11.
запознат
15.11.2017 16:53:52
2
8
Във Виваком са адски кухи лейки. Не, че другите оператори са нещо повече, де. Не знам как ги подбират тия олигофрени. Мизерни заплати ли им дават или обратното големи, че да са набутани там олигофрените на мама и на тати, които за нищо не стават.
Отидох в един от офисите им, да ги предупредя, че от името на тяхната компания действат измамници. Попита ги техен ли е телефонен № завършващ на 9 000 - те гледат като натровени. Обясних, че ми се обадиха от тяхно име с някакви предложения за безплатни минути и др. екстри, като казаха да си помисля и, че след час отново ще се обадят. Само, че след час, вместо обаждане получих "арменски есемес", т.е. аз да ги потърся. Не отговорих. Кой го прави това от служебен телефон, при това като отправя бизнес предложение? Абсурд! След час отново повториха "арменския есемес". Явно чакат да вдигна и да ми навъртят импулси.
Само, че момиченцето, на което обясних тия неща, изобщо не можа да "стопли" за какво иде реч и плещеше някакви глупости и простотии. Тия от помощното училище "Отец Паисий ли ги прибират? Ужас!
10.
Алина
15.11.2017 14:14:49
0
15
Миналата седмица ходихме със съпруга ми в офиса им До стоматологията за да спрем любим номер,но ни отпратиха също към КОЛ ЦЕНТЪР,МАКАР,ЧЕ В САЙТА ИМ ПИШЕ,ЧЕ МОЖЕ И ОТ ОФИС ДА БЪДЕ СПРЯН!Да не говорим,че девойката само ни подканяше да подпишем нова програма и изобщо не ни слушаше какво искаме!
9.
Добрева
15.11.2017 14:11:08
1
9
Така и мен ме държаха сумати време на телефона и навъртях огромни сметки в чакане да се свържа с оператор. Имах проблем с интернета почти от самото начало на договора... Така си мина в звънене и чакане някой да ми вдигне, от офисите ми казваха постоянно, че само оператор може да ми помогне. Така минаха две години от договора ми с тях и чак миналия месец благоволиха след много скандали да ни сменят рутера. Нямам търпение да дойде декември и да си прекратя договоря с тях. Адски некоректни!
8.
xristo
15.11.2017 14:10:29
3
8
v bila slaveikov nqma magazin na vivacom vie nared li ste e hxahxhhxa ole boje
7.
УЖАС, ПОТРЕСАВАЩО, НЯМА ДА ПОВЯРВАТЕ НА ТОВА
15.11.2017 13:28:05
9
10
СЕГА КАК ЩЕ СПА СЛЕД КАТО ПРОЧЕТОХ ТАЗИ СТАТИЯ?!
6.
А. Ковачев
15.11.2017 13:25:45
0
18
След 1 година дела осъдих Теленор, за това приветствам хората да си търсят правата при положение, че всички оператори се държат все едно са над закона и държавата и могат да се подиграват с правата и хората.
5.
Вярно е
15.11.2017 12:52:04
1
20
Операторите на виваком са неоткриваеми,аз ги чакал 56 минути и никой не вдига,отделно в сайта на виваком в Бургас пише че магазина в новата поща работи в събота а той не съществува вече.Магазина под стоматологията почива в събота в сайта им пак е дадено че работи.Само губят времето на хората.
4.
запознат
15.11.2017 12:44:36
0
19
да, Виваком са мошеници, надписват сметките, както си искат.Бях предплатила месечна такса и без да водя разговори с картата на Виваком ми дойде главозамайваща сметка.
3.
3
15.11.2017 12:44:15
9
12
Флагман, това ли са ви "новините"? Ай, сега напишете и кой какво е ял за обяд. Житието и битието на тоя и оня. Слоугънът ви е- "само важното".
2.
Тошко Въртоглавото
15.11.2017 12:34:49
1
11
Ааааа можело значи. Коригирахте си имената. Ше се научите, има надежда!
1.
Алоуууу
15.11.2017 12:32:48
1
21
Шшш, какъв е тоя "Вивател" ве смешници? От поне 6 години се казва "Виваком". В коя година живеете?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни
Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори