×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Таен свидетел: Иван Слънцето върти наркомонопола на Слънчака!


Таен свидетел: Иван Слънцето върти наркомонопола на Слънчака!
Личен дилър е една от услугите, които предлагали столичният кокаинов крал и аверите му
11 Ноември 2017, Събота, 04:15 ч.

Наркосхемата бе осветена от вътрешен човек и от агент под прикритие



Иван Слънцето дърпаше конците на наркобанда в продължение на четири години и държеше монопола на Слънчака! Това са част от показанията на анонимен свидетел под номер 2, който закова бандата на Иван Митов-Слънцето пред спецсъда, пише "България Днес".

Тайният мъж разказа подробности за организацията на столичния кокаинов крал и посочи структурата на дилърите му. Слънцето е на подсъдимата скамейка заедно с Марио Говедаров, Методи Зайков, Петър Димитров, Божидар Станулов, Димитър Тодев и Стойко Стоев. "Иван Слънцето не го познавам, виждал съм го от разстояние, но знам, че е шеф на групата. Движеха се с мерцедеси", признава анонимният свидетел 2.

По думите му наркогрупата продавала всякаква дрога без хероин в лъскавите заведения в курорта Слънчев бряг. Петър и Стойко отговаряли за уличните дилъри. За продажбите им помагали бармани и сервитьори. Грам кока струвал 140 лв., а топче марихуана - 15 лв. "Цената на наркотиците се определяше от човека", обясни тайният очевидец. Той не знаел как точно се разпределят парите от клиентите, но е сигурен, че са се отчитали на Слънцето.

Наркосхемата бе осветена от вътрешен човек и от агент под прикритие. Затова защитата се опита да разбере дали разприказвалият се мъж е от системата на МВР, или е бил задържан по случая. Съдът отхвърли питанията, за да не се разкрие самоличността му. При арестите през лятото на м.г. стана ясно, че една от къртиците е Стойко Стоев, който бе заловен с няколко вида дрога.

Както Флагман.бг единствен съобщи, смята се, че след престоя му в районното бандата е прихваната на мушка, а месец по-късно членовете й са закопчани. (ВИЖ ТУК)

Акцията стана известна като "Барселона", тъй като хапчетата екстази, които пласирали дилърите, били с логото на футболния клуб. Вчера пред магистратите Иван Слънцето се появи по анцуг с емблемата именно на любимия си испански отбор.

На заседанието не дойдоха две хостеси, които са сред основните свидетели, благодарение на които Слънцето и хората му са зад решетките. Магистратите бяха определили принудително довеждане за Десислава К. и Моника Н., но и двете се оказаха в чужбина.

Според запознати момичетата духнали от страната заради страх от вендета. Десислава се подвизавала в Англия, а майка й съобщила на призовкарите, че скоро няма да се върне. Следите на Моника пък водели към Гърция.

За нея вчера проговори Иван Динев, който е близък със Слънцето. По думите му Моника е посрещала клиентите на вървежния клуб "Вижън", като дори е трябвало да се премести в собственото му заведение. "Не се получи, защото по средата на летния сезон миналата година я уволниха. Причината е, че беше задържана за разпространение на наркотици", обясни Динев. Той знае, че Слънцето се занимава с автомобили и не е чувал да пласира дрога.

На следващото заседание се очаква разпит на друг таен свидетел под номер 220, който е разкрил още по-подробно за схемите на организацията.


Личен дилър

Личен дилър е една от услугите, които предлагали Слънцето и аверите му, разкриват свидетели. По-заможните и ВИП клиенти можели да разчитат пратките да им носи един и същ доверен човек. Освен по заведение наркотици се доставяли и на адрес. Групата имала и силово звено, чиято задача била да ликвидира всякаква конкуренция и да събира пари от некоректни клиенти, сочи прокуратурата.

В категории: Темида


16
Коментара
16
Коментара по темата
16.
До Жоро
14.11.2017 20:44:11
0
0
Това е казано по време на делото в Специализирания съд на открито заседание. Кое не е истина? Ти оше малко е го изкараш невинен Слънцето
15.
До 9
12.11.2017 15:26:28
0
0
Колкото и да печелиш, все ще си бърсач на лайна, факт. Но избора си е твой. Не те упреквам. Така разбираш живота, така го живееш. Да си жив и здрав.
14.
Ne SA NAQDAHA
12.11.2017 15:03:12
0
0
NE SA NAKRADAHA...to kato vi slu6a i 4ete 4ovek GLUPOSTITE.....ami te PRODAVA4ITE sa POVE$E ot KUPUVA4ITE.....vseki dava to trqbva da ima nqkoi i da kupuva....ama nali si pulnite hronikite da vi 4etat GLUPOSTITE
13.
Недялко Гетов
12.11.2017 12:11:55
0
1
Мен ме питаха дали знам нещо Но аз Нищо не казах ...:D
12.
Бургас. До парламента, гласувал законите
12.11.2017 12:08:03
0
3
Тази държава е на дъното- слънце, магаре, очи...вие като, че ли се гордеете с тези псевдоними на някакви изроди и ги награждавате, като им издавате символични присъди. Алоо, събудете се най- после, вижте какви са законите в белите държави и ги взаимствайте. Тогава ще се види резултата..
11.
Жоро
12.11.2017 11:13:47
1
7
А бе вие защо мислете,че всички българи чистят тоалетни в германия от собствените си ли възможности съдите.тук наистина можеш да развиваш добър бизнес без държавата да ти пречи.просто трябва да си работлив и да имаш малко акъл.А що се отнася до родината аз я обичам дори бизнесът ми е такъв че аз показвам вкусните гозби и напитки,които имаме.избрах този вид биснес защото съм патриот.но държавата е точно това което описах.толкова ли не виждате,че политици,правосъдна система , мафия ,олигарси,полиция играят заедно,оплетени са като свински черва.върху тази държава плюя,върху тази система която брутално мачка народа плюя.
10.
Бай Хуй
12.11.2017 10:26:28
1
5
8 Топ коментар :D
9.
До 7
12.11.2017 10:20:24
3
8
На тая държава ще плюем брат,колкото искаме защото тя ни принуди да чистим тоалетни в Германия.И за жалост припечелваме повече от ядрен физик у нас.А ти се научи да различаваш държава от РОДИНА!
8.
Бг идилия
12.11.2017 09:57:46
1
21
Животът е песен, България е рай, българската мечта-да си пожарникар, футболист, полицай, митничар. Български ценности-море в Гърция, кола втора ръка от Италия, да не си плащаш поне един данък, да прибираш общинското каче за смет вътре в двора, и да го надпишеш с черна боя, с твоето име, да вариш ракия "тайно", когато целия град прави същото, да направиш дъщеря си на фолкзвезда за първия учебен ден във пети клас..... и много други
7.
Koko до Жоро
12.11.2017 07:34:11
5
18
То добре Жоро, че плюеш на България, ама от далече. Акъл не ни давай. Стой си там и бърши тоалетни, но до там. И внимавай, че някой пакистанец да не те оноди от зад , а може и това да търсиш, знам ли... А този от Пакистан нали се сещаш, че ще го изкарат я невинен, я луд...Тъй са нещата в Германия. Ама ти може и да не си разбрал.
6.
Жоро
12.11.2017 00:06:53
12
17
До 4.абсолютно сте прав.аз живея доста дълго в германия и смея да твърдя,че съм наясно със законите затова взех отношение относно журналиста. За слънцето и тези,които изброи да,това изобщо не го коментирам.такива с доказана вина или признали се за виновни в обвинение за -организизана престъпна група с цел разпространение на наркотици, принуда,изнасилвания,отвличания и убийства получават доживотен затвор без право на отмяна и гният в затвора докато умрът.а тези горе споменатите ги виждаш как живеят,в лукс и си харчат милионите натрупани от престъпна дейност. Те имат политически чадър.плюя на тази държава.
5.
Batak
11.11.2017 23:35:50
16
10
Жоро е много прав.като четеш тази статия веднага може да си помислиш,че журналиста който я е написал работи директно за слънцето.
4.
До 3
11.11.2017 23:34:53
2
26
В Германия такива мутри са в затворите с цялата строгост на закона. Там полицая не го интересува слънце ли е,магаре,крава,очи и т.н.
3.
Жоро
11.11.2017 23:19:08
22
19
До човека,който е написал статията-ако напишеш такава статия в германия ще лежиш шест години в затвора.крайно време е да се приеме закон в българия за жълтите медии като флагман и останалите както и е в белите държави. Когато говорят чисти неистини или рискуват живота на защитени свидетели, като обявават пълните им имена,ако казват истината и обричат тези хора и техните семейства на вендета от мафията.защо го правите нечистоплътни души?за мафията ли работите?може би за сензащия,за дребни пари?незнам?само знам,че в белия свят не се прави така,защото не е справедливо. А останалото го остававам на вашата гузна съвест и на дявола.спете спокойно и продължавайте да мрете от злоба.
2.
Димо
11.11.2017 22:50:49
2
9
Евтим от Танграта в Стария Несебър на кой ли се отчита сега наркомана долен че и пласираше боклука
1.
Chechi
11.11.2017 22:06:00
3
12
Rodna kartinka ! Sega da vidim kolko shte vzeme sadiata za da mu dade uslovna prisada.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха Изгониха считана за вещица от Ергенът Изгониха считана за вещица от Ергенът Тя заплаши, че ще разбие главата на друга участничка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование
Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори