×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Рейзи стана кмет на годината за култура и туризъм и обяви: Созопол наистина е Сен Тропе


Рейзи стана кмет на годината за култура и туризъм и обяви: Созопол наистина е Сен Тропе
"За последните години Созопол наистина е Сен Тропе на българското Черноморие"
27 Октомври 2017, Петък, 17:56 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов (снимка: Авторът)

Призът е за развитието на общини като атрактивна дестинация "с множество инициативи в различни посоки"


Панайот Рейзи стана „Кмет на годината” в категорията "Туризъм, култура, фестивали и традиции" в конкурса на Kmeta.bg.
Призът се дава „за развитието на общини като атрактивна туристическа дестинация с множество инициативи в различни посоки”.

Градоначалникът на Созопол грабна отличието в раздела „малка община”.
В раздела „голяма община” за категорията наградата взе кметът на Варна Иван Портних, а за „средна община” – Владимир Георгиев, кмет на Самоков.

Наградите им връчи министърът на туризма Николина Ангелкова.

В речта си Панайот Рейзи каза: „Тази награда е награда първо на бизнеса, който инвестира в Созопол. Второ – на това правителство, което изгражда комуникациите и инфраструктурата и по-точно магистралата до морето (до Южното Черноморие). На трето място, разбира се, на жителите на община Созопол. Искам да ви кажа, че наистина наградата за мен е много висока, защото за последните години Созопол наистина е Сен Тропе на българското Черноморие.”

Конкурсът „Кмет на годината” се организира от портала Kmeta.bg и е на базата на гласуване в интернет-платформа. Церемонията по награждаването бе в „София техпарк”.

Кметове от цялата страна бяха отличени в десетина различни категории и в три раздела според размера на общините.

Големите победители „Кмет на годината” бяха Даниел Панов (Велико Търново) за „голяма община”, Георги Мараджиев (Стамболийски) – „средна община”, и Димитър Стефанов (Тутракан) – в раздела „малка община”.

От Бургаска област освен Рейзи, бяха отличени и кметът на Бургас в категория „Tech city” и поморийският градоначалник – за „Паркове и градска среда”.

В категории: Созопол


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
47
Коментара по темата
47.
Петьо
04.01.2018 14:56:02
0
0
Тва е този дето дава 10 бона на година от държавните пари на една рускиня за да правила уж сайт за созопол ( ама иначе тя ходи навсякъде и разправя как му въртяла м..и в кабинета). Явно всичките му дела са такива.
46.
до 45
07.11.2017 06:59:25
1
3
" Събориха старите дървени къщи и дигнаха неизмазани или измазани къщи, без да са задължени да възстановят дървения външен вид на къщите"

а това къде го забравихте, или просто преписвате, това което ви е угодно на вас??? Как звучи само "събориха старите къщи" все едно е започнало масово събаряне :)))

За това говорим, а тези дето се жалват, че било пълно със сергии, сигурно и те са искали, но не са им дали разрешение да поставят.
45.
до 44
06.11.2017 08:15:15
0
3
Но от години в стария град нищо не се е променило към добро. Направиха пречиствателна станция за 80 млн. - обаче мръсните канали от стария гред продължават да се изливат на плажа и на общинарите това не им прави впечатление. "Всички красиви улички са задръстени от сергии до степен, че няма една стара къща, пред която да се снимаш, пред която да не се продават боклуци или т. нар. сувенирии всичко мяза на на арабски пазар" За това пишат хората!
44.
Созопол до 42
05.11.2017 21:52:28
1
0
Добре де искам да попитам толкова ли не можете да прочетете по-долу говори се, че нямало добре изглеждащи къщи в Стария град. Или по/скоро били съборени....
43.
до 41
05.11.2017 08:14:50
0
1
Ако прочета, да кагем Винету, образован ли ще се считам по твоите препоръки? Защото инвестиции на общината , както ти ни описваш изобщо не означава строителство на жилища! А и аз не разбрах че пишещите говорят само за къщите в стария град, а за вида, чистотата, модернизацията на града. Улици, казани, умерено и точно определяне на продажбите по откритите пазари и , но едва ли е нужно да ги описвам на образован човек. Сега очакваме да ни подскажеш кой закон и кои правила да прочетем, че да влезем в клуба на образованите и ние, всезнайко.
42.
до 41
05.11.2017 08:14:50
0
0
Ако прочета, да кагем Винету, образован ли ще се считам по твоите препоръки? Защото инвестиции на общината , както ти ни описваш изобщо не означава строителство на жилища! А и аз не разбрах че пишещите говорят само за къщите в стария град, а за вида, чистотата, модернизацията на града. Улици, казани, умерено и точно определяне на продажбите по откритите пазари и , но едва ли е нужно да ги описвам на образован човек. Сега очакваме да ни подскажеш кой закон и кои правила да прочетем, че да влезем в клуба на образованите и ние, всезнайко.
41.
до 40 хей!!!
05.11.2017 07:34:24
1
0
Ами да ти кажа, не знам дали си наясно със законите в България и правилата като цяло? Виж прочети малко и се образовай, а и някак как ти се струва идеята Общината да ремонтира всички стари къщи в Созопол? Че те утре и в новия град ще искат.
Аман от всезнаещи и всеискащи!!!!
40.
хей, № 38
04.11.2017 10:38:25
0
1
"а да не говорим, че не е в правомощията на кмета и общината да инвестират в стария град."
Ти не си в ред, ама пък си бабаит-защитник! Кажи сега, по кой закон е забранено общината да инвестира? Че той Созопол е бая години град "под защитата на Паметници на културата и няма как хората ей така да решат да си съборят къщата". Според мъдрата ми мисъл, той е застинал от началото на 1980 година! Така ли е? Аман от такива всезнайковци!
39.
СЕН ТРОПЕ
04.11.2017 07:04:37
0
0
Абе да ви питам, всички онези, които сте против приликите на Созопол и Сен Тропе, вие ходили ли сте там, че да казвате, че няма прилика ???
Първо се разходете, вижте, после коментирайте... с ходене само до Равадиново, Ропотамо и Ясна поляна... не става! Айде, живи и здрави!
38.
до 37 редовния КУРортист
04.11.2017 06:50:27
1
2
Не знам ходил ли си по-далеч от селото, в което живееш, но в цяла Европа по места като Стария град, хората продават сувенири, защото туристите искат да си закупят нещо за спомен, а пък това е начин местните да извадят пари от това, но явно ти си от КУРортистите, които само зяпат и снимат без консумация. Второ драги ми смехурко, стария град е под защитата на Паметници на културата и няма как хората ей така да решат да си съборят къщата и да построят нещо ново и различно, а да не говорим, че не е в правомощията на кмета и общината да инвестират в стария град.
Трето, ти явно си КУРортист, който не идва в Созопол, защото си има достатъчно стари къщи за снимки и хубави места, явно си седнал и просто си започнал да пишеш без поглед върху нещата, защото по начина, който го искаш, трябва Стария град да бъде музей, да се изгонят всички хора от там и да останат само къщи за снимки, а пък не мислиш ли, че е малко кофти това, което казваш за новия град, нима там няма хора от Созопол?
АМАН от такива КУРортисти като теб, по-добре да не идват в града ни!!!!
37.
редовен курортист
02.11.2017 21:22:12
0
3
Обичам Созопол. Созопол е старият град. Останалото е квартал Люлин в София - спалня за туристи. Но от години в стария град нищо не се е променило към добро. Направиха пречиствателна станция за 80 млн. - обаче мръсните канали от стария гред продължават да се изливат на плажа и на общинарите това не им прави впечатление. Всички красиви улички са задръстени от сергии до степен, че няма една стара къща, пред която да се снимаш, пред която да не се продават боклуци или т. нар. сувенирии всичко мяза на на арабски пазар. Събориха старите дървени къщи и дигнаха неизмазани или измазани къщи, без да са задължени да възстановят дървения външен вид на къщите. Разбирам, че кметът много иска да бъде преизбран за още един пореден мандат, но самите хора не схващат ли, че така си убиват туризма. Грозотия и кич те натискат отвсякъде - това е общото впечатление. Ако има начин да тръгне туризма в града, това минава през пълното автентично възстановяване на стария град - без гащи и сутиени по дуварите, без пльоснати на паветата "сувенири", с възстановяване на автентичния вид на къщите, дори с финансова подкрепа на собствениците да възвърнат дървения вид на къщите си, с тишина и спокойствие и малко, но уютни, тихи и стилни заведения. Докато това не проумеят управниците на града, той ще върви все надолу.
36.
ОМГ
02.11.2017 12:10:17
0
3
Сен Тропе, хахаха, голяма шкумба е тоя - разбити и мръсни улици, разбити паркове, цигании по улиците, царевици, гащи, папагали, бариери, неадекватни хора в администрацията. Какво Сен Тропе, то Несебър е на светлинни години...
35.
Созопол
31.10.2017 15:01:26
0
4
Офффффф мн сте прости и смотани еми като не го искате защо го избирате???
34.
до 32 и останалите
31.10.2017 08:34:31
2
5
С кое хубаво да сме свикнали? 2000 лв за новородено не само, че ги дават с години по-късно ами и колко деца се раждат в града? Та нали младите заминаха, а с тях и децата .Колко деца има в градината? А колко плащаме данъци и такси? И те все хвърчат нагоре! Пък и кредите плащаме, и лихви! Е сега сложете кантара -2000 лв. за една шепа хора и много данъци от всички. Кой печели?
33.
до селски ягражданин 32
30.10.2017 15:08:29
1
6
Би ли ни казал какъв е вкуса в устата ти след като излижеш задника на кмета-слънце Рейзаков
32.
Гражданин до 30 и 31 пост
30.10.2017 11:42:11
2
6
Значи казваш без тия 2000лв да бъде така ли и градините да са платени, аз ти казах много бързо свикнахте с хубавото, много бързо, все едно ви е даденост и много ми е интересно сега как точно ви извиват ръцете как ?
Рейзи ви оставя да си правите каквото искате нали само и само да печелите от лятото, а сега изведнъж лош бил, ами замислете се вие малко, стига сте повтаряли едни и същи глупости.
Другия пък КОстов 31 пост - не посещавал любимия си град защото ала бала...Костов или както там се казваш едно ще ти кажа - хич не ми пука на мен и на много хора повярвай ми какво ти си мислиш за любимия ти град :)))
Айде да сте здраве всички
31.
Костов
29.10.2017 17:31:01
3
8
За застъпниците на онова нещо на което му викат КМЕТ искам да кажа че от няколко години не посещавам моя любим курорт Созопол точно защото кметоподобното го е превърнал на тоалетна на Сан Тропе.Ако гледате Столичани в повече ще видите неговия двойник в кмета Чиканов.Цигани за гласоподаватели,куфарчета с рушвети,лъжи,корупция и роднински назначения.Е да ви е халал този кмет-крадец.
30.
Гражданин на Созопол
29.10.2017 16:29:26
0
9
29 ти чуваш ли се? Никой не му иска 2000хил.лв и безплатните градини. По добре да си е платено , за да не ти извива ръцете. Всичко е спряло в града, освен развитие за него , все повече и повече да му се пълни гушата, за гражданите нищо. От всички печели той и обкръжението му. Това в долно и нагло същество, което не работи в интерес на гражданите, всичко което прави е подмолно и в негов интерес. Това същество, защото за мен той не е човек , а безпардонна свиня, няма място в общината .
29.
Гражданин
29.10.2017 07:55:31
6
5
Най-добре ще разберете какво се прави за града, когато спре всичко- когато си плащате. За детски градини, когато няма 2000 лв за новородено, когато нямате нито един спечелен евро проект, когато нямате развитие на култура и туризъм.... тогава ще разберете какво се прави за Созопол, защото сега всичко ви е като даденост и не го оценяте.
28.
Sz
28.10.2017 22:44:02
6
4
До 27 пост интересно след като казваш, че няма политически пристрастия защо звучиш като ТЪП комунист и плюеш против Герб и Рейзи??? Абе то се знае комунистите сте абонирани за коментатори тук. Нали едно време нали бяхте вие на власт защо нищо не направихте? Нека не си припомняме какъв бе града, тогавашния му кмет и общината като цяло, защото си беше жива трагедия. Хайде сега ви дадох материал да плюете, хаха вие и без това само това можете. Хаха
27.
до SZ
28.10.2017 21:09:12
0
9
Не е нужно да ти казвам че си един от ибрикчиите на търбуха Рейзи.Тук няма политически пристрастия защото това джудже не е било член само на някоя извънземна партия.Той през годините си сменяше партиите според интереса и затова сега си е точно на място в най-антибългарската и престъпна групировка начело с мутрата Боко и лакея от ДС Цецо.Града ни е заприличал на цигански анклав.Естествено нали те са неговите гласоподаватели.Но върнете времето назад и ще видите че винаги след робството има бунтове и революции.И тогава тежка ви и на вас и на крадливият ви кмет.
26.
IVANA
28.10.2017 08:21:20
1
9
Няма какво да говорим - ние сме номер 1. Хайде да не спорим - ние сме номер 1. И в(ъв) любовта и в разни други неща без конкуренция. Кипи скандал, на цирк приличаме. Уж мразим се, а се обичаме. Сериал с красив финал, интриги Господ дал. Навсякъде все наши хора сме, и кой от кой - по-луди сме. Пийнали, непийнали - редовно весели. Женени, неженени - редовно влюбени.

Още на: https://textove.com/ivana-nie-sme-nomer-edno-tekst
Благодариние на textove.com
25.
SZ
28.10.2017 08:18:28
13
6
Особено много се радвам като чета тези злобни коментари, защото щом има такива, значи кмета наистина си върши работата и заслужава наградата. Нали знаете, когато те плуят, значи си добър в това, което правиш, а и нека не забравяме, че тук за коментатори са абонирани червената група на комунистите от Созопол в лицето на Т.Янакиев (вечния губещ кандидат) и Г-жа А.Поружанова (вечно злобната лейди).
Да му е честито на Кмета!!!
24.
гочев
28.10.2017 06:51:01
3
13
В Созопол работната ръка са предимно наркомани и без образование. В кухните на заведенията и обслужващия персонал са от ромски произход. Ниско качество на обслужване. Разбити улици. Созопол е едно умиращо село с изпрани държавни пари в строителство.
23.
До 22
28.10.2017 00:24:17
6
6
Голям си!
22.
всички парлео франсе
27.10.2017 22:16:08
0
16
като пее в1 френски шансон Шарл Азнавур;Бареков се залива с Дом Периньон на яхта в СЕНТ ТРОПЕ граф Тумпалов на Ц.Бориславова кинтите ПЕРЕ на кмет от герб- изрусена поетеса мноу му са е*е на рейзи дивеч с трюфели му се ЯДЕ на магистралата за бургас няма къде да се сере оградата прескача сирийско пешлеме шиптър взима фалшиво бг-тескере волен има руско портмоне държавата затънала в кал-до колене Бойко вика Оле всичко е ДОБРЕ всички парлео ФРАНСЕ таз година ще напраая АЗ 800-900милиона после ще си купя аааз 6-7 спа-резорта в Баарселона
21.
Бат Сали
27.10.2017 21:58:08
2
8
Крадлива рязана бургия.
20.
Ягадъ
27.10.2017 21:41:55
2
10
Пупи гъбаря уникален идиот
19.
По програма
27.10.2017 20:38:09
1
25
През следващата седмица тук пристига кметската управа на Сен Тропе. Ще посетят двореца на граф Тумпалов, където ще се запознаят с челния опит на Рейзи: Бране на гъби с двуцевка, лизане на Суджук и невидимо подаване на куфарче с милиони на Шайката която го чадъросва
18.
до Кака Митко
27.10.2017 20:28:52
5
17
Амче Панайот да не би да не е с червен _ъз ? За политиката от София в Созопол през '99г. го представи не кой да е а Красимир Премянов. И досега са си дружки и затова Тракийското дружество в Созопол е плътно зад Панайчо ! Да не напомняме с коя червена Кметска фамилия (Караманови) се бяха сродили Рейзаците чрез сестра му. Или да видим коя видна червена активистка Аспасийка по цял ден сега виси в кабинета му. Защото тя комунистка а сина и посланик от ... ГЕРБ, а Панайчо ходи при него в Китай ! Затова хайде това сини, червени, комунисти, демократи .. всички политици у нас са с силни червени Д-та !
17.
Илия Кьосев
27.10.2017 20:26:46
13
9
Кметовете идват и си отиват, градовете остават. Созопол е красив град, в който живеят много прекрасни и достойни хора. Ако някой нещо е развалил , то ние,заедно, можем да оправим.Стига сме хулили този или онзи, нужна е промяна и тя започва от нас.
16.
Кака
27.10.2017 19:59:13
15
6
И голямото плюене да започне сега!!!Слабоактивни сте!!!Или червените бабуляци гледат БИГ БРАДЪР......
15.
zig-zag
27.10.2017 19:59:11
2
3
И още нещо.Повечето които имат къщички и хотели ,в стария град,се занимават с продажба на антики.
14.
Кака
27.10.2017 19:57:02
16
4
И голямото плюене да започне сега!!!Слабоактивни сте!!!Или червените бабуляци гледат БИГ БРАДЪР......
13.
Mitko
27.10.2017 19:41:23
18
8
.... ще се изядете от яд ,червени хлебарки :D издуханяци
12.
демократ
27.10.2017 19:34:16
3
22
Браво Панайоте ! Но тази награда е плод на колективните усилия на всички които решиха да инвестират в Созопол. Така, че и Румен Козела с неговият незаконен хотел построен на пъпа на Старият град върху общинска земя продадена му от ГЕРБ. И на ковчежника на ДПС Куш, който взе зимното кино и заедно със Зета на Кмета са фифти фифти арендатори на землищата в Общината. Да е честито и на бандата на Катинарите (ВИС2) които благодарение на ГЕРБ "държат" и "развиват" плажовете на Сен Тропе. Честито и на Мая Илиева, която макар и вдовица инвестира в модно върху кея. И на фамилия Тумпалови първите графове в 2000 годишна история на този древен град. И не забравяйте Созопол ще се развива. Скоро като разкара риболовните кораби от Созопол и ги засили в Черноморец всеки един от ликуващите созополчани ще могат да си вържат яхтите на кея зает сега от тези рибарски корита. Плана вече мина през София ! ДА НИ Е ЧЕСТИТ ГЕРБ ! ЗАВИНАГИ !
11.
Ганчо
27.10.2017 19:18:19
0
20
Да каже кмета защо разпродаде общинската земя в Черноморец на мутрите?Толкова ли е бедна общината плащаме данъци и е длъжен преди да продава да ни пита.
10.
Кат
27.10.2017 18:49:59
0
13
Кмета на годината да дойде в Зидарово и да каже защо падат савета и старския клуб ?
Защото не са изчистени никога куритата и при всеки дъжд тънат в 2 метра вода !
А парите от данъците ни къде са ?
9.
аз
27.10.2017 18:46:38
2
17
Интертесно,защо НЕСЕБЪРСКИЯ КМЕТ НЕ Е сред номинираните.......АМИ ЗАЩОТО НЕ Е ГРОБАДЖИЯ.............
8.
zig-zag
27.10.2017 18:31:14
1
19
Понка,кажи де отидаха парите за яз.,,Индже войвода''?
7.
Cote d"Lazur
27.10.2017 18:02:34
1
13
Открите приликите Средна цена на малка къща в Сейнт Тропе 150-200кв.м 2-3 милиона Е.В Созопол 100-200 хиледи Е.Злите езици(Блиц и Фрог)изнесоха данни че цялото ръководство на бившото НДСВ и хора от ДБГ(Кунева)имат палатчета м -у Ривиера Сан Ремо и Ница където къщи под 15 милиона Е няма
6.
Честито
27.10.2017 17:52:15
25
5
Честито на кмета. Напълно го заслужава. Злобните хектари да тролят и да лапат.
5.
88
27.10.2017 17:35:21
1
24
По би му отивало да го удостоят с зиванието-КРАДЕЦ НА ГОДИНАТА.Би ли обяснил къде изчезнаха 20 милиона заем за построяване на автогара.Ето затова и е награден защото присвоените-откраднати пари са разпределени между него Бойко и Цецо.Хора време е за революция,време е тези негодници да си платят
4.
Леле, леле...мале
27.10.2017 17:33:06
0
28
Хора вие май не виждате какво се случва в Созопол !!! Толкова е западнал, крепи се на стара слава. Какво е допринесъл кмета Рейзи, сигурно с това че само много яде и дебелее....а да и трупамного ама много пачки....Какъв туризъм какви пет лева...Срамота измислени награди за измислени кметове, но нали те си вярват...
Заповядайте в Созопол да видите Сен Тропе само после да не избягате със 200...а да и да внимавате на пътя че затвориха моста за Равадинкево...и понеже сме в Сен Тропе ще го оправят цялал година....рай за Созополските полицаи ( Полицаите от Сен Тропе)....хахахахахааааааа
3.
Ташунко сапа
27.10.2017 17:27:53
1
26
Няма такава пародия в тази скапана , иначе много красива държава . Силно се надявам всички да си го получат един ден !
2.
From France
27.10.2017 16:59:02
0
18
.....защото за последните години Созопол наистина е Сен Тропе на българското Черноморие.”А аз съм Луи дьо Фюнес от филма "Язовецът"!
1.
trez bien
27.10.2017 16:41:57
4
30
Тоя добре ли е? Какво Сен Тропе, какви 5 лева?
Забрави ли, как го избраха за кмет и как даде куфарчето с милиона на Цецо фашкията, че и подхлъзна Гребенаров- един супер достоен мъж ?
А като го хванаха да бракониерства?
Такъв мангал и негодник Созопол скоро е нямало за кмет...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори