×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сашка Васева крие голяма несбъдната любов! Била луда по известен мафиот, историята им ще ви разтърси


08 Октомври 2017, Неделя, 19:41 ч.

Като една от първите фолк звезди у нас Дупнишката Мадона била ухажвана от много мъже, сред които и доста състоятелни и влиятелни


Сашка Васева е в медийното пространство още от прохождането на светската преса у нас и все пак малко се знае за живота й преди да се прослави като Дупнишката Мадона. Мнозина биха се учудили, че изпълнителката на емблематичните за зората на попфолка хитове „Левовете в марки”, „Не мога да те забравя, Георги” и „Уволнение” (в дует със Слави Трифонов), е почитателка на класическата музика.

А малко преди да стане един от първите изпълнители в популярния жанр Сашка е пяла канцонети в Италия. Това се случило в началото на демокрацията. „Но носталгията неудържимо ме привлече обратно към България”, споделяла е Александра, както е цялото име на певицата.  

Завръщайки се в родината, Сашка прави опити да пробие в естрадата. Отива, неизвестно за широката аудитория как, в Националното радио, където попада на композитора и продуцент Иван Пеев, който е първият съпруг на Лили Иванова. Той прави две песни за Сашка, които, разбира се, са естрадни.  

Преди да се задоми с настоящия си съпруг, като една от първите фолк звезди у нас Дупнишката Мадона била ухажвана от много мъже, сред които и доста състоятелни и влиятелни. Един от тях бил покойният бос Поли Пантев, в когото по-късно Сашка лудо се влюбила. Един ден той й се обадил, представил й се и споделил, че е неин почитател, след което я поканил в несъществуващия днес столичен ресторант „Тримата мускетари”.

„Появи се с букет от 100 рози. Червени. Явно беше проучил предварително моята пристрастеност към розите, защото често в интервютата си цитирах Екзюпери. Вечерта беше невероятна. Храната беше изумителна, с екзотични ястия. Беше разбрал, че обожавам октопод в специален гръцки сос. След това ме заведе в нашумелия тогава „Замъка Хранков” в Драгалевци”, споделяла е Сашка Васева.

Същата вечер й предложил да живее в един от апартаментите в мегалуксозния хотел, както и да разполага с кола с шофьор. Покрай тази оферта, пожелал да бъдат и интимни. Само че певицата му заявила, че това е невъзможно на първа среща с който и да е, пък бил той и самият Поли Пантев.  

„Определено засегнах богаташкото му достойнство на човек, който може да си купи всичко с пари… Той се засегна, но не го показа. Намери начин да ме остави в орбитата си. Назначи ме да управлявам музикалната къща „Мегаденс”, която тръгна амбициозно и ако не бе моя инат, днес може би щеше да е по-мощна от „Пайнер”. И не пропусна да ми натрие носа, като ми демонстрираше какво съм изпуснала”, спомняла си е Дупнишката Мадона.  

Поли Пантев нарочно парадирал, че в компанията му винаги има красиви жени. Появявал се с по 3-4 мадами в офиса, където Сашка работела, за да провокира ревността й. Междувременно не пропускал неин концерт. Тя пък малко по малко се влюбила в него.  

„Той ми забрани да отида на концерта на Иво Карамански и Грета Ганчева в НДК… Ревнуваше нещо... После постъпих като Сашка Васева. Една вечер той дойде в дискотека „Дилано” на „Стамболийски” и „Позитано”. Придружаваха го две красавици... Някаква вълна ме тласна, не ме интересуваше с кого е, кои са красавиците. Отидох при масата му и му казах, че съм влюбена в него. Вече знаех, че са го подгонили от правителството. Разбрах, че е продал къщата си в Драгалевци за 3 милиона долара и че на сутринта заминава за Аржентина… Поли поръча уиски за цялото заведение. А аз си въобразявах, че тази вечер ще бъде наша. Обидена си тръгнах, а той ми се обади по-късно по телефона. Каза ми: „Моля те, върни се, давам ти $ 3000, за да изпееш „Левовете в марки”. Казах му: „Поли, парите не са всичко...” И му затворих. На другия ден казах на адвоката му, че напускам фирмата”, спомня си Сашка Васева.

Минало доста време преди съдбата да ги събере отново. Случило се в дискотека „Малибу” в Златни пясъци. Поли Пантев бил седнал край бара с приятел. Още с влизането Сашка го забелязала. „Зърнах го и се разтреперих. Опитах се да се скрия в тълпата, но... Явно Поли също ме е мернал и по едно време диджеят обяви моето присъствие по микрофона”, разказвала е Дупнишката Мадона. До нея веднага се появила сервитьорка, която й казала, че Поли Пантев я кани на неговата маса. Сашка приела и компанията се преместила на едно от ВИП-сепаретата. 

„Поли седна плътно до мен. За няколко минути събра всичките ми блянове в едно. Галантен, нежен... Всичко, за което бях мечтала. Каза ми, че аз съм любовта му. Не знам доколко е бил искрен, но после напуснахме заведението и цяла нощ обикаляхме Варна. Завършихме вечерта в едно „Пийп шоу”, вероятно пак негова собственост. И точно там му звъннаха и му съобщиха, че една жена току-що е родила. Всичко свърши. Той замина за София. По-късно разбрах, че това е жената, която срещнал след моето напускане на фирмата”, казва Сашка.

Няколко месеца по-късно тя среща своята „сбъдната любов”, както нарича съпруга си Христо. Вече била станала майка за първи път, когато научила, че Поли Пантев е бил убит на остров Аруба. И до днес не пропуска да запали свещичка за него.



В категории: Лайфстайл


2
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
2
Коментара по темата
2.
зейнеп
08.10.2017 19:37:13
0
7
Как не им е съвестно да си разправят простотиите.
1.
Охааа
08.10.2017 18:10:51
3
11
Корава цица дърта дърта ама и тя за чукане чака горката
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори