×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нашенски роми – платени любовници на богати шведки!


06 Октомври 2017, Събота, 00:45 ч.

През последните години това се е превърнало в нещо като мода

Български роми имат преуспяващ начин на живот, като заработват парите си с платен секс.

През последните години сред по-заможните шведки се е превърнало в нещо като мода да имат за любовник или да си наемат чрез агенции почасово мургав мачо за задоволяване на плътските си желания, пише "Монитор".

И учудващо скандинавките си падали не по темпераментните и галантни италианци и испанци, нито пък по надарените африканци, а по родните роми.

Най-търсени и харесвани били младежи на възраст до 25 години с мускулесто ухаещо на парфюм тяло, добър „пакет” и издръжливост.

Трудно е да се каже с какво българките роми са пленили блондинките от севера, но някои наши роми са успели да се възползват доста добре щедростта на благодетелките си.

Млад и засукан ром от Горна Оряховица за две години работа като жиголо в Швеция успял да спести близо 20 хил. евро. Мюмюн е на 24 години и не желае да бъде сниман, защото близките и приятелите му в България знаят, че в чужбина се занимава с пеене по заведенията.

В действителност обаче житейската му история е доста по-друга и е доста интересна. Едва навършил 18 години, заминава за Италия и прекарва в Неапол две години и половина като жиголо за български турчин. След замесване с местни криминални престъпници той е принуден да спасява кожата, за да не бъде отстрелян. Минава през Германия, Белгия и Холандия, където обаче не се задържа по повече от 3-4 месеца.

През лятото на 2015 г. заедно със свой приятел Мюмюн се озовава в Стокхолм. Опитва се да заработва, като пее по улиците, но след като няколко пъти е арестуван и нощува в полицията, разбира, че нещата така няма да станат. Хваща се като мияч в кухнята на заведение със собственици араби. От шефовете младежът научава за бизнеса, който може да прави с тялото си и никак не се двоуми.

След няколкодневна обиколка из града той успява да открие адреса на една от агенциите, предлагащи мъжки проститутки и се хваща на работа. Така започва кариерата му в този бранш. Нашенецът бързо надушва, че шведките си умират за млади, надарени и добре поддържани мургави мъже и започва да полага грижи за външността си.

Записва се на фитнес, започва да се епилира, купува си скъпи дрехи, парфюми и козметика. Зарязва кръщелното си име Мюмюн, което издава произхода му и приема псевдонима Марсел. Отначало работи на час и признава, че в рамките на един ден му се е налагало да бъде и любовник и любовница, тъй като е бисексуален. Мъжете, които го наемат, разбира се, не са шведи, а осново турци и араби. Жените, които търсят услугите му обаче, са почти 100% възрастни шведки.

След двегодишна кариера днес Мюмюн – Марсел вече има постоянна клиентела, не работи в агенцията, а само за себе си и може да си позволи лукса дори да подбира търсещите го. Циганинът разказва, че клиентките му са на възраст над 55-60 години. Една от тях толкова го харесала, че му предложила да го задържи само за себе си срещу доста добро заплащане. Условието обаче било жиголото да бъде денонощно на нейно разположение и да не напуска жилището и без разрешение.

"Беше много зла и ревнива. Заплашваше ме, че ако й изневерявам и ако спя с друга, щяла да ми отреже пениса или да ме отрови с миша отрова. Абе беше много богата, но беше ненормална. А освен това беше и много извратено това бабе. Хвана ме страх, че като нищо може да изпълни заканите си, а пък аз не мога да бъда моногамен и да бъде неин сексуален роб. Аз обичам да съм свободен и затова я разкарах. И не съжалявам", споделя Марсел.

Част от парите, които изкарва, ромът изпраща на родителите си, а останалите държи в сметка в банка. Мечтата му е един ден да си купи замък, да се вози в лимузина и да има своя прислуга. И още нещо шокиращо, което Мюмюн признава, че иска да сключи брак в Швеция с мъж.

"В леглото аз мога да бъда и мъж и жена. А от толкова секс за две години нещо жените май взеха да ми омръзват. Затова и искам да създам семейство с друг мъж. Може да осиновим дете. Пък ако ми кефне, може и да си направя операция и да стана жена и да си родя дете", мечтае ромът.

В категории: Животът


3
Коментара
3
Коментара по темата
3.
Демек
07.10.2017 15:37:37
1
2
Мангала е станал истински европеец за две години в Гейропата. Не щял вече баби, искал брак с мъж. Ей на това му се вика интегриран циганин.
2.
О_О
07.10.2017 11:49:53
1
2
Пълни глупости.
Жените в описната възрастова граница не изпитват сексуална възбуда дори и ако са с перфектно тяло. Без това по принцип жените са с три пъти по-ниско либидо от мъжете. Абсурд е някоя жена на тези години да плаща за секс.
Изводът е, че този обслужва дърти гейове — тоест е мъжка проститутка ...
Затова иска да сключи брак с мъж — уж, че жените са му омръзнали ! Циганин ако не те излъже, кой ?...
1.
Само че....
07.10.2017 10:34:42
2
2
Аз така и не разбрах ,Мюмюн жиголо ли е или проститутка?И добре,че не му сложихте снимка!Техните абсурд да се сетят,че това е сина им(по подробното описание)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори