×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Биячът на слепи Тодор вече няма да дебелее вкъщи, пуснаха го на свобода


Биячът на слепи Тодор вече няма да дебелее вкъщи, пуснаха го на свобода
Несебърлията е освободен срещу скромните 1500 лв., които не представляват никакъв проблем за заможното му семейство
Тема в развитие
Биячът на слепи Тодор вече няма да дебелее вкъщи, пуснаха го на свобода Биячът на слепи Тодор иска на свобода, вкъщи бил надебелял и се разболял още повече (ОБНОВЕНА) Обрат! Съдия Даниел Марков отмени мярката на нападателя на слепи туристи, само тежко заболяване го спаси от ареста Биячът на слепи Тодор наглее в съда, туристите го провокирали Тодор, който нападна слепи в Несебър, остава на свобода, защото "арестът не е СПА център"? Биячът на слепи Тодор от Несебър дойде с черни дрехи и тъмни очила в съда, рони крокодилски сълзи Нападнатите незрящи: Биячът ще се скрие, нищо няма да стане Болно сърце спасява 21-годишния Тодор от ареста, още днес го пускат на свобода Биячът от Несебър Тодор си нае нахакана адвокатка, за да му оправи бакиите Пет години грозят Тодор от Несебър, който нападна слепи хора Несебър поднесе извиненията си на туристите, които бяха ударени от Тодор (СНИМКИ) Прокуратурата иска постоянен арест за бияча от Несебър (ВИДЕО) Единият от слепите туристи, които несебърлията Тодор едва не прегази, се оказа известен словашки певец (ВИДЕО) Нападнатите незрящи туристи в Несебър са чужденци, не са подали жалба срещу бияча? (ВИДЕО) Само във Флагман.бг! Ето го Тодор от Несебър - биячът на инвалиди (СНИМКИ) Биячът на незрящи туристи в Несебър е арестуван BG туризъм! Подивял шофьор удари зверско кроше на жена, помагаща на слепи в Несебър (ВИДЕО) Несебърският бияч на инвалиди с Мерцедеса – внук на местен големец, с него е баща му
виж още
скрий
15 Септември 2017, Събота, 01:15 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: архив Флагман

Все още няма насрочена дата за начало на съдебния процес срещу нападателя, тъй като досъдебното производство не е приключило


Съдът все пак пусна на свобода Тодор Николов, който нападна незрящи туристи на пъпа на Несебър, съобщава Нова тв. 21-годишният мъж вече ще може да разхожда съвсем свободно срещу скромната гаранция от 1500 лева, която не представлява никакъв проблем за заможното му семейство. 

До момента Тодор беше под домашен арест, но след изтичането на определения в закона срок от 2 месеца съдът промени мярката му за неотклонение.

Припомняме, че в края на юни Николов нападна група незрящи туристи от Словакия, заради това, че не освободили бързо пътното платно пред колата му. Дръзката атака беше запечатана от намираща се в близост видеокамера, като записът потресе цяла България. (ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Все още няма насрочена дата за начало на съдебния процес срещу нападателя, тъй като досъдебното производство не е приключило.

Според прокуратурата, ако вината му бъде доказана, Тодор може да лежи в затвора до 5 години и да му бъде отнета шофьорската книжка.

В категории: Темида


9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
ss-vermacht
16.09.2017 18:24:10
0
1
VERNO VE. KVO STANA S TOZ SHVESTER?
ALOOOO FLAGMAN, SHTO NEGO OTRAZIAVATE ?????
8.
Да питам
16.09.2017 17:45:02
0
1
Какво стана с Ралфчо,шведската мърша изритал камериерката в муцуната???Май бързо,бързо си го прибраха в къщи,а нашите гнусни политици и магистрати лижат еврогейски малки пишки.
7.
Хммм
16.09.2017 17:01:19
0
2
Сигурно е бил някой колега на прокурор Ангел Георгиев от Бургас, който за пари държеше хора по арестите с години.
6.
Несебър
16.09.2017 16:37:18
1
2
„Мила ” родна картинка! Това е! Защо още търпим такива хора? Няма правосъдие,няма закони,които да се спазват,няма и държава..докато всичко и всеки се купува с пари или с много пари!
5.
123
16.09.2017 15:40:15
1
11
НЕ ГО Е ПУСНАЛ СЪДА А ПРОКУРОРЪТ, ЗАЩОТО ИЗПУСНА ВСИЧКИ ПРОЦЕСУАЛНИ СРОКОВЕ ЗА ЗАДЪРЖАНЕ, ДАЖЕ ГО ЗАДЪРЖА ПЕТ ДНИ ПОВЕЧЕ ОТ ЗАКОННОТО
4.
Българин
16.09.2017 15:13:57
2
13
Каква вина ще се доказва,всичко е ясно!Пак ли ще пуснете поредния престъпник на свобода?
Защото има пари ли?Нееееее,престанете народа няма да търпи повече такива побойници престъпници!Всеки трябва да си получи заслуженото,така ще се оправим ако ги пущаме убийци на слепи хора,биячи на жени,изнасилвачи и наркотрафиканти за по 1500 лева ще се оправим на кукуво лято!Ще има престъпления колкото щеш!Управляващите да се вземат в ръце и да поставят всички престъпници на мястото им!!!!!ТОгава ще има признание от народа!Стига сте защитавали тези отрочета които ви с.....т. алтъни!!!!!!
3.
e ni
16.09.2017 13:51:40
1
19
Познавам го.ГОЛЯМО ЛАЙНО.ЦЕЛИЯТ НЕСЕБЪР ГО БЪЗИКА
2.
Турист
16.09.2017 13:08:39
3
23
Лайно !
1.
....
16.09.2017 12:48:58
0
18
Още искам адвокатката в gangbang сцена...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори