Войната в бургаското плуване е необратима! Ще унищожат ли ПК „Бриз” или конкурентите му ще отидат в канала? (ВИДЕО)


Войната в бургаското плуване е необратима! Ще унищожат ли ПК „Бриз” или конкурентите му ще отидат в канала? (ВИДЕО)
Янко Стойчев и майка му Соня Стойчева(на снимките) са от едната страна на барикадата, от другата са ПК "Метропол" и ПК "Акулите
13 Септември 2017, Сряда
Автор: Иван КОЛЕВ

„Общинските съветници слушат шайка безделници и некадърници. Искат да ни ликвидират”, категоричен е Янко Стойчев


След днешния ден войната в плувния спорт в Бургас премина в нова фаза и достигна до необратим етап (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАВИТИЕ). Оттук нататък изходът е един – унищожаването или на ПК „Бриз”, или на конкурентите му – „Метропол” и „Акулите”.

Както Флагман.бг писа, този следобед Спортната комисия към ОбС Бургас се събра, за да реши бъдещето на най-популярния сред плувните клубове в града.

Треньорите на ПК „Бриз” влязоха в сградата на Общината с над 30-ина деца и десетки купи и медали, явно, за да покажат, че техните кадри са най-успели. Залогът за тях бе огромен.

Да им бъде спряна субсидия, което щеше да обрече на гибел ПК „Бриз”. Спортната комисия бе пуснала писмо до федерацията, което витиевато посочваше, че Община Бургас вече не стои зад ПК „Бриз” и призовава Българската федерация по плуване „да ги накаже с цялата строгост на закона”.

Последното би означавало изхвърляне на клуба от официални състезание, което автоматично би довело до спирането на всякаква субсидия и забраната на ПК „Бриз” да участва в състезания за дълъг период от време.

„Те са издали присъда! Комисията по спорт към ОбС Бургас съветва федерацията да ни накаже най-строго. Безумно е! Да не говорим, че в писмото има куп клевети. Например – че в клуба имало констатирани нарушения и под наказателна отговорност сме подведени аз и майка ми Соня Стойчева. Това е лъжа!”, обяви Янко Стойчев и показа справка от Районна прокуратура-Бургас.

„Другите клубове желаят нашата смърт! Искат нашите 50 хил.лева субсидия, която не е подарена, а заработена с много купи и медали”, обяви Соня Стойчева.

Според Янко Стойчев общинските съветници „явно изпълнявали поръчки и не били уверени, че могат да получат нов мандат”.

Последните му думи със сигурност ще му навлекат още врагове в местния парламент, а както изглежда такива не липсват, защото днешното изслушване в комисията започна и завърши със скандал (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

В спортните среди Соня Стойчева е известна със своя темпераментен подход, който според някои минава нормалните граници
. Именно заради това и преди време родители поискаха среща с областния управител Вълчо Чолаков, най-висшият представител на държавата в Бургаска област, за да алармират за необичайния според тях тренировъчен подход.

На тези срещи присъстваха всички представители на държавата и общината, имащи касация с правата на детето и спорта. След тях се взе решение да се информира Българската федерация по плуване, която наложи тежка санкция на ПК „Бриз” – последно предупреждение за изключване.

Според Соня Стойчева то е отменено от Арбитражния съд към БФП. Самата тя е категорична, че са жертви на "некадърни треньори от малки клубове", които не се занимавали с подготовка на шампиони, а с интриги.

При всички положения скандалите ще продължат и то ще бъдат все по-сериозни. И тъй като сигналите срещу ПК „Бриз” са пускани основно от два клуба „Метропол” и „Акулите”, то войната ще свърши, когато една от тези две страни бъде напълно унищожена.В категории: На терена , Спорт


34
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
34.
Баш майстора
23.09.2017 04:39:21
1
2
Скороооо и твоето дупенце ,ще стигне до Ясна Поляна.Скороооо и ще буташ кравата от Веселие както ти го набута тя в тоалетната на спортното училище. Нали помниш кравата Димчо от Веселие и другите крави от Бургас.Нали Марчо? Нали?
33.
Нети
17.09.2017 21:00:49
4
1
Ние се лижем,ходя и да паса крави до Ясна поляна. Ми така ще ми добре в спортуването..Удрииии
32.
Соня
17.09.2017 10:49:26
4
0
Кремена е най -добрия треньор!Набий си го в главата Сонче,Момче кисело лимонче
31.
Танчето
17.09.2017 10:38:51
3
0
Вашата богата треньорка Шони да си плати лихвите на лихварите ,че ще ходи пеш
30.
Абв
17.09.2017 10:34:53
2
1
Да ги изнасилват като теб Маруска в тоалетната на спортното училище..Нали Помниш ? Остави твоите измислени присъди ,осъди .Минало ,заминало ,но поне с история ,а теб цяла България знае че те плющат по мъжки.
29.
Абе
17.09.2017 07:17:21
6
2
Докога осъдена и влязла в сила присъда ще е треньорка На какво учи децата,да крадат или мамят?Или си избива комплексите крещейки ,като разгонена по басейните?
28.
Да,да,да
17.09.2017 05:56:59
2
0
Вие грамотните от "Бриз", кое прави неграмотен 18? Това,че пише на латинеца? Айде да си видите старшата Шони колко е неграмотна !/,а за ония фатмак с нашивките мисля ,че след скорошната пратка ще има резултат Да видим как заплашва дете в ефир и общественост в ефир ,че и родители по телефона.Господин фатмак приготви се.Едно е сигурно гладен няма да останеш полуидот такъв
27.
Янка Балканска9
16.09.2017 20:56:09
0
0
Ах Маруся пишиш за себе си под номер25,26.Твоята фантазия работи доста добре.Няма как да ти благодари на Коп....... бащата защото те мразят .Не ни заблуждават фудболистче ,мислиш се за хитър,но не сииии
26.
Само
16.09.2017 13:53:38
2
0
да допълня,за идиота под ном.18 ,че не е редно да се вкарват имена на деца в този безсмислен спор .Не може да се оправдаваш с това ,че си некъдърен и да споменаваш имена на деца .c
25.
До24
16.09.2017 09:50:57
2
0
Приключение е самото Бургаско плуване.Това написано от полуграмотник -идиот ном.18 е само част от блатото и характеризира нивото на част от хората около БС плуването.Родител съм на едно от "набутаните"в Бриз деца.За хубаво или лошо аз съм доволен,че ходи със ЖЕЛАНИЕ да тренира TAM и не иска другаде само,без да бъде принуждавано или карано от мен или някой друг..Изградило си връзката треньор-възпитаник и за мен това само може да ме радва .Само си пожела да бъде в този спорт.Само господ знае,дали и във времето ще е така.Радвам се на всеки негов успех,дали ще е добър резултат,медал ...няма значение не ме и интересува,стига да го спася от улицата.Благодарен съм на всеки един от треньорите му и в Метропол,нереализирания ПК"Крийд" и сега "Бриз".Просто плуването е един от най-хубавите спортове и не е боен такъв,съжалявам че нещата в БС плуване са стигнали до тази фаза Жалко.
24.
Дейвид Бекъм
15.09.2017 09:07:06
1
0
До 18 ...човек цяло приключение беше да ти прочета постта.Такива като теб не уважаващи Бг писменост трябва да се изхвърлят тотално.Неграмотник!
Нямам впечатление от никой само чувам за простотиите им години наред.Няма що добър пример за спортменство! Не защитавам никой но нещата са ясни ...виждат се резултатите и се преценя има си доказателство за всичко какво толкова делят?А това ,че някоя викала....идете вие пробвайте се да тренирате разглезени гаменчета които на днешно време нямат грам възпитание от родителите си и толкова са разглезени ,че не само викане ами и бой трябва да има ! Я си спомнете при бай Тошово време имаше ли ред имаше сега какво е разюздана работа.Ама то за това всеки тиинейджър взима наркотици пие, пиши и т.н.....
Резултатите са основното нещо по което се преценя ...няма значение подхода щом са налице сериозни успехи !На който не му отърва да си заминава на никой детето му не е държано някъде на сила....Да ви пратим НешкА Робева тогава ...освен бой и глад ще видят децата ви тогава ама всяко нещо си има цена.....стават ШАМПИОНИ ТОВА Е!
23.
ПрП
15.09.2017 08:10:45
0
0
Аз като си плащах да уча и пращах квартири и учебници и всичко, за да мога да работя после, НИКОЙ НЕ МЕ Е СУБСИДИРАЛ! Така че, който иска да прави бизнес, да си го прави, но без да ми взима от данъците за субсидии. Моя бизнес никой не го субсидира. Госпожата като не може да се справя само с таксите от урози по плуване, да се преориентира.
22.
ОТ ОПЕЧАЛЕНИТЕ
14.09.2017 23:42:42
3
0
СКРЪБНА ВЕСТ "НАПУСНА Ни НАЙ ВЕЛИкИЯ ТРЕНЬОР ПО ПЛУВАНЕ ЯНЧО СТОЙЧЕВ ЗАРДИ ЗАПЛАТАТА СИ ОТ 300 ЕВРО
21.
Аз
14.09.2017 22:21:00
1
0
Ми ти и от 2008 година нямаш Маруске
20.
Борбата
14.09.2017 21:52:21
5
0
Палячото Янчо и мама Шона Абе тая била добра спортистка или щангистка да уточним! Напред Акули.Удриии Яворе изяж ги тези червии.Браво Ванка .
19.
От родител на Бриз
14.09.2017 21:47:54
3
0
Този пък кой си го спомня? Соня го обиждаше и после го пребрали ,а той нещастник изобщо не може да разбере ,че е следващата жертва и маша,но като съм чувал доста е хитър и първо се прави на жертва ,а после като елиминира всички захапва главата.Питайте Костов защо го разкараха- голи снимчици туй онуй.Сега и Сончето нещо го е ритнала
18.
Do 12/
14.09.2017 21:40:20
1
1
Neshtastna fudbolna kompleksirana svinia.Ti izobshto mojesh li da rabotish ili samo te rabotiat otzad.Na vseki e iasno che si bivshia tashak na Metropol i.Kogato napravish shampion togava pishi ,a ne da pishish Skoro Stelianche 40 delfina ,A tia gorkata edvam 50 ili Stefcho shampion 2.44 kroul ,a toi gorkia 2.58/ ili shampion na 66 miasto .Na vseki mu e iasno che ako ne si v shtafetka si gola voda .Kak ti biaha pisali mrasno kompleksirano momchence s lice na momichence.Izigra si kartite i progoni drugite dve ,no si patnik s gerdanche.Nali vse se samoubivashe aide davai Roki Baubauaaaa.Skoroooooo
17.
Do 12/
14.09.2017 21:40:20
1
1
Neshtastna fudbolna kompleksirana svinia.Ti izobshto mojesh li da rabotish ili samo te rabotiat otzad.Na vseki e iasno che si bivshia tashak na Metropol i.Kogato napravish shampion togava pishi ,a ne da pishish Skoro Stelianche 40 delfina ,A tia gorkata edvam 50 ili Stefcho shampion 2.44 kroul ,a toi gorkia 2.58/ ili shampion na 66 miasto .Na vseki mu e iasno che ako ne si v shtafetka si gola voda .Kak ti biaha pisali mrasno kompleksirano momchence s lice na momichence.Izigra si kartite i progoni drugite dve ,no si patnik s gerdanche.Nali vse se samoubivashe aide davai Roki Baubauaaaa.Skoroooooo
16.
Maruska
14.09.2017 20:24:31
1
0
Az sam Maruska i iskam mnogo da bada pluvec ,no vse mi vikat fudbolist ,akrobat i drugoto koeto sam
15.
Maruska
14.09.2017 20:19:41
1
0
Az sam Maruska i iskam mnogo da bada pluvec ,no vse mi vikat fudbolist ,akrobat i drugoto koeto sam
14.
Страничен наблюдател
14.09.2017 19:38:28
1
2
Няколко пъти ми се е случвало да съм на тренировки на басейна в Младежкия дом, такова чудо като тази Хариета никъде няма. Така вика, така нарежда, точно като луда. След като видях и чух нея, без да знам казуса, вярвам на Стойчеви.
13.
До 12
14.09.2017 19:16:27
4
0
Много сте запознат/а ! От Бриз сте нали ? Метропол не участват на състезания с фантоми ! Работят честно и имат добри състезатели !
12.
До 9
14.09.2017 13:18:43
2
5
Метропол има това което окраде от чужд труд и няма как да стане с истерични крясъци и нищо друго.Подобрени резултати и дотам.от 2008 г. надолу нищо като переспективен състезател и т.н .И с тия пазлами с което е оградена"треньорката".айде моля ви се
11.
Бургас
14.09.2017 13:07:02
6
0
Тия двамата са мега нахални и нагли ! Участват на състезания с чужди деца фантоми. Соня псува и бие децата от другите клубове ! Вън от спорта !
10.
berserker
14.09.2017 10:21:04
8
0
Само не мога да разбера родителите- толкова ли сте кухи лейки, та да си пратите децата пред общината, за да пълните джоба на тая кукундрела и изпедерастения ѝ синковец???
9.
От Марчо за Сиси в 1 коментар
14.09.2017 07:46:46
10
0
МЕТРОПОЛ и Акулите имат рекорди и медали ,а ти какво имаш Марчо освен лош спомен от тоалетната в училище
8.
тренирал
14.09.2017 06:15:28
13
0
Соня за първи път в живота си я виждам да говори нормално. Докато плувах само крещеше, псуваше децата и ги биеше с дъските...
7.
Buba
13.09.2017 23:29:02
8
0
Taz pak s plodnite dravcheta!Tazi e takova darvo na celia grad pari dalji .Predlaga daje i na momchetata da vzemat sina i da se omaji che nemoje da se ojeni .Soniiiiiii i vesel delfin beshe s falshif sastav ama tam ti pusnaha metar .Shte ti stava vse po trudno i trudno
6.
Sisi
13.09.2017 23:23:23
2
0
V prokuraturata e sreshtu Briz ,a ne sreshtu teb i maika ti vie ste vatre .Taka che nedei zablujdava horata s belejchici za chastni lica .Aide izkarai za Pluvnia klub DRIZ
5.
Янка Балканска
13.09.2017 23:04:49
11
2
Този цървул мамин е работил за 20 евро на час на някоя витрина в Германия! И стига се пъчи женчо ,че ти знаем жълтите гащи! Мами ги намира ,а аз ги правя цървули.Я вземи се ожени ,че си над 30 и не си виждал гола жена освен майка си
4.
Da
13.09.2017 22:47:04
2
0
Gospojo,vie bez pari li iskate da vi se trenira deteto? I kakvo kato e kartotekiran dai da pluva bez pari niama bez pari .Uslugata e platena
3.
Състезател
13.09.2017 22:06:54
1
0
От Бриз ми предложиха по-висока заплата с 300 лв. и сега обмислям предложението.
2.
12345
13.09.2017 22:04:44
10
2
Едното ми дете беше картотекиран състезател в Метропол , въпреки това всеки месец плащах такса . Детето се на гледа и на слуша на псувни , караници и обиди между треньори . За Бога какъв пример давате вие госпожи . Детето спря да ходи защото го е страх , и до бай са стигали на басейна . Сега малкото ми дете иска да плува .......къде да го запиша ? То само простотия , викове и всичко останало . На всичко отгоре карат децата да крадът от другият отбор ......и да се обиждат помежду си ???? За какъв спортен дух и спортсменство говорите .........
Предлагам да сменят всички треньори ☺
1.
Сиси
13.09.2017 21:29:43
10
8
Тези два клуба Метропол и Акулите колко рекордьори и шампиони са направили в последните две години.Предпочитат да вземат готовите шампиони от ПК БРИЗ и да се фукат с тях.
Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
Бургазлийка твърди: Внимавайте с тази жена, завлече ме с огромна сума, направи го и с други
Бургазлийка твърди: Внимавайте с тази жена, завлече ме с огромна сума, направи го и с други Дамата била затънала до гуша с кредити към различни фирми, търси всевъзможни начини да получи пари назаем от някого, не й вярвайте
Всичко в категорията
Призив! Отсечете това дърво и направете джобове за контейнерите Сигнал до Флагман.бг: Служители в аутлета на "Пума": Пуснете осветлението на главния път, тъмно е като в рог! ЕВН изпъна нервите на хиляди бургазлии! Ж.к.”Славейков” и ж.к.”Изгрев” останаха без ток Читател на Флагман.бг пита: Знаят ли учителите в "Св. Св. Кирил и Методий" как да се грижат за безопасността и здравето на децата? Жена падна в шахта в ж.к. „Славейков” снощи. Внимавайте между бл.71 и бл.182 (СНИМКИ) ЕВН побърка бургазлии: Домовете ни се превърнаха в дискотеки, през минута спират тока Бургазлийка: Претърпяхме щети за хиляди левове от наводнението, а сега ми отказват помощ Жители на блок 84 в бургаския ж.к.”Меден рудник” с призив: При всеки дъжд се наводняваме. Помогнете ни! (СНИМКИ) Глобиха “Метро” в Бургас заради долни гащи Капан за шофьори! Опасни решетки трошат коли пред УМБАЛ-Бургас (СНИМКИ) Гнусно! В бургаски хипермаркет продават мухлясал хляб, не вярвайте на етикети (СНИМКИ)
12-годишен си купи номер за кола за... $400 000
12-годишен си купи номер за кола за... $400 000 Момчето участвало в търг в Обединените Арабски Емирства
Всичко в категорията
„Воля” измислиха нов вид парламентарен протест, за да взимат депутатските си заплати
„Воля” измислиха нов вид парламентарен протест, за да взимат депутатските си заплати Марешки прогнозира две оставки - на Иво Христов като депутат и на Валентин Златев като шеф в "Лукойл-България"
Всичко в категорията
Българската компания „Демакс Холограми“ с поредно световно признание за иновационни проекти (снимки) Тринити Билдинг донесе голямата награда на Община Бургас за принос в благоустройството и инфраструктурата Над 150 милиона вече не са в касите на бургаски фирми след проверки на НАП Стана ясно кога ще дойде „сметката по развода“ на Великобритания с ЕС Важно! Шефът на КЗП обясни какви са правата ви, ако ви предлагат сделка по телефона Валентин Златев в спор с шефа на митниците Георги Костов заради контрабандата с горива Измамата с криптовалути се разпознава лесно на сбирки с обещания да станете веднага богати Цените на петрола отстъпиха от двегодишните си върхове, достигнати през миналата седмица Бизнесмен предлага 1000 лева заплата, но кандидати няма (ВИДЕО) Размразяват проекта за изграждане на АЕЦ „Белене“? Японска компания се извини, че влакът й тръгнал 20 секунди по-рано
Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено
Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено Разследване на Флагман показа как публична общинска собственост става частна, язовир се превръща в пасище, мера или нива – или каквото още си пожелаете


Всичко в категорията
Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ) Вижте как гард на самоубилия се Кристиян Коджуклиев превърна семейната къща в наркоферма (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Лейтенант в новата наркобанда се оказа зет на съдружник в „Аркус”, сменил убития гард на Очите Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско Касапинът Божидар живее като холивудска звезда, вменяем ли е? Преценете сами (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Италиански мастършеф измами десетки в Бургас и избяга от България Мега скандал: Вижте как се „изпари” цяло наказателно дело от кървава касапница в Бургас Само във Флагман.бг! Страховит бос лъсна в схема на Цар Плъх за контрабанда в Бургаския затвор Шефът на БАБХ-Бургас д-р Георги Митев: Шокиран съм от ареста на моите служители в Несебър Полицаи блъснали елен, одрали го в РПУ-то и го изяли на банкет Сотир Цацаров прати прокурори на Каваци да разследват дали Митко Каратиста тормози Баневи
Отпускат 16 млн. лв. за оптимизация на училищната мрежа
Отпускат 16 млн. лв. за оптимизация на училищната мрежа Средствата са предвидени за оптимизиране училищата, детските градини, ученическите общежития и др
Всичко в категорията
Фалшиви лекарства заляха интернет! Ето как да се пазим 25 млн. болнични сме взели за година и половина Не само кафето е за разсънване! Пробвайте тези 8 начина да сте бодри цял ден Тези 7 трика със сигурност ще ви накарат да откажете цигарите Световна сензация: Хирурзи обявиха за успешна трансплантация на човешка глава Ето как телефоните съсипват здравето ни и как да се предпазим! Невероятен шанс за 20 хил.онкоболни в Бургаско! УМБАЛ „Дева Мария” откри ново отделение, привлече топспециалисти (ВИДЕО) Първо във Флагман.бг! Вижте как супермедицината идва в Бургас с новия корпус на УМБАЛ "Дева Мария" (СНИМКИ) Д-р Гергана Гешанова към пушачите: Дайте парите си днес за нещо добро! (ВИДЕО) Пациенти на отделението по онкология в УМБАЛ „Дева Мария“ с първи впечатления Ето го новия оазис на релакса! Подмладяват със скъпоценни камъни, превръщат екзотични растения в еликсир на живота
Ако не бяхме забравили Валентин, убит при спирката на с.Атия преди 15 години, днес нямаше да плачем за Костадин  (ВИДЕО)
Ако не бяхме забравили Валентин, убит при спирката на с.Атия преди 15 години, днес нямаше да плачем за Костадин (ВИДЕО) Непрежалим остава споменът у най-близките, а ние се бунтуваме няколко дни и после ежедневието ни поглъща


Всичко в категорията
Бате Николай с разтърсващ разказ за загубата дъщеря си: Намерих я с въже на шията и усмихната, така отиде при ангелите! Трагедията е огромна! Съучениците на 16-годишния Костадин потънаха в сълзи, не вярват какво се е случило Кървавият ад край Микре вече има лице! Съпрузите Стоименка и Кирил посрещнали заедно трагичната си гибел Известен холивудски актьор е в болница в тежко състояние Почина бизнесменът Денис Ершов Покъртителната история на този млад български автор, претърпял четири мозъчни операции, ще ви трогне Антония, чиито крака бяха отсечени от влак, мечтае за ново начало: Силна съм, няма да пропилея втория си живот 8-годишно момче се нуждае от милиони левове за лечение (ВИДЕО) Трогателна изповед на момиче от Хитрино: Сестра ми остана сираче, сега съм й и майка, и баща (ВИДЕО) Извънредно! Миньор загина в рудник "Ораново" след срутване Родители организираха „парти” за рождения ден на починалото си момченце! Когато разгледаха СНИМКИ от него, останаха без дъх
Астролог: Това е най-добрият ден за любов
Астролог: Това е най-добрият ден за любов Не бива да се проявяват алчност и завист, защото това може да стане причина за сърдечно-съдови заболявания, предупреждава Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Астролог: Възможни са всякакви изкушения, мислете десет пъти, преди да вземете решение Астролог: Подстрижката днес обезпечава притока на пари и положителни емоции Те са упорити и безчувствени: Тези 2 зодии никога няма да ви кажат Обичам те Астролог: Помогнете на нуждаещите се, но не давайте пари на заем днес! Астролог: Хвърляйте малки монети на кръстопът, за да ви даде Бог богатство! Астролог: Не хвърляйте думите си на вятъра, дръжте под контрол емоциите Астролог: Тайните падат, гадайте по книга със затворени очи! Алена: Не постете дълго, защото Луната изсмуква силите ни и може да се стигне до анорексия! (ВИДЕО) Световноизвестната ясновидка Теодора Стефанова представи „Осмото чувство“ в Гранд хотел „Приморец“ (СНИМКИ) Венера и Юпитер в съвпад, опитайте си късмета в лотарията! Астролог: Авантюрите са противопоказни, това е ден за изплащане на всякакви дългове
Славно минало! Преди 105 години българка първа литна в бойна мисия (СНИМКИ)
Славно минало! Преди 105 години българка първа литна в бойна мисия (СНИМКИ) 15-годишната Райна Касабова хвърля над Одрин от боен самолет позиви против войната


Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
РИОСВ-Бургас проверява изпълнението на проекти от Националната кампания „За чиста околна среда – 2017“ Безплатна диагностика на коса и изкушаващи намаления цял ноември в СПА център "6th Sense" Бургаският общински съветник Диян Димов с приемен ден за гражданите Късо съединение причинил огнения ад в жк "Лазур" Пак отложиха избора на шеф на Административния съд в Бургас заради Панайот Генков Гордост за Бургас! Стефан Иванов грабна златния медал на международната олимпиада по астрофизика (СНИМКИ) Откритие на Флагман! Единствено Бургас ще има общество, покриващо стандартите на „Кралско село“ Ето как Бургас връща своите кадри: След 13 години в София д-р Атанасова стана част от най-големия екип по микробиология Огромен скандал: Погребална агенция отнесла тялото на Костадин от моргата, без да знаят родителите му (ВИДЕО) Мародери притискат бащата на мъртвия Костадин – искат десетки хиляди за погребението му Издирен е Голфът, който блъсна Ролс ройса на Бенчо Бенчев
Типично по бургаски: БМВ пламна на възлово кръстовище в жк „Меден рудник“ (ОБНОВЕНА) Бургаският ж.к."Меден рудник" и кв.Сарафово се спасиха от вдигането на данъците Крадци ошушкаха магазин в жк "Меден рудник", задигнаха 50 кутии цигари и пари Бургазлия върти странен бизнес в нета, продава хлебарки за 0,60 лв. бройката (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Ето го бургазлията Тодор, подкарал БМВ-то си на повече от бутилка алкохол Акция в "Меден рудник": Изкараха с белезници Сенко и негов авер от Голф Един пътник в болница след сблъска на бул. "Захари Стоянов" в бургаския ж.к."Меден рудник" ТИР се натресе в градски автобус в бургаския ж.к. "Меден рудник" (СНИМКИ) Внимание! Огромна дупка в жк "Меден рудник" се превърна в канал за смяна на масла Така паркира ямболски шофьор в „Меден рудник”. Ето защо „У” се превърна в нарицателно Жители на блок 84 в бургаския ж.к.”Меден рудник” с призив: При всеки дъжд се наводняваме. Помогнете ни! (СНИМКИ)
Кметът на Несебър връчи почетен плакет на Христиана Петкова за европейската й титла по карате Пуснаха багерите в Слънчев бряг, изринаха 50 магазина от плажната алея (СНИМКИ) Научете повече за Корея и културата й от Божин Джинков днес, само в Несебър (СНИМКИ) Центърът на Новия Несебър с уникална визия, вижте какви са плановете на кмета Николай Димитров (СНИМКИ) Вижте какво ще се строи на супермясто в Несебър Семейството на кмета на Несебър подари копие на чудотворната икона на „Богородица Пречиста-Мегарска“ на жителите на Неа Месемврия (СНИМКИ) Кметът на Несебър и дистрикт гуверньорът на Ротари България обсъдиха предстоящи съвместни проекти Спецпрокуратурата пак предаде на съд Божо Кравата и групата му Несебърското с. Тънково отбеляза своя празник с богата програма Кметът на Несебър Николай Димитров поздрави служителите на МВР и имениците Безобразие! Вандали съсипаха парка в Равда (СНИМКИ)
Поморийски деца станаха пътни полицаи, съветват шофьори да спазват правилата (СНИМКИ)
Поморийски деца станаха пътни полицаи, съветват шофьори да спазват правилата (СНИМКИ) 50 малчугани от ОУ „Христо Ботев“ в Поморие спираха водачите на автомобили, но вместо санкция, им поставяха стикери „Пази детето на пътя“ 

Всичко в категорията
Финансират проектите на поморийските рибари с 4 млн. лева Плешивия и Малката Камба свидетели срещу „Групата на Тачо”, 2 пистолета и 69 празни саксии сред доказателствата Отлична новина: Кметът Иван Алексиев издейства пари за реконструкцията на пътя Поморие-Каменар Изненадваща рокада със сметопочистващата фирма в Поморие, РТК напусна, ето кой влезе на мястото й Премиерът Бойко Борисов инспектира четирилентовото шосе до Слънчев бряг Градска художествена галерия „Дечко Стоев“ – Поморие навърши 1 година Скандал по време на първа копка, жители на Ахелой искат кръгово Започва строителството на обхода на Ахелой, правят първата копка утре Гори тресавище папур край пътя Поморие-Ахелой (СНИМКИ) Иван Алексиев стана кмет на годината в категорията „Паркове и градска среда”, благодари на Бойко Борисов Започна Международната научна конференция, посветена на годишнината от битката при Ахелой
След смъртта на Костадин: Местят спирката от главния път в с. Атия (ВИДЕО)
След смъртта на Костадин: Местят спирката от главния път в с. Атия (ВИДЕО) До лятото ще бъде готов и пътят Бургас-Слънчев бряг, без обхода на Поморие, обеща министър Никола Нанков

Всичко в категорията
Шефът на АПИ Дончо Атанасов обеща кардинално решение за проблемите на Атия, изграждат пасарелка и кръгово Експерт: На пътя Бургас - Созопол, където е сгазен 16-годишният Костадин, трябва да има подлез! (ВИДЕО) Съпричастност ли? Безсрамни шофьори нагазиха карамфилите в памет на Костадин (СНИМКИ) Христо Бардуков: Камерата на КАТ край Атия не работи поне от половин година, шофьорите сами се предупреждават и карат бясно Атия се надигна: Искат пасарелка, за да спрат „пешеходната пътека на смъртта” (СНИМКИ) Екшън в Созопол! Бургаски тийнейджър нокаутира 30-годишен мъж, счупи му носа и зъба Кметовете на Черноморец и Атия: Искаме името на водача, виновен за смъртта на Костадин Само във Флагман.бг! Първи снимки от мястото на жестоката трагедия от Атия Трагедията е огромна! Съучениците на 16-годишния Костадин потънаха в сълзи, не вярват какво се е случило Нефтохимик загуби морското дерби със Созопол Кирил Арнаутски за калната атака: Обиден съм! Накрая ще си купя еднопосочен билет и ще напусна тази страна!
Бургаският депутат от БСП Николай Тишев с приемен ден в Царево
Бургаският депутат от БСП Николай Тишев с приемен ден в Царево Срещата с жителите на морския град ще се проведе на 19 ноември от 11:30 ч. 

Всичко в категорията
Kвартет „Китен“ избра Деня на християнското семейство за своя концерт-бенефис Ученици от СУ „Н. Вапцаров“ отбелязаха Деня на християнското семейство с интересен спектакъл в Приморско Кметът на Приморско д-р Димитър Германов поздрави всички християнски семейства Приморско ще отбележи Деня на християнското семейство с музикално-поетична вечер Вижте непознатата история на Приморско Приморско ще участва в най-голямото туристическо изложение в Полша Добра новина! Обновяват една от най-натоварените улици в Приморско Със златен и бронзов медал се завърнаха каратистите на Приморско от националното състезание за „Купа Пловдив“ Ром си построил незаконен ресторант в Ново Паничарево върху парцел, дарен на общината за градинка Учениците в Приморско показаха своя поглед върху Европа, българското председателство и важните послания Триатлонът "Лъвско сърце" с ВИДЕО премиера на So Independent Film Festival
24-годишният Станислав от Средец избяга от полицаи, опита да се скри в сградата на ВиК Девизът на българското европредседателство оживя по време на мащабно събитие в Средец Преглеждат безплатно уязвимите групи в Малко Търново и Средец Ударни ремонти в Средец: Общината запретна ръкави за парите от спечеления европроект Младежи задигнаха Мерцедеса на бургазлия, опитаха да го скрият в Средецко Средец преодоля криза в транспорта, след като основният превозвач се оттегли Жена опита да вкара в затвора екстази и амфетамин, скри ги в маратонки Кметът на Средец Иван Жабов даде старт на амбициозен проект: Превръщат стара сграда на пъпа на града в еко център за деца И Средец си има наклонена кула, но това не е атракция (СНИМКИ) Кметът на Средец Иван Жабов: Опитваме се да променим града, но е много трудно да наваксаш пропуснатите десетилетия (ВИДЕО) Георги Христов пя пред пълен площад за празника на Средец (ВИДЕО)
Коледен базар за сувенири и играчки отваря врати в Малко Търново, вижте кога Граматиково на бунт заради неизпълнени проекти, депутатът Петър Кънев успокоява местните (СНИМКИ) Флагман се поклони на Венелин Ташев! Защото като него в бизнеса са твърде малко 17 митничари арестувани при акцията на ГДБОП в Малко Търново? Шефът на Митниците Георги Костов разкри пред Флагман.бг какво се случва на ГКПП Малко Търново Извънредно! МВР затвори ГКПП Малко Търново. Арестувани са митничарите? Само във Флагман.бг! Вижте феноменалната ограда на границата при странджанското Сливарово (СНИМКА) Преглеждат безплатно уязвимите групи в Малко Търново и Средец Николай Нанков разгневи кмета на Малко Търново: Странджа не е единственият регион с лоши пътища! Oтменят протеста край Малко Търново, шефът на АПИ Дончо Атанасов потушава странджанския бунт за лош път В Малко Търново излизат на протест, искат спешен ремонт на пътя за Царево
Събраха 315 000 лева за наводнените в Бургаско (ВИДЕО)
Събраха 315 000 лева за наводнените в Бургаско (ВИДЕО) Надявам се до две седмици хората да могат да влязат в ремонтираните си домове, каза Ясен Сливенски от БЧК
Всичко в категорията
ГЕРБ направи своя жест след бедствието в Камено и Бургас. Но дали избирателят го разбра? (СНИМКИ) Депутати и кметове на ГЕРБ разтоварват помощи за пострадалите семейства, местните гледат отстрани (СНИМКИ) Благородна кауза! Помогнете за спасяването на храм „Св. Симеон Стълпник” в с. Черни връх (СНИМКИ) Децата от наводнената детска градина в Черни връх се нуждаят от нови легла (ВИДЕО) Доброволци от Камено се учат как да реагират и спасяват хора при пожари и бедствия (СНИМКИ) Панайот и Стойка Костадинови от Ливада: Изхвърлихме целия си живот на боклука (ВИДЕО) Започна разпределянето на средствата за пострадалите от потопа в Ливада Виолета Радева: Хората в Ливада днес ще получат одеяла и постелки (ВИДЕО) Жельо Вардунски: До седмица ще са ремонтирани 20 от наводнените къщи (ВИДЕО) Потопът унищожи забавачката в Черни връх, заля спалнята и занималнята на децата (СНИМКИ) Кметът на Камено: Създаваме съвети от местни хора, с които да разпределяме помощите след бедствието
Ето колко наливат в снегопочистването на Руен
Ето колко наливат в снегопочистването на Руен Общината е във високопланински район с опасност от снегонавяване и заледяване почти по всички и пътища

Всичко в категорията
Трагедията е огромна! Нуртен закарала малкия Мустафа да види баба си, тръгнала рано, за да избегне трафика Ужасна трагедия! Майка и син загинаха в зверска катастрофа край Руен Ето го свирепия Петър, размазал главата на Станчо с дървен кол Жестокият убиец Петър опита да се оправдае: Трябваше да се защитавам, Станчо е много по-едър от мен! Петър убил Станчо по жесток начин, грози го доживотен затвор Пробив за ГЕРБ в крепостта на ДПС, двойно увеличи гласовете си за две години 19-годишният Петър убил Станчо заради псувни, сам отишъл при кмета и се издал Първо във Флагман.бг! Кърваво убийство край Руен: Откриха труп на мъж с размазана глава Зрелищно меле! Мерцедес се заби в ТИР на пътя Бургас - Варна (СНИМКИ) Ето къде ще гласуват за нов кмет в руенското село Скалак Четирима кандидати в сблъсък да управляват айтоското село Чукарка, с. Скалак може да се похвали с нов кмет
Голям щастливец съм, но и знам, че Бог ми помага Интервю Всички интервюта Скулпторът Огнян ПЕТКОВ пред Флагман.бг: Голям щастливец съм, но и знам, че Бог ми помага
Обичам си работата, макар че е тежка и я правя с удоволствие

Глас отвътре Всички Лъчезар ЛИСИЦОВ, Лъчезар ЛИСИЦОВ Нинова и Борисов си мерят популизмите, а Цацаров и Пеевски си веят байрака Евродепутатът Георги Пирински критикува ръководството на БСП и поставя въпроса за играта със задкулисието
Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Бургазлийка твърди: Внимавайте с тази жена, завлече ме с огромна сума, направи го и с други Призив! Отсечете това дърво и направете джобове за контейнерите Сигнал до Флагман.бг: Служители в аутлета на "Пума": Пуснете осветлението на главния път, тъмно е като в рог! ЕВН изпъна нервите на хиляди бургазлии! Ж.к.”Славейков” и ж.к.”Изгрев” останаха без ток Читател на Флагман.бг пита: Знаят ли учителите в "Св. Св. Кирил и Методий" как да се грижат за безопасността и здравето на децата?
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любовwww.karm-krag.com
Дневен хороскоп за 22.11.2017на Светлана Тилкова - Алена
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Постарайте се да избягвате начинанията, които няма да ви донесат мечтания успех. Завършете служебните си задачи до края на деня. Ако сте изнервени не спорете и не се заяждайте с колегите си, защото ще си създадете сериозни проблеми. Денят е напрегнат, но въпреки това ви позволява да се заемете с обмисляне на начинанията, които отдавна планирате. Можете да пътувате и да посетите ваши близки, но бъдете внимателни зад волана. Трудностите са временни и са свързани преди всичко с материалното ви състояние. Не следвайте чужди съвети, които са във ваша вреда, но сякаш сте обсебени от чара на хората, които ви ги поднасят. На работното си място ще се почувствате уморени и отпаднали. Анализирайте не само работата си, а и поведението си. Често сте склонни да забравяте, че импулсивността ви понякога е безпричинна и наранява околните. Не се колебайте и се извинете. Начинанията са успешни и ви носят добри финансови постъпления. Не пропускайте да споделите новите си идеи на работното място. Ще отправят към вас делови предложения. Не ги приемайте, защото не са изгодни за вас. Възможно е усложняване на отношенията на работното място и в семейството ви, ако сте нетактични. Нова информация, която ще получите днес ще ви принуди да преосмислите действията си и да промените начинът си на работа. Не приемате критика, защото я възприемате като несериозна. Поговорете с хората от деловото си обкръжение, като ги поканите на обяд. В общуването с тях запазете спокойствие и не напрягайте атмосферата. Очаквайте приходи. Съобразете се с исканията на близките си и проявете търпение, ако нещо не ви харесва. Не спорете. Забравете прибързаността, ако трябва да се захващате с нови задачи. Изчакайте до обед. Сутринта сте все още разсеяни и мислите за други неща затова са възможни пропуски и грешки. На работното си място се справяте отлично със задълженията си. Деловите разговори и срещи  са успешни. Новите запознанства са източник на неприятности. Внимавайте не само за задълженията си на работното място, а и ако се налага да проверявате финансови документи в този ден. Установяването на нови делови контакти ви отваря пътя за начинания. Можете да реализирате плановете си и да проведете срещите си. От сутринта сте във властта на емоцията. Ще си създадете проблеми, заради нежеланието ви да проявите сдържаност и да не давате израз на чувствата си пред завистливи хора. Подгответе се за опити за измама от страна на ваши бивши делови партньори, ако работите в сферата на частния бизнес. Отложете взимането на важни решения, защото сте объркани и няма да са правилните. Трудно контролирате емоцията, но се опитайте на всяка цена да си наложите спокойствие. Само с търпение ще успеете да стабилизирате постигнатото до момента. В този ден, сте подвластни  на самозаблуда, водеща до противоречия на работното ви място. Материални проблеми заради ваши грешки ще ви развалят настроението. Деловите срещи и разговори няма да са успешни, ако сте разсеяни. Обмислете и подгответе финансови или трудови договори. Внимавайте да не влошите финансовото си състояние. Проявете предпазливост в общуването с хората от обкръжението си, особено от деловото. Пазете се от ненужни спорове и конфликти. Не предприемайте промени, дори и след задълбочен анализ. Работата ви спори.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип