Войната в бургаското плуване е необратима! Ще унищожат ли ПК „Бриз” или конкурентите му ще отидат в канала? (ВИДЕО)


Войната в бургаското плуване е необратима! Ще унищожат ли ПК „Бриз” или конкурентите му ще отидат в канала? (ВИДЕО)
Янко Стойчев и майка му Соня Стойчева(на снимките) са от едната страна на барикадата, от другата са ПК "Метропол" и ПК "Акулите
13 Септември 2017, Сряда
Автор: Иван КОЛЕВ

„Общинските съветници слушат шайка безделници и некадърници. Искат да ни ликвидират”, категоричен е Янко Стойчев


След днешния ден войната в плувния спорт в Бургас премина в нова фаза и достигна до необратим етап (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАВИТИЕ). Оттук нататък изходът е един – унищожаването или на ПК „Бриз”, или на конкурентите му – „Метропол” и „Акулите”.

Както Флагман.бг писа, този следобед Спортната комисия към ОбС Бургас се събра, за да реши бъдещето на най-популярния сред плувните клубове в града.

Треньорите на ПК „Бриз” влязоха в сградата на Общината с над 30-ина деца и десетки купи и медали, явно, за да покажат, че техните кадри са най-успели. Залогът за тях бе огромен.

Да им бъде спряна субсидия, което щеше да обрече на гибел ПК „Бриз”. Спортната комисия бе пуснала писмо до федерацията, което витиевато посочваше, че Община Бургас вече не стои зад ПК „Бриз” и призовава Българската федерация по плуване „да ги накаже с цялата строгост на закона”.

Последното би означавало изхвърляне на клуба от официални състезание, което автоматично би довело до спирането на всякаква субсидия и забраната на ПК „Бриз” да участва в състезания за дълъг период от време.

„Те са издали присъда! Комисията по спорт към ОбС Бургас съветва федерацията да ни накаже най-строго. Безумно е! Да не говорим, че в писмото има куп клевети. Например – че в клуба имало констатирани нарушения и под наказателна отговорност сме подведени аз и майка ми Соня Стойчева. Това е лъжа!”, обяви Янко Стойчев и показа справка от Районна прокуратура-Бургас.

„Другите клубове желаят нашата смърт! Искат нашите 50 хил.лева субсидия, която не е подарена, а заработена с много купи и медали”, обяви Соня Стойчева.

Според Янко Стойчев общинските съветници „явно изпълнявали поръчки и не били уверени, че могат да получат нов мандат”.

Последните му думи със сигурност ще му навлекат още врагове в местния парламент, а както изглежда такива не липсват, защото днешното изслушване в комисията започна и завърши със скандал (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

В спортните среди Соня Стойчева е известна със своя темпераментен подход, който според някои минава нормалните граници
. Именно заради това и преди време родители поискаха среща с областния управител Вълчо Чолаков, най-висшият представител на държавата в Бургаска област, за да алармират за необичайния според тях тренировъчен подход.

На тези срещи присъстваха всички представители на държавата и общината, имащи касация с правата на детето и спорта. След тях се взе решение да се информира Българската федерация по плуване, която наложи тежка санкция на ПК „Бриз” – последно предупреждение за изключване.

Според Соня Стойчева то е отменено от Арбитражния съд към БФП. Самата тя е категорична, че са жертви на "некадърни треньори от малки клубове", които не се занимавали с подготовка на шампиони, а с интриги.

При всички положения скандалите ще продължат и то ще бъдат все по-сериозни. И тъй като сигналите срещу ПК „Бриз” са пускани основно от два клуба „Метропол” и „Акулите”, то войната ще свърши, когато една от тези две страни бъде напълно унищожена.В категории: На терена , Спорт


34
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
34.
Баш майстора
23.09.2017 04:39:21
1
2
Скороооо и твоето дупенце ,ще стигне до Ясна Поляна.Скороооо и ще буташ кравата от Веселие както ти го набута тя в тоалетната на спортното училище. Нали помниш кравата Димчо от Веселие и другите крави от Бургас.Нали Марчо? Нали?
33.
Нети
17.09.2017 21:00:49
4
1
Ние се лижем,ходя и да паса крави до Ясна поляна. Ми така ще ми добре в спортуването..Удрииии
32.
Соня
17.09.2017 10:49:26
4
0
Кремена е най -добрия треньор!Набий си го в главата Сонче,Момче кисело лимонче
31.
Танчето
17.09.2017 10:38:51
3
0
Вашата богата треньорка Шони да си плати лихвите на лихварите ,че ще ходи пеш
30.
Абв
17.09.2017 10:34:53
2
1
Да ги изнасилват като теб Маруска в тоалетната на спортното училище..Нали Помниш ? Остави твоите измислени присъди ,осъди .Минало ,заминало ,но поне с история ,а теб цяла България знае че те плющат по мъжки.
29.
Абе
17.09.2017 07:17:21
6
2
Докога осъдена и влязла в сила присъда ще е треньорка На какво учи децата,да крадат или мамят?Или си избива комплексите крещейки ,като разгонена по басейните?
28.
Да,да,да
17.09.2017 05:56:59
2
0
Вие грамотните от "Бриз", кое прави неграмотен 18? Това,че пише на латинеца? Айде да си видите старшата Шони колко е неграмотна !/,а за ония фатмак с нашивките мисля ,че след скорошната пратка ще има резултат Да видим как заплашва дете в ефир и общественост в ефир ,че и родители по телефона.Господин фатмак приготви се.Едно е сигурно гладен няма да останеш полуидот такъв
27.
Янка Балканска9
16.09.2017 20:56:09
0
0
Ах Маруся пишиш за себе си под номер25,26.Твоята фантазия работи доста добре.Няма как да ти благодари на Коп....... бащата защото те мразят .Не ни заблуждават фудболистче ,мислиш се за хитър,но не сииии
26.
Само
16.09.2017 13:53:38
2
0
да допълня,за идиота под ном.18 ,че не е редно да се вкарват имена на деца в този безсмислен спор .Не може да се оправдаваш с това ,че си некъдърен и да споменаваш имена на деца .c
25.
До24
16.09.2017 09:50:57
2
0
Приключение е самото Бургаско плуване.Това написано от полуграмотник -идиот ном.18 е само част от блатото и характеризира нивото на част от хората около БС плуването.Родител съм на едно от "набутаните"в Бриз деца.За хубаво или лошо аз съм доволен,че ходи със ЖЕЛАНИЕ да тренира TAM и не иска другаде само,без да бъде принуждавано или карано от мен или някой друг..Изградило си връзката треньор-възпитаник и за мен това само може да ме радва .Само си пожела да бъде в този спорт.Само господ знае,дали и във времето ще е така.Радвам се на всеки негов успех,дали ще е добър резултат,медал ...няма значение не ме и интересува,стига да го спася от улицата.Благодарен съм на всеки един от треньорите му и в Метропол,нереализирания ПК"Крийд" и сега "Бриз".Просто плуването е един от най-хубавите спортове и не е боен такъв,съжалявам че нещата в БС плуване са стигнали до тази фаза Жалко.
24.
Дейвид Бекъм
15.09.2017 09:07:06
1
0
До 18 ...човек цяло приключение беше да ти прочета постта.Такива като теб не уважаващи Бг писменост трябва да се изхвърлят тотално.Неграмотник!
Нямам впечатление от никой само чувам за простотиите им години наред.Няма що добър пример за спортменство! Не защитавам никой но нещата са ясни ...виждат се резултатите и се преценя има си доказателство за всичко какво толкова делят?А това ,че някоя викала....идете вие пробвайте се да тренирате разглезени гаменчета които на днешно време нямат грам възпитание от родителите си и толкова са разглезени ,че не само викане ами и бой трябва да има ! Я си спомнете при бай Тошово време имаше ли ред имаше сега какво е разюздана работа.Ама то за това всеки тиинейджър взима наркотици пие, пиши и т.н.....
Резултатите са основното нещо по което се преценя ...няма значение подхода щом са налице сериозни успехи !На който не му отърва да си заминава на никой детето му не е държано някъде на сила....Да ви пратим НешкА Робева тогава ...освен бой и глад ще видят децата ви тогава ама всяко нещо си има цена.....стават ШАМПИОНИ ТОВА Е!
23.
ПрП
15.09.2017 08:10:45
0
0
Аз като си плащах да уча и пращах квартири и учебници и всичко, за да мога да работя после, НИКОЙ НЕ МЕ Е СУБСИДИРАЛ! Така че, който иска да прави бизнес, да си го прави, но без да ми взима от данъците за субсидии. Моя бизнес никой не го субсидира. Госпожата като не може да се справя само с таксите от урози по плуване, да се преориентира.
22.
ОТ ОПЕЧАЛЕНИТЕ
14.09.2017 23:42:42
3
0
СКРЪБНА ВЕСТ "НАПУСНА Ни НАЙ ВЕЛИкИЯ ТРЕНЬОР ПО ПЛУВАНЕ ЯНЧО СТОЙЧЕВ ЗАРДИ ЗАПЛАТАТА СИ ОТ 300 ЕВРО
21.
Аз
14.09.2017 22:21:00
1
0
Ми ти и от 2008 година нямаш Маруске
20.
Борбата
14.09.2017 21:52:21
5
0
Палячото Янчо и мама Шона Абе тая била добра спортистка или щангистка да уточним! Напред Акули.Удриии Яворе изяж ги тези червии.Браво Ванка .
19.
От родител на Бриз
14.09.2017 21:47:54
3
0
Този пък кой си го спомня? Соня го обиждаше и после го пребрали ,а той нещастник изобщо не може да разбере ,че е следващата жертва и маша,но като съм чувал доста е хитър и първо се прави на жертва ,а после като елиминира всички захапва главата.Питайте Костов защо го разкараха- голи снимчици туй онуй.Сега и Сончето нещо го е ритнала
18.
Do 12/
14.09.2017 21:40:20
1
1
Neshtastna fudbolna kompleksirana svinia.Ti izobshto mojesh li da rabotish ili samo te rabotiat otzad.Na vseki e iasno che si bivshia tashak na Metropol i.Kogato napravish shampion togava pishi ,a ne da pishish Skoro Stelianche 40 delfina ,A tia gorkata edvam 50 ili Stefcho shampion 2.44 kroul ,a toi gorkia 2.58/ ili shampion na 66 miasto .Na vseki mu e iasno che ako ne si v shtafetka si gola voda .Kak ti biaha pisali mrasno kompleksirano momchence s lice na momichence.Izigra si kartite i progoni drugite dve ,no si patnik s gerdanche.Nali vse se samoubivashe aide davai Roki Baubauaaaa.Skoroooooo
17.
Do 12/
14.09.2017 21:40:20
1
1
Neshtastna fudbolna kompleksirana svinia.Ti izobshto mojesh li da rabotish ili samo te rabotiat otzad.Na vseki e iasno che si bivshia tashak na Metropol i.Kogato napravish shampion togava pishi ,a ne da pishish Skoro Stelianche 40 delfina ,A tia gorkata edvam 50 ili Stefcho shampion 2.44 kroul ,a toi gorkia 2.58/ ili shampion na 66 miasto .Na vseki mu e iasno che ako ne si v shtafetka si gola voda .Kak ti biaha pisali mrasno kompleksirano momchence s lice na momichence.Izigra si kartite i progoni drugite dve ,no si patnik s gerdanche.Nali vse se samoubivashe aide davai Roki Baubauaaaa.Skoroooooo
16.
Maruska
14.09.2017 20:24:31
1
0
Az sam Maruska i iskam mnogo da bada pluvec ,no vse mi vikat fudbolist ,akrobat i drugoto koeto sam
15.
Maruska
14.09.2017 20:19:41
1
0
Az sam Maruska i iskam mnogo da bada pluvec ,no vse mi vikat fudbolist ,akrobat i drugoto koeto sam
14.
Страничен наблюдател
14.09.2017 19:38:28
1
2
Няколко пъти ми се е случвало да съм на тренировки на басейна в Младежкия дом, такова чудо като тази Хариета никъде няма. Така вика, така нарежда, точно като луда. След като видях и чух нея, без да знам казуса, вярвам на Стойчеви.
13.
До 12
14.09.2017 19:16:27
4
0
Много сте запознат/а ! От Бриз сте нали ? Метропол не участват на състезания с фантоми ! Работят честно и имат добри състезатели !
12.
До 9
14.09.2017 13:18:43
2
5
Метропол има това което окраде от чужд труд и няма как да стане с истерични крясъци и нищо друго.Подобрени резултати и дотам.от 2008 г. надолу нищо като переспективен състезател и т.н .И с тия пазлами с което е оградена"треньорката".айде моля ви се
11.
Бургас
14.09.2017 13:07:02
6
0
Тия двамата са мега нахални и нагли ! Участват на състезания с чужди деца фантоми. Соня псува и бие децата от другите клубове ! Вън от спорта !
10.
berserker
14.09.2017 10:21:04
8
0
Само не мога да разбера родителите- толкова ли сте кухи лейки, та да си пратите децата пред общината, за да пълните джоба на тая кукундрела и изпедерастения ѝ синковец???
9.
От Марчо за Сиси в 1 коментар
14.09.2017 07:46:46
10
0
МЕТРОПОЛ и Акулите имат рекорди и медали ,а ти какво имаш Марчо освен лош спомен от тоалетната в училище
8.
тренирал
14.09.2017 06:15:28
13
0
Соня за първи път в живота си я виждам да говори нормално. Докато плувах само крещеше, псуваше децата и ги биеше с дъските...
7.
Buba
13.09.2017 23:29:02
8
0
Taz pak s plodnite dravcheta!Tazi e takova darvo na celia grad pari dalji .Predlaga daje i na momchetata da vzemat sina i da se omaji che nemoje da se ojeni .Soniiiiiii i vesel delfin beshe s falshif sastav ama tam ti pusnaha metar .Shte ti stava vse po trudno i trudno
6.
Sisi
13.09.2017 23:23:23
2
0
V prokuraturata e sreshtu Briz ,a ne sreshtu teb i maika ti vie ste vatre .Taka che nedei zablujdava horata s belejchici za chastni lica .Aide izkarai za Pluvnia klub DRIZ
5.
Янка Балканска
13.09.2017 23:04:49
11
2
Този цървул мамин е работил за 20 евро на час на някоя витрина в Германия! И стига се пъчи женчо ,че ти знаем жълтите гащи! Мами ги намира ,а аз ги правя цървули.Я вземи се ожени ,че си над 30 и не си виждал гола жена освен майка си
4.
Da
13.09.2017 22:47:04
2
0
Gospojo,vie bez pari li iskate da vi se trenira deteto? I kakvo kato e kartotekiran dai da pluva bez pari niama bez pari .Uslugata e platena
3.
Състезател
13.09.2017 22:06:54
1
0
От Бриз ми предложиха по-висока заплата с 300 лв. и сега обмислям предложението.
2.
12345
13.09.2017 22:04:44
10
2
Едното ми дете беше картотекиран състезател в Метропол , въпреки това всеки месец плащах такса . Детето се на гледа и на слуша на псувни , караници и обиди между треньори . За Бога какъв пример давате вие госпожи . Детето спря да ходи защото го е страх , и до бай са стигали на басейна . Сега малкото ми дете иска да плува .......къде да го запиша ? То само простотия , викове и всичко останало . На всичко отгоре карат децата да крадът от другият отбор ......и да се обиждат помежду си ???? За какъв спортен дух и спортсменство говорите .........
Предлагам да сменят всички треньори ☺
1.
Сиси
13.09.2017 21:29:43
10
8
Тези два клуба Метропол и Акулите колко рекордьори и шампиони са направили в последните две години.Предпочитат да вземат готовите шампиони от ПК БРИЗ и да се фукат с тях.
Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Политика
Мистерия! Неадекватен младеж обикаля Лондон и твърди, че е от Бургас, познавате ли го? (СНИМКИ)
Мистерия! Неадекватен младеж обикаля Лондон и твърди, че е от Бургас, познавате ли го? (СНИМКИ) Той е забелязан да обикаля безцелно в Стратфорд - в южната част на британската столица


Всичко в категорията
Сигнал до Флагман.бг! Зловеща находка стресна хората на плажа в Слънчев бряг (СНИМКИ) Сигнал до Флагман.бг! Половината ж.к."Възраждане" без ток, ЕВН нехае Майки от Свети Влас: Вижте в какво превърнаха детската ни площадка, сложете камери (СНИМКИ) 4 месеца няма кой да оправи опасна шахта на бул."Демокрация", днес тя вече е капан за пешеходците(СНИМКИ) Бургаски майки с апел: Направете нормална рампа за детски колички в ДКЦ II (СНИМКИ) Бургазлия преживя кошмар: Сложете легнали полицаи на ул. "Гладстон", джигит едва не уби дъщеря ми на пешеходна пътека (СНИМКИ) Бургазлийка се спъна и падна жестоко по ремонтирания бул. "Богориди" в Бургас (СНИМКИ) Шофьор си маркира паркомясто на тротоара в бургаския ж.к.”Възраждане”, за да спира старата си талига (СНИМКИ) Този мъж ограби култово заведение на пъпа на Бургас, познавате ли го? (ВИДЕО) На вниманието на КАТ-Бургас! Нужен ли е този знак, ако никой не го спазва?! Внимание! Огромна ламарина виси от саниращ се блок в Средец, може да убие някого (ВИДЕО)
Шок! Анита Мейзер с нова версия за смъртта на мъжа си: Не го е вързала със свински опашки, нито била в апартамента Новият председател на Окръжния съд Росица Темелкова: Ще работя за ефективно и по-бързо правораздаване Бургаският районен съд по дело на Перата: "Бияч" не е обида, когато си обвинен за побой Скандално: Вместо да лежи в затвора бизнесменът, който прегази 6-годишния Петьо, хойкал по клубове и дискотеки Шокиращо! Защитник на правата на децата влезе в затвора за изнасилване на 12-годишно момче (СНИМКА) Съдът пусна на свобода зетя на Георги Дросев, близък до Митьо Очите Изверг от Бургас с 25 присъди смаза майка си от бой, пратиха го в затвора От последните минути: Уважаваната лекарска фамилия Карастоянови с тежки присъди за смъртта на Отвертката! Отложиха избора на председател на СГС Защо окръжният прокурор на Бургас не успя да накаже следовател Станелия Караджова? Издънка! Преводач направи огромен гаф на делото за мароканския джихадист
Управляващите не отстъпват за тоталната смяна на касовите апарати Окончателно: Депутатите „върнаха” търговците с конфликти на интереси в общинските съвети Извънредно! Министърът на енергетиката Теменужка Петкова подаде оставка (допълнена) Фирма с 50 хиляди лева уставен капитал купува бизнеса на ЧЕЗ в България за 320 млн. евро Идва ли краят на SIM картите Потвърдено: Текат разговори за разваляне на договорите с американските централи. Неустойката е 3 млрд.лв. Бизнесът отчете: Цената на тока не е вече код "оранжев", "жълт" е! Край на монопола на тока! Още 100 производители ще продават на свободния пазар На безплатен семинар КРИБ-Бургас и ФИНСИС ще представят основните отворени и предстоящи еврогрантове Много внимавайте от къде взимате бързи пари, че 56 фирми въртят големи шашми Срещу хилядарка купуваме земята под блока
Сигнал до Флагман.бг! Защо тази сграда в сърцето на Бургас функционира без АКТ 16
Сигнал до Флагман.бг! Защо тази сграда в сърцето на Бургас функционира без АКТ 16 Билдингът няма и разрешение за ползване, а на партера е разположен супермаркет, който работи от месец

Всичко в категорията
Собствениците и наемателят на "Ред Корнер" с ексклузивни разкрития пред Флагман Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта Само във Флагман.бг! Вижте как експолицай овладя бизнеса с трупове в Бургаско Траурни агенти или злодеи? Вижте как 16-годишният мъртвец Костадин сам поръча погребението си Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ) Вижте как гард на самоубилия се Кристиян Коджуклиев превърна семейната къща в наркоферма (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Лейтенант в новата наркобанда се оказа зет на съдружник в „Аркус”, сменил убития гард на Очите Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско Касапинът Божидар живее като холивудска звезда, вменяем ли е? Преценете сами (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Италиански мастършеф измами десетки в Бургас и избяга от България
След агресията в ОДЗ Брезичка: Родители поискаха увеличаване броя на възпитателите в детските градини
След агресията в ОДЗ Брезичка: Родители поискаха увеличаване броя на възпитателите в детските градини Те се срещнаха с кмета Димитър Николов и заместника му по образование и култура Йорданка Ананиева

Всичко в категорията
Мъж преби неграмотен седмокласник (ВИДЕО) Интересни отворени лекции по новата магистърска програма на Университет "Проф. д-р Асен Златаров" Реформа в бургаското образование: 5 родителски групи влизат в училищата Страхотна финансова вест за студентите! 13-годишно японче скри шапката на специалистите от Гугъл с училищния си проект (ВИДЕО) Деница Сачева: Кадрите от детската градина в Бургас отвориха кутията на Пандора, създадоха проблеми Абсурд: Принуждават дете да ходи в далечно училище 40% от учителите у нас излизат в пенсия през следващите 8 години. Кой ще ги замести? Проф. Семов: Ако сложим камери в детските градини, ще признаем, че отглеждаме келешчета (ВИДЕО) Разгневена майка: Накараха детето ми да решава задача по математика с въпроси за инцест, изнасилвания, проститутки и дрога Ученици си признаха, че пият като за световно и не се притесняват, рекордът им - 11 бири за един ден
Разкритие! Джипът-ковчег, с който загина моделката Асиана, е на семейство строителни предприемачи Огромна мъка! Красива актриса зове загиналата Асиана: Идвам, мила моя! Чакай ме! Яна Маринова с покъртително признание: Станах жертва на насилие на 16 години - биеха ми шамари и стреляха по мен! Приятелите на красивата Асиана Митева потънаха в скръб, не могат да повярват в трагичния й край Скръбна вест! Почина известен бургаският писател Студент със 100% увреждания се превърна във влюбен затворник (ВИДЕО) Христо издъхна от свръхдоза в дома на приятел навръх Свети Валентин Мъката е голяма! Починалият на пистата в Пампорово е известен бизнесмен Скръбна вест! Отиде си уважаван юрист, бивш председател на Върховния съд Тъжна вест! Почина известен общински съветник Покъртителна история! 28-годишна красавица отказа химиотерапия, за да умре хубава и достойна
Астролог: Молете се шепнешком, „изповядайте“ се на течаща вода!
Астролог: Молете се шепнешком, „изповядайте“ се на течаща вода! Освободете се от страховете си чрез методите на психоанализа и медитация, съветва Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Секс Библията на социализма
Секс Библията на социализма Там някъде между олиото и свободите стоеше един друг свенливо премълчаван дефицит – дефицитът на еротичното


Всичко в категорията
Спомени от соца: Кой предложи да въведем лятното часово време през 1979 г. Как протеже на Тато изгони 300 хил.български турци и отцепи Кърджалийски окръг с танкове Спомени от соца: Когато оказионният магазин беше кореком втора ръка Преди 21 години: БСП връща мандата, България тръгва към Европа Спомени от соца: Историята на родните спортните коли Булгаралпин и защо спряха да ги произвеждат "Българската Флорида": Как западната преса представя нашето Черноморие през 60-те Скръбна вест! Почина проф.Иван Карайотов - човекът, който развенча мита, че Бургас няма древна история Спомени от соца: Видеоразходка из Слънчев бряг и най-известните му ресторанти през 1977 г. Спомени от соца: Как Тодор Живков хранеше бъдещите шампиони на България (СНИМКИ) В чия чест е издигнат най-спорният паметник в историята на Бургас - Альошата (ДОКУМЕНТИ) Ретро: Данък за бардак в Бургас - 200 лева на месец, за проститутка - 10 лева
Скандал! Спипаха още един руски олимпиец с допинг в Пьонгчанг
Скандал! Спипаха още един руски олимпиец с допинг в Пьонгчанг 30-годишната Надежда Сергеева с положителен резултат за препарат за сърдечни болести
Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Гери Дончева ще е водещ, а Златка Димитрова специален гост на най-голямото благотворително ревю на Бургас
Гери Дончева ще е водещ, а Златка Димитрова специален гост на най-голямото благотворително ревю на Бургас Най-популярните Мис и Мисис на Черноморието ще покажат последните колекции на бургаски модни брандове

Всичко в категорията
Бургас ще спази традицията, празникът за Тодоровден започва след 10 часа на Конната база Показват първите градоустройствени скици на Бургас след Освобождението Избраха най-добрите млади строители и цветари на Бургас Бургас отбелязва с богата празнична програма 140 години от Oсвобождението на България Изложба на 11 руски творци пристига за първи път в Бургас Бургас на сухо за цял ден, вижте къде и кога спират водата Гранд хотел и СПА Приморец се превърна в декор за впечатляваща фотосесия на Мисис Бургас 2017 Надя Недялкова Христиан Митев: В Бургас плетеници от кабели не съм видял, нямам конфликт на интереси Съдът пусна на свобода зетя на Георги Дросев, близък до Митьо Очите Вдигат паметник на кан Тервел в Бургас, местните решават къде Бургас е бутиков град, прекрасен е за живеене, а Мюнхен и Франкфурт – за работа. Но това скоро ще се промени
Внимание: Пропадна част от пътя Малко Търново-Царево (СНИМКИ/ВИДЕО)
Внимание: Пропадна част от пътя Малко Търново-Царево (СНИМКИ/ВИДЕО) Ключовият участък е в окаяно състояние от години, но днес вече не е препоръчително да се минава оттам

Всичко в категорията
Паника в ОУ "Елин Пелин" в жк Меден рудник: Късо съединение в ел.табло предизвика пожар по време на родителска среща Търсят директор на гимназията по иновации в Бургас, вижте какви са изискванията Нов рекорд: Кукерски костюм на бургазлия с най-дълъг косъм в България (СНИМКА) Кукери от "Козия рог" ще гонят зимата в жк "Меден рудник", вижте кога Нагла кражба! Маскиран удари тузарско Ауди в ж.к. ”Меден рудник” (ВИДЕО) Шест коли в жк "Меден рудник" осъмнаха с нарязани гуми, ето кой е извършителят Първо във Флагман.бг! Верижна катастрофа затапи движението към бургаския ж.к. „Меден рудник” Кола пламна като факла на входа на бургаския ж.к. "Меден рудник" Димитър сложил край на живота си заради болест (ОБНОВЕНА) Извънредно! Мъж се гръмна с ловна пушка в жк "Меден рудник" Диво среднощно меле в жк "Меден рудник": Двама се млатиха жестоко в кръчма "Триада"
Кошмар! Каруцар помете пешеходка, счупи й три ребра и избяга
Кошмар! Каруцар помете пешеходка, счупи й три ребра и избяга Инцидентът е станал на кръстовището на улиците "Славянска" и "Гарова"

Всичко в категорията
Трагедия в Айтос! 59-годишният Иван се задуши при пожар Стана ясно каква е причината за тежкия сблъсък на пътя Бургас-Айтос Запознайте се с Ясен и Желязко, убиващи за удоволствие. Това ли са новите българи? Прокурор: Убийците на айтоския бездомник са били пияни, садистични са намеренията им (ВИДЕО) Съседи на зверски убития в Айтос: Асен беше добър човек, но си отиде заради бедността ни (ВИДЕО) На живо във Флагман.бг! Прокуратурата с извънредна пресконференция за убийството в Айтос Айтос ще има нова автогара, търсим изпълнител Извънредно! Кърваво убийство в Айтос – откриха мъж с пръснат череп в необитаема къща Чисто нов Айтос с Бюджет 2018, БСП гласува против заради субсидията за МБАЛ Севим Али алармира за „ад” в айтоски села, министър го прати да търси пари другаде (снимки) Ужас! Пожар в Айтоско изпепели 1500 бали сено и слама
В „Карнобат“ са готови за съботната среща с „Асеновец“, новите са трима Огнен ад: Изгоря Аудито на карнобатлия, Фиат пламна в движение в Руенско Вижте кой е първият лозар и винар! Непубликувана досега снимка С мавруд от земята на Маркели "Винпром Карнобат" възражда старите български сортове (ВИДЕО) Блокове в Карнобат протекоха заради недовършено саниране (ВИДЕО) Ад край Карнобат! Голф излетя от пътя, преобърна се в канавка В Карнобат изграждат сепарираща инсталация за отпадъци, за да не вдигат шоково такса Смет Кметът Георги Димитров за отрязаните заплати на общинарите с дългове: Не може гражданите да си плащат, а служителите – не Ето какъв ще е бюджетът на финансовия отличник на Бургаска област – Карнобат Чудо невиждано! Кметът на Карнобат отряза заплатите на собствените си служители. Вижте защо „Карнобат“ започна зимна подготовка с 20 състезатели
Триумф за Свети Влас! Направиха първа копка на дългоочаквания стадион (СНИМКИ)
Триумф за Свети Влас! Направиха първа копка на дългоочаквания стадион (СНИМКИ) Предвидено е бъдещата придобивка да е с размери на игралното поле по стандартите на БФС,УЕФА и ФИФА


Всичко в категорията
Несебър се утвърждава като дестинация за сватбен туризъм Откриха паметник на Васил Левски в село Тънково, Несебър се преклони пред Апостола на свободата (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Дъщеря на влиятелен бизнесмен от Несебър хваната напушена зад волана, вижте хубавата Елена (СНИМКА) След сделката с прокуратурата: Хора на Слънцето излизат от затвора след броени месеци за новия летен сезон Концерт и поетична среща белязаха 15 февруари в Несебър Сигнал до Флагман.бг! Зловеща находка стресна хората на плажа в Слънчев бряг (СНИМКИ) Държавата да си свърши работата и да извади от сивия сектор апартхотелите Кошмар в Слънчев бряг: 18-годишен шофьор натисна здраво газта, прати авер в болница с мозъчно сътресение Харизматичният поп певец Миро взриви Несебър на 14 февруари Добрата новина! Стартира реконструкцията на пощата в Новия Несебър, ето как ще изглежда (СНИМКИ) Валери Симеонов: Слънчев бряг трябва да се издърпа от ръцете на мутрите, за да не събираме шлаката на Европа (ВИДЕО)
Поморийско семейство поднови брачните си обети след 50 години, Пенка и Ангел подписаха "Свидетелство за търпимост" (СНИМКИ) Навършиха се 145 години от гибелта на Левски, Поморие се преклони пред паметта му Поморие ще почете паметта на Васил Левски Тежка катастрофа на пътя Каблешково-Ахелой: Размазаха се Тойота и Алфа (СНИМКА) Важно съобщение от Община Поморие за събирането на местните данъци НЧ „Просвета 1888“ Поморие подготвя весел маскарад за Сирни Заговезни Най-добрите винопроизводители от Поморие бяха отличени на „Дамаджан вечеринка” Изплува потулен скандал! Шпакловчик от Бата блудства с непълнолетна полякиня Обрат в съда: Пратиха поморийския „сървайвър“ Марчо Марков в домашен арест Със закон: Закриват опитните станции по земеделие в Поморие и Средец – вливат ги в ново държавно предприятие Ето как Поморие чества 140 години от Освобождението си
Разбиха домашната оранжерия на Митко от Черноморец (СНИМКИ)
Разбиха домашната оранжерия на Митко от Черноморец (СНИМКИ) Мъжът отглеждал конопени растения и ги преработвал в помещението 
Всичко в категорията
Пчелари искат странджанският цветен прашец да стане защитено наименование за произход Царево на бунт заради циганина, пребил учителка (ВИДЕО) След алармата на Флагман.бг! Царево завря: Питат кмета Лапчев защо натроши и къде скри паметника - емблема на града Къде сбъркахме? Петокласник от Царево нападна учител, заби му юмрук Премахнаха и изпочупиха символ на Царево от сърцето на града при ремонта на площада (СНИМКИ) Прокуратурата проверява добиват ли се назаконно инертни материали от р. Велека Шефът на базата в Резово вземал рушвети, жалбите са потулвани? (ВИДЕО) С пирончета ли хванаха коледната елха на Царево? Вятърът я помете и провали тържествата в морската община Кольо Върбанов: Лицензите за риболов се дават под масата, вземат ни ги заради варненци (ВИДЕО) Рибари от Царево на протест, отнели им лиценза неправомерно (ВИДЕО) Само във Флагман.бг! Оправдаха екскмета на Царево Петко Арнаудов
Живко Гърков: Не искаме повече да гласуваме нагласени план сметки и продажби, а нашите бащи и майки да няма къде да се лекуват!
Живко Гърков: Не искаме повече да гласуваме нагласени план сметки и продажби, а нашите бащи и майки да няма къде да се лекуват! Съветниците се оплакаха, че гласуват "на тъмно" важни докладни, тъй като не получават конкретни отговори на своите питания от общинска администрация


Всичко в категорията
Скандал в Средец! Опозицията напусна сесията на ОбС, обвини кмета за колапса на здравеопазването Кметът Иван Жабов и "Царя на виното" благословиха лозите на Средец за Трифон Зарезан Със закон: Закриват опитните станции по земеделие в Поморие и Средец – вливат ги в ново държавно предприятие Средец с 15,8 млн. лв. бюджет, акцентират върху инфраструктурата Опозицията в Средец бламира кмета Иван Жабов за чистотата и пътните на учителите Четири училища в Бургаско излязоха в грипна ваканция Подменят част от канализацята, за да сложат край на реките от боклуци след всеки порой в Средец Със съдействието на Валери Симеонов: 325 000 лева отиват за благоустрояване на община Средец Екшън в Средец! Пиян криминално проявен мъж скочи на ченге, скъса му пагона Вижте ужаса с ТИР-а на пътя Бургас-Средец (СНИМКИ) 20-годишен апаш отмъкна кон и каруца от къщата на старец в Средецко
Традицията в Странджа е жива: Бял кукер носи благоденствие и берекет в Малко Търново (СНИМКА)
Традицията в Странджа е жива: Бял кукер носи благоденствие и берекет в Малко Търново (СНИМКА) Той е без маска, но лицето му е покрито с черна боя, за да остане неразпознаваем


Всичко в категорията
Пенсионерите в Малко Търново с повече информация и още един телефон срещу алоизмамите Около 3 500 000 лв. е проектобюджетът на Община Малко Търново за 2018 г. Защо депутат-русофил обяви Странджа за българската Камчатка Само във Флагман.бг! Вижте пълния абсурд на самонастанените в домовете на военните в Странджа (ВИДЕО) Вадят ромите от военните имоти в с. Звездец, те молят за отсрочка Улица в Младежко се превърна в дере след пороя, пътят за селото вече е проходим (ВИДЕО) Гонят обитателите на военни жилища в Средец и Звездец – ползвали ги неправомерно Кметът Илиян Янчев предупреди: Река Младежка заля пътя, не тръгвайте към селото (ВИДЕО) Бургаски студенти подеха благотворителна кампания в помощ на Дома в Заберново, вижте как да се включите Уникалната гробница Мишкова нива скоро ще се стопанисва от община Малко Търново Помогнете! Странджанският певец и нестинар Костадин Михайлов се нуждае спешно от нова става, търсят се 5000 лв.
Зарязаха лозята, Камено празнува Деня на виното Трифон Зарезан (СНИМКИ) Камено организира Фестивал на виното Камено гони злите духове с кукери, десетки сложиха маски и чанове (СНИМКИ) Кукерите на Камено се върнаха със златен медал от маскарада в Перник Ще изградим система за наблюдения на язовирите и деретата, за да предотвратим нови бедствия Ноу-хау в Камено: Пенсионерски клубове превърнати в магазини, искат общината да им плаща ток и вода Камено с 11,75 млн.лева, ремонтират площада, улиците в града и стадиона Пострадали от потопа в Бургаско излизат на протест, искат държавата да чисти деретата (ВИДЕО) Доброто съществува! Над 2200 лв. са събрани от благотворителните кутии за малкия Божидар Жельо Вардунски с апел към държавата: Изчистете каналите и деретата, за да избегнем нови наводнения! Светлина в тунела след бедствието: Ремонтираха детската градина в с. Черни връх (СНИМКИ)
Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева
Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева Всъщност била най-обикновена месингова монета без никаква стойност

Всичко в категорията
Бургаският депутат Петър Кънев се срещна с кмета на Сунгурларе: Умуват как да намалят безработицата в района Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич Брутално зверство в Сунгурларе: Циганин-рецидивист изнасили 70-годишна баба Ето какво отговориха от Община Сунгурларе за масовата сеч в с. Славянци Масова сеч съсипва Сунгурларско, общинари гонят очевидци от парка на село Славянци Сунгурларе иска 1,3 млн. лв. за ремонт на пътищата Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО) Бургаският депутат от БСП Николай Тишев с приемен ден в Сунгурларе Брутален екшън в Сунгурларе! Младежи се нахрълиха и пребиха зверски 44-годишен мъж Община Сунгурларе в черен списък с длъжници към държавата. Бургас е сред отличниците
Погром! Крадци атакуваха и потрошиха къща от яд (СНИМКИ) 10-годишният Васил се бори за живота си, микробус го помете, докато кара велосипед Жълто-кафява вода потече от чешмите в Руенско (ВИДЕО) Парламентът аплодира 43-ма руенски началници от ДПС (снимки) Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО) Само във Флагман.бг! Селска кметица от Руенско се мисли за недосегаема, превърна в ад живота на цяло семейство Кошмар! Крава изскочи на пътя Айтос-Руен, предизвика зверско меле 65-годишната жена е с опасност за живота, след като бе блъсната от лек автомобил Ексклузивно! Емурла: Съжалявам за ударения ролс-ройс. Бенчо: Прощавам ти, важно е да сме здрави! Ето колко наливат в снегопочистването на Руен Трагедията е огромна! Нуртен закарала малкия Мустафа да види баба си, тръгнала рано, за да избегне трафика
Голям финансов ресурс е насочен в саботирането на Медицинския факултет в Бургас Интервю Всички интервюта Доц.Магдалена МИТКОВА, ректор на университет "Проф.д-р Асен Златаров" Голям финансов ресурс е насочен в саботирането на Медицинския факултет в Бургас
Строителството спря в началото на годината, не можем да се разплатим с изпълнителя, алармира ректорът доц. Магдалена Миткова

Глас отвътре Всички Флагман.БГ, Флагман.БГ Флагман.БГ ГЕРБ седи върху буре с барут в Бургас Още не е късно 28-те от мнозинството  в ОбС да осъзнаят, че не са безсмъртни, за да не „взривят” през октомври догодина собствения си кмет

Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Мистерия! Неадекватен младеж обикаля Лондон и твърди, че е от Бургас, познавате ли го? (СНИМКИ) Сигнал до Флагман.бг! Зловеща находка стресна хората на плажа в Слънчев бряг (СНИМКИ) Сигнал до Флагман.бг! Половината ж.к."Възраждане" без ток, ЕВН нехае Майки от Свети Влас: Вижте в какво превърнаха детската ни площадка, сложете камери (СНИМКИ) 4 месеца няма кой да оправи опасна шахта на бул."Демокрация", днес тя вече е капан за пешеходците(СНИМКИ)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 23.02.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Психологическата ви настройка е оптимистична, но това може да породи известни разочарования. На пари и придобивки ще се радват предимно дамите от знак Овен. Финансовите облаги може да са свързани както с кариерата, така и с любими хора. Използвайте всички налични знания и умения за успех! Бъдете постоянни в целите и ще намерите нови пътища за реализация! На несемейните Телци може да им излезе късметът. Флирт в нета ще прерасне в телефонна любов и скоро може да се стигне до среща. Този ден ще е богат на разнообразни събития, на които трябва да обърнете внимание. Дори да ви се струват дребни и незначителни, може да се открие възможност в кариерното развитие, която не бива да пропускате. Самотните дами от знак Близнаци да не обръщат гръб на ухажорите! Възползвайте се от новите предложения за работа! В този ден можете да разчитате и на приятелска помощ. Всякакви изненади може да ви поднесат любимите хора днес. Бъдете готови за сюрпризите на съдбата! Обвързаните Раци да не си и помислят за изневяра! Интуицията ви е вярна и трябва да послушате себе си. Засилени контакти или общуване, което не ви е много по вкуса, може да ви натоварят емоционално. Ако обаче побързате да отпратите тези, които ви дразнят, може да се окаже, че сте допуснали грешка. Денят ще е напрегнат за нежните представителите на този зодиакален знак. Предстоят ви разговори с хора, с които трудно се разбирате. Деви, по-добре не вземайте важни решения в този ден! Негативната енергетика и квадратурата между Луната и Слънцето ще ви влияят зле. Търсете среда за творческите си планове или бизнес идеи! Може да се наложи да изяснявате недоразумения. Проявете търпение и спокойно изложете фактите, а ако отсрещната страна не прояви разбиране, не си хабете нервите! Обърнете внимание на здравето, възможни са болки в гърлото! Ориентирани сте практично и можете да постигнете желаното. Мислете в перспектива, но не се отклонявайте от пътя, който сте си избрали за постигането на целите! Ще спечелите повече, ако обедините усилията си с колегите или близките, ако се посветите на обща кауза или план. Имате шанс с колеги и приятели да спечелите финансиране с общ проект. Може да потърсите работа с цел по-висок доход или ненадейно да получите подарък от съдбата. Щедър ухажор може да ви изненада приятно или пък да получите вест за наследство. Външни фактори ви напрягат. Възможно е неприятностите да са свързани с живота на децата или на партньора ви. Ще се наложи да помислите как да им помогнете. Ако проблемите са по тяхна вина, трябва да намерите начин да си поправят грешката и да променят нещо в себе си. Ще намерите подходящи условия за личностно развитие. Поставете ясни параметри при преговори и сделки! Приятелски и партньорски отношения ще повлияват и върху вашите емоции. Семейните да внимават, защото е голяма вероятността скрити тайни да станат явни! Нова работа или пък успехи в учението ще станат повод за празнуване. Преди да се съберете с приятели и да вдигнете тост за бъдещето, визуализирайте! Представете си промените, които искате, за да стане животът ви по-хубав! Възможни са приятни изненади в любовта.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип