×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Войната в бургаското плуване е необратима! Ще унищожат ли ПК „Бриз” или конкурентите му ще отидат в канала? (ВИДЕО)


Войната в бургаското плуване е необратима! Ще унищожат ли ПК „Бриз” или конкурентите му ще отидат в канала? (ВИДЕО)
Янко Стойчев и майка му Соня Стойчева(на снимките) са от едната страна на барикадата, от другата са ПК "Метропол" и ПК "Акулите
13 Септември 2017, Сряда, 17:00 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

„Общинските съветници слушат шайка безделници и некадърници. Искат да ни ликвидират”, категоричен е Янко Стойчев

След днешния ден войната в плувния спорт в Бургас премина в нова фаза и достигна до необратим етап (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАВИТИЕ). Оттук нататък изходът е един – унищожаването или на ПК „Бриз”, или на конкурентите му – „Метропол” и „Акулите”.

Както Флагман.бг писа, този следобед Спортната комисия към ОбС Бургас се събра, за да реши бъдещето на най-популярния сред плувните клубове в града.

Треньорите на ПК „Бриз” влязоха в сградата на Общината с над 30-ина деца и десетки купи и медали, явно, за да покажат, че техните кадри са най-успели. Залогът за тях бе огромен.

Да им бъде спряна субсидия, което щеше да обрече на гибел ПК „Бриз”. Спортната комисия бе пуснала писмо до федерацията, което витиевато посочваше, че Община Бургас вече не стои зад ПК „Бриз” и призовава Българската федерация по плуване „да ги накаже с цялата строгост на закона”.

Последното би означавало изхвърляне на клуба от официални състезание, което автоматично би довело до спирането на всякаква субсидия и забраната на ПК „Бриз” да участва в състезания за дълъг период от време.

„Те са издали присъда! Комисията по спорт към ОбС Бургас съветва федерацията да ни накаже най-строго. Безумно е! Да не говорим, че в писмото има куп клевети. Например – че в клуба имало констатирани нарушения и под наказателна отговорност сме подведени аз и майка ми Соня Стойчева. Това е лъжа!”, обяви Янко Стойчев и показа справка от Районна прокуратура-Бургас.

„Другите клубове желаят нашата смърт! Искат нашите 50 хил.лева субсидия, която не е подарена, а заработена с много купи и медали”, обяви Соня Стойчева.

Според Янко Стойчев общинските съветници „явно изпълнявали поръчки и не били уверени, че могат да получат нов мандат”.

Последните му думи със сигурност ще му навлекат още врагове в местния парламент, а както изглежда такива не липсват, защото днешното изслушване в комисията започна и завърши със скандал (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

В спортните среди Соня Стойчева е известна със своя темпераментен подход, който според някои минава нормалните граници
. Именно заради това и преди време родители поискаха среща с областния управител Вълчо Чолаков, най-висшият представител на държавата в Бургаска област, за да алармират за необичайния според тях тренировъчен подход.

На тези срещи присъстваха всички представители на държавата и общината, имащи касация с правата на детето и спорта. След тях се взе решение да се информира Българската федерация по плуване, която наложи тежка санкция на ПК „Бриз” – последно предупреждение за изключване.

Според Соня Стойчева то е отменено от Арбитражния съд към БФП. Самата тя е категорична, че са жертви на "некадърни треньори от малки клубове", които не се занимавали с подготовка на шампиони, а с интриги.

При всички положения скандалите ще продължат и то ще бъдат все по-сериозни. И тъй като сигналите срещу ПК „Бриз” са пускани основно от два клуба „Метропол” и „Акулите”, то войната ще свърши, когато една от тези две страни бъде напълно унищожена.



В категории: На терена , Спорт


34
Коментара
34
Коментара по темата
34.
Баш майстора
23.09.2017 04:39:21
2
1
Скороооо и твоето дупенце ,ще стигне до Ясна Поляна.Скороооо и ще буташ кравата от Веселие както ти го набута тя в тоалетната на спортното училище. Нали помниш кравата Димчо от Веселие и другите крави от Бургас.Нали Марчо? Нали?
33.
Нети
17.09.2017 21:00:49
1
4
Ние се лижем,ходя и да паса крави до Ясна поляна. Ми така ще ми добре в спортуването..Удрииии
32.
Соня
17.09.2017 10:49:26
0
5
Кремена е най -добрия треньор!Набий си го в главата Сонче,Момче кисело лимонче
31.
Танчето
17.09.2017 10:38:51
0
3
Вашата богата треньорка Шони да си плати лихвите на лихварите ,че ще ходи пеш
30.
Абв
17.09.2017 10:34:53
1
2
Да ги изнасилват като теб Маруска в тоалетната на спортното училище..Нали Помниш ? Остави твоите измислени присъди ,осъди .Минало ,заминало ,но поне с история ,а теб цяла България знае че те плющат по мъжки.
29.
Абе
17.09.2017 07:17:21
2
6
Докога осъдена и влязла в сила присъда ще е треньорка На какво учи децата,да крадат или мамят?Или си избива комплексите крещейки ,като разгонена по басейните?
28.
Да,да,да
17.09.2017 05:56:59
0
2
Вие грамотните от "Бриз", кое прави неграмотен 18? Това,че пише на латинеца? Айде да си видите старшата Шони колко е неграмотна !/,а за ония фатмак с нашивките мисля ,че след скорошната пратка ще има резултат Да видим как заплашва дете в ефир и общественост в ефир ,че и родители по телефона.Господин фатмак приготви се.Едно е сигурно гладен няма да останеш полуидот такъв
27.
Янка Балканска9
16.09.2017 20:56:09
0
0
Ах Маруся пишиш за себе си под номер25,26.Твоята фантазия работи доста добре.Няма как да ти благодари на Коп....... бащата защото те мразят .Не ни заблуждават фудболистче ,мислиш се за хитър,но не сииии
26.
Само
16.09.2017 13:53:38
0
2
да допълня,за идиота под ном.18 ,че не е редно да се вкарват имена на деца в този безсмислен спор .Не може да се оправдаваш с това ,че си некъдърен и да споменаваш имена на деца .c
25.
До24
16.09.2017 09:50:57
0
3
Приключение е самото Бургаско плуване.Това написано от полуграмотник -идиот ном.18 е само част от блатото и характеризира нивото на част от хората около БС плуването.Родител съм на едно от "набутаните"в Бриз деца.За хубаво или лошо аз съм доволен,че ходи със ЖЕЛАНИЕ да тренира TAM и не иска другаде само,без да бъде принуждавано или карано от мен или някой друг..Изградило си връзката треньор-възпитаник и за мен това само може да ме радва .Само си пожела да бъде в този спорт.Само господ знае,дали и във времето ще е така.Радвам се на всеки негов успех,дали ще е добър резултат,медал ...няма значение не ме и интересува,стига да го спася от улицата.Благодарен съм на всеки един от треньорите му и в Метропол,нереализирания ПК"Крийд" и сега "Бриз".Просто плуването е един от най-хубавите спортове и не е боен такъв,съжалявам че нещата в БС плуване са стигнали до тази фаза Жалко.
24.
Дейвид Бекъм
15.09.2017 09:07:06
0
2
До 18 ...човек цяло приключение беше да ти прочета постта.Такива като теб не уважаващи Бг писменост трябва да се изхвърлят тотално.Неграмотник!
Нямам впечатление от никой само чувам за простотиите им години наред.Няма що добър пример за спортменство! Не защитавам никой но нещата са ясни ...виждат се резултатите и се преценя има си доказателство за всичко какво толкова делят?А това ,че някоя викала....идете вие пробвайте се да тренирате разглезени гаменчета които на днешно време нямат грам възпитание от родителите си и толкова са разглезени ,че не само викане ами и бой трябва да има ! Я си спомнете при бай Тошово време имаше ли ред имаше сега какво е разюздана работа.Ама то за това всеки тиинейджър взима наркотици пие, пиши и т.н.....
Резултатите са основното нещо по което се преценя ...няма значение подхода щом са налице сериозни успехи !На който не му отърва да си заминава на никой детето му не е държано някъде на сила....Да ви пратим НешкА Робева тогава ...освен бой и глад ще видят децата ви тогава ама всяко нещо си има цена.....стават ШАМПИОНИ ТОВА Е!
23.
ПрП
15.09.2017 08:10:45
0
1
Аз като си плащах да уча и пращах квартири и учебници и всичко, за да мога да работя после, НИКОЙ НЕ МЕ Е СУБСИДИРАЛ! Така че, който иска да прави бизнес, да си го прави, но без да ми взима от данъците за субсидии. Моя бизнес никой не го субсидира. Госпожата като не може да се справя само с таксите от урози по плуване, да се преориентира.
22.
ОТ ОПЕЧАЛЕНИТЕ
14.09.2017 23:42:42
0
4
СКРЪБНА ВЕСТ "НАПУСНА Ни НАЙ ВЕЛИкИЯ ТРЕНЬОР ПО ПЛУВАНЕ ЯНЧО СТОЙЧЕВ ЗАРДИ ЗАПЛАТАТА СИ ОТ 300 ЕВРО
21.
Аз
14.09.2017 22:21:00
0
2
Ми ти и от 2008 година нямаш Маруске
20.
Борбата
14.09.2017 21:52:21
0
6
Палячото Янчо и мама Шона Абе тая била добра спортистка или щангистка да уточним! Напред Акули.Удриии Яворе изяж ги тези червии.Браво Ванка .
19.
От родител на Бриз
14.09.2017 21:47:54
0
3
Този пък кой си го спомня? Соня го обиждаше и после го пребрали ,а той нещастник изобщо не може да разбере ,че е следващата жертва и маша,но като съм чувал доста е хитър и първо се прави на жертва ,а после като елиминира всички захапва главата.Питайте Костов защо го разкараха- голи снимчици туй онуй.Сега и Сончето нещо го е ритнала
18.
Do 12/
14.09.2017 21:40:20
1
1
Neshtastna fudbolna kompleksirana svinia.Ti izobshto mojesh li da rabotish ili samo te rabotiat otzad.Na vseki e iasno che si bivshia tashak na Metropol i.Kogato napravish shampion togava pishi ,a ne da pishish Skoro Stelianche 40 delfina ,A tia gorkata edvam 50 ili Stefcho shampion 2.44 kroul ,a toi gorkia 2.58/ ili shampion na 66 miasto .Na vseki mu e iasno che ako ne si v shtafetka si gola voda .Kak ti biaha pisali mrasno kompleksirano momchence s lice na momichence.Izigra si kartite i progoni drugite dve ,no si patnik s gerdanche.Nali vse se samoubivashe aide davai Roki Baubauaaaa.Skoroooooo
17.
Do 12/
14.09.2017 21:40:20
1
1
Neshtastna fudbolna kompleksirana svinia.Ti izobshto mojesh li da rabotish ili samo te rabotiat otzad.Na vseki e iasno che si bivshia tashak na Metropol i.Kogato napravish shampion togava pishi ,a ne da pishish Skoro Stelianche 40 delfina ,A tia gorkata edvam 50 ili Stefcho shampion 2.44 kroul ,a toi gorkia 2.58/ ili shampion na 66 miasto .Na vseki mu e iasno che ako ne si v shtafetka si gola voda .Kak ti biaha pisali mrasno kompleksirano momchence s lice na momichence.Izigra si kartite i progoni drugite dve ,no si patnik s gerdanche.Nali vse se samoubivashe aide davai Roki Baubauaaaa.Skoroooooo
16.
Maruska
14.09.2017 20:24:31
0
1
Az sam Maruska i iskam mnogo da bada pluvec ,no vse mi vikat fudbolist ,akrobat i drugoto koeto sam
15.
Maruska
14.09.2017 20:19:41
0
1
Az sam Maruska i iskam mnogo da bada pluvec ,no vse mi vikat fudbolist ,akrobat i drugoto koeto sam
14.
Страничен наблюдател
14.09.2017 19:38:28
2
2
Няколко пъти ми се е случвало да съм на тренировки на басейна в Младежкия дом, такова чудо като тази Хариета никъде няма. Така вика, така нарежда, точно като луда. След като видях и чух нея, без да знам казуса, вярвам на Стойчеви.
13.
До 12
14.09.2017 19:16:27
0
5
Много сте запознат/а ! От Бриз сте нали ? Метропол не участват на състезания с фантоми ! Работят честно и имат добри състезатели !
12.
До 9
14.09.2017 13:18:43
5
2
Метропол има това което окраде от чужд труд и няма как да стане с истерични крясъци и нищо друго.Подобрени резултати и дотам.от 2008 г. надолу нищо като переспективен състезател и т.н .И с тия пазлами с което е оградена"треньорката".айде моля ви се
11.
Бургас
14.09.2017 13:07:02
0
9
Тия двамата са мега нахални и нагли ! Участват на състезания с чужди деца фантоми. Соня псува и бие децата от другите клубове ! Вън от спорта !
10.
berserker
14.09.2017 10:21:04
0
10
Само не мога да разбера родителите- толкова ли сте кухи лейки, та да си пратите децата пред общината, за да пълните джоба на тая кукундрела и изпедерастения ѝ синковец???
9.
От Марчо за Сиси в 1 коментар
14.09.2017 07:46:46
0
11
МЕТРОПОЛ и Акулите имат рекорди и медали ,а ти какво имаш Марчо освен лош спомен от тоалетната в училище
8.
тренирал
14.09.2017 06:15:28
0
15
Соня за първи път в живота си я виждам да говори нормално. Докато плувах само крещеше, псуваше децата и ги биеше с дъските...
7.
Buba
13.09.2017 23:29:02
0
9
Taz pak s plodnite dravcheta!Tazi e takova darvo na celia grad pari dalji .Predlaga daje i na momchetata da vzemat sina i da se omaji che nemoje da se ojeni .Soniiiiiii i vesel delfin beshe s falshif sastav ama tam ti pusnaha metar .Shte ti stava vse po trudno i trudno
6.
Sisi
13.09.2017 23:23:23
0
3
V prokuraturata e sreshtu Briz ,a ne sreshtu teb i maika ti vie ste vatre .Taka che nedei zablujdava horata s belejchici za chastni lica .Aide izkarai za Pluvnia klub DRIZ
5.
Янка Балканска
13.09.2017 23:04:49
2
12
Този цървул мамин е работил за 20 евро на час на някоя витрина в Германия! И стига се пъчи женчо ,че ти знаем жълтите гащи! Мами ги намира ,а аз ги правя цървули.Я вземи се ожени ,че си над 30 и не си виждал гола жена освен майка си
4.
Da
13.09.2017 22:47:04
0
2
Gospojo,vie bez pari li iskate da vi se trenira deteto? I kakvo kato e kartotekiran dai da pluva bez pari niama bez pari .Uslugata e platena
3.
Състезател
13.09.2017 22:06:54
0
1
От Бриз ми предложиха по-висока заплата с 300 лв. и сега обмислям предложението.
2.
12345
13.09.2017 22:04:44
2
12
Едното ми дете беше картотекиран състезател в Метропол , въпреки това всеки месец плащах такса . Детето се на гледа и на слуша на псувни , караници и обиди между треньори . За Бога какъв пример давате вие госпожи . Детето спря да ходи защото го е страх , и до бай са стигали на басейна . Сега малкото ми дете иска да плува .......къде да го запиша ? То само простотия , викове и всичко останало . На всичко отгоре карат децата да крадът от другият отбор ......и да се обиждат помежду си ???? За какъв спортен дух и спортсменство говорите .........
Предлагам да сменят всички треньори ☺
1.
Сиси
13.09.2017 21:29:43
10
11
Тези два клуба Метропол и Акулите колко рекордьори и шампиони са направили в последните две години.Предпочитат да вземат готовите шампиони от ПК БРИЗ и да се фукат с тях.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина
Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори