×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мъжът на Катя планирал убийството й, може да се е самоубил


Мъжът на Катя планирал убийството й, може да се е самоубил
Снимка: МВР
04 Септември 2017, Понеделник, 11:38 ч.

Всяка вечер майка й я чакала след работа, само не и във фаталната вечер

Възможно е 43-годишният Георги Генов от Пазарджик, който се издирва за убийството на жена си Катя, да е посегнал на живота си и затова все още да не е открит. Това допускат ангажираните с разследването оперативни екипи на полицията.

Жестокото убийство беше извършено около 19,30 ч в петък на кръстовище в Пещера, където Георги наръгал съпругата си многократно с нож в тялото и лицето.

Въпреки усилията на полицията в област Пазарджик и някои съседни и въпреки разположените патрули на възлови места от Генов няма и следа повече от две денонощия. Поради това той е обявен за национално издирване. От описанието на очевидци на убийството се знае, че мъжът е избягал от местопрестъплението със семейния автомобил - сребриста “Мазда” с пазарджишка регистрация.

До трагедията, която остави две момичета без майка, се стига след семеен скандал - 41-годишната Катя повече не можела да търпи постоянния тормоз от съпруга си, въпреки че двамата имали почти 20-годишен брак.
Преди около 3 седмици жената напуска семейния дом в Пазарджик и се мести да живее при майка си в Пещера. Тя обаче работила в хипермаркет на голяма търговска верига за бяла и черна техника в областния град и за да не загуби работата си, се наложило да пътува всеки ден с автобус от и до Пещера.

Съпругът Георги явно добре е познавал графика на жена си, след като го напуснала, и всяка вечер я причаквал край кръстовището в Пещера, за да я склони да се прибере в семейното им жилище в Пазарджик.

Катя обаче категорично отказвала, твърдят близки на убитата. Последният им разговор бил ден преди убийството - в четвъртък. На него присъствала и майката на Катя. Възрастната жена всяка вечер чакала дъщеря си от работа на спирката на рейса, разказва 24 часа. Искала да я придружи до дома си, след като разбрала, че Георги я следи и притеснява и в Пещера.

Не отишла да я посрещне само във фаталната петъчна вечер. В четвъртък разговорът между съпрузите пред възрастната жена бил сравнително спокоен. Георги за пореден път помолил Катя да се прибере при него, но тя отново отказала. Тогава той поискал да му обещае, че ще размисли сериозно по въпроса в името на двете им деца.

Жената обещала, че ще размисли, като определила срок от 3 месеца и поискала да престане да я следи и притеснява. Мъжът обаче не спазил уговорката.

Той се появил в петък следобед на работното място на жена си няколко часа преди убийството, разказаха нейни колеги. Какво са си говорили двамата, не е известно, но Георги си тръгнал видимо ядосан. Катя така и не обяснила на колегите си за какво е идвал съпругът ѝ, но те знаели, че тя временно се е преместила в Пещера, без да са наясно с конкретната причина.

Разказват, че убитата им колежка била общителна и усмихната жена, но никога не е казвала, че има семейни проблеми. Вършела си стриктно работата и била привързана към семейството си.

В петък вечерта Катя слязла от автобуса от Пазарджик на главната улица в Пещера и тръгнала вляво към дома на майка си, който се намирал на няколкостотин метра. Когато стигнала до малкото кръстовище, на броени метри от главната, била пресрещната от Георги.

След като произнесъл няколко гневни реплики, той започнал да бие жена си, а Катя извикала за помощ. В този момент мъжът извадил нож и започнал да нанася удари по тялото и лицето на жертвата.

Живеещи в близките къщи чули писъци от умиращата жена. На жестокото убийство има очевидци, които не са спрели, вероятно от страх. Никой не е опитал да помогне на жената.

Други видели, че след като жертвата паднала в средата на пътното платно, убиецът бързо тръгнал към паркираната си наблизо кола, качил се и избягал в неизвестна посока.

Именно те подали сигнал за престъплението.

Пристигналите на мястото за съвсем кратко време екипи на Бърза помощ и полицията открили жената в огромна локва кръв, която остана да личи на асфалта, където е паднала Катя.

Въпреки усилията на лекарите жената издъхнала в линейката на път за болницата в Пещера, която се намира на няколкостотин метра от мястото на убийството.

При огледа на местопрестъплението оръжието на убийството не е открито, поради което се предполага че убиецът си го е прибрал.

Според разследващи Георги е планирал убийството на жена си предварително. Може би го е решил след последния разговор с Катя в хипермаркета.

Той е тръгнал към Пещера с твърдата нагласа да убива, затова е слязъл от колата с ножа и го е носил в ръката си, когато пресрещнал жена си на кръстовището.

По неофициална информация Георги работи в частна охранителна фирма в Пазарджик. Бил затворен в себе си и не обичал да общува. По признание на убитата Катя пред нейни близки мъжът ѝ нямал приятели. Не ходел никъде и не се събирал с никого. След работа директно се прибирал вкъщи.

Убитата признала само пред най-близките си, че Георги я тормози и бие.

Според роднини той бил болезнено ревнив и от това тръгнали всички проблеми. Напоследък обаче нещата се задълбочили. Въпреки всичко жената търпяла. Тя не е подавала жалби нито в полицията, нито в прокуратурата.

Споделила обаче с брат си, който от години работи и живее в Англия, че вече не може да търпи скандалите и побоите на мъжа си. Братът я посъветвал да напусне Георги и да отиде да живее при майка им в Пещера. Катя така и сторила.

Разследващите вече са разпитали близки, познати и колеги на Георги Генов за местата, където може да се укрие. Посочените населени места и адреси са проверени, но от убиеца няма и следа.

Източник: Днес.бг

В категории: Крими


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Те заглушиха Божия глас в душите на тези хора, а той не се разграничи от тях, коментира митрополит Антоний Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив  Според персонала то е паднало на двора, но по тялото му няма следи от охлузвания Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Бившият финансов министър се похвали, че е преподавал на Кирил Петков в Харвард Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Илиана Кирилова обаче отказа да коментира скандалните снимки с пудела и пачките с пари, имало за това забрана Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско За пореден ден полицейската сводка е пълна със случаи за водачи, хванати да шофират след употреба на наркотични вещества 5 причини да няма романтика във връзката 5 причини да няма романтика във връзката Ако интимността във връзката ви е предимно физическа, имаща за цел да задоволи сексуалното ви желание, но само толкова, имате проблем с романтиката Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Ето кои са те  Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Ако сте Стрелец, който търси любов, помислете за съвместимостта на зодиакалния знак на вашия потенциален партньор Вкусни кроасани „Пълнеж“, с които радвам всеки, който идва на гости у дома Вкусни кроасани „Пълнеж“, с които радвам всеки, който идва на гости у дома Вижте рецептата И на втора инстанция : 20 г. затвор за Семерджиев причинил ужасяващата катастрофа на „Черни връх“ И на втора инстанция : 20 г. затвор за Семерджиев причинил ужасяващата катастрофа на „Черни връх“ Това заявиха адвокатите на двете жертви Хариет и Христина
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори