×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман! Ще се влюбите ли през септември? Вижте хороскопа на Алена


Само във Флагман! Ще се влюбите ли през септември? Вижте хороскопа на Алена
Светлана Тилкова е най-добрият астролог в България
01 Септември 2017, Събота, 00:01 ч.

Разберете и кои са подходящите дати, за да предложите брак на половинката си​

Астрологът Алена Тилкова изготви специално за читателите на Флагман.БГ любовен хороскоп за септември 2017 година. Вижте какво ви очаква през месецa!

ОВЕН

Несемейните се стремят към нормално общуване с интимните им партньори. Ако са щастливи, да споделят намерението си да създадат семейство. Ако връзката е причина да са нещастни, е по-добре да се разделят през този месец, за да не бъдат изнудени да сключат бра. Можете да сключите брак на 15 и 22 септември (петък – ден на Венера) или 17 и 24 септември (неделя – ден на Слънцето).

ТЕЛЕЦ

Несемейните рискуват неочаквано да се обвържат с неподходящ партньор заради невъзможност да преценяват познатите си, или за да затворят усетите на интригантите, които злословят, че са самотни. Компромисните  дати за сключване на брак са 18 септември (петък – ден на Венера) или 3 и 17 септември (неделя – ден на Слънцето).

БЛИЗНАЦИ

Несемейните, които имат до себе си любими хора, да не бързат да обявяват дата за годежа си, особено при брак по сметка. Не бива да се съобразявате с натиска на роднини. Бъдете внимателни и прозорливи, ако скоро сте се запознали. Подходящи за сключване на брак са 8 и 15 септември (петък – ден на Венера) или 17 и 24 септември (неделя – ден на Слънцето).

РАК

Несемейните, които са срещнали подходящ партньор, може неочаквано да се окажат пред проблеми с техните разярени родители. Дали сте срещнали подходящия човек и дали не сте в период на Съдбовна забрана за брак сте длъжни да проверите, ако не искате да страдате или бързо да тръгнете към развод..  Компромисните дати за сключване на брак са 15 септември (петък – ден на Венера) или  24 септември (неделя – ден на Слънцето).

ЛЪВ

Несемейните ще се влюбят изненадващо и за тях самите, но не бива да подценяват опасността обекта на чувствата им да не е подходящия, което е очакваното. Ако сключвате брак през този месец добрите дати са 15 и 22  септември (петък – ден на Венера) или 24 септември (неделя – ден на Слънцето).

ДЕВА

Несемейните са завладени от емоции и непознати чувства, които приемат за истински и Съдбовно отредени, защото някой им го внушава. Не ги съветвам да бързат да създават семейство, въпреки че месеца е подходящ за целта. Да си дадат време за опознаване, а и да не сключват брак заради страх от самотата. Ако на всяка цена сте решили да сключвате брак, добрите дати са 1 и 8 септември (петък – ден на Венера) или 10 септември (неделя – ден на Слънцето).

ВЕЗНИ

Несемейните, които имат връзка, но са нещастни, да преценят дали вината не е в тях или са достигнали точката на вледенени отношения и гледат в друга посока. Тези, със стабилна връзка могат да се сгодят или да създадат семейство.  Ако имате намерение да сключвате брак, компромисните дни са 8 септември (петък – ден на Венера) или 17 септември (неделя – ден на Слънцето).

СКОРПИОН

Несемейните рискуват да се влюбят в неподходящия партньор. Търсещите своята половинка да общуват и да не се притесняват от запознанствата, но ги съветвам да опознаят партньорите си добре и тогава да дават обещания за задълбочаване на отношенията. Подходящи да създаване на семейство са 29 септември (петък – ден на Венера) или 3 септември (неделя – ден на Слънцето).

СТРЕЛЕЦ

Несемейните търсят партньор, но са вдигнали много високо летвата и рискуват да си останат самотни и през този месец.  Да преценят честно и да си признаят дали техните лични недостатъци не са повече от претенциите им. Компромисните  дни за сключване на брак в не особено подходящия месец са  8 и 15 септември (петък – ден на Венера) или 17 и 24 септември (неделя – ден на Слънцето).

КОЗИРОГ

Несемейните и самотните ще срещнат по време на командировка из страната или зад граница подходящ партньор, който ще грабне сърцето им. Ако сте решили да сключвате брак, добрите дни са 29  септември (петък – ден на Венера) или 3  септември (неделя – ден на Слънцето).

ВОДОЛЕЙ

Несемейните, които имат сериозна връзка и са решили на всяка цена да създадат семейство да обмислят още веднъж намерението си и дали да направят тази крачка,  за да не са нещастни след време.  Месецът не е добър за сключване на брак, а компромисните дати са 8 и 15 септември (петък – ден на Венера) и 17 и 24 септември (неделя – ден на Слънцето).

РИБИ

Несемейните ще имат запознанства по време на път, но не бива да взимат прибързано решение за сериозна връзка, още по-малко да обявят годеж или желание за сключване на брак.  Месецът е добър за сключване на брак, ако сте решили да направите тази крачка, а датите са 1, 29  септември (петък – ден на Венера) или 10 септември (неделя – ден на Слънцето).

В категории: Хороскоп


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
Трън
02.09.2017 08:48:56
0
1
за май месец 2015 кога ще излиза хороскопа
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване на рекламата на хазарт ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване на рекламата на хазарт Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено На откритата сцена в града на 28.04.2024 г. 10:00 часа ще се проведе конкурс на лазарски групи и песни Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден По време на почивните дни и дните на официалните празници от 1 до 6 май включително ще бъдат осигурени дежурни инспектори във всички ОДБХ Полиграф уличи подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Полиграф уличи подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Калин Стайков и Величко Тачев са уличени в лъжа от детектора  Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Ертен Анисова стана зам.-председател на групата за сметка на Хатидже Георгиева Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Санкционират шофьорите и за таблет зад волана, колоездачи и тротинетки ще слизат на зебрата Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова На 25 април се навършват 62 години от рождението на слънчевото момиче на Бургас Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Нямал и шофьорска книжка Иван Капитана помете жена на паркинг в Пловдив, дрегерът отчел 3.31 промила алкохол Иван Капитана помете жена на паркинг в Пловдив, дрегерът отчел 3.31 промила алкохол Пострадалата е в болница с множество травми, а известният рокер отказал да даде кръв за химичен анализ Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права  В момента момчето е при родителите на Пейо Пеев, които не са биологични баба и дядо, каза бившият депутат
Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори