×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Семейство се размина на косъм от смъртта заради черен джип, но с акт за нарушение (ВИДЕО)


Семейство се размина на косъм от смъртта заради черен джип, но с акт за нарушение (ВИДЕО)
Жената, оцеляла по чудо, разказа как черен джип й е пресякъл пътя, но вместо на нарушителя, полицаите съставили акт на нея
29 Август 2017, Вторник, 12:41 ч.

Казаха ми, че е трябвало да блъсна джипа, за да имат полицаите член от закона, на който да стъпят, каза жената, оцеляла по чудо

Семейство се размина на косъм от смъртта на автомагистрала "Тракия", но с акт за нарушение. Пред камерата на Нова телевизия оцелелите по чудо съпрузи разказаха как черен джип с немска регистрация се движел с бясна скорост, избутал от пътя колата им и ги пратил в канавката. Полицаите обаче вместо да гонят истинския виновник, побързали да санкционират жертвите. Това принуди водещия на „Здравей, България“ Виктор Николаев да посрещне в студиото началника на сектор „Пътен контрол” към ГД „Национална полиция” Росен Рапчев с признание, че в такива моменти му иде да крещи. „Изпитвам гняв. Как е възможно да е виновен този, който е оцелял“, възкликна Николаев.
Според полицаите жената, която е шофирала в момента, е виновна за инцидента, защото загубила контрол над автомобила. Според свидетели обаче, причината е друга.
Инцидентът станал близо до Пловдив в неделя.
Джипът се опитваше да мине между колите. Лакатушеше отляво-отдясно, разказват свидетели.
Карал е сигурно с 150-160 км/час, споделя жената, оцеляла по чудо.
Тя и съпругът й живеят втори живот.
Младата дама скри лицето си пред камерата, защото не иска близките й да разберат за преживяния ужас.
Видях как кола с много висока скорост ме задминава в аварийната лента, разказва жената.
„Шофьорът на джипа не можеше да изпревари отникъде, тръгна надясно, стъпи върху банкета. Той се опита да върне колата обратно на пътя“, разказва мъжът, който едва не загина в обърналата се кола.
„Пресече ми пътя и аз отклоних колата в лявата лента за бързо движещите се коли. След това видях мантинелата и за да не се блъсна в нея, направих рязък завой надясно“, разказва съпругата му.
След като излетели от пътя, полицаите ги намират в канавката и бързат да ги санкционират.
„Колата ни се обърна три пъти и застана на покрив. Беше всичко като на филм“, разказва мъжът.
„Чух мъжа ми да пита дали съм добре. Отговорих инстинктивно с „Да“ и го питах същото. Бяхме увиснали на коланите“, разказва дамата.
Шофьорът на джипа естествено не спира. От МВР започнали обаче да го търсят ден по-късно, макар че е имало сигнал на тел.112 и са можели да го спрат по магистралата.
Опитахме се да обясним на полицаите какво се е случило, но ни казаха, че нямало какво да направят, защото дори да го спрат, шофьорът ще отрича, разказва потърпевшият.
Едва ли не ми казаха, че е трябвало да го блъсна, за да имат полицаите член от закона, на който да стъпят, добавя съпругата му.
„Полицаите ми казаха, че трябвало да има виновен и тъй като шофьорът на джипа нямало как да бъде обвинен, но нямало кой друг. Затова ми написаха акт, че съм загубила контрол над МПС-то“, каза още тя.
Росен Рапчев естествено се опита да оправдае полицаите. Той измънка, че никой не им бил обяснил, че обърналите се в канавката били избутани от джипа.
От МВР подозират, че шофьорът на джипа може и да е напуснал страната. Въпреки това, ще го потърсят, макар и със закъснения.
След като водещият припомни, че има обаждане на тел.112 за черния джип, Рапчев каза, че щели да проверят това. За полицаите на място ситуацията е била на 100% изяснена, повтори той.
Ако бяха починали, как щяха да им напишат акт, попита обаче възмутеният водещ. Полицаите няма как да знаят, че водачът на катастрофиралата кола не е виновен, оправда се шефът на КАТ-аджиите.
„Хората са обяснили, че имало автомобил, който ги е притеснил, но не са могли да го опишат, нито да посочат неговата марка. Сами разбирате, че не можем да спрем всеки чужд автомобил, който се движи по автомагистралата, при положение, че сега има огромен гастербайтерски поток. Ако се знае марката или цветът на колата, тогава може и да се предприеме нещо”, каза още Росен Рапчев.


В категории: Крими


5
Коментара по темата
5.
до 2
29.08.2017 12:43:31
0
7
ти си ТЪП педераст
4.
Към 2
29.08.2017 11:01:13
0
13
Kъм 2
Айде много да не говориш какво е трябвало и какво не.Нормално е да се паникьоса ,не се знае и ти как щеше да реагираш ако изобщо имаш време.Защото тизи неща се случват за секуни.
3.
Дядо Добри
29.08.2017 10:52:05
0
12
Българския катаджия е избиран с конкурс. Първо е важна родата му, след това връзките, важно също е да не отговори правилно на нито един въпрос на теста, ако въобще се прави такъв и не на последно място да е корумпиран и да не може да си напише името правилно. Смятай за шефовете на КАТ какви допълнителни и високи изисквания за интелект трябва да се предявяват.
Как човек оцелял след катастрофа и три кавака на колата ще ти опише спокойно какво точно се е случило. При все това съм сигурен, че хората са посочили точно какво е станало, а същевременно някой тъп катаджия е писал акта и въобще не е слушал какво му се говори. Това е истината - катаджията е набарал един на който да пише акт и въобще не го ебе какво се е случило в действителност. Той си е свършил съвестно работата, а и турчака с джипа кой ще го гони! Ай сега да вземат да гледат като вземе да се връща в германия след няколко дни да го закопчеят още на границата. Ама не - страх ни е, а и има друг виновен.
А турския германец дюнерджия дали в Германия кара така?
2.
???
29.08.2017 10:24:58
10
3
Шофьорът на джипа не можеше да изпревари отникъде, тръгна надясно, стъпи върху банкета. Той се опита да върне колата обратно на пътя“, разказва мъжът, който едва не загина в обърналата се кола.
„Пресече ми пътя и аз отклоних колата в лявата лента за бързо движещите се коли. След това видях мантинелата и за да не се блъсна в нея, направих рязък завой надясно“, разказва съпругата му.

==================


И толкова сложно ли беше да върнеш газта? Даже не да набиваш спирачки, а да върнеш газ. Да го пропуснеш. Да намалиш преди да правиш резки движения към мантинела и после обратно. Къде ви учат да шофирате?
1.
KAT
29.08.2017 09:52:01
1
8
Тове щото не им стигат заплатите нали? Родната полиция ни пази
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори