×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

10 причини, поради които жените изневеряват на мъжете


24 Август 2017, Четвъртък, 23:59 ч.
Източник: 24часа

Когато мъжът изневери, е заради нагон. Ако обаче го направи жената, има чувства. Тази е тезата, която се е приемала за вярна винаги, що се касае за някоя девойка, кривнала от правия път. Но съгрешилите жени са много повече от мъжете. Вижте кои са някои от най- разпространените причини да хванете жена си на калъп.

1. Тичате като кученце след нея
Сигурно имате поне един познат, който търпи злостни подигравки от всички за това, че приятелката му му слага рога постоянно. Говорят зад гърба му как нищо не предполага и е толкова заслепен, че дори не усеща, че има баджанак. Горкото момче, си мислят те, разсъждавайки колко е невинен и глупав. За съжаление, има много такива примери. Най-често се случва при тези, които имат финансови възможности, но не блестят с особен ум или пък външен вид. Кога друг път ще ме вземе толкова красива жена, си мислят те. Нищо, че въпросната има повече силикон по себе си, отколкото думи в речника си. Свалят звезди, задоволяват всеки неин каприз, докато някой друг задоволява нея.

2. Вие сте изневерил
Всеизвестен е устремът на жените към реваншизъм. Имали ли сте веднъж неблагоразумието да си гукате с друга жена, не се съмнявайте, че рано или късно ще ви се върне. Освен ако свенливостта на жена ви не е равносилна с тази на агънце или пък не е финансово зависима от вас. Във всички други случаи можете да очаквате буря във връзката си. Предвид отмъстителността на голяма част от нежния пол, това много често се случва с приятел или поне познат на мъжа.

3. Вече сте прощавали изневяра
Нещо случи ли се веднъж, може да стане и втори път. Има ли втори път, задължително ще има и трети. Съвсем в характера на тези думи е и женската невярност. По природа дамите са хитри и лукави. Умело манипулират противоположния пол, за да постигнат целите и желанията си. Ако веднъж си замълчите, не се съмнявайте, че ще бъдете воден за носа винаги.

4. Нямате финансова стабилност
Без да се лъжем, това е най-разпространената причина в наши дни. Времето, в което меркантилните жени са повече от уличните светофари. Ако имате глупостта да загубите работата си или пък не дай си боже да не я заведете на романтична почивка, не се съмнявайте, че пътуването ще се осъществи и без вас.  Това, разбира се, не се отнася за всички жени, но нека приемем, че е валидно за една голяма част от сегашните девойки между 20 и 30 години. Напористата златотърсачка бързо ще ви докаже, че ако не вие, то някой друг ще купи новите сандали от мола. Цената за тях е ясна.

5. Тя ви издържа
Когато тя е основната финансова сила в отношенията ви, не се чувства като жена. Както се казва - който плаща, той поръчва музиката. В днешни дни не са малко и мъжете, които са с жени за пари. Живеят в нейния апартамент, карат нейна кола и се препитават изцяло от нейните финанси. Пълно щастие обаче няма и често са принудени да делят спалнята си с някого в името на паричното си благо.

6. Не обръщате никакво внимание
Прибирате се късно и дори не забелязвате вечерята, която ви е приготвила. Сядате на компютъра със слушалки в уши и се държите, все едно живеете сам. Уикендите не прекарвате с нея, а сте постоянно за риба, на лов или пък играете карти. В един момент половинката ви си намира нова среда, нови познати, с които да прекарва свободното си време. Вече ви усеща повече като съквартирант, отколкото като партньор. Съвсем логично с времето се появява любовник. Това в никакъв случай не е правилно, защото е по-добре да прекратиш отношенията с човека до себе си, преди да се впуснеш в други. В противен случай има много потърпевши и емоционално наранени от ситуацията.

7. Не я подкрепяте и изслушвате
Това, което търси почти всяко момиче от човека до себе си, е разбиране. Иска да може да му разкаже как е минал денят . Да му сподели макар и малките си несгоди и притеснения, без да има риск отсреща да чуе, че това са глупости. Жената има нужда да бъде закриляна и да ви чувства като сродната си душа. Не са редки случаите, в които една дама е обвързана, но открито споделя, че чувства съвсем различен мъж като другото си аз.

8. Приемате я единствено като майка на децата ви
Това е често срещан проблем при семействата с малко дете. След раждането често мъжът спира да приема съпругата си като привлекателен обект. Това зависи до голяма степен и от самата нея и от това дали ще занемари външния си вид. Всъщност тази е причината много дами да изпадат в следродилна депресия - когато мъжът вкъщи обръща внимание единствено на детето, но не и на майката. За него тя е като невидим обект, чието задължение е да сервира вечерята, да изпере чорапите и пусне прахосмукачката. Превръща се в нещо като майка на мъжа си. Често такива жени рано или късно си намират любовник. Те имат нужда да се почувстват желани и най-вече забелязани от срещуположния пол. Когато не са жени у дома, са жени навън.

9. Имате прекалено много приятелки
Често мъжете обичат да се правят на мачовци и плейбои, като разказват наляво и надясно колко много жени имат в приятелското си обкръжение. Където и да излязат, могат да бъдат засечени в дамска компания, и то състояща се все от много верни другарки. В такива случаи на ревнивата жена няма как да не светне червената лампичка за отмъщение. Сега ще видиш ти, ще ти докажа, че не си единствен, си казва тя, след като многократно го е умолявала да прекрати контакт с тях. Рано или късно чашата прелива и жената просто си намира друг.

10. Вие сте работохолик
Кой не е чувал вицовете, в които мъж се връща от командировка и заварва любовника на жена си в гардероба. Забавно или не, това си е самата реалност. Типичен сюжет - мъжът работи много и често пътува в чужбина. Жената цял ден кръстосва фризьорските салони, бутиците за дрехи и в един момент просто става скучно. Чуди се какво липсва и изведнъж разбира, че това е мъж. Краят на историята е предизвестен.



В категории: Лайфстайл


2
Коментара
Fibank отрече: Не се продаваме!
Fibank отрече: Не се продаваме! 21/05/2024, Вторник 16:00 0
Две коли изгоряха пред къща
Две коли изгоряха пред къща 21/05/2024, Вторник 14:59 0
Мъж почина при пожар в Трявна
Мъж почина при пожар в Трявна 21/05/2024, Вторник 13:20 1
2
Коментара по темата
2.
Жоро Секса
25.08.2017 06:43:37
1
4
11. Изневеряват без да има каквато и да е причина - нарича се просто сърбеж!
1.
Касабова
24.08.2017 23:52:21
0
5
11 причина: казва се Керанка Касабова!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Димитър Найденов – кандидатът, който провежда мащабна кампания без аналог в България Димитър Найденов – кандидатът, който провежда мащабна кампания без аналог в България Опитвам се да убедя все повече хора да гласуват, защото когато отвратените не отидат до урните, ще управляват отвратителните, каза кандидат-депутатът от ПП-ДБ Зареждате телефона си в колата? Голяма грешка, ето защо Зареждате телефона си в колата? Голяма грешка, ето защо Повечето хора използват гнездото за запалка, която обикновено осигурява 12V Милионер подари джип за 800 бона на Маги от Ергенът, вижте G-класата, която получи Милионер подари джип за 800 бона на Маги от Ергенът, вижте G-класата, която получи Изоставената блондинка от "Ергенът" има връзка с мъж на годините на баща й 12 търговци на гласове отиват в ареста 12 търговци на гласове отиват в ареста За друг вид престъпления в рамките на операцията са задържани още 33 лица Делян Пеевски: Христо Иванов искаше да стане президент с подкрепата на ДПС Делян Пеевски: Христо Иванов искаше да стане президент с подкрепата на ДПС Пеевски посочи още, че предложението на лидера на ДБ е включвало пенсиониране на Бойко Борисов Ексобластният управител и купувачът на Митницата в Созопол с реакция след статия на Флагман.бг Ексобластният управител и купувачът на Митницата в Созопол с реакция след статия на Флагман.бг Според бизнесмена Крепостната стена и терасата върху бойната кула на Стария Созопол били съвсем различен казус с незаконно строителство, свързан с друг областен управител - Константин Гребенаров Мариян Шангов ще е №1 в новата ранглиста за клас ILCA6 Мариян Шангов ще е №1 в новата ранглиста за клас ILCA6 Голям успех за бургаския ветроходец  Българският нокаутьор Борислав Велев Рой срещу носителя на Интернационалната титла на WBF Омар Сиала “Гринча” на MAX FIGHT 58 Българският нокаутьор Борислав Велев Рой срещу носителя на Интернационалната титла на WBF Омар Сиала “Гринча” на MAX FIGHT 58 Гринча е в серия от 3 поредни победи, а в последния си мач печели Интернационалната титла на световната боксова федерация WBF с нокаут в 9-ти рунд, срещу коравия Дауди Мгая „СОЛиСиМи“ даде сцена на талантливи млади музиканти в Бургас „СОЛиСиМи“ даде сцена на талантливи млади музиканти в Бургас Трите вечери предложиха незабравима емоция на участниците и публиката Забравете за такива спасители, тази година дядовци ще ни вадят от водата Забравете за такива спасители, тази година дядовци ще ни вадят от водата 70-годишни ще работят като лайфгардове 
Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Клуни заяви, че е била помолена от прокурора Карим Хан да се присъедини към експертна група Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори