Под 9-те акта на данъчните в полза на Симеонов прозира битка за властта в АдмС в Бургас


Под 9-те акта на данъчните в полза на Симеонов прозира битка за властта в АдмС в Бургас
Панайот Генков(вдясно) ще се изправи срещу единствения инакомислещ съдия в АдмС Бургас Веселин Енчев
15 Август 2017, Вторник
Автор: Иван КОЛЕВ

Веселин Енчев е единственият съдия, осмелил се да потвърди постановленията на НАП, а не да ги потули. Защо?


Какво се случва в Бургаския административен съд тия два месеца?

Това е структура, която обикновено е встрани от прожекторите, няма я публичността, характерна при наказателните процеси от общ характер и ако използваме журналистическия жаргон – делата са скучни и суховати.

Мнозина дори нямаше да се знаят кой ръководи това съдилище в Бургас, ако миналата седмица вицепремиерът Валери Симеонов не бе влязъл в задочен спор с вр.и.д. председател на АдмС Бургас Панайот Генков. 

Симеонов изнесе смущаваща информация, смущаваща е меко казано - АдмС в Бургас е отменил заповедите на Националната агенция по приходите(НАП) за запечатване на нарушители, неиздали касови бележки в своите търговски обекти, от където вицето на българската икономика мисли да напълни хазната за пенсии (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Още по-шокиращ бе последвалият отговор на вр.и.д. председател на АдмС Бургас Панайот Генков. В опит да опровергае вицепремиера, той сам засили съмненията, че има нещо гнило в Административния съд в Бургас под неговото ръководство. Генков в писмо до медиите обяви, че нямало отменени заповеди на НАП … само постановен отказ за изпълнението им.

За периода 1 юли – 8 август данъчните са поискали предварително изпълнение на заповедите за 91 обекта, 82 са им отказани, а само 9 потвърдени. Мотивите за отказа, според АдмС Бургас са „липса на мотиви, както и бланкетни такива”, уточняват от съдилището, ако изобщо иде реч за уточнение. АдмС допълва, че са насрочени жалби за разглеждането на делата по същество.

От последното лъсва и абсурдната ситуация, която обезсмисля целия труд на НАП и законодателните промени, наложени от парламента. Идеята на мярката със запечетването на обекта е да има строг контрол срещу данъчните нарушители.

Доскоро се налагаха само финансови санкции, които много често не бяха плащани, а фирмите се прехвърлят на трети лица. Така търговецът реално не губи нищо и спокойно може да работи в сивия сектор цяло лято. Пък дори и един обект да смени двама-трима собственици - разбирай клошари, на които се ползват само личните данни.

Ако обаче един търговец знае, че ще му запечатат обекта за 15 дни или дори и за 30 дни в сезона и ще търпи преки загуби заради това, че не е издал касова бележка, той сериозно ще се замисли дали да не изсветли бизнеса си. Това беше идеята на законодателната промяна, докато по Черноморието не намериха как да я заобиколят, с леката, елегантна подкрепа от СЪДА.

За последното магистратите си навлякоха и гнева на НАП. Данъчните са бесни, че толкова издадени актове не влизат в сила, но вече не се питат дали има полза от хвърления труд и усилия. Питат се дали не е време да се направят проверки на съдиите от АдмС Бургас - като физически лица  какво е имотното им състояние. Както се казва - империята отвръща на удара.

Както изглежда обжалването на актовете за затваряне на заведения ще се разгледа след края на сезона, хипотетично те ще се потвърдят, защото данъчните вече действат изключително внимателно и едва ли са допуснали съществени пропуски. И ще влязат в сила през октомври или ноември, когато въпросните обекти тъй или иначе ще са затворени.
Това се цели и с обжалването, което има смисъл само, ако попадне при удобен съдия.

Оказа се, че в 90 % от случаите това е факт и масово съдиите в АдмС на Бургас са удобни. От 91 разпореждания за временни мерки само 9 са допуснати. И тук идва интересният момент! И 9-те са разгледани от един съдия – Веселин Енчев, зам.-председател на АдмС Бургас.

Защо само един магистрат не е преценил, че в актовете на НАП има мотиви и те не са бланкетни, може само да гадаем, но е факт, че Енчев е проявил смелост да отсъди по целесъобразност, независимо срещу какво и кого трябва да се изправи.

Шефът му Панайот Генков, както и всички останали магистрати от АдмС Бургас са преценили обратното. Дали  има натиск или иде реч за чиста корупция – няма кой да потвърди, може само да се гадае. Възможно е Енчев да не е добър юрист и преценката му да е неправилна.
Трудно може да очакваме и съществен резултат от сигнала на Валери Симеонов до Висшия съдебен съвет.

Вицепремиерът поиска да се провери почтеността на съдия Панайот Генков, защото самият той  има съмнения. Впрочем, тя цяла България знае що за магистрат е Генков като почтеност. Този ВСС е в края на мандата си и едва ли ще предприеме  крути мерки срещу колеги в последните си месеци.

Интересен факт е, че Веселин Енчев е един от кандидатите за председател на АдмС Бургас. Мандатът на бившия ръководител Таня Евтимова изтече в началото на годината, нов ръководител не се избра в първия конкурс, заради което ВСС прати тук като вр.и.д. Панайот Генков, бивш съдия от ВАС. През октомври Енчев ще се изправи срещу Генков в битка за председателското място в съда.

Енчев е от 10 години в АдмС Бургас. Биографията му изглежда безупречна – бил е университетски преподавател, има солидно образование, както и редица награди. Името му не е замесвано в сериозни скандали.

От другата страна е Панайот Генков – бивш съдия във Върховния административен съд(ВАС), магистрат, който нашумя заради това, че дъщеря му получи имот като социалнослаба в Приморско. През 2004 година Ваня Генкова се регистрира адресно в Приморско, а малко след това получава златен имот край морския бряг, за който плаща смешна сума – 1600 лева за 430 кв.м.на нос Буруната.

Студентката Ваня Генкова построи комплекса, а апартаментите бяха продадени на бизнесмени с дела, решавани включително от отделението на баща й във ВАС. През 2010 година, след избухването на скандала, Панайот Генков бе отстранен, но впоследствие обжалва и бе възстановен на поста.

Панайот Генков има сериозни интереси в Бургас. Той бе призован като свидетел по делото „Гранити” – за убийството на бизнесмена Стоян Стоянов. Оказа се, че именно Генков е запознал Стоян Стоянов със сочените за негови килъри – Станислав Михайлов, който на първа инстанция бе осъден на 20 години затвор за поръчителство. Панайот Генков бил в отлични отношения със Стоян Стоянов и е последният човек, видял бургаския бизнесмен жив.

В категории: Темида


17
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
17.
Честито, да влезнат осъдените.
15.08.2017 21:47:13
6
2
Абе далаверко, какво става по Златните? Там вечер тихо като на гробища ли е? Или там не смееш да се правиш на мъж, защото ТИМ-аджиите ще те пратят на вечна тишина и спокойствие или в 9-та глуха и ще си седнеш в опърдяното офисче на скат, ще си гледкаш телевизийката и чат-пат ще излизаш като гост на Тео Ангелов да дуеш бузи безпомощно.
16.
до 6
15.08.2017 17:19:24
6
0
Да определяш кой какъв е присъщо на малоумните злобари и популисти като теб които са готови да изгорят юргана за да убият бълхата .Никой няма против да има проверки и да се осветли икономиката това е добре за всички ,но правилата и законите трябва да важат за всички ,да са изпълними и справедливи има доста по добри практики за контрол ,които могот да се въведат и да няма нужда от спорове в съда проблема е че така няма да може да се мачка и рекетира дребния бизнес .Давам ти само един пример от Гърция който е десет пъти по ефективен:На всички търговски обекти има надпис сложен от приходната им Агенция който гласи че ако не ти се издаде касова бележка можеш да не платиш стоката ,дали няма да е по ефективно?
15.
това е
15.08.2017 16:59:37
5
8
може би единствената вярна статия която може да се прочете във флагман
14.
Петър
15.08.2017 16:44:39
7
4
Хубаво ми слагате минуси, радвам се, ама поне изречете някоя простотия, та да ви се радват и останалите!
Г-н Премиер, ако не поискате оставка на вицето си, цялото Правителство си отива, а с това и Вие! Това ли е целта? Вашите бащици вече не издържат зад завесата, нали? Остарях и не им стават пръчките, и не откриват топлата вода? Бастун плешив.
13.
Петър
15.08.2017 15:23:59
6
4
И какво общо има неиздаването на касови бележки със шума, 12-ти?
Укриването на доходи, което си е престъпление, не се постига с такива акции, и е недоказуемо!! Шума няма да затвори кепенците, и няма да уплаши собствениците за които иначе реве Министъра! На всичкото отгоре, собствениците имат основание да осъдят Държавата, а не Министъра! Демек, ти ще плащаш защото Министъра си е чесъл кухите черупки, а заведението ще продължи да създава шум!
12.
до 7и8"ХИТЪР ПЕТЪР"
15.08.2017 14:48:27
5
5
КАКЪВ СЪД КАКВИ 5ЛЕВА МАСОВО Е НЕИЗДАВАНЕ НА КАСОВИ БЕЛЕЖКИ –ЗАЩОТО ЗНАЯТ ЧЕ ЩЕ СЕ "ОПРАВЯТ"В СЪДА/ФАКТИТЕ ОПИСАНИ В СТАТИЯТА ГО ДОКАЗВАТ/ ФАКТ ЗАЛОВЕН Е В МОМЕНТА НА ЗАКОНОНАРУШЕНИЕТО–НЕ ИЗДАВА КАСОВ БОН–КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОКАЗВА ПРЕД СЪДЪТ–ОПРЕДЕЛЕНО СЪДЪТ ЩЕ ПОТВЪРДИ АКТА –НЯКАКВА ГЛОБА ВЪПРОСА Е КОГА КОГА????????????????????????
11.
11
15.08.2017 14:43:02
3
1
Като питаш болните лежащи в ЦПЗ за какво са настанени за принудително лечение отговарят
кой си скъсал документи,кой лична карта и.тн. а защо след като съдии ги настаняват за задължително лечение и знаят процедурата не помагат и на своя колежка да е настанят да се лекува?
10.
ГОШО
15.08.2017 14:36:46
10
3
По-скоро статията описва как се случва политическият натиск върху съда. Да, обаче законът е един и за властта, и за НАП, и за гражданите. Утре, когато тези управляващи вече не са част от властта, как ще търсят справедливост от съда, ако вече са създали порочна практика?
9.
до5 гошо-СРЕЩУ ЗАКОНА И ПРАВОВИЯ РЕД
15.08.2017 14:24:50
5
6
ПЛАТЕН ЛИ ОЛИГОФРЕН ЛИ СИ СТАТИЯТА Е МНОГО ТОЧНА ОПИСАНИ СА ДОКАЗАНИ С ФАКТИ СЪБИТИЯ ЯСНО СЕ РАЗГРАНИЧАВА МАФИОТСКО ПОВЕДЕНИЕ СРЕЩУ ЗАКОНА И ПРАВОВИЯ РЕД
8.
Петър
15.08.2017 14:15:07
4
2
Да не може да се защити, исках да кажа.
7.
Петър
15.08.2017 14:13:44
8
6
НАП, това не е съд!
Нормално е да обжалваш обвинение! Не е нормално Министър да иска невинен до доказване на противното да се защитава от властта, не от Закона!
6.
до 4"КРАДЕЦА РЕАЛИСТ"
15.08.2017 14:10:03
7
6
КОИ ИМА ПРЯК ИНТЕРЕС ОТ НЕИЗДАВАНЕ НА КАСОВА БЕЛЕЖКА –САМО СОБСТВЕНИКА БЕ КРАДЕЦ ДРУГИТЕ ВАРИЯНТИ ГИ ОБЕСНЯВАИ НА ОЛИГОФРЕНИТЕ
5.
ГОШО
15.08.2017 14:06:06
7
7
Малоумна поръчкова статия.
4.
РЕАЛИСТ
15.08.2017 13:39:03
10
12
Естествено че ще ги отмени по малоумна и несправедлива санкция водеща до превръщането на НАП в рекетьори и водеща до корупционни практики не е вменявана .Давам прост пример някои служител реши да напусне ама преди това да разори шефа си не издаде касова бележка умишлено или пък реши да открадне пари и не ги маркира и какво се случва отнася го собственика и то не само финансово ами и направо фалит защото като не работиш 15 дни в разгара на сезона ще си загубиш и персонала това няма нормален човек който да го определи като справедливо и законосъобразно.
3.
.
15.08.2017 13:35:18
9
9
По-голяма глупост не бях чела! Флагман, не подвеждайте хората!
2.
znam
15.08.2017 13:35:10
8
3
vkaraite go v zatvora toq podkupen sydiq.nagleca sys x6 hidi na rabota
1.
1
15.08.2017 13:14:04
6
2
еха В.Генчев много хубав
Иван КОЛЕВ Автор
Иван КОЛЕВ


Тема в развитие
Виж всички Скрий повечето
Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Крими
Бургаски майки с апел: Направете нормална рампа за детски колички в ДКЦ II (СНИМКИ)
Бургаски майки с апел: Направете нормална рампа за детски колички в ДКЦ II (СНИМКИ) „Как да слезем до детския консултативен център на Трета поликлиника? Да летим ли?“, възмущават се младите родители


Всичко в категорията
Бургазлия преживя кошмар: Сложете легнали полицаи на ул. "Гладстон", джигит едва не уби дъщеря ми на пешеходна пътека (СНИМКИ) Бургазлийка се спъна и падна жестоко по ремонтирания бул. "Богориди" в Бургас (СНИМКИ) Шофьор си маркира паркомясто на тротоара в бургаския ж.к.”Възраждане”, за да спира старата си талига (СНИМКИ) Този мъж ограби култово заведение на пъпа на Бургас, познавате ли го? (ВИДЕО) На вниманието на КАТ-Бургас! Нужен ли е този знак, ако никой не го спазва?! Внимание! Огромна ламарина виси от саниращ се блок в Средец, може да убие някого (ВИДЕО) Читатели на Флагман: Средец е под вода, пътят Поморие - Ахелой пропада (ВИДЕО) Читател на Флагман.бг с призив: Вижте тази пешеходна пътека на ул.”Гладстон” в Бургас, вземете мерки, за да не стане тежък инцидент След намесата на Флагман.бг: Мария получи парите си от набедената в измама Снежана Бургазлийка твърди: Внимавайте с тази жена, завлече ме с огромна сума, направи го и с други Призив! Отсечете това дърво и направете джобове за контейнерите
Хакери удариха профила на президента Радев във „Фейсбук”
Хакери удариха профила на президента Радев във „Фейсбук” Нерегламентирана публикация на турски език и с препратка към турски сайт вдигна на крак службите


Всичко в категорията
Съдия не може да докаже откъде се е сдобил с голяма сума, Инспекторатът към ВСС го погна Съдят 19-годишен за побой на съседско момиче Кошмарът на бургаските жени Керпича получи 5 години и 6 месеца затвор, но може и да не ги доживее Готвят кремация за касапина Росен Ангелов, трупът му още виси в столичната морга \ Обрат! Съдят Киро Принца за умишлено убийство, грозят го от 10 до 20 години затвор Сестрата на убития в Поморие Станимир през сълзи: 4 години? Толкова ли струва животът на брат ми? Подсъдим за жестока катастрофа, отнела човешки живот край Поморие, с невероятно оправдание Хронология на делото за побоя в “Джубокс”. От Перата, Мъфито и Кавалджиев е иззет цял боен арсенал* 12 години затвор за овчаря Петър, намушкал 8 пъти приятелката си Прeдсрочно ли? Гребеца от "Наглите" остава в затвора Строителният фараон Стефан Райков може да отнесе 8 години затвор за укриване на данъци за половин млн. лв.*
Кошмарна новина за хиляди собственици на тузарски коли от известна марка
Кошмарна новина за хиляди собственици на тузарски коли от известна марка Близо 127 000 автомобила "Audi" трябва да бъдат изтеглени от пазара в Германия заради дизелгейт


Всичко в категорията
Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта Само във Флагман.бг! Вижте как експолицай овладя бизнеса с трупове в Бургаско Траурни агенти или злодеи? Вижте как 16-годишният мъртвец Костадин сам поръча погребението си Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ) Вижте как гард на самоубилия се Кристиян Коджуклиев превърна семейната къща в наркоферма (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Лейтенант в новата наркобанда се оказа зет на съдружник в „Аркус”, сменил убития гард на Очите Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско Касапинът Божидар живее като холивудска звезда, вменяем ли е? Преценете сами (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Италиански мастършеф измами десетки в Бургас и избяга от България Мега скандал: Вижте как се „изпари” цяло наказателно дело от кървава касапница в Бургас
Учениците ще учат за лагерите на смъртта и Народния съд
Учениците ще учат за лагерите на смъртта и Народния съд В програмата за 10-ти клас няма политическо вмешателство, има подкрепа и политическа воля от управляващите, каза проф. Келбечева
Всичко в категорията
СофтУни стартира нови курсове за най-малките програмисти от февруари в бизнес инкубатора Гордост! Огромен успех за бургаските математици 5 златни медала донесоха българските математици от олимпиадата в Казахстан (ВИДЕО) МОН предлага безплатно следване в приоритетни специалности Вижте къде ще се намира новата гимназия по иновации в Бургас Зам.-кметът по образование Йорданка Ананиева: Бургас се нуждае от три нови училища Ето докъде стигна строителството на Медицинския факултет в Бургас. Приема първите студенти тази година? Събарят Автото в Бургас до месец, правят чисто нова сграда, местят временно 230 ученици в Морската гимназия Само 9 частни училища ще получават държавна субсидия Ексдиректор или възпитаничка на Спортното училище в Бургас ще застанат начело на школото? Премахват хартиените дневници в училище
Инструктор разкри колко пъти седмично може да ходим на фитнес
Инструктор разкри колко пъти седмично може да ходим на фитнес Всичко върви ръка за ръка с храненето, ако не се храним пълноценно и здравословно, фитнесът няма да има ефект


Всичко в категорията
Спортист се нуждае от 118 лева за лечение в Швейцария (ВИДЕО)
Спортист се нуждае от 118 лева за лечение в Швейцария (ВИДЕО) Борислав Ковачев е с тумор на гръбначния мозък и единствено операция може да му помогне
Всичко в категорията
Опростиха дълга на самотна майка с три деца (ВИДЕО) Светът плаче след внезапната смърт на известна певица (ВИДЕО) Щастлива развръзка: Семейството от с. Брястовец ще получи общинско жилище в ж.к.”Меден рудник” (СНИМКИ) Запорираха сметките на самотна майка с три деца (ВИДЕО) Покъртително! Бившият общинар Маргарит мизерства и яде от кофите за боклук, иска да умре (ВИДЕО) Трагедия! Пожарникари откриха мъртъв 59-годишния Георги в отломки в Северната промишлена зона Жестоко: Гражданска защита изнесе разложен труп от блок в жк "Изгрев" Огромна трагедия! Мъж се гръмна с газов пистолет, изпадна в кома Трагедията е жестока! Балони летяха в небето в памет на убитата в Нови Искър Нанси Вижте Галин и си спомнете Антония Чикова. На път е да направи същото (СНИМКИ) Двама са в реанимация след жестокия удар на бул. "Иван Вазов" в Бургас
Мис България 2017 пак скандализира, плаши със съд
Мис България 2017 пак скандализира, плаши със съд Явяването ми в един конкурс за красота, вместо да породи красиви и позитивни емоции, се превърна в една грозна сцена на лъжи и манипулации, жалва се миската


Всичко в категорията
Зверско меле на магистралата! Полиция и линейки хвърчат към мястото
Зверско меле на магистралата! Полиция и линейки хвърчат към мястото Движението по АМ "Тракия" е ограничено и се извършва в изпреварващата и аварийна ленти


Всичко в категорията
Спомени: Как се взимаше шофьорска книжка през соца
Спомени: Как се взимаше шофьорска книжка през соца Тогава ни учеха почтено, днес се чудят каква техника да наблъскат в колите и изпитите, за да спрат корупцията


Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Онкологичният център в Бургас търси нов управител, вижте какви са изискванията Пежо с обратен волан се натресе във Форд на бургаския бул. „Струга“, затапи движението (СНИМКА) Война между "Мамите на Бургас": Създадоха клонинг-група и се обявиха за „по-добрите” СофтУни стартира нови курсове за най-малките програмисти от февруари в бизнес инкубатора „Да напълним Голямото сърце на Бургас“ започва тази неделя Поздравителен адрес на Бургаския окръжен съд по случай 7-ия рожден ден на Флагман.БГ. Общинският съветник Живко Табаков с приемен ден в понеделник „CruiseTimes“ представи дестинация Бургас Имам тежки душевни преживявания и ме е срам, че съм роден в един и същи град с Перата – нека ме съди Бургаският хлебозавод иска 400 хил. лв. заем от други две общински предприятия Пълен абсурд! ЕВН остави на тъмно и на студено жк „Славейков“, никой не дава обяснение докога (СНИМКИ)
Само във Флагман.бг! Циганска банда атакувала Мерцедеса в „Меден рудник“, собственикът отказал да им го продаде (СНИМКИ) Бургаският ж.к.”Меден рудник” се сбогува с идеята за парк „Преливниците”, но ще има нова зелена зона до Битака Важно за пациентите от „Меден рудник”: Лаборатория „ЛИНА” отвори манипулационна в блок 383 Нова детска градина и обновяване на междублокови пространства – акцентът в Бюджет 2018 за бургаски жк „Меден рудник“ Джип нацели БМВ край ж.к.”Меден рудник”(СНИМКА) Такси се завъртя и натресе в мантинелата край Меден рудник Пореден инцидент на пешеходна пътека: 21-годишен блъсна баба с висока скорост в бургаския ж.к. "Меден рудник" Извънредно! Цигани раниха полицай в „Горно Езерово“ (обновена+снимки) От последните минути! Джип и джобно Сузуки катастрофираха пред Мосю Бриколаж край бургаския ж.к.”Меден рудник”(СНИМКИ) Бургазлийка с опасност за живота, след като бе пометена от кола в ж.к ”Меден рудник” Кошмар в жк "Меден рудник"! Кола блъсна колоездач, изскочил внезапно на пътя (СНИМКИ)
Ето докъде стигна мегапроектът за автогарата в Айтос
Ето докъде стигна мегапроектът за автогарата в Айтос Заложените средства в Бюджет 2017 г. са прехвърлени в тазгодишната финансова рамка

Всичко в категорията
Бургаският депутат инж. Петър Кънев се срещна с жители на Айтос, обсъдиха проблемите на града Селин Али е Спортист №1 на Айтос за втора поредна година (СНИМКИ/ВИДЕО) Две жени и три деца са в болница след тежка катастрофа край Айтос Гринго отговори на Софка от ареста: Не искам да я виждам! Награждават "Спортист на годината" в Айтос на тържествена церемония Коледното настроение превзе Айтос, Белобрадият старец пристигна с джип и зарадва стотици деца (СНИМКИ/ВИДЕО) Извънредно! Брутално меле край Айтос: Хвърчат линейки и полиция, размазаха се три коли Само във Флагман.бг! Крупният предприемач Стоян Колев прехвърли целия си бизнес на мистериозен човек от панелка в Меден рудник Съпричастност! Айтос ремонтира бюджета си, за да помогне на Камено след наводнението На втора инстанция: До месец излизат присъдите на Златко Кънев и Тихомир Петров за жесток побой и рекет (снимка) Коледарско надпяване съхранява българските традиции в Айтос
Огнен ад по празниците! Мъртвопиян мъж подпали къщата си, едва не изгоря жив
Огнен ад по празниците! Мъртвопиян мъж подпали къщата си, едва не изгоря жив Собственикът на къщата е спасен от пожарникарите, които го открили стабилно почерпен


Всичко в категорията
Несебър през 2018 година: Вижте проектите, които ще променят черноморската перла
Несебър през 2018 година: Вижте проектите, които ще променят черноморската перла Бюджетът е в размер на 65,5 млн.лева, а акцент – инфраструктурата и социалната политика

Всичко в категорията
Зелена светлина за обхода на Поморие! Почнаха да отчуждават имотите, обещават го за лятото Поморие чества 140 години от рождението на Яворов (СНИМКИ) 21-годишен младеж се заби в крайпътно дърво близо до Поморие Жители участват в обсъжданията на Бюджет 2018 за Поморие „Смълчани пред Апостола“ е темата на тазгодишния литературен конкурс, посветен на Левски Арестуваха известен дилър от Поморие със 111 таблетки екстази, 25 грама амфетамин и канабис Емигрант се върна от Англия в Поморие, за да участва в ритуала на Йордановден, извади Кръста (ВИДЕО) Потрошилият Социалното в Поморие хвърлял камъни по Общината и накрая вързал вратата: Исках да ми обърнат внимание! Дворът на СУ „Иван Вазов” в Поморие ще се превърне в модерна спортна площадка Ахелой и Поморие в трескава подготовка за Йордановден, вижте програмата им Двама застават пред съда за жесток побой в Поморие
Камерата на фаталния участък край Атия заработи, ще спрат ли инцидентите преди да построят пасарелката
Камерата на фаталния участък край Атия заработи, ще спрат ли инцидентите преди да построят пасарелката Празната кутия на устройството – като зле скалъпено плашило, изобщо не впечатляваше джигитите доскоро


Всичко в категорията
Ето как празнуват Бабинден в община Приморско
Ето как празнуват Бабинден в община Приморско Пресъздаването на ритуала ще започне на 21 януари /неделя/ от 10.30 часа на площада в Ново Паничарево
Всичко в категорията
Със съдействието на Валери Симеонов: 325 000 лева отиват за благоустрояване на община Средец
Със съдействието на Валери Симеонов: 325 000 лева отиват за благоустрояване на община Средец Парите са отпуснати от Министерски съвет. Вижте за какво ще бъдат разпределени
Всичко в категорията
Защо депутат-русофил обяви Странджа за българската Камчатка Само във Флагман.бг! Вижте пълния абсурд на самонастанените в домовете на военните в Странджа (ВИДЕО) Вадят ромите от военните имоти в с. Звездец, те молят за отсрочка Улица в Младежко се превърна в дере след пороя, пътят за селото вече е проходим (ВИДЕО) Гонят обитателите на военни жилища в Средец и Звездец – ползвали ги неправомерно Кметът Илиян Янчев предупреди: Река Младежка заля пътя, не тръгвайте към селото (ВИДЕО) Бургаски студенти подеха благотворителна кампания в помощ на Дома в Заберново, вижте как да се включите Уникалната гробница Мишкова нива скоро ще се стопанисва от община Малко Търново Помогнете! Странджанският певец и нестинар Костадин Михайлов се нуждае спешно от нова става, търсят се 5000 лв. Елена Йончева: Граничната ограда в района на Малко Търново падна (ВИДЕО) Вали първият сняг над Малко Търново, даже затрупа граничния пункт (СНИМКА)
Пострадали от потопа в Бургаско излизат на протест, искат държавата да чисти деретата (ВИДЕО)
Пострадали от потопа в Бургаско излизат на протест, искат държавата да чисти деретата (ВИДЕО) Заместник-областният управител Владимир Крумов каза, че пари няма, но е намерен алтернативен метод
Всичко в категорията
Доброто съществува! Над 2200 лв. са събрани от благотворителните кутии за малкия Божидар Жельо Вардунски с апел към държавата: Изчистете каналите и деретата, за да избегнем нови наводнения! Светлина в тунела след бедствието: Ремонтираха детската градина в с. Черни връх (СНИМКИ) Децата, пострадали при бедствието в Бургаска област, получиха събраните дарения Бургас и Камено получават още 1,4 млн. лв. от държавата за възстановяване на щетите от наводнението Ученици, огнеборци и общинари от Камено заедно на Международния ден на доброволеца След потопа в Бургаско: Разпределят 50 хил. лв. на 70 семейства за удавените им животни Читалище „Просвета” в Камено с нов покрив и салон за 90-годишния си юбилей (СНИМКИ/ВИДЕО) Важно! Обезщетяват собствениците на животни, пострадали от бедствието в Камено Читалище „Просвета-1927” в Камено отбелязва 90-годишен юбилей с грандиозен концерт и обновен салон Община Камено организира конкурс за най-атрактивна коледна украса
Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен
Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен За да бъде отслужена първата тържествена литургия в Божията обител, трябва и владишки стол


Всичко в категорията
Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич Брутално зверство в Сунгурларе: Циганин-рецидивист изнасили 70-годишна баба Ето какво отговориха от Община Сунгурларе за масовата сеч в с. Славянци Масова сеч съсипва Сунгурларско, общинари гонят очевидци от парка на село Славянци Сунгурларе иска 1,3 млн. лв. за ремонт на пътищата Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО) Бургаският депутат от БСП Николай Тишев с приемен ден в Сунгурларе Брутален екшън в Сунгурларе! Младежи се нахрълиха и пребиха зверски 44-годишен мъж Община Сунгурларе в черен списък с длъжници към държавата. Бургас е сред отличниците Започна 1-годишен ремонт за 7,7 млн. лева на 23 км път при Сунгурларе (графика) Ето колко ще струва снегопочистването в Сунгурларе
Големият бум в строителството до 2008 година доведе до доста уродливи пороци по Черноморието Интервю Всички интервюта Ивелина ВАСИЛЕВА, депутат от ГЕРБ: Големият бум в строителството до 2008 година доведе до доста уродливи пороци по Черноморието
По времето на правителството, в което бях министър, изградихме 51 пречиствателни станции


Глас отвътре Всички Lentata.com, Lentata.com Страната на неограничените изпражнения По последни данни въпреки че половината от милиардното население на Индия няма тоалетни, около 53,2% от тях притежават мобилни телефони

Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Бургаски майки с апел: Направете нормална рампа за детски колички в ДКЦ II (СНИМКИ) Бургазлия преживя кошмар: Сложете легнали полицаи на ул. "Гладстон", джигит едва не уби дъщеря ми на пешеходна пътека (СНИМКИ) Бургазлийка се спъна и падна жестоко по ремонтирания бул. "Богориди" в Бургас (СНИМКИ) Шофьор си маркира паркомясто на тротоара в бургаския ж.к.”Възраждане”, за да спира старата си талига (СНИМКИ) Този мъж ограби култово заведение на пъпа на Бургас, познавате ли го? (ВИДЕО)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 21.01.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Има риск монотонният ритъм да оцвети ежедневието ви в сиво, но от вас зависи дали ще скучаете или ще се забавлявате. Ако в стоманобетонната джунгла се чувствате като овен в клетка, излезете на свобода! Разходка сред природата с приятели ще ви се отрази добре. Искате да срещнете някого!? Не разчитайте на случайността да ви събере! Обади му (й) се! Не умувайте дали си струва! Просто наберете номера и си признайте, че ви липсва, уредете си среща и се забавлявайте! Денят е добър и за запознанства, и за любов, и за лечение. Имате план за деня!? Чудесно! Придържайте се към него строго, но ако възникне съмнение, че няма да си изпълните целта, по-добре се откажете и изчакайте момента, в който сте готови за действия. Ако се налага да пазарувате, купувайте само това, което ви е крайно необходимо! Денят е чудесен за тези от Раците, които са готови да усвоят нещо ново, да учат или да експериментират. Някои от вас може да си сменят хобито. Ако сега започнете изучаването на чужд език, ще имате успех. Имунната ви система е слаба, избягвайте кашлящите и кихащите хора! Напрежението в отношенията ви с близките расте без ясна причина. Не се опитвайте да им натрапите своите мисли и чувства! Дайте им право на избор! В този ден забравете за авантюрите, защото всяка грешка се наказва! Ако изневерите, ще ви сложат и на вас рога. В живота ви настъпват промени, които обаче са свързани с миналото. Това, което не сте разбирали или не сте постигнали, или не сте поискали, сега можете да го осмислите. Ако не приемете промените доброволно, ще стане доброзорно. Не претоварвате стомаха си! Заредете се с търпение! Днес бързите действия могат само да ви отдалечат от изпълнението на целта, която сте си поставили. Възможни са разногласия с любимия човек. Избягвайте конфликтите, защото отношенията с близките ви може да се влошат! Отворете си широко очите за възможностите, които съдбата ви предоставя! Голяма е вероятността в този ден да срещнете хора с подобни на вашите разбирания. Ако имате дежа вю за нещо, което вече са преживели, усетили или видели заедно, това е знак за кармична връзка. Настроенията ви са променливи, но хората около вас могат да ви повлияят добре. Любовта ще ви навести по интересен начин. Носете тоалети във виолетов цвят! Това ще ви помогне в стремежа да следвате целите си. Добре е да сте с хематит. Този минерал освобождава от гнева. Възможни са трудности в общуването и комуникацията. В сутрешните часове може да се окаже, че сте доста изнервени. Смяна на средата пък, може да ви зареди с нови сили и идеи. Хората около вас ще ви помогнат да си вдигнете самочувствието. Любовта ще ви окриля. Вашата интуиция ще работи на пълни обороти. Опитайте се да не замъглявате усещането си с логични обяснения и съмнения! Ако успеете да се доверите напълно на себе си, ще вземете важно решение и нещата ще потръгнат. Любовта ви носи изненади. Възможно е да чувствате напрежение или несигурност. Това обаче не е причина да се отказвате от реализацията на това, което сте планирали. Търпение ще ви е нужно, но това не означава и да бездействате. Може да намерите нещо, което сте загубили. Любовта ще ви съпътства.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип