Под 9-те акта на данъчните в полза на Симеонов прозира битка за властта в АдмС в Бургас


Под 9-те акта на данъчните в полза на Симеонов прозира битка за властта в АдмС в Бургас
Панайот Генков(вдясно) ще се изправи срещу единствения инакомислещ съдия в АдмС Бургас Веселин Енчев
15 Август 2017, Вторник
Автор: Иван КОЛЕВ

Веселин Енчев е единственият съдия, осмелил се да потвърди постановленията на НАП, а не да ги потули. Защо?


Какво се случва в Бургаския административен съд тия два месеца?

Това е структура, която обикновено е встрани от прожекторите, няма я публичността, характерна при наказателните процеси от общ характер и ако използваме журналистическия жаргон – делата са скучни и суховати.

Мнозина дори нямаше да се знаят кой ръководи това съдилище в Бургас, ако миналата седмица вицепремиерът Валери Симеонов не бе влязъл в задочен спор с вр.и.д. председател на АдмС Бургас Панайот Генков. 

Симеонов изнесе смущаваща информация, смущаваща е меко казано - АдмС в Бургас е отменил заповедите на Националната агенция по приходите(НАП) за запечатване на нарушители, неиздали касови бележки в своите търговски обекти, от където вицето на българската икономика мисли да напълни хазната за пенсии (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Още по-шокиращ бе последвалият отговор на вр.и.д. председател на АдмС Бургас Панайот Генков. В опит да опровергае вицепремиера, той сам засили съмненията, че има нещо гнило в Административния съд в Бургас под неговото ръководство. Генков в писмо до медиите обяви, че нямало отменени заповеди на НАП … само постановен отказ за изпълнението им.

За периода 1 юли – 8 август данъчните са поискали предварително изпълнение на заповедите за 91 обекта, 82 са им отказани, а само 9 потвърдени. Мотивите за отказа, според АдмС Бургас са „липса на мотиви, както и бланкетни такива”, уточняват от съдилището, ако изобщо иде реч за уточнение. АдмС допълва, че са насрочени жалби за разглеждането на делата по същество.

От последното лъсва и абсурдната ситуация, която обезсмисля целия труд на НАП и законодателните промени, наложени от парламента. Идеята на мярката със запечетването на обекта е да има строг контрол срещу данъчните нарушители.

Доскоро се налагаха само финансови санкции, които много често не бяха плащани, а фирмите се прехвърлят на трети лица. Така търговецът реално не губи нищо и спокойно може да работи в сивия сектор цяло лято. Пък дори и един обект да смени двама-трима собственици - разбирай клошари, на които се ползват само личните данни.

Ако обаче един търговец знае, че ще му запечатат обекта за 15 дни или дори и за 30 дни в сезона и ще търпи преки загуби заради това, че не е издал касова бележка, той сериозно ще се замисли дали да не изсветли бизнеса си. Това беше идеята на законодателната промяна, докато по Черноморието не намериха как да я заобиколят, с леката, елегантна подкрепа от СЪДА.

За последното магистратите си навлякоха и гнева на НАП. Данъчните са бесни, че толкова издадени актове не влизат в сила, но вече не се питат дали има полза от хвърления труд и усилия. Питат се дали не е време да се направят проверки на съдиите от АдмС Бургас - като физически лица  какво е имотното им състояние. Както се казва - империята отвръща на удара.

Както изглежда обжалването на актовете за затваряне на заведения ще се разгледа след края на сезона, хипотетично те ще се потвърдят, защото данъчните вече действат изключително внимателно и едва ли са допуснали съществени пропуски. И ще влязат в сила през октомври или ноември, когато въпросните обекти тъй или иначе ще са затворени.
Това се цели и с обжалването, което има смисъл само, ако попадне при удобен съдия.

Оказа се, че в 90 % от случаите това е факт и масово съдиите в АдмС на Бургас са удобни. От 91 разпореждания за временни мерки само 9 са допуснати. И тук идва интересният момент! И 9-те са разгледани от един съдия – Веселин Енчев, зам.-председател на АдмС Бургас.

Защо само един магистрат не е преценил, че в актовете на НАП има мотиви и те не са бланкетни, може само да гадаем, но е факт, че Енчев е проявил смелост да отсъди по целесъобразност, независимо срещу какво и кого трябва да се изправи.

Шефът му Панайот Генков, както и всички останали магистрати от АдмС Бургас са преценили обратното. Дали  има натиск или иде реч за чиста корупция – няма кой да потвърди, може само да се гадае. Възможно е Енчев да не е добър юрист и преценката му да е неправилна.
Трудно може да очакваме и съществен резултат от сигнала на Валери Симеонов до Висшия съдебен съвет.

Вицепремиерът поиска да се провери почтеността на съдия Панайот Генков, защото самият той  има съмнения. Впрочем, тя цяла България знае що за магистрат е Генков като почтеност. Този ВСС е в края на мандата си и едва ли ще предприеме  крути мерки срещу колеги в последните си месеци.

Интересен факт е, че Веселин Енчев е един от кандидатите за председател на АдмС Бургас. Мандатът на бившия ръководител Таня Евтимова изтече в началото на годината, нов ръководител не се избра в първия конкурс, заради което ВСС прати тук като вр.и.д. Панайот Генков, бивш съдия от ВАС. През октомври Енчев ще се изправи срещу Генков в битка за председателското място в съда.

Енчев е от 10 години в АдмС Бургас. Биографията му изглежда безупречна – бил е университетски преподавател, има солидно образование, както и редица награди. Името му не е замесвано в сериозни скандали.

От другата страна е Панайот Генков – бивш съдия във Върховния административен съд(ВАС), магистрат, който нашумя заради това, че дъщеря му получи имот като социалнослаба в Приморско. През 2004 година Ваня Генкова се регистрира адресно в Приморско, а малко след това получава златен имот край морския бряг, за който плаща смешна сума – 1600 лева за 430 кв.м.на нос Буруната.

Студентката Ваня Генкова построи комплекса, а апартаментите бяха продадени на бизнесмени с дела, решавани включително от отделението на баща й във ВАС. През 2010 година, след избухването на скандала, Панайот Генков бе отстранен, но впоследствие обжалва и бе възстановен на поста.

Панайот Генков има сериозни интереси в Бургас. Той бе призован като свидетел по делото „Гранити” – за убийството на бизнесмена Стоян Стоянов. Оказа се, че именно Генков е запознал Стоян Стоянов със сочените за негови килъри – Станислав Михайлов, който на първа инстанция бе осъден на 20 години затвор за поръчителство. Панайот Генков бил в отлични отношения със Стоян Стоянов и е последният човек, видял бургаския бизнесмен жив.

В категории: Темида


17
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
17.
Честито, да влезнат осъдените.
15.08.2017 21:47:13
6
2
Абе далаверко, какво става по Златните? Там вечер тихо като на гробища ли е? Или там не смееш да се правиш на мъж, защото ТИМ-аджиите ще те пратят на вечна тишина и спокойствие или в 9-та глуха и ще си седнеш в опърдяното офисче на скат, ще си гледкаш телевизийката и чат-пат ще излизаш като гост на Тео Ангелов да дуеш бузи безпомощно.
16.
до 6
15.08.2017 17:19:24
6
0
Да определяш кой какъв е присъщо на малоумните злобари и популисти като теб които са готови да изгорят юргана за да убият бълхата .Никой няма против да има проверки и да се осветли икономиката това е добре за всички ,но правилата и законите трябва да важат за всички ,да са изпълними и справедливи има доста по добри практики за контрол ,които могот да се въведат и да няма нужда от спорове в съда проблема е че така няма да може да се мачка и рекетира дребния бизнес .Давам ти само един пример от Гърция който е десет пъти по ефективен:На всички търговски обекти има надпис сложен от приходната им Агенция който гласи че ако не ти се издаде касова бележка можеш да не платиш стоката ,дали няма да е по ефективно?
15.
това е
15.08.2017 16:59:37
5
8
може би единствената вярна статия която може да се прочете във флагман
14.
Петър
15.08.2017 16:44:39
7
4
Хубаво ми слагате минуси, радвам се, ама поне изречете някоя простотия, та да ви се радват и останалите!
Г-н Премиер, ако не поискате оставка на вицето си, цялото Правителство си отива, а с това и Вие! Това ли е целта? Вашите бащици вече не издържат зад завесата, нали? Остарях и не им стават пръчките, и не откриват топлата вода? Бастун плешив.
13.
Петър
15.08.2017 15:23:59
6
4
И какво общо има неиздаването на касови бележки със шума, 12-ти?
Укриването на доходи, което си е престъпление, не се постига с такива акции, и е недоказуемо!! Шума няма да затвори кепенците, и няма да уплаши собствениците за които иначе реве Министъра! На всичкото отгоре, собствениците имат основание да осъдят Държавата, а не Министъра! Демек, ти ще плащаш защото Министъра си е чесъл кухите черупки, а заведението ще продължи да създава шум!
12.
до 7и8"ХИТЪР ПЕТЪР"
15.08.2017 14:48:27
5
5
КАКЪВ СЪД КАКВИ 5ЛЕВА МАСОВО Е НЕИЗДАВАНЕ НА КАСОВИ БЕЛЕЖКИ –ЗАЩОТО ЗНАЯТ ЧЕ ЩЕ СЕ "ОПРАВЯТ"В СЪДА/ФАКТИТЕ ОПИСАНИ В СТАТИЯТА ГО ДОКАЗВАТ/ ФАКТ ЗАЛОВЕН Е В МОМЕНТА НА ЗАКОНОНАРУШЕНИЕТО–НЕ ИЗДАВА КАСОВ БОН–КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОКАЗВА ПРЕД СЪДЪТ–ОПРЕДЕЛЕНО СЪДЪТ ЩЕ ПОТВЪРДИ АКТА –НЯКАКВА ГЛОБА ВЪПРОСА Е КОГА КОГА????????????????????????
11.
11
15.08.2017 14:43:02
3
1
Като питаш болните лежащи в ЦПЗ за какво са настанени за принудително лечение отговарят
кой си скъсал документи,кой лична карта и.тн. а защо след като съдии ги настаняват за задължително лечение и знаят процедурата не помагат и на своя колежка да е настанят да се лекува?
10.
ГОШО
15.08.2017 14:36:46
10
3
По-скоро статията описва как се случва политическият натиск върху съда. Да, обаче законът е един и за властта, и за НАП, и за гражданите. Утре, когато тези управляващи вече не са част от властта, как ще търсят справедливост от съда, ако вече са създали порочна практика?
9.
до5 гошо-СРЕЩУ ЗАКОНА И ПРАВОВИЯ РЕД
15.08.2017 14:24:50
5
6
ПЛАТЕН ЛИ ОЛИГОФРЕН ЛИ СИ СТАТИЯТА Е МНОГО ТОЧНА ОПИСАНИ СА ДОКАЗАНИ С ФАКТИ СЪБИТИЯ ЯСНО СЕ РАЗГРАНИЧАВА МАФИОТСКО ПОВЕДЕНИЕ СРЕЩУ ЗАКОНА И ПРАВОВИЯ РЕД
8.
Петър
15.08.2017 14:15:07
4
2
Да не може да се защити, исках да кажа.
7.
Петър
15.08.2017 14:13:44
8
6
НАП, това не е съд!
Нормално е да обжалваш обвинение! Не е нормално Министър да иска невинен до доказване на противното да се защитава от властта, не от Закона!
6.
до 4"КРАДЕЦА РЕАЛИСТ"
15.08.2017 14:10:03
7
6
КОИ ИМА ПРЯК ИНТЕРЕС ОТ НЕИЗДАВАНЕ НА КАСОВА БЕЛЕЖКА –САМО СОБСТВЕНИКА БЕ КРАДЕЦ ДРУГИТЕ ВАРИЯНТИ ГИ ОБЕСНЯВАИ НА ОЛИГОФРЕНИТЕ
5.
ГОШО
15.08.2017 14:06:06
7
7
Малоумна поръчкова статия.
4.
РЕАЛИСТ
15.08.2017 13:39:03
10
12
Естествено че ще ги отмени по малоумна и несправедлива санкция водеща до превръщането на НАП в рекетьори и водеща до корупционни практики не е вменявана .Давам прост пример някои служител реши да напусне ама преди това да разори шефа си не издаде касова бележка умишлено или пък реши да открадне пари и не ги маркира и какво се случва отнася го собственика и то не само финансово ами и направо фалит защото като не работиш 15 дни в разгара на сезона ще си загубиш и персонала това няма нормален човек който да го определи като справедливо и законосъобразно.
3.
.
15.08.2017 13:35:18
9
9
По-голяма глупост не бях чела! Флагман, не подвеждайте хората!
2.
znam
15.08.2017 13:35:10
8
3
vkaraite go v zatvora toq podkupen sydiq.nagleca sys x6 hidi na rabota
1.
1
15.08.2017 13:14:04
6
2
еха В.Генчев много хубав
Иван КОЛЕВ Автор
Иван КОЛЕВ


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Крими
Бургазлийка твърди: Внимавайте с тази жена, завлече ме с огромна сума, направи го и с други
Бургазлийка твърди: Внимавайте с тази жена, завлече ме с огромна сума, направи го и с други Дамата била затънала до гуша с кредити към различни фирми, търси всевъзможни начини да получи пари назаем от някого, не й вярвайте
Всичко в категорията
Призив! Отсечете това дърво и направете джобове за контейнерите Сигнал до Флагман.бг: Служители в аутлета на "Пума": Пуснете осветлението на главния път, тъмно е като в рог! ЕВН изпъна нервите на хиляди бургазлии! Ж.к.”Славейков” и ж.к.”Изгрев” останаха без ток Читател на Флагман.бг пита: Знаят ли учителите в "Св. Св. Кирил и Методий" как да се грижат за безопасността и здравето на децата? Жена падна в шахта в ж.к. „Славейков” снощи. Внимавайте между бл.71 и бл.182 (СНИМКИ) ЕВН побърка бургазлии: Домовете ни се превърнаха в дискотеки, през минута спират тока Бургазлийка: Претърпяхме щети за хиляди левове от наводнението, а сега ми отказват помощ Жители на блок 84 в бургаския ж.к.”Меден рудник” с призив: При всеки дъжд се наводняваме. Помогнете ни! (СНИМКИ) Глобиха “Метро” в Бургас заради долни гащи Капан за шофьори! Опасни решетки трошат коли пред УМБАЛ-Бургас (СНИМКИ) Гнусно! В бургаски хипермаркет продават мухлясал хляб, не вярвайте на етикети (СНИМКИ)
Цветанов: С оставката на Главчев само сменяме капитана
Цветанов: С оставката на Главчев само сменяме капитана БСП не предлагат реални решения, обяви зам. шефът на ГЕРБ


Всичко в категорията
Цвета Караянчева разкри как се е стигнало до оставката на Димитър Главчев БСП със закон, който вади тийнейджърите от дискотеките и ги завежда на театър Реформаторският блок осиротя. И БЗНС го напусна Гергов разкритикува Нинова: Историята на БСП не се пише на коляно Пленум на БСП: Стефан Данаилов ще убеждава Нинова за приватизацията и той "ще си тури пръстчето" Имате да взимате пари от лихвоточки? Включете се в подписката на БСП-Бургас Игра на котка и мишка: БСП даде на ГЕРБ само подписа на Нинова за приватизацията Валентин Златев в спор с шефа на митниците Георги Костов заради контрабандата с горива Бизнесмен от Пловдив поема координацията на структурите в НФСБ Президентът изрази съболезнования на семействата и близките на загиналите край Микре Дъщеря на сатрапа Че Гевара пристигна в парламента и обяви, че още вярва в комунизма
Бургазлията Милен завъртял схемата със самотни красавици във ФБ след присъда за обсебване, баба му го предала на ченгетата Удар на полицията! Арестуваха 38-годишния Милен от Бургас, измамил над 100 човека с фалшиви профили на красиви момичета Изверг, изнасилвал 10-годишната си дъщеря, си получи заслуженото! Цацаров отказа да отговори за тайния бизнесмен, приватизирал „Булгартабак” при „Борисов 1” Само във Флагман.бг! Заклан в НДК бургаски ултрас лъсна в кърваво меле в жк „Славейков” Изслушват Цацаров в парламента за паралелния износ на лекарства Човек на Мазния сключи сделка с прокуратурата, но съдът не я одобри Николай може да получи от 3 до 15 години затвор за кървавата гонка в "Бършен", убила бургазлиите Невен и Галин След поредния доклад на ЕК: Всички в парламента обичат прокуратурата, реформи няма да има Обвиненият в брутална гавра с бургазлия Станислав: Не съм отвлякъл никого, това са измишльотини на Димитър Тръгва делото за атентата в Сарафово?
Валентин Златев в спор с шефа на митниците Георги Костов заради контрабандата с горива
Валентин Златев в спор с шефа на митниците Георги Костов заради контрабандата с горива Според директора на „Лукойл-България” контролната система БАЦИС е компрометирана
Всичко в категорията
Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено
Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено Разследване на Флагман показа как публична общинска собственост става частна, язовир се превръща в пасище, мера или нива – или каквото още си пожелаете


Всичко в категорията
Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ) Вижте как гард на самоубилия се Кристиян Коджуклиев превърна семейната къща в наркоферма (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Лейтенант в новата наркобанда се оказа зет на съдружник в „Аркус”, сменил убития гард на Очите Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско Касапинът Божидар живее като холивудска звезда, вменяем ли е? Преценете сами (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Италиански мастършеф измами десетки в Бургас и избяга от България Мега скандал: Вижте как се „изпари” цяло наказателно дело от кървава касапница в Бургас Само във Флагман.бг! Страховит бос лъсна в схема на Цар Плъх за контрабанда в Бургаския затвор Шефът на БАБХ-Бургас д-р Георги Митев: Шокиран съм от ареста на моите служители в Несебър Полицаи блъснали елен, одрали го в РПУ-то и го изяли на банкет Сотир Цацаров прати прокурори на Каваци да разследват дали Митко Каратиста тормози Баневи
Родители, ако училищното настоятелство ви иска пари за консумативи или ремонти, не давайте!
Родители, ако училищното настоятелство ви иска пари за консумативи или ремонти, не давайте! МОН взе пример от Община Бургас: Забрани събирането на пари от родителите на децата в градини и училища в цялата страна


Всичко в категорията
Световна сензация: Хирурзи обявиха за успешна трансплантация на човешка глава Ето как телефоните съсипват здравето ни и как да се предпазим! Невероятен шанс за 20 хил.онкоболни в Бургаско! УМБАЛ „Дева Мария” откри ново отделение, привлече топспециалисти (ВИДЕО) Първо във Флагман.бг! Вижте как супермедицината идва в Бургас с новия корпус на УМБАЛ "Дева Мария" (СНИМКИ) Д-р Гергана Гешанова към пушачите: Дайте парите си днес за нещо добро! (ВИДЕО) Пациенти на отделението по онкология в УМБАЛ „Дева Мария“ с първи впечатления Ето го новия оазис на релакса! Подмладяват със скъпоценни камъни, превръщат екзотични растения в еликсир на живота УМБАЛ „Дева Мария“ започва масирана кампания за ранно откриване на рака Проф. Байкова: От постене се дебелее, не бъркайте Коледния пост с диетите! (ВИДЕО) БЛС: Без вдигане цените на болничната помощ, фалитите ще продължат За първи път болница пита пациенти за техните нужди
Кървавият ад край Микре вече има лице! Съпрузите Стоименка и Кирил посрещнали заедно трагичната си гибел
Кървавият ад край Микре вече има лице! Съпрузите Стоименка и Кирил посрещнали заедно трагичната си гибел ​Друга от жертвите на касапницата на пътя - Веска Рангелова, също била придружителка на своя сляпа приятелка


Всичко в категорията
Известен холивудски актьор е в болница в тежко състояние Покъртителната история на този млад български автор, претърпял четири мозъчни операции, ще ви трогне Антония, чиито крака бяха отсечени от влак, мечтае за ново начало: Силна съм, няма да пропилея втория си живот 8-годишно момче се нуждае от милиони левове за лечение (ВИДЕО) Трогателна изповед на момиче от Хитрино: Сестра ми остана сираче, сега съм й и майка, и баща (ВИДЕО) Извънредно! Миньор загина в рудник "Ораново" след срутване Родители организираха „парти” за рождения ден на починалото си момченце! Когато разгледаха СНИМКИ от него, останаха без дъх Голяма трагедия разтърси! 29-годишен отиде на гурбет, събра пари за апартамент, но сега ще се върне в ковчег Жестока трагедия! Цистерна се обърна на "Тракия", шофьорът загина на място Зла прокоба преследва Бате Николай! Черен джип "Мерцедес" помете актьора Метъл средите скърбят: Отиде си прочут вокалист
Рачков, гледай какво става! Мария Игнатова завъртя главата на холивудска звезда, връща се у нас да си я вземе (СНИМКА)
Рачков, гледай какво става! Мария Игнатова завъртя главата на холивудска звезда, връща се у нас да си я вземе (СНИМКА) Присъствали на партито свидетелстват, че той цяла вечер не е откъснал поглед от красивата Игнатова


Всичко в категорията
Астролог: Помогнете на нуждаещите се, но не давайте пари на заем днес! Астролог: Хвърляйте малки монети на кръстопът, за да ви даде Бог богатство! Астролог: Не хвърляйте думите си на вятъра, дръжте под контрол емоциите Астролог: Тайните падат, гадайте по книга със затворени очи! Алена: Не постете дълго, защото Луната изсмуква силите ни и може да се стигне до анорексия! (ВИДЕО) Световноизвестната ясновидка Теодора Стефанова представи „Осмото чувство“ в Гранд хотел „Приморец“ (СНИМКИ) Венера и Юпитер в съвпад, опитайте си късмета в лотарията! Астролог: Авантюрите са противопоказни, това е ден за изплащане на всякакви дългове Луната преминава в Лъв, отложете важните дела след 14:30 часа! Астролог: Ако сънувате, сте на грешен път или не сте в добри отношения със своя Ангел-Хранител Астролог: Не се занимавайе с пари, има риск да станете жертва на измами
Славно минало! Преди 105 години българка първа литна в бойна мисия (СНИМКИ)
Славно минало! Преди 105 години българка първа литна в бойна мисия (СНИМКИ) 15-годишната Райна Касабова хвърля над Одрин от боен самолет позиви против войната


Всичко в категорията
Феноменален! Григор Димитров е на финал в Лондон
Феноменален! Григор Димитров е на финал в Лондон В неделя от 20:00 часа българинът ще се изправи срещу Давид Гофен, когото победи в сряда

Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Истерия по "Света Анастасия": 40 000 туристи посетили острова това лято
Истерия по "Света Анастасия": 40 000 туристи посетили острова това лято Чак идният април атракционът отново ще бъде желана дестинация за посетители


Всичко в категорията
"Бургасбус" с ново зимно разписание, вижте при кои линии ще има промяна Вижте тежките машини, които ще осигурят проходимостта на улиците в Бургас Как рибарите изпържиха рибата? Морските вълци от Ченгене скеле край Бургас залагат на идеи с опит Димитър Николов: Бургас скърби за загиналите в катастрофата край Ловеч Извънредно! Три коли се нанизаха във верижна катастрофа на бургаската ул. „Крайезерна” (СНИМКИ) Женски футболен клуб „Бургас“ вкара гол на агресията Лошите момчета са новите господари на клубната сцена в Бургас! Чупят бариери, хапят питбули, териери и пият блъдимери Добрата новина! Отделението по Неонатология на УМБАЛ-Бургас е спасило живота на 317 недоносени бебета през 2016 г. (СНИМКИ) Едно специално място отваря врати! Амбициозният проект La Casa Grande ще e изискан, уютен и с панорама към Бургаския залив Иван Щъркела проплака: Цивилните полицаи ме ритаха заради сигнали за рекет, не съм бракониер! (ВИДЕО) Ето колко ще струва на Общината ледената мечта на бургазлии
Бургаският ж.к."Меден рудник" и кв.Сарафово се спасиха от вдигането на данъците
Бургаският ж.к."Меден рудник" и кв.Сарафово се спасиха от вдигането на данъците Над 60 хил.бургазлии ще плащат по-ниски налози и през следващата година

Всичко в категорията
Крадци ошушкаха магазин в жк "Меден рудник", задигнаха 50 кутии цигари и пари Бургазлия върти странен бизнес в нета, продава хлебарки за 0,60 лв. бройката (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Ето го бургазлията Тодор, подкарал БМВ-то си на повече от бутилка алкохол Акция в "Меден рудник": Изкараха с белезници Сенко и негов авер от Голф Един пътник в болница след сблъска на бул. "Захари Стоянов" в бургаския ж.к."Меден рудник" ТИР се натресе в градски автобус в бургаския ж.к. "Меден рудник" (СНИМКИ) Внимание! Огромна дупка в жк "Меден рудник" се превърна в канал за смяна на масла Така паркира ямболски шофьор в „Меден рудник”. Ето защо „У” се превърна в нарицателно Жители на блок 84 в бургаския ж.к.”Меден рудник” с призив: При всеки дъжд се наводняваме. Помогнете ни! (СНИМКИ) Учредиха "Местна инициативна рибарска група Бургас-Камено" Задигнаха 900 лева от строителен шеф на саниран блок в "Меден рудник"
Коледарско надпяване съхранява българските традиции в Айтос
Коледарско надпяване съхранява българските традиции в Айтос Празникът е включен в културния календар на Общината


Всичко в категорията
Вижте какво ще се строи на супермясто в Несебър Семейството на кмета на Несебър подари копие на чудотворната икона на „Богородица Пречиста-Мегарска“ на жителите на Неа Месемврия (СНИМКИ) Кметът на Несебър и дистрикт гуверньорът на Ротари България обсъдиха предстоящи съвместни проекти Спецпрокуратурата пак предаде на съд Божо Кравата и групата му Несебърското с. Тънково отбеляза своя празник с богата програма Кметът на Несебър Николай Димитров поздрави служителите на МВР и имениците Безобразие! Вандали съсипаха парка в Равда (СНИМКИ) Застрелялият гарда на Митьо Очите окончателно остава в ареста, но едва ли ще лежи още дълго Тежки машини и камиони сложиха началото на обходния път през Ахелой (СНИМКИ) Шофьорът на обърнатия автобус предотвратил по-голяма трагедия? Кошарица вече има модерна закрита автоспирка, кметът на Несебър Николай Димитров я откри (СНИМКИ)
Поморийски деца станаха пътни полицаи, съветват шофьори да спазват правилата (СНИМКИ)
Поморийски деца станаха пътни полицаи, съветват шофьори да спазват правилата (СНИМКИ) 50 малчугани от ОУ „Христо Ботев“ в Поморие спираха водачите на автомобили, но вместо санкция, им поставяха стикери „Пази детето на пътя“ 

Всичко в категорията
Финансират проектите на поморийските рибари с 4 млн. лева Плешивия и Малката Камба свидетели срещу „Групата на Тачо”, 2 пистолета и 69 празни саксии сред доказателствата Отлична новина: Кметът Иван Алексиев издейства пари за реконструкцията на пътя Поморие-Каменар Изненадваща рокада със сметопочистващата фирма в Поморие, РТК напусна, ето кой влезе на мястото й Премиерът Бойко Борисов инспектира четирилентовото шосе до Слънчев бряг Градска художествена галерия „Дечко Стоев“ – Поморие навърши 1 година Скандал по време на първа копка, жители на Ахелой искат кръгово Започва строителството на обхода на Ахелой, правят първата копка утре Гори тресавище папур край пътя Поморие-Ахелой (СНИМКИ) Иван Алексиев стана кмет на годината в категорията „Паркове и градска среда”, благодари на Бойко Борисов Започна Международната научна конференция, посветена на годишнината от битката при Ахелой
Бургаският депутат от БСП Николай Тишев с приемен ден в Царево
Бургаският депутат от БСП Николай Тишев с приемен ден в Царево Срещата с жителите на морския град ще се проведе на 19 ноември от 11:30 ч. 

Всичко в категорията
Приморско ще отбележи Деня на християнското семейство с музикално-поетична вечер
Приморско ще отбележи Деня на християнското семейство с музикално-поетична вечер Програмата за един от най-българските празници ще стартира от 17.30 часа в Историческия музей на морския град

Всичко в категорията
24-годишният Станислав от Средец избяга от полицаи, опита да се скри в сградата на ВиК Девизът на българското европредседателство оживя по време на мащабно събитие в Средец Преглеждат безплатно уязвимите групи в Малко Търново и Средец Ударни ремонти в Средец: Общината запретна ръкави за парите от спечеления европроект Младежи задигнаха Мерцедеса на бургазлия, опитаха да го скрият в Средецко Средец преодоля криза в транспорта, след като основният превозвач се оттегли Жена опита да вкара в затвора екстази и амфетамин, скри ги в маратонки Кметът на Средец Иван Жабов даде старт на амбициозен проект: Превръщат стара сграда на пъпа на града в еко център за деца И Средец си има наклонена кула, но това не е атракция (СНИМКИ) Кметът на Средец Иван Жабов: Опитваме се да променим града, но е много трудно да наваксаш пропуснатите десетилетия (ВИДЕО) Георги Христов пя пред пълен площад за празника на Средец (ВИДЕО)
Коледен базар за сувенири и играчки отваря врати в Малко Търново, вижте кога
Коледен базар за сувенири и играчки отваря врати в Малко Търново, вижте кога За записване се обърнете към Дирекция "Култура, образование и спорт"


Всичко в категорията
Граматиково на бунт заради неизпълнени проекти, депутатът Петър Кънев успокоява местните (СНИМКИ) Флагман се поклони на Венелин Ташев! Защото като него в бизнеса са твърде малко 17 митничари арестувани при акцията на ГДБОП в Малко Търново? Шефът на Митниците Георги Костов разкри пред Флагман.бг какво се случва на ГКПП Малко Търново Извънредно! МВР затвори ГКПП Малко Търново. Арестувани са митничарите? Само във Флагман.бг! Вижте феноменалната ограда на границата при странджанското Сливарово (СНИМКА) Преглеждат безплатно уязвимите групи в Малко Търново и Средец Николай Нанков разгневи кмета на Малко Търново: Странджа не е единственият регион с лоши пътища! Oтменят протеста край Малко Търново, шефът на АПИ Дончо Атанасов потушава странджанския бунт за лош път В Малко Търново излизат на протест, искат спешен ремонт на пътя за Царево Протест в Граматиково, затварят пътя за Турция (ВИДЕО)
ГЕРБ направи своя жест след бедствието в Камено и Бургас. Но дали избирателят го разбра? (СНИМКИ)
ГЕРБ направи своя жест след бедствието в Камено и Бургас. Но дали избирателят го разбра? (СНИМКИ) Кметове и депутати час и половина пренасяха тежка битова техника в помощ на пострадалите, някои ги нямаше, а други наблюдаваха безучастно
Всичко в категорията
Депутати и кметове на ГЕРБ разтоварват помощи за пострадалите семейства, местните гледат отстрани (СНИМКИ) Благородна кауза! Помогнете за спасяването на храм „Св. Симеон Стълпник” в с. Черни връх (СНИМКИ) Децата от наводнената детска градина в Черни връх се нуждаят от нови легла (ВИДЕО) Доброволци от Камено се учат как да реагират и спасяват хора при пожари и бедствия (СНИМКИ) Панайот и Стойка Костадинови от Ливада: Изхвърлихме целия си живот на боклука (ВИДЕО) Започна разпределянето на средствата за пострадалите от потопа в Ливада Виолета Радева: Хората в Ливада днес ще получат одеяла и постелки (ВИДЕО) Жельо Вардунски: До седмица ще са ремонтирани 20 от наводнените къщи (ВИДЕО) Потопът унищожи забавачката в Черни връх, заля спалнята и занималнята на децата (СНИМКИ) Кметът на Камено: Създаваме съвети от местни хора, с които да разпределяме помощите след бедствието Мая Манолова в Камено: Необходими са законодателни промени, а не да чакаме на дарения и на солидарността на хората след бедствията
Ето колко наливат в снегопочистването на Руен
Ето колко наливат в снегопочистването на Руен Общината е във високопланински район с опасност от снегонавяване и заледяване почти по всички и пътища

Всичко в категорията
Трагедията е огромна! Нуртен закарала малкия Мустафа да види баба си, тръгнала рано, за да избегне трафика Ужасна трагедия! Майка и син загинаха в зверска катастрофа край Руен Ето го свирепия Петър, размазал главата на Станчо с дървен кол Жестокият убиец Петър опита да се оправдае: Трябваше да се защитавам, Станчо е много по-едър от мен! Петър убил Станчо по жесток начин, грози го доживотен затвор Пробив за ГЕРБ в крепостта на ДПС, двойно увеличи гласовете си за две години 19-годишният Петър убил Станчо заради псувни, сам отишъл при кмета и се издал Първо във Флагман.бг! Кърваво убийство край Руен: Откриха труп на мъж с размазана глава Зрелищно меле! Мерцедес се заби в ТИР на пътя Бургас - Варна (СНИМКИ) Ето къде ще гласуват за нов кмет в руенското село Скалак Четирима кандидати в сблъсък да управляват айтоското село Чукарка, с. Скалак може да се похвали с нов кмет
Измамата с криптовалути се разпознава лесно на сбирки с обещания да станете веднага богати Интервю Всички интервюта Инж. Валентин Русалийски – член и лектор на общността „Бургас-криптовалути“ и „Биткойн Бургас“: Измамата с криптовалути се разпознава лесно на сбирки с обещания да станете веднага богати
Биткойн и неговите производни са много волатилни на пазара, стойността им ще расте в бъдеще


Глас отвътре Всички Светлозария КИДЕРОВА, редактор, журналист Светлозария КИДЕРОВА ГЕРБ направи своя жест след бедствието в Камено и Бургас. Но дали избирателят го разбра? (СНИМКИ) Кметове и депутати час и половина пренасяха тежка битова техника в помощ на пострадалите, някои ги нямаше, а други наблюдаваха безучастно Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Бургазлийка твърди: Внимавайте с тази жена, завлече ме с огромна сума, направи го и с други Призив! Отсечете това дърво и направете джобове за контейнерите Сигнал до Флагман.бг: Служители в аутлета на "Пума": Пуснете осветлението на главния път, тъмно е като в рог! ЕВН изпъна нервите на хиляди бургазлии! Ж.к.”Славейков” и ж.к.”Изгрев” останаха без ток Читател на Флагман.бг пита: Знаят ли учителите в "Св. Св. Кирил и Методий" как да се грижат за безопасността и здравето на децата?
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любовwww.karm-krag.com
Дневен хороскоп за 19.11.2017на Светлана Тилкова - Алена
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Трудно ви е да сте перфектни в отношенията си, въпреки добрите намерения, с които сте изпълнени. Не са изключени нови делови предложения. Задачите си ще изпълните перфектно. Ще постигнете целите си, ако не се ядосате, че се справяте по-бавно с професионалните си задачи. Не избързвайте и не критикувайте. Налага се да промените плановете си, защото напрежението около вас ще ви попречи да постигнете успех. Не взимайте важни решения. Не бягайте от запознанства. Те могат да ви донесат полза. Възможна е появата на покровители, които ценят постиженията ви и искат да ви помогнат. За пореден път сте разочаровани от живота, който живеете, въпреки че никой не ви е виновен за вашия избор. Не се задълбочавайте в неприятностите, защото ще се справите успешно с трудностите по пътя си. Обсъдете договорите за бъдещо сътрудничество. Помислете си за начините за разрастване на дейността си, ако развивате собствен бизнес. Не обещавайте на близките си да се приберете рано от работа, защото ще си създадете  неприятности. На работното място не спорете с колегите си и се занимавайте само с рутинните си задачи. По-добре бъдете честни в отношенията си. Обмислете и подгответе за подпис договорите и финансовите документи. Пазете се от нечия недобросъвестност, която ще ви изнерви и ще блокира за известно време плановете ви. Не се ядосвайте, ако не може да промените ситуацията. Бъдете сдържани. Можете да пътувате, ако това няма да навреди на работата ви. След работа направете планираните покупки за дома. Внимавайте настроението ви да не стане причина за финансови загуби. Внимавайте и при работа с режещи инструменти. Пътуване ще ви се отрази добре. Не споделяйте с никого намеренията си. В материално отношение ви очакват успехи. Работата ви спори. Анализирайте постигнато в изминалите дни, защото равносметката за седмицата ви носи полза. Направете плановете си за следващия месец. Не отказвайте предложенията за помощ. Бъдете разумни, ако искате да се справите с работата си и да не отдалечите успеха от пътя си. Не взимайте важни решения и не поемайте сериозни обещания. Ще осъзнаете нови истини, които ще ви обогатят и ще разкрият пред вас неподозирани възможности. Следобед избягвайте деловите срещи и разговори. Може да се провалите заради напрежение в отношенията с колегите ви. Очакват ви признание и успех във всички начинания, ако знате какво искате и сте убедени в своята правота. Стабилизирайте постигнатото до момента и избегнете начинанията. Съхранете добрия тон в деловите и личните си отношения. Пазете в тайна своите планове, за да не допуснете неприятели да ви блокират. Налага се да се справяте с неприятности, заради поредните интриги на вашето работно място. Защитете своите интереси. Мнозина ще почувстват неудовлетворение от себе си. Проверете своята стабилност и премислете отново живота си. Откажете се от реализация на идеите и плановете си, свързани с професионалните ви цели. Пред вас е ден, в който е по-добре да не мислите за разширяване на дейността си, защото няма да срещнете подкрепа от влиятелни хора. Бъдете внимателни и не се доверявайте на всеки в обидата си. На работното си място се концентрирайте в задълженията си, за да завършите задачите си до края на работния ден. Неприятностите ви ще започнат от сутринта и ще усложнят отношенията с приятелите ви. Емоцията ви пречи да възприемете правилно и с разума си ставащото около вас. Концентрирайте вниманието си на главната си цел за деня и не допускайте грешки.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип