×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Ако имате сигнали за изборни нарушения - пишете ни на [email protected] или чрез платформата "Вашият сигнал до Флагман.бг"
  • Следете новинарските емисии на Флагман.бг в днешния ден - в 11 часа, 13 часа, 15 часа и 19 часа
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Глобяват по четири пъти саниращи фирми в Бургас заради боклуци


Глобяват по четири пъти саниращи фирми в Бургас заради боклуци
Фирмите трябва да спазват чистотата около блоковете. Учебникарски е примерът с блок 27 в ж.к. "Славейков", който е саниран качествено
13 Август 2017, Неделя, 15:18 ч.
Източник: Черноморски фар

Има изисквания обектите, които се санират да бъдат оградени не само с ограда, но и с пътна мрежа и всичко, което е извън района да бъде почистено

Основна част от работата на екоинспекторите към Община Бургас това лято е свързана с контрол на замърсяването от сгради, които се санират. Почти няма фирма, която да не е санкционирана.

„Имаме обекти, на които фирмите, които работят, са глобени по 3-4 пъти. Ето един от последните факти: Тази седмица бяхме на проверка в „Меден рудник“. В района нямаше фирма, която да не е в нарушение - да не е замърсила съседните терени. В рамките на един преди обяд бяха съставени 11 акта“, заяви Павлин Михов-директор на дирекция „Околна среда” в Община Бургас.

Има изисквания обектите, които се санират да бъдат оградени не само с ограда, но и с пътна мрежа и всичко, което е извън района да бъде почистено.



15
Коментара
15
Коментара по темата
15.
Оф
14.08.2017 23:48:23
0
1
Няма кой да ви чуе...
Калпавото саниране не е достатъчно интересна тема за Флагман, не им се рови.
14.
живеем в боклук
14.08.2017 18:25:41
0
0
Градинката пред блок 1-Б и 1-В в "Славейков" е ужасно мръсна. И дори и след неколкократни сигнали и оплаквания от живущите в района - вече година тече санирането едновременно на 3 блока в района и е някакъв ужас от боклуци и всякакви строителни отпадъци! Децата освен, че дишат мръсотия вече са принудени и да играят в нея! СРАМОТА е!
13.
Живущ в Славейков
14.08.2017 09:47:15
0
2
Аз съм бахти бесния селянин. Моите комшита също.
12.
1
14.08.2017 09:19:55
1
1
В Славейков е ветровито и всичко се разнася.В САЩ в блока,където живеехме под наем идваше бригада,която подменяше дограмата.Останахме изумени как последният работник от бригадата изчистваше всички останали боkлуци след подмяната.Тук такава длъжност няма.Иначе сме доволни от санирането на нашия блок.Като гледам съседните на нас блокове-има разлика в работата.
11.
a3
14.08.2017 09:08:54
0
1
Същото е и около бл. 6 и бл. 5 в Славейков. Боклуците летят навсякъде.
10.
живуща в блок 25 славейков
14.08.2017 08:56:20
0
0
Инвеститорския контрол каза:
- Не ме занимавайте, оплачете се . . .. . .
9.
живуща в блок 25 славейков
14.08.2017 08:50:43
0
0
Техническия ръководител каза:
- Наведи се и ги събери (боклуците)
8.
от бл.42 в к-с "Зорница"
14.08.2017 07:47:31
0
3
Ние смятаме, че най-некачествено и с най-голяма мръсотия работят в нашия блок. За срокове на изпълнение въобще не говорим. Няма контрол. Общинските служители спът или се заиграват с фирмите изпълнители. Има ли строителна фирма наказана с неустойка - да посочат поне една.
7.
Даа...
13.08.2017 23:59:05
0
3
Точно така си е. Духне ли вятър и всичко наоколо става сметище, понеже никой не слага мрежи. Пък за самото качество на санирането да не говорим, лепят се фибрани направо върху ръждивите покривни ламарини, после вятъра ги отнася... пример бл.36 в Славейков. Преградните покривни панели само ги подмазаха...доста пари ще спестят за нечий джоб! Къде е контрола и КАЧЕСТВОТО? Някой следи ли какво правят фирмите? За темповете на работата е друга тема - с 3-ма - 4-ма работника на блок няма как да не ги санират по 1 година..
6.
Приказки от 1001 нощ
13.08.2017 21:46:15
0
5
Лично от шефа на една по-реномирана фирма за саниране чух, че "крилото" на бл.27 било санирано от фирмата на някакъв аптекарски бос и блокът е саниран извън всякакви стандарти.
5.
ффффффф
13.08.2017 21:27:23
0
9
елате да видите и 18 блок в славейков, както и около блоковете 3 и 4- ти, боклук има даже и в съседните блокове и цялата поляна и градинките са в стиропор
4.
Да дойдат
13.08.2017 20:11:33
0
6
Да дойдат да проверят 53 блок в меден рудник 5пъти правят покрива и пак тече да проверят всички ходове 8етажи какво.чудо е
3.
DJARO
13.08.2017 20:10:53
0
3
Absolutni luji....ako gi globqvaha NQMA6E DA E TAKAVA MIZERIQ NAVSQKADE....te firmite sa va6i NA KOGO GI GOVORITE TIQ LUJI...ot taka nare4eniq STROITELEN NADZOR si piqt kafeto s tehni4eskite rukovoditeli i kogato im kaje6 4e ne6to ne e NARED ti kazvat abe ti bez pari kakvo iska6 kvi pretenzii ima6
2.
До Флагман и до екоиснспекторите
13.08.2017 20:05:53
0
7
Елате да видите в ж.к.Славейков зад блок 57, който се санира за какво става дума. Няма навсякъде мрежа и като духне вятъра боклуците влизат в двора на училище Константин Преславски и се разнасят по улицата.
1.
ймгйчгйчтъчтйчтйбсъсцъгъ
13.08.2017 19:21:08
3
6
БРАВО НА КМЕТА ....ПАНЕЛКАТА ИЗГЛЕЖДА ...СУПЕР.....ОСОБЕНО ..ЗАМЪЧЕТО ОТПРЕД. ..БАБИТЕ ...МОГАТ ДА ИГРАЯТ НА МИЖАНКА ....В НЕГО. ...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Котаракът Гого от Пловдив депутат? Котаракът Гого от Пловдив депутат? Кампанията в негова защита от читалнята беше подкрепена от близо 11 000 души Машина се гаври с Велико Минков, бюлетината му празна Машина се гаври с Велико Минков, бюлетината му празна Бившият депутат, който се оказа биологичен баща на второто дете на Габриела Славова, гласувал втори път, но с хартиена бюлетина Къци Вапцаров втрещи с идея за нов риалити формат Къци Вапцаров втрещи с идея за нов риалити формат Звездата от "Риск спечели, риск губи" хвърли бомба в социалните мрежи, след като разказа какво е сънувал Гласувах за силна България в сигурна Европа, каза Иван Алексиев Гласувах за силна България в сигурна Европа, каза Иван Алексиев Областният координатор на ГЕРБ подчерта, че за да има развитие в страната и регионите да усещат подкрепата на държавата, е нужен стабилен парламент, надеждно и силно правителство Не виждам трайна формула за властта, каза Ахмед Доган Не виждам трайна формула за властта, каза Ахмед Доган За пръв път гласува с хартия  Радев гласува: Надявам се партиите да са си научили урока Радев гласува: Надявам се партиите да са си научили урока Гражданите трябва да помнят обещанията на политиците, заяви той Азис изпищя, заговори как Меди се опитал да го убие Азис изпищя, заговори как Меди се опитал да го убие В социалните мрежи ври и кипи от коментари Милен Георгиев: Искаме да живеем в развита европейска България Милен Георгиев: Искаме да живеем в развита европейска България Целта ни е да се случат нещата по максимално най-добрия начин, каза водачът на листата на "Синя България" за 2 МИР Бургас Плажуват или гласуват бургазлии на 9 юни, вижте емисията на Флагман.бг в 13 часа Плажуват или гласуват бургазлии на 9 юни, вижте емисията на Флагман.бг в 13 часа На много политици ще им се прииска да направят май поне един-два шамански ритуала за дъжд Бойко Борисов за снимката на Румен Радев от Бургас: Гларус и позьор! Бойко Борисов за снимката на Румен Радев от Бургас: Гларус и позьор! Вчера страшно се забавлявах. Нали всички сме каратисти, футболисти, каза лидерът на ГЕРБ
Везенков сам поискал да напусне "Сакраменто" Везенков сам поискал да напусне "Сакраменто" В първия си сезон в НБА Везенков записа средно по 5,4 точки и 2,3 борби на мач Христо Иванов на въпрос ще седне ли на масата за преговори с ГЕРБ: Да видим какви ще са резултатите Христо Иванов на въпрос ще седне ли на масата за преговори с ГЕРБ: Да видим какви ще са резултатите Гласувах да има мнозинство за нормална европейска България, заяви съпредседателят на ДБ Идва ли краят на войната в Украйна? Идва ли краят на войната в Украйна? Европейски лидер заговори за мирни преговори с Русия  Шеф на НАТО се жалва от руснаците, били навсякъде и дори в космоса Шеф на НАТО се жалва от руснаците, били навсякъде и дори в космоса Според адмирал Бауер алиансът все още не вижда промени в готовността на руската ядрена триада Британски военен бие тревога, Русия може да унищожи танковете на страната му за две седмици Британски военен бие тревога, Русия може да унищожи танковете на страната му за две седмици Не е изненадващо, че САЩ вече не гледат на Великобритания като на "военна сила от най-висок порядък“, коментира Стюарт Крауфорд Почина бивш треньор на Созопол Почина бивш треньор на Созопол Михаил Ралев е имал онкологично заболяване Болната от рак Кейт Мидълтън наруши мълчанието, извини се Болната от рак Кейт Мидълтън наруши мълчанието, извини се Съпругата на принц Уилям изразява своето съжаление, че е пропуснала последната репетиция за Trooping the Color Как ще гласуват нашенците в рекордьорът Никити Как ще гласуват нашенците в рекордьорът Никити Хората, които са на почивка в Северна Гърция, могат да гласуват в секцията, която би рекордите по гласуване през 2021 година Клипче в TikTok спаси момиче от сигурна смърт Клипче в TikTok спаси момиче от сигурна смърт След шест кошмарни месеца и ходене по лекари Ейми най-сетне разбрала причината за мъките си Изсипаха торби с пари на пътя Изсипаха торби с пари на пътя Вирусните кадри бързо се разпространиха в социалните мрежи
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - По зъбите познавам, кое пиле е младо и кое старо.
- Но, те нямат зъби!
- Те, да, но аз ИМАМ!...
Виц на деня Виц на деня - Добре, бе... Само ми обясни защо ми изневери?
- Виж, скъпа - ти си имаш мен, аз си имам теб... А тя, горката, никого си няма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори