×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургас - градът на пенсионерите и учениците или защо повече няма да имаме летен фестивал


Бургас - градът на пенсионерите и учениците или защо повече няма да имаме летен фестивал
Организацията на Summer Chaos миналата година бе под всякаква критика, предначерта съдбата на града за в бъдеше
31 Юли 2017, Понеделник, 17:10 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Порочният кръг се изразява в това. че в града няма млади, които да слушат такава музика, тях ги няма, защото няма такава музика

Поредната лоша новина връхлетя меломаните в Бургас преди дни. Фестивалът Summer Chaos, на чиято сцена тази година трябваше да се качат Kreator, Таря Турунен, Crematory и Fallen Arise, бе отменен поради липса на интерес. 

Когато инициативата бе обявена за пръв път през 2015 г., бургазлии ликуваха. След като гигантите Godsmack тотално размазаха публиката, градът остана с впечатление, че този фестивал ще продължи с пълна сила и занапред. Ивентът имаше страхотен потенциал.

О, какво бе разочарованието, когато това се оказа грешно предположение!

Миналата година, втора за Summer Chaos, определено бе провал. Поканени за трети в път в Бургас бяха Prodigy, които въпреки че са считани за великани и иноватори в бигбийт сцената, да си го кажем честно, омръзнаха на бургазлии.

Независимо от това, все пак билетите почти бяха изкупени – кои на високи, кои на ниски цени в различните „сектори” на стадиона.

Prodigy се появиха на сцена с час и половина закъснение, карайки събралото се мнозинство да се превърне в тълпа и сбирщина от недоволни и вече достатъчно подпийнали хора.

Това разбира се разгневи живущите в околните блокове, които започнаха масово да се оплакват от шума след полунощ. Това оплакване бе двойно – от една страна заради музиката, а от друга, заради масово тръгващите си разочаровани от стадион „Лазур” фенове, които се запиваха до посреднощ в междублоковите пространства. Но това не беше основният проблем.

Масово оградите на различните сектори се прескачаха от посетителите на събитието. Някои от тях дори влизаха без билети. Охраната не можеше да си свърши работата и просто остави нарушителите на спокойствие. Грубо пияни хипари и метъли бяха оставяни да вилнеят на воля в сравнително пълния стадион. Имаше и няколко сбивания. Това наистина е само малка част от нещата, които бяха изпълнени погрешно миналата година. На практика още тогава стана ясно, че ако тази година ще има такъв фестивал, то той или трябва да бъде много добре подготвен, или да бъдат поканени много, и много известни изпълнители.

Нито едно от тези „изисквания” не бе изпълнено и резултатът днес е налице

Все пак има хора, които са чували групите, които бяха поканени тази година. За тях те са известни, но за масовата публика имена като Kreator, Таря Турунен, Crematory и Fallen Arise са напълно непознати.

Изобщо да не говорим за това, че в Бургас няма достатъчно млади хора – хора на възраст между 19 и 29, които всъщност са активната таргет група на подобни мероприятия.

Къде са те? Ами в София или чужбина. Ако ходят на подобни места, то е там, където има активен нощен живот, извън чалготеките.

На места, където хората не си провалят сами фестивалите. Нищо против концерти като „Бургас и морето”, чиято аудитория е предимно от хора на или над средна възраст – те просто не са за младите.

Нищо против и Международния фолклорен фестивал – да отидат там младите дори и дума не може да става. В Бургас се усеща една наистина сериозна липса на алтернативи за музика извън чалгата и до известна степен комбинацията между някакъв хаус и поп музика. Този проблем създава един порочен кръг – няма млади, защото няма алтернативи и няма алтернативи, защото няма млади ("Параграф 22")

Затова повече няма да видим никакъв фестивал в града

Поне няма да го видим скоро. Защото след провала на Spirit of Burgas, след провала на Summer Chaos, е доста съмнително някой изобщо да си отвори устата за организирането на нов фестивал.

Липсата на интерес към Summer Chasos-а тази година е комбинация между липсата на млади в града и ужасяващата организация, на която миналата година станахме свидетели. Да почиват в мир и двата блестящи фестивала, убити от човешката небрежност.

През това време продължаваме да си слушаме любимите mp3-ки вкъщи.

В категории: Бургас


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
42
Коментара по темата
42.
Бачо Къро
03.08.2017 10:14:14
0
1
На всички ни омръзнаха стари изпълнители. Съжалявам, ама ми писна да гледам Таря. Искаме модерна тежка музика, която по-големите организатори игнорират, защото са с остарели представи. Проблемът не са "чалгарите", те чалгарите трудно ще прослушат Kreator. Проблемът са организаторите които още не са викнали Bring Me The Horizon, Architects, The Neighbourhood или който и да е било музикален феномен случил се в тежката музика в последните 20 години. И не излизайте с номера как еди-какво си е "вечно"...вечно е единствено отегчението което изживяваме като викнат Forigner и Джо Лин Търнър за 40ти път тази година. Викнете нещо ново, направете читава организация и ще видите, че не само хората слушат рок, ами и са склонни да се замъкнат до Бургас от цялата страна.
41.
Мело
02.08.2017 20:36:58
0
4
Искаме Spirit догодина.И KISS например...
40.
ИзомрУд
02.08.2017 16:40:30
0
1
Единствената причина за пропадането на този фестивал е организаторът. Достатъчно хора излъга, че да се стигне до този момент, в който хората да не му вярват. Не са причина нито групите, нито Софията, нито никой, а недоверието на хората в Мost of Evil
39.
The Prodigy
02.08.2017 14:04:24
0
1
"Да си го кажем честно, омръзнаха на бургазлии". Човече, спри да слушаш чалга!
38.
The Prodigy
02.08.2017 14:02:29
0
4
Флагман, пак си изказвате ваше мнение. Не ангажирайте всички с вашето мнение. Омръзнали били. Много лесно е да изстреляш "омръзнали". Пишете си с вашите заучени фрази и заучен стил и си мислите, че сте великата медия. Хора, поспрете се малко. Гръмки заглавие, нищо в статията. За истинския фен, като мен, дори и 2 часа да закъснеят, пак ще стоя и пак ще им се изкефя, и 4 път като дойдат ПАК ЩЕ ОТИДА. И 100 лв да е билета ПАК ЩЕ ГО ПЛАТЯ. Колкото до фестивала, това беше пародия на фестивал, звука беше отвратителен, имаше много наркомани, боклуци, нагъчкано, прескачаха оградите тези с по-евтините пропуски да идват напред, пълна пародия. Кмета да ги покани соло, само The Prodigy и ще избие рибата, ама никога няма да стане това. В България не можем да се надяваме на качествен gig, поне си видяхме любимата група. Тези спирити бяха добре, поне беше една идея по-широко и не си ограничен от стените на стадиона, можеш да се пръснеш, но защо ги спряха... Кмете, догодина Спирит и The Prodigy пак! И без това идват през 2 години.
37.
До 36
02.08.2017 12:24:49
0
0
То по твоята логика с тая анкета ще слушаме маанета мангали и чалгии вечно :) Макар че то рап и чалгия е едно и също - едни и същи клипове едни и същи текстове като цяло :)
36.
Rap and roll
02.08.2017 11:42:40
1
0
Napravete edin hip hop festival i dori ot cqla Balgaria shte idvat , no vie gledate da napravite kef na metalite te si hodqt v Kavarna .Pravi se taka pravi se anketa po centara kakva muzika i koi po tochno iskat horata da vidqt i sled sabranata informaciq vijdat kakvi vazmojnosti ima samiq grad v edna demokraciq pitash naroda (jitelite) za vsicho
35.
Varg
02.08.2017 09:15:08
0
4
За сметка на това само след 3 дни ще има в Бургас безплатният фестивал Sea of Black
34.
Jeremy
01.08.2017 17:32:29
0
5
Промотирането, организацията и липсата на качествени изпълнители са причина за отменяне на фестивала. Както и много хора споменаха вече, не може да се очаква само с местното население да напълниш стадиона. Но също и не можеш да искаш да го напълниш с такива слаби изпълнители. Другия момент е датата на евента - понеделник. Ако беше през уикенда, доста повече хора от други части на страната биха дошли
33.
Hameleon4o
01.08.2017 17:01:52
1
3
До 30:
Тук никой не казва, че не уважава фолклорната музика, тук се говори за чалгията, която не може да се избие, вече колко години, от главите на адидас бадките и кифлите. Под "странджанска уруспия" се има предвид от ония дето Митко пайнера е нае*ал, за да я пусне по канала си да му пее и да изкарва пари, не само с пеене! Както перник стана "известен" с "винкело" и " гоуфо" и е за "пример" за селтаци и чалгари, така и Бургас отива натам с "адидас нацепените бадки" и "кифли с вафли" смучещи по едно кафе и сок 3 часа в кафето, което обаче е на центъра!
32.
това съм аз
01.08.2017 14:54:25
0
0
Да живее рока
31.
Веско Маринов
01.08.2017 14:42:38
0
3
Аз ще ви пей ве! Или на 5 август колегите Синистър в летня тятар!
30.
.....
01.08.2017 13:15:50
3
8
Коментар 25 го е казал много правилно. Не знам дали имате представа, но едни от най-големите световни фестивали се организират "в нищото" и идват хора от всички краища на света. Била съм на фестивал на брега на язовир Пчелина, където се запознах с хора от Япония, а много хора в България не бяха чували за него. Абсурдно е да се разчита само на посетители от Бургас и региона. Това, че организаторите на местните фестивали не си знаят работа, не означава, че няма хора в града, които слушат качествена музика. Само искам да кажа, че и двамата ми родители са от села (едното странджанско). Родена съм в Бургас и вече за 36 години в чалготека не съм стъпвала. И не рева на умряло, че не ми идват артистите от чужбина на крака. Преди около 10 – 15 години, когато имаше много повече музикални събития в Бургас, пак си пътувах до София и други градове (тук и извън бг), за да танцувам и слушам любимата си музика. И пак ще го направя ако преценя, че си заслужава. На спирит не ходих – просто не си заслужаваше според мен от музикална гледна точка. Прекалено много пари за изпълнител, който не ме кефи чак толкова много. За Summer Chaos - абсурд - това за мен определено не е качествена музика :) Но пък от много години насам редовно посещавам фолклорния фестивал, където има доста млади хора, включително водя и малката си дъщеря. И честно казано – не бих го пропуснала и бих платила и вход. А за тези, които обиждат родния фолклор – това, че вие нямате уважение към корените си, не означава, че всеки, който го слуша е „тъп селяндур“. Много елементарно мислене!
29.
...
01.08.2017 12:13:45
0
9
Няма интерес към Summer Chaos заради избора на групи
28.
До 24 ...гъзлията
01.08.2017 12:01:41
0
3
Не се откъсвай заради някакви коментари от основната си работа. Не желая Лизач на дупета на властимащи да ме припознава като никакъв, защото не разговарям с вмирисани усти и език. Приятна работа.
27.
тцтц
01.08.2017 11:17:58
5
9
Аз пък се чудя кога ще разберете, че собственото ви благосъстояние зависи единствено от вас, а не от кмета/Бойко/царя/Станишев/Корнелия/Дянков/Виденов и т.н.? Доста е жалко да имаш една толкова достъпна в днешно време мечта - да имаш пари, а да не можеш да я постигнеш.. Така като се поогледате покрай вас - виждате ли хора, които се справят доста добре? Ми пълно е - на вас какво не ви достига? Прекалено интелигентни ли сте, прекалено алтернативни ли сте, на кмета ли чакате, не мо'ем да разберем ..
26.
До 24 от Бургазлия -курназлия
01.08.2017 11:01:36
6
3
Познавам те.Ти си от тази част от мнозинството(за съжаление),от която нищо не зависи,не за друго,а защото нищо не предприема,не се развива,не е активна(освен на масата пред телевизора и пред компютъра )и в крайна сметка с нищо не допринася за добруването на обществото.Ако хора като теб се "хранят" от хейт и само в това са силни,то съжалявам,не си мой тип,не те препознавам и като съмишленик и по лошо-сънародник...Може би в това се корени причината да се избягват едни други българите в чужбина?Кой знае?Може би такива като теб са прекалено много и България буксува..И знаеш ли,не всичко зависи от Тях -горе.Много неща зависят от Нас самите.Аз вярвам в това.
25.
Кочо
01.08.2017 09:53:48
1
6
Вие нормални ли сте, всяка музика си има почитателите. Специално Криейтър вият на умряло, не странджанските уруспии, стига сте превъзнасяли наркомани и алкохолици, само защото идват от запада и вият на чужд език. Освен това нито един фестивал не зависи от мястото на което се организира, а изцяло от маркетинга, не може да разчиташ, че ще събереш 20 000 зрители от град с население 200 000, трябва да се промотира в цялата страна, ние не сме Лондон, където 80 000 са 1 % от населението на града, при нас 20 хил. са 10%. А и за какви звезди говорим, като дори на Спирит ъф Бургас нямаше реално актуално световно известни, с изключение на може би 5 човека общо за 7 години. В крайна сметка ако искам да слушам Жечка Сланинкова, си е моя личен избор и аз не мога да бъда виновен, на някой дето иска да слуша Слеър, че не съм отишал на техен концерт.
24.
от Кмета Слънце
01.08.2017 09:31:38
2
17
Стига сте плюли, че няма инвеститори по моя вина! С много труд и вложени милиони изградих обособени зони за бизнес. Построих им канализация, пътища , прекарах им електричество и всичко необходимо. Идва някакъв инвеститор, показвам му парцела, обявявам му цената, запознавам го с 40%комисионна и той отказва, комисионната била висока. Вие съгласни ли сте, нещо изградено от мен с вашите пари да се подари на алчен инвеститор.
ПП: Комисионните не подлежат на обсъждане нито от инвеститори, нито от Вас.
23.
Куку
01.08.2017 08:59:50
0
3
То тоя спирит още ни дължат сумата пари за логистика. Големи тарикати( измамници) се оказаха организаторите. Даже и общината завлякаха с пари. Аматьори провалят всичко.
22.
До 16
01.08.2017 08:41:29
0
3
Точно и ясно!
21.
До 8 Марин
01.08.2017 07:43:17
4
15
Пич, това че си ограничен и не слушаш народна музика си е твой проблем, ама да обиждаш хората, който харесват българското е много тъпо.
20.
Жоро
01.08.2017 03:46:43
5
18
От 2 седмици живея в Канада и разбрах колко много съм закъснял с емигрирането. Колко много време съм загубил в България. Работих много, за да мога да имам средства да емигрирам. И сега като чета статиите, осъзнавам, че съм направил най-правилния избор в живота си. Нищо, че гоня 40 години.
19.
rd
01.08.2017 01:46:46
1
21
18, няма смисъл да се обясняваш на общински трол. Всеки трезвомислещ човек е наясно, че Бургас вече е напълно спрял, безнадежден град. Спасявайте се!
18.
SS
01.08.2017 00:18:05
0
21
do 17: Не става дума за мероприятия на които 20-30 души посещаемост се счита за оk. Става дума за толкова по хиляда и нагоре. Последния път на Спирита броих на касата за един билет 200 лева, не знам за какви прошляци говириш. А тогава на плажа имаше над 40 000. Опитай се за вход на изложба да поискаш 200 лева да видим колко души ще влязат.
17.
Гост
31.07.2017 23:54:01
36
15
МАНИПУЛАТИВНА СТАТИЯ. Града в момента е пълен с хора от всички възрасти. Места и мероприятия за посещение има достатъчно. Има, но са културни, а не някакви РОК и МЕТЪЛ изпълнения за прошляци. А това, че естествения подбор е елиминирал такива мероприятия говори, че просто място им не е тук. Явно на някой му липсват и има възможност да излее чувствата си в този сайт. Не слагайте всички под общ знаменател моля.
16.
SS
31.07.2017 23:38:09
4
29
Големите изпълнители искат големи хонорари. За да има търсене за такива прояви в града трябва да има достатъчен брой интелигентни отворени млади хора. За да има такива, в града трябва да има икономика, която да работи и да дава нормални заплати. И тъй като всички знаем, че таково животно у Бургас нема, ще си стоят в града предимно тъпите батки и тъпите кифли, които за повече от чалга нямат акъл. К'ъв Spirit, к'ъв Chaos.
15.
Кмета
31.07.2017 23:26:58
2
14
Искате, ама няяяяяямааааа!!
14.
3333
31.07.2017 23:01:39
4
28
аз вече не знам на какъв език да му кажем на тоя кмет- не искаме проекти, искаме инвеститори, работни места и заплати на ниво
13.
88
31.07.2017 22:54:35
9
27
Ами като сте тъпаци кой ви е виновен.Нали вие си избирате Бойковата Мома за кмет.Този наглед тих и мил кмет е най-големия крадец на мафиотската групировка ГЕРБ
12.
остана само Sea of Black
31.07.2017 22:54:22
0
12
На 05.08. в Летния!
11.
бассси тъпия град сме
31.07.2017 22:48:36
2
36
този град замира и то с бесни темпове, да продължават да го пудрят с градинки, пасарелки и санирани панелки и да не товарят работни места за младите, а след още 3-4-5 години, не само таргет групата 18-29г. ще изчезне, ами и 30-45г. хора няма да има, защото не можем всички да работим като продавачки, камериерки и сервитьорки за 600 лева, толкова опоскан град, наредихме се до видин и враца, ама на кмета не му пука, той гледа неговата с проектите да върви
10.
Един нечалгар в Бургас
31.07.2017 22:40:22
3
41
Мъчно ми е. Аз съм от тези 19-30 годишните в Бургас и съм самотен, защото навсякъде виждам хора с бицепса колкото кръста ми (както казва Явката ДЛГ), а нивото им на интелект не минава това на животните в зоопарка. Репчат се, при условие, че са в нарушения, наглеят, правят се на каквито не са, при условие че в една нормална държава просто щяха да чукат камъни и да си знаят мястото - в гьола. За съжаление обаче тези субекти се промотират и от медиите, и от управлението, и от всички останали. Наистина ми е жал за наборите ми. Не са всички такива, както описаните, но е факт, че голямото мнозинство е под абсолютната граница на минималните изисквания за интелигентност. Да, хубаво е от гледна точка на конкуренцията - реално такава почти няма. Но обществото се гради с хора развиващи своите умения и качества, а не само с бицепси и татуировки. Абсолютни тъпанари.
9.
Чалга чалга
31.07.2017 22:13:17
4
38
Децата не са виновни, че не слушат нормална музика. Виновни са мама и тати новоизлюпени граждани живели преди това "откъди пода..." тронки, ама със комплекси и вместо да ги ръковдят и им помагат, ги пуснаха на свобода из чалготеките, после щерките им забременяха от мангали и турци, а момчетата тръгнаха из чужбина да си търсят късмета, щото селянките тъпи се правиха на недостъпни за българчетата а се нахулиха на мангалите. Прост народ! Сами сме си виновни, за състоянието на всичко в територията България...
8.
марин
31.07.2017 22:04:03
9
22
Прав е автора на статията. В Бургас няма млади хора,които да слушат модерна музика. Спирита беше най-доброто за града. Но в този селски град ще се съберат 3000 човека да слушат някаква виеща странджанска уруспия. Никога няма да се оправи този град с това малоумно население
7.
Миле Китич
31.07.2017 21:55:20
5
45
Кви млади в Бургас, кви пет лева! Младите мъже( 18 - 30 г ) са с основно занимание блъскане във фитнеса, зобане със стероиди, татуиране на тялото, пафкане на трева и мутреене в хипер, мега оборотни кочини като кашмир. Момичетата на същата възраст като махнем зобането и блъскането се занимават с почти същото - кифлеене и висене по кафетата. Всеки средно интелигентен човек се изнася в чужбина или в София, докарва си доходи и ходи по фестивали в Европа и си прави кефа. Тук в Бургадидасово бъдеще няма, и колкото по-скоро го разберете толкова по-добре за вас. Ай наздраве!
6.
До 4 Гоше
31.07.2017 21:35:05
5
16
Не подвеждай. Ти провери организаторите колко дръпнаха от Общината, а че не са се разбрали при разпределянето на плячката, това си е техен проблем. Всички бяха комбина.
5.
:(
31.07.2017 21:26:17
5
22
младите две не виждат от мизерия и безработица, вие за фестивали пишете
4.
Георги Костов
31.07.2017 21:22:42
6
22
Вместо тези глупости, питайте организаторите на спирит оф Бургас, как бяха рекетирани и ограбени от почтенните общинари. И как на терена на който се провеждаше фестивала се появи ресторант Нептун. Който е собственост на кого...?
3.
хаха
31.07.2017 21:21:20
6
25
гарантирано от герб! затова пък има рекорден брой ученици арестувани за трева!
2.
Rammstein
31.07.2017 21:17:16
9
14
Герганоо, Гергано... Ако си беше направила труда да попрочетеш нещо от последните дни, щеше да знаеш, че на 3 септември започва фестивала Burgas Jam. Ама то само mp3-ки вкъщи не става.
1.
Георги Костов
31.07.2017 21:16:59
20
12
Бахти тъпата статия
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори