×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Марковски: Динко не е хулиган, не е опасен (ВИДЕО)


Марковски: Динко не е хулиган, не е опасен (ВИДЕО)
Марин Марковски сподели, че Динко му е симпатичен. Водещият Виктор Николаев обаче припомни, че „ловецът на мигранти“ посяга и на жени
31 Юли 2017, Понеделник, 14:15 ч.

Съжалявам, но не съм го ударил, казал в ареста ловецът на мигранти за бития мъж от Първомай

Динко Вълев не трябва да бъде съден за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди, защото не е хулиган. Този, който твърди, че Динко го е ударил и му е счупил телефона за 89 лева, е направил опит да го постави в деликатно положение като го е лъгал, че ще купуват някакви камиони. Това каза в „Здравей, България“ по Нова телевизия адвокат Марин Марковски.
„Познавам доказателствата, които ми бяха представени. Въпросът е версията на прокуратурата да бъде подплатена със сериозни доказателства”, заяви юристът.
Междувременно битият оттегли показанията си, но прокуратурата повдигна обвинения на бизнесмена, а той се разболя.
Марковски уточни, че Динко Вълев се е почувствал зле от стреса при задържането му и е прегледан в болницата в Първомай. След това отново е върнат в ареста.
Динко беше задържан за побой и счупване на телефона на мъж от Първомай. В събота той се предаде сам в полицията, като отиде до районното управление с личния си автомобил. 
„В ареста той ми каза „Съжалявам, но не съм го ударил“. Аз не виждам в негово лице толкова опасен човек“, заяви Марковски.
„Господин Вълев се свърза с мен, а аз помагам на хората, които се нуждаят от помощ. Освен това той ми е симпатичен заради опитите му да помага на „Гранична полиция“. Беше ми интересно да се запозная лично с него“, споделя адвокатът.
Водещият Виктор Николаев обаче припомни, че Динко е пребил дори жена- приятелката си.
Малко изненадващо юристът каза, че у нас санкциите, предвидени в Наказателния кодекс, са прекалено леки.
„В България грабеж се наказва от 3 до 8 години, а в САЩ, ако нападнеш един уморен американец, който излиза от работа и му вземеш стоте долара, които е изкарал, нещата стават страшни. Съдията започва да мисли наказание от 10 години нагоре. Има нужда от по-тежки присъди. За много страшни престъпления има леки санкции“, добавя Марковски.
В момента леките телесни повреди, клевети и обиди, се наказват с до 3 години лишаване от свобода, каза още адвокатът.


В категории: Крими


Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 2
10
Коментара по темата
10.
fag
31.07.2017 14:26:21
1
0
gn. markovski uvajavam vi kato advokat, no vie po dobre ot men znaete 4e dinko e vinoven....
9.
така!!!!! Пинко от Ямбол
31.07.2017 13:46:35
0
0
Баща му навремето беше пребит заради измама имаше еда "Ифа" с която опревозваше агнето но явно
Нещо прецака тези който му даваха работа и беше натрошен
8.
.....
31.07.2017 12:44:21
0
4
адв. Марковски аз продавам кола, елате да я видите и да ви набия и да ви счупя телефона. Тогава за вас сигурно ще съм хулиган, но нали този смешник Пинко ви плаща, нормално да го изкарате АНГЕЛ.
7.
До 6
31.07.2017 12:28:29
0
3
А като видиш този позьор ямболски, какво, това е олицитворението на страната ни, палячовци навсякъде, дай на хората зрелища и хляб и им гледай сеира, проста визия прост човек.
6.
trol
31.07.2017 12:12:00
0
8
начи като го видя марковски и почва да ми се повръща
5.
блеика
31.07.2017 12:04:22
0
6
Милият Динко. Хора молете се Динко да излезе от затвора. Той е толкова крехък момък. Здравето му...Ентелекта му...дори татусите му говорят за всичко друго но не и за агресия. Даже имигрантите които ограбваше патриотично могат да го потвърдят, как е подсмърчал и се е стресирал. Адвокат Марковски не случайно НЕ СЕ счита за най-големия мутренски адвокат в страната. Дано Динко се оправи завалията, че такива като него как ще пълнят черните хроники, я с някой бит от тях, я някое смазано дете или самонаранил се няколко пъти работник.
4.
свиня мазна
31.07.2017 11:57:00
0
8
Трябва да влезеш в затвора преди Динко ти си инкобатор на престъпноста бахур дебел
3.
НАБЛЮДАТЕЛ
31.07.2017 11:55:54
0
10
Престанете да давате гласност на глупостите на псевдоадвоката Марковски. като ги гледам са си лика прилика с клиента!Защо си мислите че Марковски е голям адвокат? Случайно съм присъствал на дело в което той учавства. Пълен смях! само лаладжийски истории и празни приказки. А клиента му го отнесе яко!
2.
ХУЛИГАН ЩО Е ТО???????????????????
31.07.2017 11:48:11
0
5
ЗА МЕН ПОВЕДЕНИЕТО МУ Е ХУЛИГАНСКО
1.
ХУЛИГАН ЩО Е ТО???????????????????
31.07.2017 11:48:11
0
4
ЗА МЕН ПОВЕДЕНИЕТО МУ Е ХУЛИГАНСКО
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Поради надграждане на електронните системи временно са затруднени част от процедурите - ускорена и бърза услуга - за издаване и замяна на свидетелство за управление на моторно превозно средство Мъртво пиян катастрофира с голфа си Мъртво пиян катастрофира с голфа си Полицаите се хванаха за главите  Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек Майка ми винаги е имала мнение за всяко едно нещо, което се случва около мен, обяви той 
Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори