×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте 10-те най-евтини хобита


14 Юли 2017, Петък, 22:52 ч.

Всеки човек има нужда от хоби, за да се развлича, отпочива и да се обогатява. Някои хобита, признаваме, не са никак евтини. Но има безброй други начини за забавление, които не струват много пари, а могат да носят огромно удоволствие. А защо не и допълнителни доходи.

В тази статия ще ви изброим няколко много развлекателни и евтини хобита. Надяваме се да дадем добри идеи. Предполагаме, че и вие можете да допълните списъка с допълнителни предложения.

Туризъм. Всичко, което ви трябва е чист въздух и чифт удобни обувки. Разбира се, ако имате намерение да поемете на дълъг поход, разходите ви ще се увеличат за палатка, спален чувал и редица други пособия за къмпинг и туризъм. Но ако целта ви е просто да се откъснете от всичко и да повървите сред природата за няколко часа, вземете само удобните обувки, шише с вода и сандвич.

Блогване. Това е едно прекрасно хоби, което може да се превърне и в допълнителен източник на доходи. Всичко, от което се нуждаете е домейн, хостинг и вдъхновение. Освен това, можете да си направите блог и напълно безплатно, ако се регистрирате в някой от сайтовете, които предоставят такава възможност.

Четене. Това е интересно и често безплатно хоби. Освен това четенето оказва изключително положителен ефект върху мозъка. Книги може да вземете от познати, ако имате сходни вкусове, от все още съществуващите библиотеки, може да си вземете на разпродажба или да си свалите в електронен вариант. Тогава цената е по-ниска от хартиения вариант. Ще ви трабва обаче четец за книги или таблет, или по-голям телефон.

Тенис. Това е един от спортовете, които изискват известна инвестиция, но след като си закупите необходимото оборудване, остава само да бъдете редовни в тренировките си и да си намерите добър партньор или треньор.

Създаване на лексикон. Това хоби на много места по света се е превърнало в истинско изкуство. В красива тетрадка подреждате и залепвате различни спомени, фотографии, и картинки, придружени с етикети, панделки и т.н. Може да създавате красиви албуми за своите приятели и роднини по различни поводи. Разбира се, когато ви свършат наличните парцалчета, копчета и панделки, вероятно ще отидете до някой магазин за материали за творчество и ще осъзнаете, че хобито ви започва да става скъпо. Но пък удоволствието и красивият резултат си заслужават.

Да свирите. Ако винаги сте искали да можете да свирите на музикален инструмент, трябва да се замислите, какво ви спира все още? Първоначално можете да си закупите инструмент втора употреба, което изобщо не означава, че ще бъде лош. Уроци може да намерите в YouTube. Но колко ще ви струва да се заемете съвестно и да намерите добър и търпелив учител. Със сигурност с него ще напреднете по-бързо, а и ще научите някои тънкости.

Готвене. Научаването на нови рецепти е особено лесно, благодарение на безбройните сайтове и блогове в интернет. Започнете с някои по-простички. Когато се почувствате сигурни в себе си, опитайте и нещо по-дръзко.

Бални танци. Всичко, което ви трябва, е да се запишете на уроци и да си намерите подходящ партньор. Вече има многобройни и разнообразни танцови студиа. Можете да си намерите лесно вашия стил и атмосфера.

Шиене. Това е не само интересно, но и много отплащащо се хоби. Основните разходи ще бъдат по закупуването на шевна машина. Но ако сте начинаещ, тя със сигурност трябва да бъде по-елементарна, което ще я направи и по-евтина. Можете да попитате майка си или баба са за някой урок или да се поинтересувате в Интернет. Опитайте първо с нещо лесно - калъфка за възглавница, после подгънете някой панталон и неусетно ще започнете сами да си шиете дрехите.

Видео игри. Това хоби може действително да допринесе за развитието на различни умения. Въпреки това, не препоръчваме такива забавления през целия ден.

Както можете да видите, има много интересни, забавни и евтини хобита, с които да запълвате свободното си време или да научите нещо ново. Можете да направите сами списъка безкрайно дълъг, защото сме убедени, че всеки крие в себе си огромен потенциал, който само чака шанс да се разгърне. А замисляли ли сте се, че едно добро хоби, може да ви носи и добри доходи, след като напуснете работа... Много хора разгръщат талантите си след пенсия - рисуване, писане и какво ли още не. Не чакайте толкова дълго.

Източник: ABC Fact



4
Коментара
Флагман.БГ Откриха мъртъв изчезналия журналист Откриха мъртъв изчезналия журналист 21/05/2024, Вторник 21:43 0
4
Коментара по темата
4.
До 1
15.07.2017 09:58:02
1
0
Има се предвид гледането на тенис.
3.
.....
15.07.2017 09:27:23
0
1
свиринето му е майката .... свирки по цял ден и тва е..
2.
bb
15.07.2017 01:44:49
0
0
А играенето на Видео игри? Плейстейшън от 300 лв нагоре. Най-старите и евтини игри от 40 лв нагоре.По-новите към 150....
1.
?!?
14.07.2017 20:51:51
1
12
Тениса евтино хоби?10 лв на час за треньор +10-12 лв за корт, 3-ри пъти седмично...евтино излиза
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Две патрулки и криминалисти заклещиха сливенската G класа на бул."Христо Ботев" в Бургас Две патрулки и криминалисти заклещиха сливенската G класа на бул."Христо Ботев" в Бургас Не е ясно какво точно се случва със скъпото возило  Тя е бивша Мис България, но се обезобрази и заприлича на пласмасова кукла Тя е бивша Мис България, но се обезобрази и заприлича на пласмасова кукла "Не ми харесва, че масово момичетата изглеждат като клонинги и губят индивидуалността си", обяви тя в интервю преди година Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Младенов остава в историята на романтичното предаване и като Ергенът, целувал най-много момите – цели 130 пъти, преброиха от шоуто Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Имат пестициди Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Косъм в тиквичките съсипа вкусната вечеря на фолк певицата Peppou за пръв път във Fabric Club Peppou за пръв път във Fabric Club Стилът му е разпознаваем, а траковете му с House, Techno, Melodic Techno и Indie Dance са тотални хитове Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Повече от 3 месеца, след като слухът за изграждането на такова плъзна в обществото, никой не знае какво ще е бъдещето на най-красивата и зелена територия в страната Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Във връзка с мигрантския натиск министър Калин Стоянов посочи, че ситуацията е спокойна и в „пъти по-добре в сравнение с миналата година“ Простреляха 29-годишна българка в Италия Простреляха 29-годишна българка в Италия Жената работи като проститутка Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Вижте цялата програма за следващите дни 
Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Клуни заяви, че е била помолена от прокурора Карим Хан да се присъедини към експертна група Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори