×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Александър Сиди: Кой плаща за скъпите адвокати на циганските престъпници


13 Юли 2017, Четвъртък, 11:56 ч.

Неграмотните, социално слаби и дискриминирани мургави български граждани, грабнаха колове, брадви и сопи и тръгнаха да се саморазправят на тълпи по улиците на България

Циганските изстъпления и нагла и арогантна саморазправа по улиците на държавата ни ескалираха през последните седмици. Това, че вече се случиха проблеми в Асеновград, Бяла, Варна и Гърмен в никой случай не трябва да успокоява гражданите на Ямбол, защото е видно, че това население е ниско грамотно и че не са подкарали българските градове по азбучен ред. Защото иначе няма логика от това, което се случи в Смолян.

Неграмотните, социално слаби и дискриминирани мургави български граждани, грабнаха колове, брадви и сопи и тръгнаха да се саморазправят на тълпи по улиците на България, водени единствено от стадно-племенното си право за налагане на справедливост чрез високо хуманните и демократични методи като побой от тълпа, убиване с камъни и газене с автомобили. Методи, налагани и във високо демократичните общества на запад от също толкова добре интегрирани общности. Същите тези демократични общества на запад, които наливат милиони евро, за да налагат розово-либералните си възгледи на безкрайна и дори опасна за обществото криворазбрана толерантност. Тази толерантност вече се взриви много пъти и беше брутално сгазена, а след това и заклана по улиците на европейските градове.

По делото срещу подивялата тълпа в Асеновград бедните, социално слаби цигани се сдобиха с едни от най-скъпите адвокати в България. Недоумение буди кой точно плаща сметката им. Дали не са онези същите, които с розовите пари на някой неизвестен неолиберален западен спонсор осъдиха страната ни, че налага правовия ред в Гърмен чрез премахването на незаконните цигански коптори. Нима същите тези розови кривозащитници не са за равенство на всички пред закона? Или някой са по-равни?

Циганските набези могат да бъдат спрени единствено тогава, когато държавата влезе в гетата и започне да съблюдава всички да бъдат равни пред закона. Тогава, когато държавата демонстрира нулева търпимост към всяко едно нарушение, независимо от неговия автор.

Ние от ВМРО - Българско национално движение ще се постараем това да се случи. За да си свършим работата, обаче, е наложително да се вземат спешни мерки за ограничаване на дейността на грантово-либералните анонимни фондации, които усилено финансират циганската безнаказаност и чрез високоплатени адвокати и жалък либерален плач по медиите им позволяват да паразитират на гърба на обществото.

Хората, които излязоха по улиците на българските градове, за да протестират срещу циганските саморазправи, не са фашисти и ксенофоби. Те не искат „циганите на сапун“. Те искат справедливост и равенство за всички български граждани!

България трябва да тръгне по пътя на Унгария и да извади на светло всички онези финансови потоци, които наливат пари в издигането на незаконни ислямски меджлиси в махалите и финансирането на онези, които защитават всяко циганско беззаконие, но мълчат - задавени от пачките на анонимни дарители - всеки път, когато някой „интегриран“ циганин изнасили и забие брадва в главата не беззащитна възрастна жена, за да ѝ вземе 20 лв. от пенсията.

*Александър Сиди, депутат в ПГ „Обединени патриоти“ от ВМРО



5
Коментара
5
Коментара по темата
5.
ЛПО 50
13.07.2017 22:53:15
0
1
и една цистерна от комбината
4.
Даа...
13.07.2017 19:17:49
0
1
Номер 2 е абсолютно прав! Точно така трябва да си заработят помощите от държавата, само че бягат от работата като дяволи от тамян...
3.
Хм
13.07.2017 19:15:42
0
4
При толкова голяма сеч, векове наред, и пак да не изчезва тази напаст, значи си представете сега как ще се разможат като въшки, щом навсякъде в Европа ги галят с перце! ... Тиха и постепенна варваризация обхваща света, да ни пази Господ...
2.
предложение
13.07.2017 19:10:55
0
10
Нито стотинка помощи без работа - канавките покрай пътищата да почистват, да изрязват храсталаците покрай тях, че някъде нито знаци се виждат, нито път. Да чистят деретата и обраслите и затлачени корита на реките. Да чистят гробищата, тревите по фугите на тротоарите и т,н, и т.н. Неквалифицирана работа може да се намери много - да работят и само тогава помощи. Да не им се изплащат помощи за майчинство ако нямат навършени 18 години!
1.
Давам ти идея
13.07.2017 14:35:18
0
4
Чета ви изказването, цитирам го по-долу,ви давам идея как да се справите с мургавите ни съграждани. Те, умните хора са го измислили преди векове, не е нужно да измисляте нови начини.
ЦИТАТ "За да си свършим работата, обаче, е наложително да се вземат спешни мерки за ограничаване на дейността на грантово-либералните анонимни фондации, които усилено финансират циганската безнаказаност и чрез високоплатени адвокати и жалък либерален плач по медиите им позволяват да паразитират на гърба на обществото."
А ето и идеите :
"През цялата си история циганите от всчки възрасти, проникнали в западната половина на континента, са подлагани на жестоки гонения, експулсиране и съпътстващите ги наказания и мъчения - от убийства, каторга до разпъване. С една дума - на тотален геноцид. Средновековните хроникьори списват циганите като най-долни същества, по-скоро животни. Това убеждение в съзнанието на тогашното общество се превръщат по-късно в закони, които остават непроменени дори до средата на XX столетие. Свиканият през 1496, 1497 н 1498 г. в Ландау и Фрибург Райхстаг обявява всички цигани за престъпници, турски шпиони, и приносители на чумата. Обвинени са в грабителство, магьосничество, отвличане на деца. Император Максимилян І наредил те да не бъдат търпяни на германска земя и разрешава избиването им. В Саксония, електорът Георг ІІ издава декрет за смъртно наказание на всеки заловен циганин. През 1721 г. император Фридрих Вилхелм І наредил всеки хванат да бъде обесен. Обесването през ХVІІ век било популярно в чешките земи, Бохемия и на други места. В 1504 г.
Луи ХІІ заповядва изгонването им от Франция. През 1539 г. Франсоа І отсъжда да бъдат обесвани, а след 1647 то се замени с каторга. От 1716 до 1721 г. циганите в Лотарингия са подложена на опозоряване, жигосване и изгонване. Подобни мерки са прилагани от император Бонапарт и в други райони, на Пиринеите и баските провинции. В Холандия през 1525 г. Карл V издава едикт за бичуване, жигосване, изгонване и изпращането им в каторга. По-късно (ХVІІ-ХVІІІ в.) войската е извършила ужасна сеч, а и на всеки друг е разрешено да ги убива. Това довело до пълното им изчезване. В Австрия ловците на цигани са получавали парични и материални награди. В Швеция след 1637 г. с кралска заповед циганите са изгонени, а ако някой е останал - разстрелван. Чак до 1954 г. са били в сила разпоредбите на Крнстиян V (от 1687 г.,) за изгонването им, а главатарите - екзкекутирани. В Дания Кристиян ІІІ издава през 1563 г. заповед ца изгонването от кралството на циганите, а при залавяне на главатарите - екзекутиране. Заповедта се повтаря през 1643 г. В Швейцария от началото на ХVІ до края на ХVІІ в е организиран лов на цигани по територията на цялата конфедерация. В 1723 г. управителят на Берн нарежда на населението залавяните цигани да се осъждат на смърт. От втората половина на XVI до началото на ХVІІІ в. католическата църква се откроява с особена активност срещу циганите - най-вече в Италия. Това са само някои примери за предприеманите през средновековието в западната част от континента мерки за ликвидиране на проникналите там цигани. В завладените през Втората световна война от Германия страни вермахтът, СС и Гестапо предприемаха системно изтребване на циганското население. Далеч преди това обаче през 1905 г. в Бавария е проведено преброяване на циганите и номадите. С твърдението, че те представляват “напаст”, за проявите на която следвало да се информира създденото в Мюнхен прз 1899 г. специално бюро. В 1926 г баварският парламент приема закон за борба срещу циганите, номадите и лентяите, а от 1928 г. те са поставени под строг полицейки контрол. В лагерите в Дахау, Аушвиц, Биркенау, Бухенвалд са ликвидирани повече от 500 хиляди цигани."
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори