×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Не допуснаха „пенсионерите“ на КВС „Бургас“ да спечелят държавното първенство по водна топка


26 Юни 2017, Понеделник, 16:28 ч.

С класирането си на второ място ватерполистите на КВС „Бургас“ се превърнаха в най-успешния за Бургас мъжки отбор по водна топка

Последният мач от финалите на държавното първенство по водна топка между КВС „Бургас“ и Локомотив НН завърши при резултат 12:7. В него бургаският тим, който беше и най-възрастния на финалите (половината от отбора са 40+, а Юлиан Парталев е на 52г.), не успя да се пребори с по-младите си съперници и завърши с равен брой точки, но заради загубата в прекия двубой се класира на второ място.

До този момент отборът имаше само победи- с Черноморец 11:1, с ЦСКА 9:7, с Комодор 9:4 и с Черно море 10:6

Решаващо за крайният резултат се оказа и решението на треньорът на другият бургаски тим Черноморец Петър Йонов, отборът им да не играе последният си мач и дори не остави младите си състезатели да изгледат финала на турнира. По този начин финалния мач  беше изтеглен с един час напред, което от своя страна съкрати почивката и попречи на възстановяването на по-възрастните играчи на Бургас. Напомняме, че преди обед те играха тежък мач с вицешампиона Черно море – Вн, който беше и последен мач в серията. Поради тази причина бургаските ватерполисти успяха да почиват само два(2) часа преди най-важния си мач. В същото време сутринта Локомотив изигра с резервите лек мач със завършилите на последно място Черноморец.

В края на мача отборът игра без 4 основни играча. Това е крайният резултат и отчетените нарушения.

За първи път в историята на водната топка Бургаски отбор игра финал за шампионската титла при мъжете

Така за краткото време от съществуването си КВС „Бургас“ постигна три много престижни за града класирания:

Първо място и Шампион на България в първото българско държавно първенство за ветерани
Второ място на Държавното първенство за мъже
Трето място за Купата на България

Досегашните успехи на бургаските отбори бяха свързани предимно с децата и юношите.

„Благодаря на всички, които ме подкрепяха, за да стигнем до тук – каза председателя на клуба и капитан на отбора Ангел Георгиев. – Изключително съм щастлив. На 47 години съм вицешампион на България в доказано най-трудния спорт в света! Дано да доживея да видя Бургаски отбор- Шампион!“

Крайно класиране от финалната шестица на държавното първенство:

Локомотив НН    12 т.
КВС Бургас          12 т.
Комодор Вн           9 т.
ЦСКА Сф               9 т.
Черно море Вн     3 т.
Черноморец Бс   -3 т.

*Отборът на Черноморец завършва с отрицателна голова разлика, заради неявяване в последния мач

КВС „Бургас“  поздравява отборът на Локомотив НН за спечелената титла

В категории: Бургас , Спорт


20
Коментара
20
Коментара по темата
20.
*********
12.08.2018 02:31:53
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
19.
*********
12.08.2018 02:17:39
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
18.
Градимир
20.04.2018 01:13:02
3
4
Браво Ачо! Само така и успех. Рано или късно, ще преодолеете неприятностите. Така беше и с Черноморец, когато се махна от Нептун и същите ония, които ги спъваха. Тука чета коментари на хора, които знаят водната топка в Бургас от 2-3 години, от вестници и списания. Ние всички бяхме в един отбор "Нептун" през 80-те и чак до 1992. Аз бях на последния му мач в София, срещу Русе. Други като нас, познават спорта чак от първото му издание през края на 50-те и началото 60-те, когато нашиите треньори и бащи играха заедно. Всички се познаваме от 10 годишни, а сега сме по на 40-50. Знаем кой пие, кой е трезвен и кой колко струва. Знаем, дали Ангел казва истината. Знаем кой е Ангел, от къде тръгна и т.н. Всички познаваме и Мишо, Серго и другите уж изгонени. Помня Ангел, който беше единствения и първият взет в националния отбор, когато Нептун -мъже се класира за А група. Помня как вреше басейна в Славейков когато се игра мача. Помня и когато Нептун се възроди през 2005 и защо пак залезе, за да се създаде Черноморец. Аз бях там. Знам и причината. И тя не беше любовта към децата и спорта:)) Така, че подпомагайте, а не плюйте истинските бургазлии, излезли от нашия град и от нашата водна топка. Нека има няколко отбора, нека играят помежду си всяка седмица, нека си сътрудничат. Така, се обиграват играчите и получават опит и рутина. Не затискайте едните са сметка на другите. Професионализът и чесността на Ангел, бат Мишо и Серго, рано или късно ще надделее и ще изплува. Ония дето карат пияни, те така си бяха и в отделенията и не минаха и 8-ми клас. Така от пукница замина и баща им, така там нещата са от ден до пладне. Както от ден до пладне беше и моето поколение. За Черноморец, само се надявам, да види един ден, че конкуренцията е по-доброто за бургаските деца, пред монопола. Повече отбори, по-добре. Друго няма да кажа. Но, ако моето дете не играеше на хиляди мили от Бургас, щеше да играе при Ачо, Мишо и Серго ( най-добрия център), който не веднъж не можеше да излезе от басейна, заради скъсани бански от борба и с чийто брат бях в един една възраст. Напред Ачо!!!! Успех!!
17.
До Галя
29.09.2017 20:08:45
3
2
Много скоро ще разберете как сте били излъгани, много скоро. Жалко за децата, наистина. А можеха да станат добри ватерполисти.
16.
Галя Тодорова
27.06.2017 23:51:22
4
7
Много жалки коментари, момчета,поведението Ви е като на дете в пубертета!
Тук ли намерихте да разисквате кой какво го е засегнало ?
Най-интересно е , че всеки плюе другия, но никой не намира вина в себе си !
Всички уж ги е грижа за децата на Бургас, а Вие всички не спирате да ги замесвате във всякакви Ваши неуредици и т.н.
И последно да кажа, че децата не са ВЕЩ и не са присвоени от никой, това е техният избор и никой не съжалява за него, и много моля, стига с тези спекулации кой колко и как пиел алкохол, защото за тези неща е редно да съдят хора , които не са били в контакт с алкохола, нали така ???
15.
Ангел Георгиев
27.06.2017 15:12:33
3
6
И "Обективен"се замислете как отбор от дъртаци-наемници , без тренировки събран в последната минута постигна следното . Издържа турнир от 5 мача . плувно е по-добре подготвен(без да се е готвил),от младите които големите школи подготвят . Бяха ни взети две първи топки за целия турнир, Направили са ни и толкова "контри".Изглежда добре физически (без бирени кореми, и висящи меса). И Беше на косъм да стане Първи. На ваше място щях да се срамувам. За 10 години само слушам оправдавания ... и винаги с Голобрадите деца напред... За това нашата Школа я бият с 30:0. И си пишете имената като коментирте!
14.
Родител на дете от Нептун
27.06.2017 15:07:46
2
8
Клуба имаше деца и пак ще има. Да напомня, че когато бяхме в КВС децата се класираха на второ място на завършилия в София Първи Възпоменателен турнир по водна топка за деца в памет на легендарния вратар на ЦСКА и националния отбор Делчо Вълков.
Тогава те спечелиха с14:6 срещу „Локомотив НН“Сф,с 10:1 срещу Славия.с 12: 2 срещу „Левски“Сф и загубиха от домакините ЦСКА Сф с 9:10. А единствената персонална награда на турнира „Най-добър вратар“ бе спечелена от вратаря на КВС “ Бургас“ Георги Сърчалиев. Но това беше тогава. Сега има спад при децата, защото няма от кого да се учат в басейна. А тогава редовно бяха в басейна заедно с Ангел, Сергей, Мишо и другия вратар и доста други. Нарочно не си пиша името, за да не рефлектира това върху детето ми.
13.
Ангел Георгиее
27.06.2017 14:48:41
3
4
В Клуба тренират повече от 50 деца. Миналата година участвахме в първенството при деца . За тази година заявихме участие при Деца и Момчета, които не без помощта на .... ни бяха отнети две седмици преди първенството. Същите участваха в като КВС Бургас в приятелски турнир за момчета -Победа през месец Феруари. От март вече са "Нептун".Така е честно....Локо е шампион заслужено и аз не съм го оспорвал ., както и заслугите на другите клубове, Ако искате да променя името на клуба на "Ягодка" , "Наемник" "Много те мразя" . Или просто да се застрелям за да не ви преча...
12.
Обективен
27.06.2017 13:42:51
4
5
До № 7 - сапунен мехур е този клуб, който няма нито едно дете и нито един детски отбор, а събира само ветерани да си чешат егото.
До № 6 - въпросът е, какъв е приносът за развитието на българската водна топка от отбор, събран за седмица, без тренировки заедно, пълен с наемници, които идват, взимат си парите и си отиват?
до № 9 - по-леко с квалификациите за Локо НН. За ваше сведение от 2005 досега клубът има 31 титли от общо 76 раздадени в мъжкото направление у нас за същия период. Това на практика са почти половината титли. Дали са спечелени със съдийска помощ? Или има и нещо друго, което на мнозина не им е приятно да признаят?

http://www.loko-nnanov.com/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F

Отново до № 9. Ако Черноморец е сапунен мехур, не е ясно какво е КВС Биргас. Единият с отбори и медали, а отвреме-навреме и титли (миналата година в младшата, сега вероятно при момчетата), а другият - механичен сбор от няколко добри играчи и доста хора, чието ватерполно самочувствие се нуждае на стари години от надуване? Чакаме детският отбор на КВС Бургас...
Пълна глупост е, че Йонов не бил "позволил" на КВС Бургас да стане шампиоин - решението бе на дежурния делегат Антон Асенов, след като от "Комодор" отказаха мачовете да се играят по предварителната програма след отпътуването на "Черноморец", каквото предложение имаше.
Отново до № 9. Изглежда правилата на водната топка не са ви ясни. Отстраняването с право на смяна на Левичков беше за апостроф срещу съдията. Отстраняването на Ангел с право на смяна беше за разкарване на топката, когато самият той бе извън игралното поле. Какво според вас се полага при такива нарушения? Едните играят, другите правят тъпотии. А и крайният резултат е достатъчно показателен...
11.
До 10 от 9
27.06.2017 09:13:05
3
7
Ти говориш за първия Нептун, а аз за втория, който беше създаден от този дето е съдия сега. Баща ми беше приятел с Бинчев- лека му пръст и ме заведе да тренирам. Знам от баща ми много неща.
10.
до 9
27.06.2017 08:57:17
4
2
Преполагам си младо момче и няма как да знаеш ,че Нептун беше разбит преди 25 г . Йонов няма никаква вина за това.
9.
Бивш играч на Черноморец
27.06.2017 08:46:14
4
8
Лелелеее, изгледах мача. В Бургасинфо го има целия. Видях защо водната топка у нас е на такова ниво. Съдиите направиха Локо шампион. Но като знам какво щеше да последва според правилата на федерацията, нямаше как да се допусне Бургас да стане шампион. Водна топка на високо ниво скоро няма да имаме докато не си заминат всичките феодални старци, които са в нея. Водната топка по света се развива, а тук е замряла в миналия век. Но на някои така им харесва, за да подържат сапунения мехур, който са надули. Единият е Йонов. И това го казвам като негов възпитаник. Йонов може да е възродил водната топка в Бургас, но разби един клуб - Нептун, за да създаде Черноморец и за да вземе всичко за себе си. Въпреки, че там му бяха осигурили всичко за много добър живот в Бургас. Всичко трябва да се казва с истинските имена, за да имаме водна топка в града, а не да се подържа една илюзия!
8.
Water polo
27.06.2017 02:48:15
5
6
Не говорете глупости за Петър Йонов защото той възроди водната топка в Бургас . Никой нищо не казва за хората които ни обърнаха гръб когато бяхме в най -добрата си форма преди повече от 20 г . От друга страна за Ангел пък няма какво да коментираме ..доказан истински спортист !! Аз лично прекъснах този спорт в най -добрата си състезателна форма защото нямахме треньор !
За хора които дават от себе си за спорта не се говори лошо!! Какво значение има кой от къде е!
7.
Бивш ватерполист от някогашния Нептун
26.06.2017 23:07:45
4
8
Взимам отношение понеже се споменава в първия коментар, че някой искал да пролива кръв. Аз искам най-отговорно да заявя, че единственият който проля кръвта на бургаски деца през далечната 88-а година се казва Петър Йонов. Тогава живелия и играл в Кърджали с УКРАИНСКИ паспорт Йонов участваше в отбора на Горско стотанство - Кърджали и се бориха с нашия отбор за влизане в А група. Техният отбор беше съставен от мъже на по 30-ина години, а ние бяхме 16-17-18 годишни юноши. В яда си, че не могат да ни победят, по време на изпълнение на дузпа от Огнян Герасимов, същият беше замерен с някаква торба или сак и мача беше прекъснат, след което отбора от Кърджали налетяха да ни бият. Заради тази си проява Горско стопанство бяха изключени доживот от БФБТ. След години се учудих, че същия този Йонов идва тук, за да работи като треньор и още повече се учудих, че идваше по покана на Огнян Герасимов И Неделчо Гаврилов, които бяха част от битите тогава юноши. Огнян Герасимов сега е съдия по водна топка и е родом от Кърджали.
Та какво става? Крадеца вика "Дръжте крадеца"! Доколкото знам Ангел говори с любов за момчетата от другите клубове и ги познава до един. A Йонов дали сега не отмъщава на гр. Бургас като с действията си не позволи Бургаски тим да стане шампион? Освен това съм гледал преди време мачове на Флората и съм виждал че непрекъснато тормози подопечните си с викове, обиди и дори им посяга.
Ех бургазлии, винаги помагаме на другите, а те ни се качват на главата...
6.
Сифиянец
26.06.2017 21:14:16
3
9
Браво Ангеле показа че Другите два отбора на Бургас трябва да се занимават с други спортове, като плюене ,с триста метра вита баница или гребане с лъжица
5.
Ангел Георгиев
26.06.2017 21:06:52
3
11
С удоволствие ще публикувам списъка с ЕГН тата на състезателите. Кажете как?Средна възраст 40+. Има 4 ма бургазлии ,2 ма от София , които играят при нас 2 ра год. 2 ма Сърби които играха в друг Бг отбор 7 год. и 2 ма приятели Румънци- ветерани .и едно момче от Враца. Започнах кариерата си преди 32 години в Нептун БС .Близките ни съратници бяха Изгонени заради липса на желание да се Образоват(нямат правоспособност за треньори) и най-вече за системно шофиране в нетрезво състояние преди и след тренировка при това с деца в автомобила. Организирах , играх на 47год и спечелих. Като Платих от джоба си с Лични средства от работа под водата.Дъртаци като над- първи. говори много зле за Нивото на спорта ни...
4.
Родител
26.06.2017 16:37:57
3
7
От 5-6 години съм по басейните заради детето ми. От скоро се появи този клуб Бургас. Изглеждат ми свестни мъже. Виждам ги как си вършат работатта. В същото време виждам и другите клубове и по плуване и по водна топка. Половината са с някакви отклонения, включително и споменатия Йонов. А тези от Нептун май са постоянно пияни. Треньора им лъха винаги на алкохол. Чудя се на другите родители...
3.
Бургас
26.06.2017 16:35:22
7
5
http://bgswim.com/new.php?new_id=5166#

"Изключително съм щастлив от успеха, дошъл в много тежък мач срещу опитен и много мотивиран съперник. Основната разлика между двата отбора е, че в състава на "Локомотив НН" без двама състезатели всички други ватерполисти са рожби на нашия клуб, почти всички съм ги тренирал още от детска възраст.

Докато КВС "Бургас" е събрал играчи от цяла България, привлякъл е дори по двама сръбски и двама румънски играчи - всички много силни и опитни. Това прави успехът ни още по-сладък."

ТОВА ВИ Е БУРГАСКИЯ ОТБОР! ТОВА Е НИВОТО, дори и специалистът го потвърди.


Апропо, всички изброени клубове Лудогорец, Нефтохимик са ПРОФЕСИОНАЛНИ отбори, които играят в ШЛ и т.н., за което - браво!
Кой ще помни обаче имената на някакви анонимни сърби, румънци дошли за три мача на басейна?
2.
До Бургас
26.06.2017 15:56:38
1
9
Какви са тези глупости колко бургазлии имало в отбора? Това само някой с ограничено мислене може да го напише. Колко разградчани има в Лудогорец? А колко бургазлии във волейболния Нефтохимик, които кмета награди с парични награди дори?
Вместо да се радваме, че бургаски клуб е играл на такова ниво и са носили слава за града и бургазлии ние пак плюем!!!
И що за оправдание, че Черноморец са играли с юноши? Къде са им мъжете? Направих справка и установих, че вече доста години играят при мъжете. Гледам, че са доста добри при децата и то от доста години, но би трябвало да имат свестен мъжки отбор при това положение. Хайде стига злоба и заяждания! Затова нямаме спорт в този град,
1.
Бургас
26.06.2017 14:34:54
9
6
Бургаски отбор????
Ангеле, що не публикува имената на състезателите си, за да се види, че от Бургас са само двама? Всички други - било то ветерани, мъже и т.н. са наемници, хора, които нямат нищо общо с бургаската водна топка.
Като пишеш за Черноморец, защо преднамерено премълчаваш, че в бившия ти отбор, от където тръгна "голямата ти кариера", играят юноши? Същите тези, от които искаше да се лее кръв на басейна през зимата срещу пари в кеш...
И хайде обясни на хората, като си толкова добър в "занаята" защо най-близките ти съратници се отцепиха и ти обърнаха гръб? Тези бивши бургаски ватерполисти и настоящи треньори по водна топка се отрекоха от теб и сега развиват успешно дейност в клуб "Нептун". С подрастващи, от Бургас.
За такива ката теб народът е казал: На калпавия майстор и космоса му пречи!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори