×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сега или никога! Време е Бургас да се сдобие със собствен стадион


Сега или никога! Време е Бургас да се сдобие със собствен стадион
Цената на стадион "Лазур" в момента е около 7 млн.лева, което вече е разумна стойност за съоръжение от този тип
Тема в развитие
Шефове начертаха кошмарно бъдеще пред Нефтохимик, канят бившия бос Николай Филипов да спасява клуба След срещата при кмета: Поискаха ревизия и оставки в Нефтохимик Кой е виновен за това, което е Нефтохимик? Христо Янев поиска уволнение, за да се запише на трудовата борса „Звездите” на Христо Янев по-нагли от тези на Балъков, искали босът Павел Бошнаков да им разпише запис на заповед Джуджето да се отдаде на писане на романи, забраняват му да се занимава с футбол Сега или никога! Време е Бургас да се сдобие със собствен стадион Бойко Борисов пред „Флагман”: „Витоша” (Бистрица) не е мой отбор, няма да играя в Първа лига Христо Янев съсипа отбор с огромен бюджет, а сега се опитва да си измие ръцете с друг Шефът на Нефтохимик Николай Тодоров за Христо Янев: Жалко е да гледаш как един човек бяга от отговорност, той провали отбора Нефтохимик изпадна в безтегловност след резила срещу Витоша, утре може и да няма отбор Супер сензация! „Тигрите на Бойко” изхвърлиха Нефтохимик от елита на българския футбол (ВИДЕО) Треньорът на Нафтата шикалкави след срама: Не съм аз виновен, организационно не бяхме готови за Първа лига Нефтохимик организира безплатен транспорт за мача с Витоша
виж още
скрий
05 Юни 2017, Понеделник, 13:55 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Моментът е изключително подходящ, за да закупи общината спортния комплекс в ж.к.”Лазур”, с което да сложи край на всякакви спекулации за бъдещето на съоръжението

Бургаският футбол отнесе звучен шамар от село Бистрица и изпадна в поредната си дълбока криза, чиито последствия този път може да са дълготрайни и този спорт да бъде заличен за десетилетия.

Достатъчно се изписа кой е виновен, защо Нефтохимик бе унижен от „бистришките тигри” и как се стигна до чутовния срам (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ), заради това и по-важното е какво се прави оттук нататък.

Спортно-технически Нефтохимик остава във висяща положение поне още седмица. В най-добрия вариант отборът ще започне със скромен бюджет от втория ешалон и ще разчита на изцяло местни кадри. За треньор ще бъде ангажиран някой от обичайните заподозрени – Диян Петков или Димчо Ненов.

Отпадането във Втора лига обаче дава друг шанс, от който бургаският футбол трябва моментално да се възползва – връщането на собствеността на стадион „Лазур”.

Спортното съоръжение отдавна не може да бъде наречено „бижу”, единственият, който инвестираше в последните две години в поддръжката му бе Павел Бошнаков, а собственикът – офшорката „Спортс пропърти мениджмънт” само прибираше наема от „Нефтохимик” и търсеше вариант, за да продаде съоръжението.

Слуховете, че стадионът ще се събори, за да се „построят небостъргачи” граничи с абсолютната лудост, защото всеки малко по-грамотен човек, ще е запознат, че за да се случи това трябва да се промени статутът на парцела, а той според Общия устройствен план (ОУП) на Бургас е стадион и не може да бъде нищо друго.

По последна информация цената му е паднала до 7 млн.лева при първоначална от 14 млн.лева, което вече е в границите на разумната инвестиция.  Изпадането във Втора лига дава точно този шанс – да се преосмисли цялата политика към спорта и да се инвестира в бази, а не в поддръжката на отбор в елита, тежест, която и без това се очакваше да падне върху общинския бюджет.

Общината има свободен ресурс, за да тегли кредит (не е достигнат кредитният лимит от 15 % от годишните приходи), с който да придобие собственост върху комплекса. При бюджет от 200 млн.лева годишно тази сума, разсрочена във времето, едва ли ще бъде особен проблем.

Още повече, че ще се възстанови историческата несправедливост и ще се разреши дългогодишния проблем със стадионите в Бургас. „Лазур” ще бъде дом на „Нефтохимик”, „Черноморец” и хилядите деца, които тренират футбол. И най-важното - никога повече няма да се допуска стадионът да премине в частни ръце. 

А и футболът към този момент е единственият, който няма подходяща база. За волейбола, баскетбола, леката атлетика се изгражда супермодерна зала в ж.к.”Изгрев”, новият басейн в ж.к.”Славейков” ще поеме плувните спортове, а бойните и силовите използват десетките напълно обновени спортни зали в Бургас. 

Малцина знаят, че Нафтата до последно висеше със стадион "Лазур" за елита. Собственикът искаше огромен наем, заради което клубът потърси пожарен вариант - "Арена Созопол". БФС обаче не искаше да лицензира стадиона за Първа лига, защото осветлението му бе под 1100 лукса, каквито са изискванията на футболната централа. Разбира се то можеше и да се подобри, но щеше да коства около 100 хил.лева на общината и такава инвестиция едва ли щеше да се направи за чужд отбор. Заради това вариантът за домакинство на Нафтата бе или Каварна, или Стара Загора, което звучи повече от шокиращо.

Във Втора лига изискванията не са толкова високи и дори клубът да не се разбере за използването на "Лазур" ще може да играе в Несебър, Поморие, Созопол или дори Българово. Последното място изглежда като най-логичната дестинация, ако казусът със стадиона не бъде разрешен. Съоръжението е ремонтирано и отговоря на стандартите за Втора лига, но е на 20-ина километра от Бургас, което тотално ще отблъсне феновете.

снимка: Burgascity.com



46
Коментара по темата
46.
1978
06.06.2017 14:42:44
0
2
http://socbg.com/wp-content/uploads/2015/01/10178065_631796363614489_6671248960988219365_n.jpg
45.
НЗОК
06.06.2017 10:51:03
0
3
Футбола си е частен бизнес. Защо трябва общината или някой да се меси в него?
Знаем и държавата какъв добър стопанин е.. просто ако се случи това ще е поредната схема и пак ще плащаме прескъпо. Дано се откажат.
44.
оффф...
06.06.2017 10:22:11
0
0
Колцо пий си бирата бе човек...
43.
niki
06.06.2017 10:21:01
2
8
Даго направят паркинг със спорна плащадка за деца.
За стадион на това място не става - при всеки мач лумпени трошат и вандалстват по комплексите, хората не могат да спят а място за коли на приходящи зрители няма.
Стадион на 5 километър със паркинг за 2 хиляди коли като на метро и така - да вият трещят и чупят там.
42.
by the way
06.06.2017 10:13:38
5
19
Така наречената демокрация интерпретирана от крадци уби спорта в Бургас!Най-удобното място с добра инфраструктура и място за паркинги е стадион Черноморец,а единствения спортен клуб в Бургас е ЧЕРНОМОРЕЦ!Всичко друго е селения и простотия!
41.
Burgas
06.06.2017 09:45:20
4
5
Футболът в Бургас е абсолютното дъно. Подиграха се с ПСФК-то, сега се подиграват и с Нафтата по най-долния и мизерен начин. Събев *** майката и на двата отбора! Дано се намери спонсор с много пари за Нефтохимик и отбора се върне там, където му е мястото! Всичко друго би било гавра...
40.
Бат Боко
06.06.2017 09:40:38
1
4
И какво като стадион Лазур стане общински? Нима другия бургаски стадион -Черноморец не беше такъв преди години. След време общината пак ще го "препродаде" на много "изгодна " цена.
39.
do 28
06.06.2017 09:23:47
3
8
Мазут мазен, Черноморец го е имало и ще го има винаги. След последните 2-3 години ясно показахте разликите между двата отбора, видяха я и феновете на другите отбори.На вас само претенциите ви големи, и да - бива ви да драскате по сградите, да трошите стадиона на който играете,а после да имате претенции, че някой ви е длъжен за нещо. Не, никой не ви е длъжен за нищо, и ако ви оставят да виреете в естествената си среда - ще се изпарите бързо и лесно.Цаците все ще се оправят някак си, защото са рожба на истинския Бургас, докато вие сте чеда на "ново-бургазлии"и няма как да не отидете там откъдето сте дощли.
38.
do 27
06.06.2017 09:13:50
3
10
Ти ли говориш за клонинги ве мазен?
Ти на кой отбор си фен ? На Мастерс беше за последно, скоро и на Агрокорн ще станеш фен.Много ви е избирателна паметта мазутска. Скалъпвате си мантри и ги пущате на свобода, ама тя природата си знае работата - даде ви лимонададжия за началник и куп малоумници с две думи в речника си за управленци. Какво посяло - такова пожънало. Станахте за резил и вместо да си седите на насрания гъз пак се вкопчихте в старите си мантри. Шарана ли ви е виновен пак, след като близо 3 година Общината с нашите данъци ви поддържаше в будна кома. Време беше да ви изключат системите. За 20 вандала +20 сребролюбци много полезна пара отиде зян.
37.
До 35
06.06.2017 09:02:04
2
1
Може да си прав, но все пак това е един от най-хубавите стадиони в България, а и Общината вече остана без 1 стадион. Да ги съборят и да направят паркинги/кооперации ли искаш?
36.
Мм да
06.06.2017 08:13:58
2
6
Кой бе - Тошко Бирата ли? От СДС? Тоя единствено става за лизач на дупето на Марков /това му е и главната роля/. Пълен некадърник и пияница. Купи бабичките от М. Рудник около неговия блок с по 20 лв. и стана общински. Другия път пак за него гласувайте. За 2 години и половина в Обс Бургас - едно изказване, иначе много креслив беше по време на кампанията. Плужек като шефа си - К.М.
35.
Възмутен
06.06.2017 08:12:40
1
4
И кой ще потдъдържа това съоръжение? Кой ще играе на него и ще плаща разходите? ургас остана без отбори - няма футбол,няма баскетбол. Един молейбол остана и то докато Везенков не си го премести в Правец.
Всички зали са на загуба, общината ще купува стадион!?!
34.
Айде де
06.06.2017 06:23:13
1
9
Имаше в предизборните обещания 2015, че стадиона ще се върне на Чц Бс. Ще се оправи собствеността, знаели как, пак лъжи на кг. Доколкото си спомням тия двамата дето излъгаха за стадиона, лъжеха и, че ще даряват заплатите си като общински съветници - Тошко Иванов и Георги Митев от РБ.
33.
Петър
06.06.2017 06:15:48
1
8
А малцината знаят ли, че професионален футболен отбор с данъци не може да се издържа? Колко от феновете на прехвалената Ви нафта ходят по мачове и подкрепят отбора и колко врякат като на умряло извън него и се имат за привърженици? Бургас може само да се срамува от срива на Бургаската школа! И вместо да намерят Решение на проблема, Вие какво искате? Така и не става ясно от статията! Понеже някой не иска да плаща за да издържа, то това трябва да го правят всички, които не ходят по мачове, не подкрепят отбора и ведиш ли, след година игра в "професионалния" футбол, ще цъфне и върже?!
32.
sss
06.06.2017 04:15:41
0
4
bahtez pomiari mrasni za kvi navzeMaha,basii kamuflajite i shemite..parkove stadioni parceli parkinzi gradinki kavalpoliana nikolov kmet razkaza igrata...eiiii tvae nai golemia patron na alash vericha...ashkolsun evala
31.
Бургас
06.06.2017 02:16:06
1
8
"...Малцина знаят, че Нафтата до последно висеше със стадион "Лазур" за елита. Собственикът искаше огромен наем, заради което клубът потърси пожарен вариант - "Арена Созопол". БФС обаче не искаше да лицензира стадиона за Първа лига, защото осветлението му бе под 1100 лукса, каквито са изискванията на футболната централа. Разбира се то можеше и да се подобри, но щеше да коства около 100 хил.лева на общината и такава инвестиция едва ли щеше да се направи за чужд отбор. Заради това вариантът за домакинство на Нафтата бе или Каварна, или Стара Загора, което звучи повече от шокиращо..."
Благодаря за подробното обяснение. Най-после едно наистина правдоподобно обяснение защо Ники Тодоров и Бошнаците изхвърлиха Нафтата от А група.
30.
баба добра
06.06.2017 00:08:42
1
9
Абе Дядо Добри, каква измама, като Порточана се опитваше да се отърве от стадиона на всяка цена??? ПРодаде го, Събев му плати и сега имотът е на Събев
Събев е човек, който най-много се набута от всички - само даване, даване, даване. И тия, които крадаха неговите пари, те са за убиване. Какво спечели Събев - едно голямо нищо. Стадион Черноморец - държи го, но не може да го ползва - 0 приходи, стадион Лазур - държи го, но ходят 123 наркомана - е оттам какви приходи? Само назад и назад...и аз да съм и аз ще изрина всичко
29.
Дядо Добри
06.06.2017 00:03:08
2
7
Тук всички коментари са на 1-2 ма тарикати. И се опитват да ни кажат, че придобит с измама стадион трябва да се срине и строят небостъргачи. Да ве,и кметя е в играта нали? Щото за да се строи там трябва да се смени предназначението на терена. Е това като тръгне да се прави ще ебясно кой кого цака и кой ближе кокала. А относно футбола, такъв няма да има докато боклуци правещи се на общинари с цел заграбване не бъдат утрепани с камъни на терена на стадиони лазур и черноморец.
28.
цацата
05.06.2017 23:58:32
15
3
само малоумни таранки може да пишат глупости, и да искат небостъргачи и кво си там, няма ги тях и никой да го няма. мама ви злобарска дано наистина закрият футбола в България, та всички да са продажни курви
27.
Az
05.06.2017 23:49:23
5
3
Ti, нещо бъркаш понятията. Първо уточни на кой отбор собственика - на Нефтохимик или някой от ПСФК клонингите? Второ, кой е собственика на отбора (който имаш предвид)! И трето - кой според теб е собственик на стадиона? Търговския и имотния регистър са публични, действай!
26.
Ti
05.06.2017 23:34:25
2
7
Az,на какъв чужд стадион са играли псфк при положение,че стадиона,както е видно и в момента,е собственост на собственика на отбора?Десетките хиляди фенове на Нефтохимик след като го имат за "свой" да извадят по хиляда лева и да си го купят.След това наистина тези техни претенции,че е техен ще са реални,до тогава обаче стадиона е на този/тези,който/които му плащат данъците и таксите
25.
Ti
05.06.2017 23:34:23
3
10
Az,на какъв чужд стадион са играли псфк при положение,че стадиона,както е видно и в момента,е собственост на собственика на отбора?Десетките хиляди фенове на Нефтохимик след като го имат за "свой" да извадят по хиляда лева и да си го купят.След това наистина тези техни претенции,че е техен ще са реални,до тогава обаче стадиона е на този/тези,който/които му плащат данъците и таксите
24.
Анализатор
05.06.2017 23:28:33
1
7
Само като прочетох, че Общината има свободен "финансов ресурс, за да тегли кредит", Хайване заебавай журналистиката и не дей дава акъли щото си неграмотен и некомпетентен ... Насочиса са в друга сфера, не е за тебе тая очевидно.
23.
$€£¥
05.06.2017 23:20:42
0
8
Аз предлагам пък ФлЕгман да го купят стадиона, така и така направиха някой друг лев от цензурирани поръчкови статии ...
22.
Кочо
05.06.2017 23:17:22
2
13
Сакарския бек Иванчо се загрижил за футбола в Бургас.Хайване гледай си добричката курва и не се занимавай с неща, които не разбираш.То да не е само да купиш стадиона,този стадион иска подръжка, която ще отиде на няколко стотин хиляди годишно и всичко това,за да може някакви тарикати да се правят,че разбират и могат да развиват футбола в Бургас естествено за сметка на бургаския данъкоплатец.Който иска да развива футбол да му дават общински терен край града и да си инвестира,строи и поддържа база на собствени разноски.Ако не може няма смисъл да ни заблуждава,че ще развива футбол,защото в средата на сезона започва да кърши ръце,че видиш ли бургаския данъкоплатец е длъжен да му издържа отбора.Кмета,ако иска да не си вкарва още автоголове да стои далеч от футбола,защото заради гласовете на 500 наркомана и алкохолика губи много повече.Отделно след като 7 милиона не са толкова много пари,Бошнаков и Сладоледажията да теглят заем,да залагат железарията,апартаменти и имоти и да го купуват,ако не искат да се бута и да се застрои,поне няма да е на гърба на бургаския и българския данъкоплатец.
21.
Az
05.06.2017 22:56:55
13
13
Стадион Черноморец го изядоха за заплати на Балъков, Бобич, Шарки, за реклами по автобусите и за безплатен кетъринг. Схемата беше ясна още преди 10 години, само простите шарански тикви и до днес не могат да я асимилират. Сега има едни 50 милиона задължения, който иска базата, първо трябва да ги погаси. Чичо Митко (Събев) си търси парата и само малоумен може да си помисли, че този стадион пак може да стане общински. Но пък, както сочи историята, някои привърженици нямат нищо против да играят на чужд стадион, дума не обелиха толкова години, докато гледаха руините в Комлука. Срамна работа, а сега се надяват да се затрие и другия стадион в града, което не знам как точно ще осмисли съществуването им, но определено ще им донесе по-голяма радост от победите на ПСФК не знам вече кой номер, над гигантите в "А" окръжна.
20.
Мафия
05.06.2017 22:30:06
7
20
Черноморец е стдиона.Черноморец е отбора на Бургас.
19.
xaxo
05.06.2017 22:29:12
0
27
Защото трябва да се усвояват/крадат крадат пари.Утре ще решат да построят и стадион за бейзбол или басеин за подводен хокей.То бива крадене ама като в Бургас никъде го няма.До УМБАЛ Бургас (Новата болница) има спортна зала.В радиус от един километър стоят още две и то на цени като за нов Колизеум.
18.
Коко
05.06.2017 22:28:11
2
9
Първо да се разкарат виновниците за провала.тодоров и бошнаков вън.
17.
бургазлия
05.06.2017 22:26:44
3
17
Какви глупости се пишат.за какво ви е само един терен.говоря за лазур.а къде ще тренират отборите.общината трябва да си вземе първо ст.Черноморец.там е уникален спортен център с четири терена.лазур е частен,за какво ще се натиска.някой да не вземе комисионна май.
16.
Az
05.06.2017 22:24:37
3
19
Не замазвайте провала на Бошнака и кольо. Първо какво правим с тея некъдърници а после стадиона. Тея ли пак ще се упражняват. Къде си Кмете????Май не ти е удобно да погледнеш истината и да разкараш твойте подлоги. Мнпго те и тересува теб футбола. ... същия безхаберник като тях
15.
Благой
05.06.2017 22:22:13
3
17
От какъв зор Общината ще купува стадион ? Митко Събев да си го държи празен ! На кой му пука за изкуственото отборче на Мастер ! Това е Отбора Мастер - нищо общо с Нефтохимик .
14.
Защо
05.06.2017 21:55:06
1
12
Ни е стадион, като нямаме футболисти?
13.
Славчо Жеков Ярето
05.06.2017 21:30:58
3
29
Футбола в България трябва да бъде забранен със закон. Некадърни гелосани,алкохолизирани, с незаслужено високи заплати олигофрени се мъчат да играят футбол пред стотина пияни наркомани публика. Шибани тъпаци.
12.
az
05.06.2017 21:15:20
7
23
5-6 ваши фенчета мразеха думата бургаски футбол, сега когато яйцето е на гъза ви веднага започнахте да използвате този термин.Много сте мазни,но бургазлии вече си знаят отбора и не се хващат на лицемерието ви.Храм, мрам, какво направихте на него - трошихте му седалките през сезона, а сега пак кълчете китки в поза поклон.Ама точно този на който се кланяхте и целувахте ръка ви закова на пирона с неговата Витоша от село Бистрица. Гат се оставихте 10 лумпена да ви управляват и да мислят вместо вас да се бяхте осъзнали.Пък Лазур - най-естественото нещо е собственикът му да реши какво да го прави.
11.
Багера
05.06.2017 21:09:21
12
19
Да доидат багерите.Събаряи закривай мазута и небостъргачи.Бургас е син
10.
Моряк
05.06.2017 21:06:44
3
30
Отдавна по белия свят стадионите, които са се намирали в урбанизирани територии са съборени и са построени на места, където стариона е цял комплекс - освен за основния стадион има място и за тренировъчни игрища, и за паркинги и места за хранене и забавление. Спортния комплекс в Акациите без много инвестиции може да се доближи до този модел, но не се и съмнявам, че некадърните ни и корумпирани управници ще го затрият.
9.
Дернев
05.06.2017 21:03:16
2
12
Да си направим Колизеум и хляб и зрелища. Както по Татово време- артисти, спортисти. Бизнеса не е за Бс. Или искате да осигурите терен за тигрите. Поредната БГ простотия.
8.
Рокфелер говори
05.06.2017 20:54:36
11
19
Пълна простотия е да се слага стадион в Лазур. Съборете го направете парк.
7.
Бургас
05.06.2017 20:41:06
15
32
От къде на къде общината ще сана 7 000 000 за стадион !? С парите на всички данакоплатци , за една шепа палячовци и техните "фенове" пияндета и наркомани ! Има толкова нуждаещи се деца за , коида всекидневно се набират средства и ако желаят нещо хубаво там биха ги дали тези пари и никой не би ги мъмрил ! Иначе казано това е нова схема за грабеж !
6.
Ивко
05.06.2017 20:39:20
1
20
Кмета Николов май най-накрая разбра ,че орташките проекти(публично частно партньорство) в Големите Спортни Обекти е Огромна грешка! Затова Община Бургас и Общинския съвет трябва да Изкупят Обратно 3-те големи стадиона в Бургас -Лазур,Комплекс Черноморец и Колодрума ! И тогава вече Бургас ще заприлича наистина на европейски град гражданите ще бъдат доволни от Кмета !
5.
В близост до "Лазурен бряг"
05.06.2017 20:26:42
1
16
"Общината има свободен финансов ресурс,за да тегли кредит"??Ако имаш свободен финансов ресурс не теглиш кредит!Иначе,най-вероятно там ще се строи,отново с любезното съдействие на кмета.
4.
nebosturgach
05.06.2017 20:21:58
0
16
Един небостъргач: 700м2 на етаж х 30етажа =21000м2 х 500евро на квадрат в най-лошия случай=10,500,000евро
е как ще си остане сдадион?
3.
kk
05.06.2017 20:17:33
4
17
За да има силен футбол в тоя град общината е длъжна да закупи стадиона от тоя измамник Събев. Седем милиона са смешни пари на фона на бюджета и с това ще се реши проблема с футбола в града. Никой собственик или инвеститор не би се навил да плаща космически наем за стадион,който даже не се потдържа от частника. Общината спокойно може да го закупи и да го стегне,а с това ще се решат проблемите и на Нафтата и на Черноморец с базите. Едва ли и кампуса ще е много скъп,за да бъде общински и спокойно да има качествена база в града. Според мен каузата относно "9 Септември" е загубена поради факта,че там играят много схеми и много пари,отделно стадиона е тотално разрушен и единственото което може да се спаси са тренировачните терени. Смешно е отбори като Рома и Лацио и Милан и Интер,които са много по страшни врагове да делят един стадион,а ние тука да се излагаме като клоуни, кой крив и кой прав.
2.
Az
05.06.2017 20:16:13
1
19
Доста нелепости в статията. Слуховете за бъдещия състав на З Нефтохимик, например, са изсмукани от пръсти, защото включват точно едни от най-големите виновници за отпадането. Ще се спра, обаче, на възможността за строителство - това, че в момента предназначението на терена е за спортни дейности съвсем, ама съвсем не означава, че то не може да бъде променено. Той и колодрума беше за спорт, ама... Иначе, аз съм много "за" стадиона да стане общински и да се ползва от всички клубове. Много ще се радвам дори да се обнови и довърши проекта. Но някак ми идва в повече твърдението, че така се връщала историческата справедливост. Историята показва, че Нефтохимик играеше в "Лазур", Черноморец в "Акациите", Бургас имаше и колодрум и лека атлетика и зали и терени... Няма да се възстанови справедливостта, но пък бива поне един стадион да остане в града.
1.
Lord
05.06.2017 20:08:05
5
18
Аз,както казват "Флагман",от "сигурен източник" от поне месец знам,че там ще се строи жилищна кооперация.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Към средата на май кметът ще организира среща с бизнеса и всички ангажирани със сезона институции Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден В много предприятия ограничението от 18 минимални заплати за шефовете отпадна миналата година Затворник осъди държавата за 16 лева Затворник осъди държавата за 16 лева Пандизчията поискал общо 20 бона обезщетение за теснотия и дървеници Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета При младите тя може да е в резултат на психологически проблем Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Няма ранени, има само материални щети Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Той е сравнително скъпа инвестиция – по голямата част от бизнеса все още се ориентира как да го приложи в своята работа, за да повиши продуктивността Студентите от Колежа по туризъм представиха великденски кулинарни изкушения Студентите от Колежа по туризъм представиха великденски кулинарни изкушения От следващата учебна година в Колежа се разкриват три нови бакалавърски специалности – „Мениджмънт на хотели и ресторанти“, „Туризъм и здравословно хранене“ и „Туризъм и предприемачество“ Община Средец предприема важни стъпки за решаването на най-наболелите проблеми на местните хора Община Средец предприема важни стъпки за решаването на най-наболелите проблеми на местните хора Предходната администрация е натрупала 1.8 млн.лв. задължения, може да ни блокират сметките, алармира кметът
Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници 
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори