×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Джуджето да се отдаде на писане на романи, забраняват му да се занимава с футбол


Джуджето да се отдаде на писане на романи, забраняват му да се занимава с футбол
Тема в развитие
Шефове начертаха кошмарно бъдеще пред Нефтохимик, канят бившия бос Николай Филипов да спасява клуба След срещата при кмета: Поискаха ревизия и оставки в Нефтохимик Кой е виновен за това, което е Нефтохимик? Христо Янев поиска уволнение, за да се запише на трудовата борса „Звездите” на Христо Янев по-нагли от тези на Балъков, искали босът Павел Бошнаков да им разпише запис на заповед Джуджето да се отдаде на писане на романи, забраняват му да се занимава с футбол Сега или никога! Време е Бургас да се сдобие със собствен стадион Бойко Борисов пред „Флагман”: „Витоша” (Бистрица) не е мой отбор, няма да играя в Първа лига Христо Янев съсипа отбор с огромен бюджет, а сега се опитва да си измие ръцете с друг Шефът на Нефтохимик Николай Тодоров за Христо Янев: Жалко е да гледаш как един човек бяга от отговорност, той провали отбора Нефтохимик изпадна в безтегловност след резила срещу Витоша, утре може и да няма отбор Супер сензация! „Тигрите на Бойко” изхвърлиха Нефтохимик от елита на българския футбол (ВИДЕО) Треньорът на Нафтата шикалкави след срама: Не съм аз виновен, организационно не бяхме готови за Първа лига Нефтохимик организира безплатен транспорт за мача с Витоша
виж още
скрий
05 Юни 2017, Понеделник, 14:28 ч.

Помисли се за голям треньор, след като спечели една купа, за която никой не се бореше

Отборите във Висшата лига да треперят и да се кръстят да не се роди ФК Младост София. Както е тръгнало такъв квартален тим ще си спечели промоция за елита на България без проблеми. Поне такива са последните тенденции в родния футбол. У нас се оказа, че квартален софийски отбор може да ошамари цял областен център без да му мигне окото. Това се случи на два пъти в последната седмица. Първо Витоша (Бистрица) изхвърли традиционния отбор на Нефтохимик от елита, а след това Септември направи същото с гордостта на Северозападна България – Монтана.

Сблъсъкът между „тигрите“ и „шейховете“ доказа за пореден път и още едно важно нещо, което все още у нас не може да се осъзнае добре – треньорът е най-важният човек в един отбор. Витоша си имат истински такъв – Костадин Ангелов. Лаптопа многократно е показвал, че може да направи от нищо нещо. Неговите отбори играят хубав футбол, независимо от кадровия потенциал. На другия полюс е Христо Янев. Джуджето си изпадна във Втора лига, въпреки че имаше впечатляващ бюджет и доста добри играчи. Той обаче си помисли, че е треньор, когато вдигна една Купа на България с ЦСКА, за която май нито един отбор не се хвърляше особено. Съветът ми към Христо Янев е да се отдаде на истинското си призвание – писането на романи, нищо, че в Бургас вече няма да искат да прочетат нищо, написано от Джуджето.

И накрая искам да благодаря с цялото си сърце и душа на Септември. Браво на момчета, че ни отърваха от Монтана. Последните цял сезон играеха странни мачове, намирайки вратичка в още по-странните новаторски правила на БФС и бяха близо до спасение само с 4 сериозни срещи за цял сезон. Още повече, че в Септември залагат на българското, от квартала…
Източник: Христо Георгиев/ „Меридиан мач“



В категории: На терена , Спорт


13
Коментара
Завръща ли се Нана
Завръща ли се Нана 26/04/2024, Петък 17:41 0
13
Коментара по темата
13.
Разбира ми Бошнаков
06.06.2017 23:14:01
0
1
от футбол, колкото свиня от кладенчова вода
12.
Fen Na Naftata
06.06.2017 13:13:35
1
3
Много грозна статия. Янев е не лош треньор, може да не е Моуриньо, но за един стабилен отбор в А група е перфектен! Собствениците и некдарърното управление на клуба са причината за този звучен шамар на баража. Нафтата се нуждае от кадърни собственици. Кметът без много зор може да натисне за стабилен спонсор, но явно не иска.. минаха изборите и познайте :) Пълен цирк! Няма да се предадем въпреки всичко. САМО НАФТА!
11.
Бургас
06.06.2017 02:21:54
0
6
"...Малцина знаят, че Нафтата до последно висеше със стадион "Лазур" за елита. Собственикът искаше огромен наем, заради което клубът потърси пожарен вариант - "Арена Созопол". БФС обаче не искаше да лицензира стадиона за Първа лига, защото осветлението му бе под 1100 лукса, каквито са изискванията на футболната централа. Разбира се то можеше и да се подобри, но щеше да коства около 100 хил.лева на общината и такава инвестиция едва ли щеше да се направи за чужд отбор. Заради това вариантът за домакинство на Нафтата бе или Каварна, или Стара Загора, което звучи повече от шокиращо..."
Благодаря за подробното обяснение. Най-после едно наистина правдоподобно обяснение защо Ники Тодоров и Бошнаците изхвърлиха Нафтата от А група. A Христо Янев е само удобния виновен на шайката тарикати, които сигурен съм, вече имат готов сценарий как да продължат да цоцат общинска пара.
10.
Директен надзирател
06.06.2017 00:18:36
2
0
ае номер 8, ти нормален ли си? След зимната пауза отборът беше тотално НЕПОДГОТВЕН. И понеже дойде свеж, първите 4-5 мача изкара на мускули. Но после инерцията свърши и пукнаха балоните
9.
Фен
05.06.2017 22:41:24
0
1
На Янев да му забраняли да се занимава с футбол? А тримата глупаци Тодоров,Бошнаков иБелов ли да се занимават + Георги Костадинов. Магазинер,лимонададжия,метлар и псевдо журналист оригинален алколик
8.
страничен наблюдател
05.06.2017 17:08:00
2
4
Ицо си е треньор и го доказа, след зимната подготовка отбора играеше както от години не е играл, но т. нар. "ръководство" му сложи на главата един куп директори, набедени или не клубни легенди, които бяха добри играчи, но толкова. Всички заедно имат 2 грама мозък в главите си. И основната задача на тези шефчета беше да правят кал на Ицо, щото всички до един са неуспели треньори и що да не го съборим тоя софиянеца, на къв ще ми се прави големия треньор. И така постепенно отровиха атмосферата около и вътре в отбора и закономерните резултати не закъсняха. Най-лесно е обаче да кажат "Христо Янев е виновен" щото него вече него го няма, нито ще се върне някога тук, а т. нар. легенди ще чакат пак да се доредят някъде на заплатка сега или след време.
7.
Истината
05.06.2017 16:30:40
0
2
Flagman a Limonadata I Boshnaka shto gi pazite . A onia mamin drislo Martinco Boshnakovia toi kade se pokri. S vas nishto ne stava I saniraneto svarshva ?????
6.
a3
05.06.2017 15:53:08
2
10
Изключително гнусна и долна статия!
Флегмани, повръща ми се от вас, нищо, че само сте я преписали от пеевския парцал ММ!

П.п. Не съм фен на розовите момиченца, с дъх на мазут, от Д. Езерово...
5.
Аз
05.06.2017 15:48:11
1
3
Нека тези които казваха че това е точния човек да не въртят задниците. Това са кмета,Тодоров,Бошнаков. Сега разпореждат платени статий да очернят своя любимец за да не лъснат тяхните некъдърни изпълнения. Ние не пасем трева . Единствения изход е Тодоров и Бошнаков вън от Футбола.
4.
nbfc
05.06.2017 13:22:26
2
6
Най-лесно е некадърното ръководство да си измие ръцете с Янев.. но не сме слепи, проблемът е именно там :)
3.
лолол
05.06.2017 13:20:32
5
5
Флегманци, и на вас ли ви платиха да давате трибуна на плюенето Янев? Защо не съм видял НИТО ЕДНА статия, насочена към Лимонадата и други подобни """"капацитети"""", а бълвате такива за единствения свестне трньор, който сме имали последните години?
2.
Нафта
05.06.2017 13:15:33
2
9
А тодоров и бошнаков?кога?
1.
ъхъъъ
05.06.2017 13:00:35
1
7
Футболистите са пълни смотаняци и Алекс Фъргюсън да доиде същия хуй
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Утре започва най-голямото географско събитие в България Утре започва най-голямото географско събитие в България Ще има над 500 участници от цялата страна  Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Горещо препоръчвам PCR тестовете да се правят още преди започване на антибиотичната терапия, съветва вирусологът д-р Татяна Николова Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии От 12 страни участнички в престижния турнир, отборът на Саудитска Арабия, ръководен от Труканов печели златните медали във всички категории и съответно I-во и II-ро място в индивидуалното крайно класиране, както и I-во място в отборното класиране Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Ръководството на ФОЗЗГ, които са и инициатори на проявата, поднесоха на дечицата питка за здраве, великденски яйца и лакомства Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Игра главна роля в приетата радушно от критиката военна драма „Син от друга майка“ Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Към момента са установени компрометираните участъци и Областно пътно управление е изготвило допълнително задание по договора с „Автомагистрали“ ЕАД за аварийно изкърпване на проблемните участъци на територията на област Бургас Завръща ли се Нана Завръща ли се Нана Тя ще повдигне завесата на личния си живот в Америка и ще разкрие пред зрителите интересни подробности за себе си Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение
Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15%
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори