×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Христо Янев съсипа отбор с огромен бюджет, а сега се опитва да си измие ръцете с друг


Христо Янев съсипа отбор с огромен бюджет, а сега се опитва да си измие ръцете с друг
Тема в развитие
Шефове начертаха кошмарно бъдеще пред Нефтохимик, канят бившия бос Николай Филипов да спасява клуба След срещата при кмета: Поискаха ревизия и оставки в Нефтохимик Кой е виновен за това, което е Нефтохимик? Христо Янев поиска уволнение, за да се запише на трудовата борса „Звездите” на Христо Янев по-нагли от тези на Балъков, искали босът Павел Бошнаков да им разпише запис на заповед Джуджето да се отдаде на писане на романи, забраняват му да се занимава с футбол Сега или никога! Време е Бургас да се сдобие със собствен стадион Бойко Борисов пред „Флагман”: „Витоша” (Бистрица) не е мой отбор, няма да играя в Първа лига Христо Янев съсипа отбор с огромен бюджет, а сега се опитва да си измие ръцете с друг Шефът на Нефтохимик Николай Тодоров за Христо Янев: Жалко е да гледаш как един човек бяга от отговорност, той провали отбора Нефтохимик изпадна в безтегловност след резила срещу Витоша, утре може и да няма отбор Супер сензация! „Тигрите на Бойко” изхвърлиха Нефтохимик от елита на българския футбол (ВИДЕО) Треньорът на Нафтата шикалкави след срама: Не съм аз виновен, организационно не бяхме готови за Първа лига Нефтохимик организира безплатен транспорт за мача с Витоша
виж още
скрий
05 Юни 2017, Понеделник, 13:12 ч.

Треньорът получаваше 8 хил.лева заплатата, взеха му всеки футболист, който пожела, но се провали тотално

Христо Янев само за 12 месеца измина пътя от рая до ада. Спечелената купа с ЦСКА го изпрати на върха на славата, а представянето му начело на Нефтохимик го свали в най-ниската точка.

Тотална излагация е да изпаднеш с отбор, в който заплатите, първо, са високи и, второ, се изплащат редовно. И на всичкото отгоре същият този отбор е играл за КОЛОСАЛНИ ПРЕМИИ в баража срещу Витоша Бистрица! Янев си направи селекция през зимата, докара си кондиционен треньор от Италия, проведе пълноценна подготовка и накрая… изпадна. С 8 бона заплата. Е, кой е виновен – той или ръководството?

Нелепо е Янев да се оправдава с твърдението, че Нефтохимик не бил готов организационно за Първа лига. Напротив, истината е, че самият Янев явно не е готов за Първа лига. Клубът от Бургас е много по-подготвен от редица други, които ще участват в елита през новия сезон. Янев да каже с какво Верея и Пирин например са по-готови от Нефтохимик?

Както и да го въртим, откъдето и да го погледнем, Христо Янев се провали с гръм и трясък в Бургас и е с основна вина за това, че отборът ще играе във Втора лига през следващия сезон. Във Верея и Локо Пд останаха с по 4 заплати назад, но вижте на кои места завършиха сезона.

Вместо да влиза в оправдателен режим, Янев нека отговори на следните въпроси:

Удовлетвориха ли му желанието за треньорски щаб, с който да работи, и колко струваше месечно това на клуба?

Колко и кои играчи доведе в Нефтохимик и на какви заплати?

За какви премии игра отборът в баража срещу Витоша Бистрица?

Кой играч вдигна нивото си под негово ръководство?

Източник: Янаки Димитров/ „Тема спорт“

В категории: На терена , Спорт


18
Коментара
Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
18
Коментара по темата
18.
sss
06.06.2017 03:52:46
0
0
mdaa verno chtoto nikoi za nichto nestava v za kvogovorihmme neftoibrik ili chernoblizes hrabar ai siktir tez mravoiadi na kvi sa praviat ve.kmetove sponsori peralni gorjenie ashladisani kaval svirkajii i .,,,//kav futbol v burgas ve abdal sersem..toz pravilno gokaza v lazur stadion cha e lazur mahlesi nai para tam che e .aii da vidim
17.
бухта
05.06.2017 21:08:36
2
8
Абе, какво ни занимавате с този псевдо отбор. В природата няма нищо случайно. И да се опитваш да я излъжеш, тя природата винаги те поставя на мястото. На вас все някой ви е виновен,но ви разкриха и джуджета и фенове на други отбори.Този който оставя след себе си мръсотия, рано или късно се загубва в нея, така че тихо и спокойно. Отивате там, където трябваше да сте преди да се припознаете за пореден път.
16.
Истината
05.06.2017 16:22:08
6
8
Жалки сте Тодоров и Бошнаков. Искате да управлявате но не ставате. Преди да дойде Янев нали наште хора не ставаха. Те бяха с четири пъти по малки заплати и бюджет но не ги харесвахте защото имат собствено мнение. Изгонихте ги а те бяха единадесети в класирането за да вземете тези които докараха отбора до Б група и разпад. Махайте се никой не ви вярва. Нямате място във футбола. Вие сте магазинери
15.
Фен
05.06.2017 15:58:04
1
2
Стела да не пише оправдателни статий за Бошнаков и Тодоров. До вчера Янев беше Маориньо днес не става. Тези дето ставаха ги изгонихте защото не се съобразяват с вас. Злобата и интригите които вкарахте в публичното пространство утровиха достатъчно атмосверата.
14.
На кривата ракета........
05.06.2017 14:33:50
2
11
Всички са ви криви на вас. Стойков, Кишишев, Ненов, сега и Янев. Явно някой в този измислен клуб не разбира от футбол и как се управлява, но това със сигурност не са треньорите.
Тръгнали без пари от наемници да търсят резултати. Смешни хора.
13.
ФАНТА ФЕН
05.06.2017 14:05:39
1
4
Когато Гегата разбра ,че взема по - малка заплата от тренера и всичко стана интриги
12.
до 3
05.06.2017 13:35:08
0
19
Какви привърженици , какви пет лева. Проектът на два пъти беше спасяван от кмета. Първия път със съдействието на Жоро Танев , вечна му памет , а за втория път беше ползван футболния ентусиаст Павката Бошнаков.
11.
game over
05.06.2017 12:59:48
1
7
янев ми беше ясен още след втория му мач през есента,но тогава никой не искаше да погледне истината в очите. Медиите го превъзнасяха ,а феновете като зомбирани им пригласяха. Достатъчно е да му гледате едно интервю за да го разберете що за стока е и колко е фалшив-върти очите като мишка,нито един конкретен отговор,а след неудобен въпрос става агресивен. Как ли ще реагира,ако някой журналист му поиска извинение от името на феновете?
10.
janev
05.06.2017 12:11:06
3
1
Na teb li shte se objasnjavam be tjuflek :)
9.
Истината
05.06.2017 12:03:14
1
3
В началото на сезона когато трябваше да се направи отбор за 20-30 дни,заплатата на Димо Ненов бе 2500лв,а на футболистите максималната заплата беше също 2500лв. А сега ми кажете разликата.
Когато се предложи определен специалист и то сериозен за 7000лв заплата,както и ядрото от футболисти трябваше да е в тези рамки,не можеше.Трябвало Бургаски специалист!
8.
Бургазлия
05.06.2017 11:30:58
1
15
Замисълът е съвсем друг - бургаските отбори се затриват, следователно стадиони не им трябват, следователно някой ще си ги купи за без пари - на Лазур ще цъфнат кооперацийки, а на другия ще цъфне терминалче да обслужва корабите на, познайте кого
7.
n
05.06.2017 11:14:15
7
17
Абе закривай Мастеркибика и това е.Няма смисъл общината да дава пари за загубена кауза и някви безполезни ритнитопковци.Събаряй стадиона и да се приключва.Футболв Бургас няма вече,няма и публика,освен няколко наркоманя.
6.
Оня
05.06.2017 11:11:54
3
6
Периньоне,бяха изпадащи с Верея,Локомотив си бяха в челото на Б група.Флегман,да вадя ли статиите преди нова година,когато се ревтунеше,че нямало пари?На това ли му казвате добра финансова обезпеченост?Добре,че покрай изборите тиквата натисна Николова да налее пари,иначе същите тези ревльовци уверяваха,че общината нямала да им дава пари,а само щяла да им бъде гарант пред спонсорите,затова е излишно да коментирали,чезащото Янев много добре описва тези мазни лъжци и ситуацията в клуба
5.
Общинарка
05.06.2017 11:10:30
4
7
Отборът е общински и ще бъде харизан на Петър Алексиев (юноша на клуба и шеф на ДФК Звездичка).Алексиев се е съгласил да поеме отбора само,ако няма задължения,осигурен бюджет и да гради отбора от втора лига.
4.
До 3
05.06.2017 11:10:05
2
6
Като фен на отбора съм против продължаването и унижаването на отбора в "А" група. Ясно е, че в Бургас няма бизнес, бизнес който да дава пари за отбора да се представя достойно. От 5 години се въртят 3 "директора", 2 треньора и 10 футболисти...Е ясно е, че тия треньори и футболисти не са даже за "Б" група. Да си стои отбора в "Б" група с млади талантливи момчета, а не сина на тоя и ония, защото въпреки всичко ще се върнем в селските групи с другите проекти...
3.
Номер 2 - дървен философ
05.06.2017 10:57:36
22
11
Втори, всеки клуб и при основаването си и после е проект. Без визия няма тим. Ливърпул, Ювентус, Барселона или който щеш, също са били проекти и мечти, преди да се превърнат в глобални марки. Нефтохимик е най-успешният и най-обичан отбор в Бургас и е много повече тим от останалите проекти. Самия факт, че оцеля само благодарение на привържениците си и не гние в забрава в селските групи, вече е индикация дали клуба има здрави основи.
2.
ДОМ ПЕРИНЬОН
05.06.2017 10:35:52
5
15
Тюфлека е набеден треньор .Треньор не се става с една купена купа на страната. От друга страна и ГО и Нефтохимик бяха преди 13 месеца сред кандидатите за В-група , и само и само за да се угоди на Литекс , тези два отбора участваха в първа порно лига. Истината е , че Нефтохимик никога не е бил тим , а проект.Проект , който при талантлив и хитър ръководител , като Порточанов може да е успешен , а при наследниците му провал.
1.
k
05.06.2017 10:31:05
2
7
абе каква купа с лицеск?това беше поредната нагласена работа понеже ги изхвърлиха във в група и ги реабилитираха с купичка.нищо не е постигнал като млад меринджей
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори