×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Изтече срокът на „Кроношпан“ за екомерките, заводът готов с програма за стотици хиляди левове


Изтече срокът на „Кроношпан“ за екомерките, заводът готов с програма за стотици хиляди левове
Депутатът от ГЕРБ Бургас Ивелина Василева пое като личен ангажимент опазването на околната среда
15 Май 2017, Понеделник, 16:35 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Министърът на околната среда и водите Нено Димов идва в Бургас, за да се запознае с казуса



Крайният срок, в който „Кроношпан” трябва да представи в МОСВ програмата си за опазване на околната среда, изтича днес. Миналата седмица проведох среща с министъра на околната среда и водите Нено Димов. Запознала съм го със ситуацията и той пое ангажимент да следи отблизо проблема, за да се елиминират всякакви възможности за замърсяване на въздуха в Бургас”, каза на пресконференция днес депутатът от ГЕРБ Ивелина Василева.

След като екопрограмата на „Кроношпан”  стане публична, Василева ще се запознае с документа и ще следи стриктно за изпълнението на мерките.

Тя подчерта, че в периода, в който е била министър на околната среда е възлагала многократно на РИОСВ да извършва проверки и да налага глоби, ако констатира нарушения. За последната година „Кроношпан” са глобени общо с около 100 хил.лева. Заводът обаче обжалва и все още не е ясно какво ще постанови съдът.

„Мой личен приоритет ще бъде опазвнатето на чистотата на въздуха. Знаете, че в Бургас това е чувствителна тема. Спомняте си, че още по време на втория мандат на кабинета ”Борисов” по моя инициатива бяха драстично увеличени глобите за нарушителите. Тази линия на поведение трябва да продължи и аз ще работя затова. За продължаващ засилен контрол и недопускане на замърсяване”, заяви Ивелина Василева.

Управителят на „Кроношпан” Николай Банков поясни пред Флагман.бг, че са внесли екопрограмата си с всички детайли далеч преди изтичането на крайния срок.

Компанията ще инвестира стотици хиляди левове в нея, за да са спокойни бургазлии, че въздухът е чист, поясни той. До няколко дни дружеството ще представи мерките, които ще предприеме, за да опазва околната среда.

Другата седмица в Бургас пристига министър Нено Димов.

Какви  мерки ще предприеме „Кроношпан“ – очаквайте във „Флагман.Бг“!

В категории: Политика


16
Коментара
16
Коментара по темата
16.
O}E
16.05.2017 09:35:46
1
5
Да не забравяме също така, че увеличението на глобите за нарушения бяха конкретно за разлива на Лукойл. Поредната популистка мярка на г-жа Василева. Стига сте ни я хвалили, добре си я познаваме вече. (не свършиха ли парите за реклама вече???)
15.
ОПАШАТА ЛЪЖА!!!
16.05.2017 09:32:38
1
4
Защо не наблегнете на това, че по-голямата част от глобите на Кроношпан са наложени последните 3 месеца, а именно по време на служебното правителство??? Нека Ивелина Василева да каже какво тя лично е свършила за съгражданите си по време на двата си полумандата! Сега е лесно и удобно да трупа позитиви на гърба на съгражданите си, на които отдавна обърна гръб!
14.
Добри Груев - чикиджията
16.05.2017 04:44:26
1
1
Дайте ги насам да ги еба всички с кривия кур с топчета - от ръководството на кронишпан и РИОСВ
13.
Smith
15.05.2017 23:39:16
0
17
То затова "австрийците" си правят талашита в България - щото народа търпелив, могат да си подкупват горските и да си осигуряват нелегална дървесина, могат и да тровят цял град без да им пука на "гражданите", могат да подкупват за жълти стотинки институциите и да не плащат никакви данъци! Идеално място за развиване на бизнес! На бас, че и този акт ще "падне" в съда и държавата пак няма да види и пробита копейка.
12.
Предложение
15.05.2017 23:13:29
0
17
Ако наложената санкция на Кроношпан за пореден път бъде отменена и падне в съда - незабавно да бъдат уволнени всички служители на РИОСВ, които са я изготвили и подписали! Начело с Директорката и некадърните юристи!
11.
Смешници
15.05.2017 21:16:02
0
21
Спите Бургазлии, тези от Кроношпан до сега трябваше да са натирени от Бургас и България. Няма такова Министерство, няма такава корумпирана Община като Бургаската. Изтровиха хората и никой не му пука.
10.
Да
15.05.2017 20:48:12
0
15
защо не им вярвам?
Факт:На 30.03.17 г. РИОСВ Бургас издава разрешително на Кроното да увеличаване на мощностите с 300 %.и то без ОВоС.
Идва време да метем
9.
Дааа
15.05.2017 20:23:47
1
18
Навързани като свински черва , няма глоби за заводите които замърсяват атмосферата , ще им дишаме отровите ,а те ще трупат огромни печалби. Ивелина и началници в РИОСВ са гушнали кинти и няма замърсяване на въздуха.
8.
KUROSPAN
15.05.2017 20:11:54
0
21
Изсякоха странджа. Натровиха въздуха. За 100 000 толкова
7.
Вальо топлото
15.05.2017 20:09:55
1
26
Добре бре мизерници! 100 000 глоба за година за това ,че тровят над 50 000 човека! Я им шибнете да платят здравните вноски на всички за година. Дали няма да се стреснат повече?
6.
До 5
15.05.2017 19:39:01
1
14
Аве тапет я духай супата!! Отивай да ядеш лайна в Кроношпан
5.
До 1
15.05.2017 19:27:57
19
3
Абе, шапкар, пречи ти да спиш ли бе, лешпер. Я бързо на границата. Оядохте се в тези поделения.
4.
Никакви мерки няма
15.05.2017 19:17:34
2
10
Кроношпан си имаха министър. Що не кажете на хората кой е скрития собственик на Кроношпан дето стои зад офшорката или това не е интересно ?
3.
Vsbhu
15.05.2017 19:15:30
1
7
Orkestar i romska muzika ima6e li
2.
Киро
15.05.2017 19:15:27
2
17
НА НИКОЛАЙ БАНКОВ ЖЕНА МУ Е ШЕФ В ОКОЛНАТА СРЕДА В БУРГАС ПОЗНАЙТЕ КОГА ЩЕ ГЛОБЯТ ЗАВОДА НИКОГА ВСИЧКО Е КОРУМПИРАНО А ПОГЛЕДНАЛ ЛИ Е НЯКОЙ ВЪТРЕ КОЛКО ДЪРВА ИМА ИЗСЯКА НИ ГОРАТА ТОЯ АВСТРИЕЦ
1.
Не льжете
15.05.2017 19:08:53
4
18
Елате в поделението на рьба на кроноша и ще видите за какво става вьпрос!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори  Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Само от продажбата на дела си във винарната "Миравел" красавицата е получила 50 милиона Колко ще ни струва великденския козунак Колко ще ни струва великденския козунак Козунаци в София се продават и за десетина, и за 20, че и за 100 лв. в някои от най-снобските пекарни в центъра на столицата Утре започва най-голямото географско събитие в България Утре започва най-голямото географско събитие в България Ще има над 500 участници от цялата страна 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори