×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Важна новина от последните минути! Eто на чия страна застава България относно атаката на САЩ в Сирия


08 Април 2017, Събота, 12:34 ч.

България подкрепя всички международни усилия, насочени към постигането на мир и намиране на политическо решение в Сирия


България приема въздушните удари на въоръжените сили на САЩ по летище на сирийските ВВС като част от усилията за решаване на проблема с химическите оръжия в Сирия. Това се казва в официална позиция на българското министерство на външните работи по повод ракетния удар на САЩ срещу сирийското летище Шайра.

"В отговор на химическата атака в Сирия от 4 април т.г., на 7 април САЩ осъществиха ограничен ракетен удар по военното летище Шайрат, Сирия. Във връзка с това, на същата дата, Върховният представител на ЕС по въпросите на външните работи и политиката на сигурност Могерини публикува декларация от името на ЕС, която потвърждава нашата последователна обща политика по конфликта в Сирия. В допълнение към изразената на 6 април от МВнР позиция, подчертаваме, че България приема въздушните удари на въоръжените сили на САЩ по летище на сирийските ВВС като част от усилията за решаване на проблема с химическите оръжия в Сирия, чието използване категорично трябва да бъде прекратено. Още веднъж подчертаваме необходимостта от възможно най-бързо разкриване и наказване на виновниците за варварския акт извършен на 4 април т.г. в град Хан Шейхун", се казва в позицията на МВнР.

"България подкрепя всички международни усилия, насочени към постигането на мир и намиране на политическо решение в Сирия. Необходима е безусловна и пълна подкрепа от страна на международната общност за между-сирийските преговори под егидата на ООН с цел провеждането на ефективни политически преговори съгласно резолюция 2254 на СС на ООН и на Женевското комюнике от 2012 година", се казва в края на позицията на българското министерство.



В категории: Политика


10
Коментара
Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 2
10
Коментара по темата
10.
morukutu
09.04.2017 10:30:55
0
0
Долното се отменя!
КИРИАКСТЕФЧОВЦИ С ДЕКЛАРАЦИЯ!
9.
morukutu
09.04.2017 08:35:28
0
1
Ами ганювци и пидераси с декларация!
8.
Все...
08.04.2017 16:40:55
4
4
Все сме на грешната позиция! Да подкрепяме усилията за мирно решаване на конфликта не означава да приветстваме ракетните удари на САЩ срещу сирийската авиобаза! Кога разбраха от къде дойде химическата атака, та реагираха толкова светкавично???
7.
до 5 и 6
08.04.2017 16:33:26
2
4
Подкрепям ви! Не вярвам на лицемерните американци! Какво търсят в Арабския район? Какви са интересите им там? ПЕТРОЛ и всички останали природни богатства! Поддържат размирици в целия свят, за да пласират оръжията си, от които печелят милиарди!
6.
СЛАВЯНИ - ХРИСТИЯНИ
08.04.2017 14:46:18
9
5
КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОБЕДЕНИМ СРЕЩУ АМЕРИКАНСКИТЕ РЕПТИЛИ/КОИТО ВПРОЧЕМ ПРОИЗВЕЖДАТ АВТОМАТИ ЗА ДЕЦА В РОЗОВО/И ТОВА АКО ИМ Е ДЕМОКРАЦИЯТА???
5.
Неестествено
08.04.2017 13:18:04
4
6
Естественик,кога доказаха и кой,че именно армията на Сирия е изстреляля химическо оръжие по цивилни?? КОй?? Някъде доказателства? Те може и да си знаят,както и ония в ООН,но на хората нищо не се каза. От къде аз да съм сигурен? И понеже съм несигурен,естествено е да се съмнявам.Такаче,САЩ нямат оправдание. Сиря,като държава,има дговор за военна помощ с Русия. Имат го,ползват го. Признат,непризнат,Асад още представлява Сирия,официално. Ама Каубоите,кой ги кани?? Те къв го дирят? А когато ИДИЛ бесеха и колеха,защо не попитаха за човешки права и не пуснаха някой Томахоук????
4.
Естествено
08.04.2017 12:53:00
9
19
Ако са установили че от там е дошла химическата атака да атоят и да гледат ли ??? От какво да ги е страх от Асад или от Путин. Че то на Путин , Ердоган му свали боен самолет без последствия, че Тръмп ли ще им цепи басма. Достатъчно коректно е постъпил като е уведомил руснаците 2 часа преди атаката.Те чии го дирят в Сирия ???? Защо едните да могат да воюват там а другите не ????
3.
Алек
08.04.2017 12:29:56
4
8
Нищо ново под слънцето,така беше и в Ирак.Американските евреи казаха,че Садам е пуснал химическо оръжие над народа си, а всъщност те самите убиха невинни майки и деца, след го заставиха той да докаже забележете,че няма такова,което е нечувано.Комиси за човешките права търси и Ирак химическо оръжие,но не намери такова,но това е само оправдание да убият Садам и да му вземат петрола.Сега е същото и в Либия бе заради петрола. Пуснаха в Либия бунтовници.Америка измисли понятието платени бунтовници.Америка плаща и въоръжава на престъпници които уж се бунтуват и това заради петрола.Сега Българските депутати пращат армията ни която е платена от Америка и обслужва Американските интереси.Какъв е интереса на България да ораща армия в Арабския свят???
2.
бивш артилерист
08.04.2017 10:45:24
1
9
Тия бройки които си споменал са само на хартия. Реално имаме 3-4 танка които могат да се движат и 3 самолета барабар със спартана. За пехотата нямам идея..
1.
Бивш кашик
08.04.2017 10:29:51
3
11
Пак зорлем се врем между шамарите.
Позиция от държава с 5 самолета, 10 танка и една рота кашимерия.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори