×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

За Санкт Петербург, Шарли Ебдо и в какво ни кара да повярваме "Министерството на истината"


За Санкт Петербург, Шарли Ебдо и в какво ни кара да повярваме "Министерството на истината"
Очаквайте министерството на истината и на вашият малък екран
04 Април 2017, Вторник, 19:01 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Защо малцина изказват съпричастност към трагедията в Русия?

Светът е потресен от бруталния атентат в един от най-големите руски градове – Санкт Петербург, който уби 14 души и рани стотици.

Атентаторът – по всяка вероятност гражданин на бившите съветски републики, също загуби живота си в ужасяващата атака. Това обаче не прави делото му по-малко потресаващо. Въпросите защо и как той е успял да убие толкова много руснаци, повечето от които деца и младежи, засега остава без отговор. Едни го смятат за ислямист, други за радикалист, а трети за анархист.

Къде са ви профилните снимки с руското знаме? Къде ви е фалшивата съпричастност? Може би за някои от Вас смъртта на руснаци звучи като добра новина. За други пък този брутален атентат е подобен на стотиците такива, които се случват всеки ден в третия свят – чувате за тях, казвате си „Трагедия… тц, тц, тц” и превключвате канала.

Каква е разликата обаче между липсата на руското знаме на вашите профилни снимки и присъствието на френското буквално часове след като въоръжени убийци стреляха в редакцията на списание „Шарли Ебдо”?

Разликата е, че в единия случай атентатът се извършва срещу така омразните руснаци –  вашите „смъртни врагове”, „най-лошите”, а в другия срещу любимите французи, чиито чинии с кеф миете за няколко подхвърлени евро. И после като се върнете в родната България плюете и хвърляте фасовете си на земята и се чудите как видите ли „в тая държава може да е толкова зле”

Разликата е, че Русия, за разлика от любимата Ви Франция, всъщност се бори с тероризма в Близкия изток. Ежедневно руската държава води ожесточена борба с Ислямска държава и радикалния ислям. Не в общи фронтове, не с чужди армии, а самостоятелно - атакувайки и по въздух и по суша ислямистките крепости.

„Багетите” (жаргон за французите, популярен в социалните мрежи) от друга страна следват като верни кученца политиката и модерния либерализъм на САЩ и се борят сами със себе си, състезавайки се с другите европейски „големци” кой ще приеме най-много бежанци от същите тези „държави”. Бежанци, които нито имат лични карти, нито влизат в категорията на бягащи от война.

Разликата е, че докато Русия води война, целяща да прекъсне ужасяващите действия на група радикализирани главорези, опитващи се от името на трети лица да премахнат режима в Сирия, то френското издание публично си играе с емоциите на над 1 милиард души, публикувайки карикатура с лика на Мохамед - нещо напълно забранено и считано за престъпление в ислямския свят.

Само, че вие спите. В будна кома сте и сте Париж, и сте Шарли. Но не сте Санкт Петербург. Няма и да бъдете, защото машината за пропаганда вече е сработила и „министерството на истината” ви е казало в какво да вярвате, кое е лъжа, фалшива новина, провокация. Казало ви е и кое е истината. И вие вярвате...

Искрено!

В категории: Животът


41
Коментара
41
Коментара по темата
41.
Рускиня
07.04.2017 02:46:54
0
0
За 38: айде, напиши ми нещо на руски? И аз ти тога кажа,перфектно ли знаеш чужд язик. аз казах, чебългарски не моят роден язик, иосвен това, първо погледни на своите сънародници, кои хич не могат да пишат и четът, а в чатовепишат с толко грешки, че, дори и аз виждам, още и на латиница. Повече от половина вече забравили не само български думи,аоще и кирилица.
Аза всички, кои са говорят големи глупости за начин на живота в РФ - дойдете там сами да погледнете, за какво става дума. Иначе, никой от васникога не бях в Русията,асамо повтаряте някакви измислици от реда "една баба казах..."
40.
Анонимен
06.04.2017 20:42:13
0
1
Ще кажа нещо от свое име, но много хора мислят като мен. Руснаците са наши братя, споделяме обща азбука и религия, имаме близък език и са ни освободили. Затова ще имат вечна благодарност! Българския народ го има и помни! Много хора не искат българите да знаят и да помнят!
Станахме либерални, демократи и свободни да мислим, но каквото ни позволят ... Истинска демокрация няма никъде по света, вкл. в САЩ и западноевропейските държави. Никой не може да обвини Русия, че си защитава интересите.
Най-добре се живееше в ЕС, в скандинавските държави, където имаше обуздан капитализъм и силна социална система. Това беше допреди либерализмът да промие мозъците им и да ги напълни с престъпност от изостаналите части на света.
Информацията е все повече, но все по-трудно става да стигнеш до истината. Почти всичко по медиите вече е пропаганда, полу-истина, изместване на баланса и едностранчивост. Не мисля, че американците и големите американски международни медийни корпорации, колкото и да им се иска, имат право да са единствен източник на истината. Историята е доказала, че не са!
САЩ е най-мощната държава, с големи достижения в много сфери, но демокрацията и властта на президента им са привидни. Кръговете, които реално управляват, казват какво реално ще се случи. Петродоларът и оръжейните сделки на военно-промишления комплекс пречат на "човешките права" в Саудитска Арабия. А тя от своя страна с парите от Запада финансира разпространението на най-античовешките идеи по света и дестабилизира другите мюсюлмански държави. Това не е демокрация и не са човешки права, а само думи от сферата на идеалното, превърнали се в клише и оправдание за смяна на режими и присвояване на ресурси. В реалността всичко е интереси.
39.
39
06.04.2017 11:16:55
0
3
а това е за мурзилката Русчев.
хем му е преведено.

http://e-vestnik.bg/26375/zashto-sled-terora-london-poluchi-saboleznovaniya-ot-sveta-a-sankt-peterburg-malchanie/
38.
до ТПЗ 36
06.04.2017 11:13:28
0
0
Пишеш както мислиш.
Иначе за орка в България българския ти бива.
37.
Вярвам на Кмета
05.04.2017 17:09:09
1
1
Много повече вярвам на Кмета !
36.
Рускиня
05.04.2017 11:25:24
1
4
Пиша не през Гугл. Аз, може, и допускам правописни грешките, но това не промени същността на миселта.
35.
Канадец
05.04.2017 05:23:46
11
4
Рускинята да научи първо Българския, щото писаниците и през Гугъл превода са една гаща плява. Статията прави внушения, че Американския Гос Деп бил виновен за атаката в Петербургското метро!? Я пак? За какво им са на американците тези атаки? Те и така държат парите на Руските Олигарси, а Руското Правителство масово купува Американски ценни книжа и по този начин спонсорира САЩ. Та не са решили американците, не са спряли кранчето. Бизнеса си знае интереса и не иска несигупност. От дружага страна, атентата е добре дошъл за управляващите в Русия да ограничат и малкото останали свободи. Думата вече приема закони забраняващи митингите..Самите Руснаци си пишат в мрежата, че правителството им е организирало атентата. Няма друга страна по света, където правителството целенасочено да избива собственото си население както в Русия, като се почне от Ленин, та до наши дни. Та хората няма да сложат Руското знаме на страниците си, защото то е символ на Руския фашизъм и КГБ.
34.
Рускиня
05.04.2017 02:57:11
3
11
Днес видях и чух доста хора, кои се зарадвани с чужда трагедия. Знаете, защо българи мразят Руснаците? Защото Русия е единствена держава, коя не подстави дупе под САЩ. Ви си е пишете и говорите с надиктовани фрази, без да помислете самостоятелно. Повтаряте неща, за кои изобщо нямате представа. Вярвате на САЩ и тяхните лъжи, като на господ. Мислете, че там знаят всичко. Мога да ви напомня, как преди години САЩ обеща докарать десант на крайбрежие наБеларус. И Ви вярвате на думи на Госдеп, кой изобщо не знае дори такива дребни неща, като това,че Беларус няма море. За 2: интересно на мен много, как стана това, че Русия нападна Грузия на СВОЯТА територия? И първото грузинци 3 дни растрелваше Цхинвал с мирните хора и само след това дойдох руските танки? Преди да повтаряш чужди глупости помисли малко, или са всички мозъци вече продадени?
Днес българи в очи на руснаците паднали толко низко, че няма вече руснак, кой не сожалее за това, че изобщо бях освободителна война. Май, ако би бях под турците досега, щеще да бъде по-добре за всичките. Гадно...
33.
Smith
05.04.2017 00:15:53
8
2
Драскача се опитва да ни накара да се чувстваме виновни за нещо. А няма за какво! Първо, не съм еднакво съпричастен към всеки бозайник на планетата. Ако стане нещо в Гана или Лесото примерно, дори тц няма да кажа. Айде за руснаците ще се прежаля, дори Бог да прости невинните и да накаже виновните в Кремъл. За щастие обаче Путлер е пратил само Сидеров без танкове, та България все още е част от Европа, затова и хората тук изпитват повече съпричастност към локалните Европейски проблеми.
32.
FREE BULGARIA
04.04.2017 21:29:11
7
10
Крайно време е да нарамим Калашник,ще ви дам аз на вас едни евроатлантически педераски ценности и кражби от еврофондове и по саниране,с тоя капут К.Марков.Дегенерати.
31.
Ъ
04.04.2017 21:19:33
4
4
Жалки драскачи,които не знаете какво е сторено на този народ в периода 1941-1945 г.
Да вие сте пълни илетирати,даже няма да се обърна към вас с главно В.
Жалки сте!!@
30.
фЛЕГМАН
04.04.2017 16:07:54
7
4
а защо няма Японо фоби, Австрало фоби, Финлано фоби и всякакви путка майна фоби... ааа защото другите не си врът носа в чуждите държави
29.
Баба Марийка
04.04.2017 15:35:19
6
5
ВЕРСИЯ ОТ КРЕМЪЛ! "Атентатите в Брюксел и Лондон са свързани
Терористи или душевноболни идиоти стоят зад атаките, смята висш международен експерт от Русия".

"Председателят на руската комисия по международните въпроси в Съвета на федерацията Константин Косачев заяви, че причините за терористичния акт в Лондон трябва да се търсят в националната политика, която провежда Европа, съобщи вестник „Известия“.
Трагедията в британската столица стана точно година след терористичното нападение в Брюксел затова е трудно да се вярва, че това е случайно съвпадение, отбеляза Косачев.
„Който и да стои зад двете атаки на насилие край британския парламент: терористи или душевноболни идиоти, не е възможно да се избяга от усещането, че всичко е свързано“, подчерта Косачев.
Според него всичко започва със „самодоволната увереност на Запада в собствения монопол над истината, а завърша с неразбирането за дълбочината на сегашната криза на мултикултурализма в Европа“.

ПП. Уважаеми Господин Косачев, ето, че тези душевноболни идиоти дойдоха и във Вашата кочина. Да, точно така - кочина. Явно и при Вас не разбраха дълбочината на сегашната криза. Самодоволната увереност на Русия. Жалко!
28.
aphex
04.04.2017 15:32:03
10
3
Да си сложиш или не снимка е въпрос на избор, помияр!
Тоя дето лиже на Кадафи мъдете, забрави ли медицинските ни работници?
27.
ss
04.04.2017 15:21:10
2
13
Ето за какво убиха Кадафи
1. Бензинът бе по-евтин от водата; 1 литър бензин струваше 0,14 $.
2. Новобрачните двойки получаваха подарък в размер на 64 000 $ за покупка на жилище.

3. Образованието и медицинското обслужване бяха напълно безплатни.
4. Държавата дотираше всеки член на семейство с 1 000 $ годишно.
5. Обезщетението за безработица беше 730 $.
6. Кадафи закри военните бази на НАТО.
7. Заплатата на медицинска сестра беше 1 000 $.
8. За всяко новородено се изплащаха 7 000 $.
9. За започване на собствен бизнес се предоставяше еднократна финансова помощ в размер на 20 000 $.
10. Високите данъци и налози бяха забранени.
11. БВП на човек от населението достигна 14 192 $.
12. Задграничното образование и стаж бяха за сметка на държавата.
13. За многодетните семейства бяха открити вериги от магазини със символични цени на основните хранителни продукти.
14. За продажбата на продукти с просрочени срокове на годност се налагаха високи глоби и задържане в поделенията на специализираната полиция.
15. Част от аптеките отпускаха безплатни лекарства.
16. За фалшифициране на лекарствени средства се налагаше смъртно наказание.
17. Жилищен наем не съществуваше.
18. Електроенергията за битови нужди беше безплатна.
19. Продажбата и употребата на спиртни напитки беше забранена; беше наложен «сух режим».
20. Кредитите на покупка на жилище или кола бяха безлихвени.
21. Посредническите услуги бяха забранени.
22. За покупка на автомобил държавата додаваше до 50%, а на бойците от народното опълчение – до 65%.
23. Кадафи изгони международните корпорации.

Едва при Муамар, негрите от юга на Либия придобиха човешки права.
За 40 години от неговото управление населението на Либия нарастна три пъти.
Детската смъртност спадна 9 пъти.
Продължителността на живота в страната се увеличи от 51,5 до 74,5 години.

Накрая, Кадафи взе решение Либия да излезе от световната банкова система и примерът му поискаха да последват още 12 арабски страни.
26.
До Георги РУСчев
04.04.2017 15:02:25
13
9
Г-н РУСчев, моля бъдете така добър да поддържате неутралната страна, типична за един журналист, а хората сами да си правят преценка. Това, което сте написали е типично за едит РУСофил, г-н РУСчев. Откъде сте толкова сигурни в написаното? Кой ви даде доказателствата, че видиш ли РУСия сама се бори с тероризма, а другите седяли и гледали? Откъде дойде тази злоба, която сте изляли към хората, които обичат Франция и я подкрепят? Г-н РУСчев, като толкова много си обичате "братушките", гласувайте за БСП и ДПС и по този начин дайте своята подкрепа, но недейте да пишете такива статии, които надъхват хората да се чувстват длъжни да симпатизират на РУСия. С други думи- "Спазвайте журналистическата ЕТИКА"!
25.
майнак
04.04.2017 14:59:59
15
11
САЩ да не са по различни ве манячета. През последните 50 ходини знаете ли колко милиони семейства са разбили . Прочетете малко за войната в Сирия. Защо Садам бе убит ? За нефт разбира се идиоти. Хресва ми цъфтежа в САЩ , но те са една от многото страни с бандити в костюми ;)
24.
miko
04.04.2017 14:59:57
12
12
Скоро ще разберете що за хора са руснаците.
Те изкупиха и продължават да изкупуват град Бургас.
Много скоро ще разберете що за нахални дебили са.
23.
ОТВРАТ
04.04.2017 14:53:00
16
16
Зомбиран прост народ! Или поне такива са русофобите-коментатори.
22.
Kasabova
04.04.2017 14:49:17
1
1
E travestit a mujleto i e trabaaa
21.
Весо
04.04.2017 14:40:45
4
8
Гошо, а твоята профилна снимка с руското знаме къде е, ве? Дай да я видим, като се дзвериш толкова.
20.
НАБЛЮДАТЕЛ
04.04.2017 14:37:59
8
10
Браво!
19.
Истината за тая развалина
04.04.2017 14:29:35
14
12
Автора да отиде в Страсбург и да каже дали има разлика между един красив Евро град и една монголска сбирщайн като Новгород.
18.
gh
04.04.2017 14:28:11
2
7
Живял съм в Америка , но и в Ръсия. На едното място свободията може да те убие , на другото ограниченията. Като цяло да го поемат всички , всеки да бъде там и да харесва това , което му е на сърце . Твърде много философи и историци, живейта си късия живот и не задълбавайте , че не се знае какво ви крие утрешния ден
17.
ъпник
04.04.2017 14:26:38
10
10
Флагман пак минахте от порно на анти-българизъм, явно е кой ви плаща.
16.
Автора е на заплата в КГБ
04.04.2017 14:13:57
8
11
Х
15.
Ко?
04.04.2017 14:11:48
10
16
Путлер няма никакъв контрол върху Средна Азия която се разпада и това беше първия тромпет. Това един град да граби толкова територия е бита карта.
14.
Ищпю
04.04.2017 14:09:56
11
13
Има начин да се помогне на Русия. Начина е да се накара да стане част от Българската Империя със столица Бургас но като част от Европейския Съюз и със Английски език като втори официален след Българския.
13.
Р
04.04.2017 14:06:46
15
8
Русия не може да случи на интелигентни лидери. Последния път си затри царете че и нашия затри. И какво стана оттогава?
Нищо! Комунизъм и диктатура, произвол на армията и селяните върху интелигенцията.
12.
Как така
04.04.2017 14:02:22
13
21
Ми не всички мразим руснаците.
Велика Нация,към която винаги са се отнасяли с пренебрежение.
Да не би забравяме 1814г-Париж и 1945-Берлин!
Аре нареждайте,евроатлантически демократчета,със сбъркана ценностна система!
11.
Жорж Франчев
04.04.2017 14:00:44
13
10
Русчев гледай тюбетейките и недей да береш грижа за Франция. Нападки и злобните внушения не са пътят на европейският свят.
10.
Цар Борисов
04.04.2017 14:00:37
11
16
Питай Путлер на каква азбука пише и ще ти каже руска хахахахахаха питай Путлер какъв език говори ще ти каже Руски хахахахаха няма такава държава да отрича Майка България и само да гледа да я бие и мори!!!!!!!
9.
Истината за тая развалина
04.04.2017 13:57:36
11
14
Кога за последно дойде Путин да се поклони на Българските Царе и Империя която позволи на онея измъчени ядки да се правят на някакви въобще. Никога!!!
Горе тъпаците се купят в забвара и самолюбие. Кога дойде да целува пръста на Странджа и да се мОли за България --- майката родина на Германия и Русия и цяла Северна Европа? Кога!!!!!!
Време е Русия да се сети за Майка България!!!!!!
8.
Тъпо сиво и квадратно сплескано
04.04.2017 13:54:00
14
16
Има държава ЮЖна Африка и има държава Северна Африка демек Русия където само копаят руса от дупки или точат нефт от земята и бомбардират други страни и си мислят че имат нещо повече от Христо Фотев или ФСБ или Кристо ама нямат.
Защото майката на славянството е България, от тук е тръгнало всичко, и защото ние не го командваме ами онея северни Африканци в Москва, славянството не е на себе си ами е измъчено!!!!!
Столицата е Бургас не Москва не София!!!!!!!
7.
абсурдна статия
04.04.2017 13:53:14
13
10
не дочетох дори - много заядлива статия търсеща интриги.
Или както народа казва - под вола теле.
6.
Комунист =престъпник
04.04.2017 13:48:58
23
31
Помня когато Руснаците не пускаха Българите да излизат навън, да четат западни книги и да имат частна собственост и закони. Това си беше чист тероризъм спрямо България.
Помня когато Русия ни откъсна Беломорието и Македония. Това също. Помня когато ни атакува 2 пъти от север когато уж беше никаква. За какво Чарли Ебльо да говорим?
5.
gs
04.04.2017 13:46:36
18
17
Пишете си статиите за секс пози и не влизайте в дълбоките теми , че не ви ходи!!!
4.
Или или
04.04.2017 13:46:16
13
11
Истинската столица на Източния Свят е Бургас. Няма Русия, няма Франция. Докато не се научат да ни целуват краката са никакви.
3.
сапунисан
04.04.2017 13:44:03
31
31
Русия е велика нация, и май една от малкото успяла да съхрани истинските човешки ценности , въпреки натиска на "цивилизования" свят.
Да, светът вече се състои основно от лицемери където не е важен нечий живот, а как това би изглеждало в очите на простолюдието. Русия изнесе втората световна война на гърба си , комунизма, както и перестройката .Доказа че не може да нъде разрушена. Докато останалите "цивилизовани" страни не мога да ги мисля. Нека си издигат в култ предрастлъка и извращенията , но това няма да им помогне да оцелеят. Вече няма французи, германци, шведи. Но има Руснаци. И внаги ще има.
2.
Или или
04.04.2017 13:42:15
35
32
Как Русия се биела с тероризма като последно се биеше в Украйна и Грузия и заплашваше Естония, Литва и Дори Швеция с нападения и дори и нас плашеше.
Искам да кажа че света знае че в Русия има диктатор, милоционер, самоИдигнал се някакъв които говори на Български а казва че бил Руски президент. Четете Раковски за да разберете колко измислена империя е руската и как корена и истината е България.
Вместо Русия да се клани на България и да я слуша тя тръгнала да се бие и с нея и с целия свят. Дали и пукаше на Русия като 1000 години ние я пазихме от Арабски и Монголски нападатели? Не! Забрави най удобно!!! Когато ние се простираме от Бяло Море до Сиберия Русия не беше нищо и само чакаше на Българите!!!!
1.
miko
04.04.2017 13:34:29
41
46
Флагман Вие нормални ли сте да сравнявате Франция с Русия?!
И откъде знаете, че Франция не се бори с тероризма?!
Да, руснаците са страхлива пасмина алкохолици, а французите живеят в нормална и демократична страна.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
С концертна премиера на бургаския композитор Петя Тончева стартира "СОЛиСиМи" С концертна премиера на бургаския композитор Петя Тончева стартира "СОЛиСиМи" Публиката в залата на НХК се наслади и на соловите изпълнения на обой, флейта, виола, ксилофон, тъпан, цигулка и др. Днес ни удря най-силната геомагнитна буря от 20 години Днес ни удря най-силната геомагнитна буря от 20 години Според учените има възможността сателитите на по-висока орбита да бъдат засегнати Лекари-садисти от български град вързаха за леглото 104-годишна пациентка Лекари-садисти от български град вързаха за леглото 104-годишна пациентка Уведомени са и полицията, и прокуратурата в града за действията на лекарите от болница „Света Петка“ 10 фрази табу по време на кавга, които могат да разрушат една връзка за миг 10 фрази табу по време на кавга, които могат да разрушат една връзка за миг Ето кои са те  Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира Той определя различни правила за двама ви Акад. Николай Денков, водач на ПП-ДБ: Нашият основен приоритет е България да стане нормална европейска държава Акад. Николай Денков, водач на ПП-ДБ: Нашият основен приоритет е България да стане нормална европейска държава ПП-ДБ откри кампанията си за 2 МИР Бургас с ясна регионална програма и отчет за свършеното до момента  Kои са най-харесваните зодии - любимците на всички Kои са най-харесваните зодии - любимците на всички Първият в нашия списък е Лъвът, сияйният лъв на зодиака Украинка прати в болница 18-годишно момче, блъсна с Туксона си тротинетката му Украинка прати в болница 18-годишно момче, блъсна с Туксона си тротинетката му Младежът също е украински гражданин, с фрактура на лъчевата кост на лявата ръка е Рецепта за суши рулца с тофу и в оризова хартия Рецепта за суши рулца с тофу и в оризова хартия Сервират се със соев сос за потапяне и много добро настроение БСП откри кампанията си в Бургас под мотото „За достойна България в мирна Европа“ БСП откри кампанията си в Бургас под мотото „За достойна България в мирна Европа“ Партията призова избирателите да се доверят на опита
От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг Почина легенда в бойните спортове Почина легенда в бойните спортове Роденият през 1963 г. боец е починал в дома си заобиколен от близки
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори