×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Апелативният съд решава съдбата на Брендо


Апелативният съд решава съдбата на Брендо
Очаква се днес Апелативният съд в София да се произнесе по делото срещу Евелин Банев - Брендо
Ключови думи: Евелин Банев, Брендо, дело,
17 Март 2017, Петък, 10:17 ч.

Прокуратурата иска максимално наказание от 12 години затвор

Очаква се днес Апелативният съд в София да се произнесе по делото срещу Евелин Банев - Брендо, съобщава БНТ.
Обвинението е за пране на пари като според прокуратурата става въпрос за 21 милиона лева, придобити от наркотрафик.
Първоначално бургазлията беше осъден на седем години затвор, но впоследствие - оправдан напълно на втора инстанция. Върховните магистрати обаче върнаха делото заради нарушения.
Прокуратурата вчера поиска максимално наказание за Брендо от 12 години затвор.

В категории: Темида


Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 2
1
Коментара по темата
1.
Wild West
17.03.2017 09:59:57
1
0
Как ДПС превзема Северозапада и кои им помагат

Земеделци > Uncategorized > Как ДПС превзема Северозапада и кои им помагат

Няма да развивам конспиративни теории. Ще покажа ФАКТИ от една община от Северозапада. Във всички общини, в които ДПС има сходни резултати, нещата стоят по сходен начин.

На всички е известно , че в община Хайредин двама братя работят за ДПС. На сграда, която е тяхна собственост и е офис на тяхна фирма има табела с надпис „Общински съвет на ДПС“. Единият брат, Емил Алексиев Тодоров е регионален лидер на движението в Монтана. Известен е с това , че беше осъден от съда в гр. Лом за купуване на гласове . Другият брат, Тодор Алексиев Тодоров е кмет на община Хайредин от 2011г. Като беше избран и на местните избори 2015г. ОБЪРНЕТЕ внимание в долната таблица на резултатите на ДПС в община Хайредин за времето, за което е кмет.

Това е таблица за резултатите на ДПС в община Хайредин от парламентарни и евроизбори от 2005 да 2014г.
tabldps

Четвъртият ред от таблицата (с удебелените букви и цифри) е от секцията в дома за стари хора в Хайредин. На този ред най – ярко изпъква цялата гнусотия на ситуацията. В цялата община, както и в дома за стари хора няма турци или мюсюлмани. Всеки знае как възрастни хора, възпитавани в отношението към поробителя (не казвам дали е правилно или не), биха гласували за ДПС. Сега си представете тези беззащитни баби и дядовци как са принуждавани от някакъв изрод да гласуват за партия, за която никога при свободен избор не биха гласували. Всяко принуждаване някой да гласува против волята си е гнусотия. Но това тук е върхът на гнусотията .

Няма да описвам механизмите за постигането на горните резултати. Те са до болка познати.

Ще се опитам да покажа с факти кои са причините за наглостта и безсрамието на хората, отговорни за ситуацията.

През 2007г. семейството на братята присвоява с измама 292 дка общинска земя . Доказателствата съм ги описал в http://hairedin.com//index.php?option=com_content&task=view&id=365&Itemid=1 . Ето тук нотариалния акт е сниман до друг нотариален акт, с който е взета общинска земя в землището на с. Михайлово , община Хайредин– очевидно е ,че двата акта са получени след компютърна преработка на един и същи оригинален нотариален акт (който го има в съда в Оряхово) http://hairedin.com/images/nakrilec.jpg И НИКАКВИ ДЕЙСТВИЯ НА ПРОКУРАТУРА И СЪД !

Единият брат, Емил Алексиев Тодоров е регионален лидер на движението в Монтана. Известен е с това , че беше осъден от съда в гр. Лом за купуване на гласове . http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=3307034 .Само, че окръжния съд в Монтана чрез съдия Елизабета Кралева решава, че има пропуски връща делото за доразследване… едва ли е чел какво са казали 70 свидетели… Делото се забута някъде в съдебната система и никой не знае какво стана с него…

През 2012г. В Хайредин се реализира проект за залесяване на 272 дка голина. Като краен резултат – няма нова гора, затова пък повече от ¼ от хубавата дъбова гора на Хайредин е изсечена. Т.е. изсечени са около 53дка гора, като мястото след това се залесява като голина. Но няма нова гора, защото не са спазени изискванията по проекта за изкопаване на дупки с размер 70 на 70 на 70см. На всичкото отгоре е извършено „залесяване“ САМО на около 210 дка – т.е. пак измама. Според прокурор Рашева от Козлодуйския съд , всичко е наред и няма престъпление Доказателствата в статията: http://hairedin.com//index.php?option=com_content&task=view&id=377&Itemid=1

През 2013 година в Хайредин започва изграждането по проект с европейски средства на предпазна стена. До есента на 2013 година не е направено почти нищо, но се лъже и срещу документи за уж извършени дейности се получават две трети от парите. На 13 февруари се прави заключителна пресконференция и на следващия ден е поискано цялостно изплащане на проекта . В момента, когато се прави пресконференцията не е изграден НИТО ЕДИН МЕТЪР ОТ СТЕНАТА. От сателитната снимка на Гугъл, която е от 18 март (т.е. 35 дена след пресконференцията) се виждат изградени само около 30 метра стена… Според прокурор Рашева от Козлодуйския съд , всичко е наред и няма престъпление. Подробности и доказателства :http://hairedin.com//index.php?option=com_content&task=view&id=346&Itemid=1



Може да се пишат още подобни неща, но и тези са достатъчни да си направим извода – кой е виновен това да се случва:

Виновни са : Конкретните лица от съдебната система. Защото ако си бяха свършили работата, наглостта и чувството за безнаказаност при купуването на гласове едвали щеше да е в такива размери.

Виновни са: Регионалните медии, които легитимират тези хора, като нормални граждани ,като вместо да ги заклеймяват , ги хвалят . Причината да го правят е ясна , но резултатът също . Обикновения човек и младите хора възприемат , че да си престъпник и рушител на държавността е престижно, щом като извършваш престъпления и те хвалят в медиите , вместо да те порицават. Не мога де се начудя, собствениците на тези медии които са имотни хора, наистина ли не разбират ,че възпитават общество, в което да си престъпник е нормално. Наистина ли искат тяхното имане да е в такава държава и в такова общество.

Виновни са: Всички хора които с отношението си към работещите за ДПС ги лигитимират в обществото и средата в населените места. При един нормален европейски народ, тези индивиди нарушаващи закона, щяха да бъдат отхвърлени от съгражданите си. Никой нямаше да им ходи в заведенията и магазините, да сипва гориво от бензиностанциите им или да осъществява някакви бизнес контакти с тях. С безразличното ни отношение към тях , ги лигитимираме и ги караме да си мислят ,че са като всички останали, вместо да се срамуват и да се откажат от деянията си. Нещо повече, наблюдавайки какво става децата и младите хора вземат пример за подражание и стигат до извада, че няма смисъл да учат , защото необразованите и наглите успяват….

Всички сме виновни за съсипването на морала и ценностите ни и само всички, с общи усилия можем да се спасим. Това ще стане като с отношението си накараме съдебната система и медиите да работят за обществото. Атези които не се подчиняват на морала и ценностите ни, трябва да ги накараме да се срамуват. Ако не се хванем в ръце и не го направим – НАИСТИНА НЯМА ДА ИМА НАДЕЖДА !

Нима някой си мисли , че от някъде ще се яви някой спасител и ще ни помогне да излизем на пътя на справедливостта. Историята на човечеството не познава такъв случай. Всеки народ това го прави сам.

„Помощта за давещите се – дело на самите давещи се.” – както пише в лозунг в клуба на Каторжен работник в гр. Васюки
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори