Айтос на крака пред ДПС! Камен Костадинов: Ние сме истинските родолюбци и патриоти


Айтос на крака пред ДПС! Камен Костадинов: Ние сме истинските  родолюбци и патриоти
Ние ще превърнем България в място, където всеки гражданин да се чувства горд и равноправен, каза водачът на листата от Бургаски регион
Ключови думи: ДПС, Айтос, избори,
10 Март 2017, Петък
Автор: Емел МАХМУД, Снимки: Авторът

Ние изпълняваме завета на Васил Левски за чиста и свята република, в нас е спасението, каза лидерът на партията Мустафа Карадайъ

Движението за права и свободи е най-добрият модел и гарант за единението на българската нация. Ние сме единствената партия, в която място имат всички български граждани - без значение каква е тяхната етническа принадлежност или вероизповедание. В това искаме да превърнем и България. Страната ни да бъде място, където всеки един да може да се чувства горд и равноправен, защото ние обичаме своята родина. Ние, вие и всички, които стоят зад ДПС, сме истинските патриоти и родолюбци.

Това каза в Айтос водачът на бургаската листа Камен Костадинов. Със словото си той изправи на крака цялата публика в читалището в града. Той се срещна с айтозлии заедно с останалите кандидати за депутати от листата, а специално за събитието в града пристигна и председателят на ДПС Мустафа Карадайъ и неговите заместници Ахмед Ахмедов и Филиз Хюсменова. Сред официалните гости бе и бившият народен представител Йордан Цонев, както и евродепутатът Илхан Кючук.


Най-малко трима избрани народни представители ще имаме от Бургас, за да можем да участваме в управлението, каза лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ

Събитието предизвика огромен интерес. Залата на читалището буквално бе препълнена от симпатизанти и членове на партията, които посрещнаха официалните гости на крака и с аплодисменти.

"Тук сме, за да поискаме вашето доверие и вашата подкрепа, за да извървим пътя, по който сме тръгнали - пътя за спасението на България. В момента страната ни има нужда точно от спасителен план. Трябва да бъдем силни и единни, за да се противопоставим на опасностите пред България, а те не са никак малко. Изправени сме пред разделение, разединяване на българската нация. Последните години сме свидетели на езика на омразата от телевизионния екран, от парламентарната трибуна, отвсякъде. Ние можем да се борим за това, каза Камен Костадинов пред многобройната публика.


Събитието в Айтос се превърна в истински празник. Залата на читалището буквално бе препълнена

Според него България е пред икономическа разруха, която трябва да бъде предотвратена.
"От 2009 година в страната ни, поради неествествения начин, по който се сформират мнозинства и политическата нестабилност, има разруха и бедност. Убеден съм, че ще гласувате, както винаги - с разума и сърцето си. Вие знаете, че ние няма да ви предадем и да ви подведем", увери в заключение кандидатът за депутат.

Фурор в залата предизвика и речта на лидера на партията Мустафа Карадайъ. Той бе категоричен, че от Бургаска област най-малко трима кандидати ще влязат в следващото 44-то Народно събрание.
"Нещата в София трябва да станат така, че процесите, мнозинството и управлението да зависят от нас и ние да участваме в него. За да можем различните религии и етноси да живеем заедно в нашата свята република. Ние през 1989 година изпълнихме завета на Васил Левски и 27 години го изпълняваме. Но имаме усещането, че сме сами. Май само ние останахме патриотите в нашата родина. Мнозина са си сложили етикет и се наричат патриоти, но техните дела и действия се основават на омразата, разделението и противопоставянето. Те дори не следват завета на Левски, работят точно против него. Заветът е за чиста и свята република, в която всички да бъдем равни. От 27 години ние се опитваме да бъдем равни с нашето различие в родината ни. За нас различието е богатство и ние трябва да се възползваме от него - да живеем в мир заедно", каза лидерът на ДПС и допълни, че на президентските избори движението е успяло да предизвика промяната, а сега на предсрочните парламентарни избори тя трябва да стане факт.

Всички се изправиха на крака, след като лидерът Мустафа Карадайъ и кандидатите за депутат влязоха в залата

Бургаската листа с кандидатите за депутат е лицето на подновеното ДПС - млади хора, можещи, знаещи и кадърни, изтъкна Йордан Цонев. Той напомни за известната реч на почетния председател на партията Ахмед Доган, че ДПС може да бъде подновено, но не и подменено, защото е най-патриотичната формация

"В делата патриотизма е тук, в тази зала, и в цяла България, в тези хора, които подкрепят и живеят с ДПС. Кой доведе демокрацията в България - вие! Кой победи омразата, кой осигури на България мира - пак вие. Вие сте спасителите на България и ще го направите още веднъж заради нашите деца, за да останат тук", апелира той към симпатизантите на партията.

Сред официалните гости бе заместник-партията на ДПС и евродепутат Филиз Хюсменова и до него вдясно е Йордан Цонев - член на Централното оперативно бюро на ДПС

Думата взеха и останалите кандидати за депутати в листата. Те представиха програмата си пред симпатизантите и увериха, че през следващите години ще работят за всички български граждани и за икономическото развитие на страната.

"В момент, в който всички партии говорят за разединение, ние, избирателите на ДПС, трябва да бъдем единни повече отвсякога. Искам да поканя хората, загубили своя път, да го намерят, защото на тези, които в момента всяват езика на омразата и разделението сред нашата общност, бъдещето поколение няма им прости. Във ваше лице аз виждам една армия, която гарантира мира и стабилността в България", каза вторият в листата Дурхан Мустафа.

Да върне заминалите на гурбет български граждани е основната задача на третия в листата Севим Али, който е председател на Областната младежка организация на ДПС.

"Приемам като лично моя кауза да работя за подобряване условията на живот в малките населени места и да върна моите приятели от гурбет. За това ще работя, ако бъде избран за народен представител. Две политически партии в момента водят кампания. Едната сме ние със своя експертен потенциал и програма. А другата е - останалите политически партии, които правят ПР на гърба на ДПС", каза Севим Али.

Първите четирима кандидати в бургаската листа на ДПС

Четвърта в листата е Хатидже Георгиева, която е зам.-кмет в община Сунгурларе и местен лидер в града.
"Горда съм, че съм кандидат за депутат от най-силната политическа партия. Свидетели сме как едни хора се опитват да ни разединят. А ние ги създадохме. ДПС не е само г-н Карадайъ, г-н Цонев или г-н Костадинов. ДПС сме всички ние, които сме се движели, движим се и ще се движим в посока да спасим България", каза Георгиева и в заключение призова присъстващите в залата на 26-ти март да гласуват с номер 9 в интегралната бюлетина.


Сред официалните гости на събитието бе и бившият кмет на Сунгурларе Георги Кенов


Програмата започна с изпълнения на Орхан Мурад и Есил Дюран, които призоваха хората да гласуват за най-обединената партия

В категории: Айтос , Политика , Парламентарни избори'2017


44
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
44.
Айтос
12.03.2017 10:31:11
2
0
ДПС начело със Слави Бинев и Волен Сидеров.
43.
Сиса
11.03.2017 12:22:11
7
1
Робството на ДПС трябва да спре.Младите бягат от Балкана.Омръзна ни едно и също всеки път.ДОСТ пък ни кара да се караме с българските си приятели.Така не бива.Отвращавам се като гледам повечето на снимките.Родолюбци би?Друг път!
42.
ВСДД
10.03.2017 20:00:15
8
0
ДНЕС В ДЕБЕЛТ ОТКРИХА НОВИЯТ ЗАТВОР.Б.Б. РЯЗА ЛЕНТА И СИ ЗАПАЗИ ЮЖНО ИЗЛОЖЕНИЕ.ПОБЪРЗАИТЕ МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ.
41.
DOST Birligi
10.03.2017 19:57:53
8
3
ДПС еоод вече е бита карта половината от Турците ще гласуват за ДОСТ
40.
Ахмедов
10.03.2017 19:52:58
6
2
Да ама не Турците вече няма да гласуват за ДПС оод
39.
Ahmedov
10.03.2017 19:51:33
3
1
Да ама не Турците вече няма да гласуват за ДПС оод
38.
Ахмедов
10.03.2017 19:50:43
3
1
Да ама не Турците вече няма да гласуват за ДПС оод
37.
бат Жоро
10.03.2017 19:47:36
3
1
Браво!
Всички се изказаха много добре!
Много от тези кандидати са били вече народни представители по няколко пъти!
Някои от тях участваха в управлението!

С какво промениха живота на своя електорат?
36.
Али
10.03.2017 19:21:09
9
1
АГАКИСТИТЕ Камен Костадинов и Слави Бинев бяха ли там ? Айтозлии, станаха ли на крак пред тях ?
35.
Петрова
10.03.2017 18:43:02
9
0
Г-жа Дюран като призовава да гласуват за "най-обединената" партия, защо не си ходи със забрадка, не е ли прекалено разголена за подобно събитие, това е абсолютно противоречащо на техните "принципи" и разбирания за обществено поведение!!!
34.
Кебабчето
10.03.2017 18:37:05
8
0
Сабри бей е терориста от влака буново.няма ли кой да влезе с автомат в тази зала
33.
*********
10.03.2017 18:21:46
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
32.
ui do putka
10.03.2017 18:17:20
4
0
Zashto triete komentarite putiovci
31.
Koalitciya KDPS, Ataka, BKP, KGB
10.03.2017 17:56:14
2
1
Prebroenite dni hitretcite ot KDPS (Komunisticesko Diktatorska Partiya na Saraite) sistoyasta se ot jalki i tipi gizolijesti mutcuni, goresti privirjenitci na KGB, jestoki natcionalisti(fasisti), antiturski BG vizroditeli, bivsi delegati na kongresi na BKP pod diktaturata na tatarski tciganin v sarai se radvat na prebroenite si dni.
30.
До 29
10.03.2017 16:18:10
2
4
Ти за световна икономическа криза чувал ли си бе каун или живееш на Марс? Какви са тези глупости които пишеш?
29.
Фактите- do komentar 23
10.03.2017 16:02:21
5
3
За 12 години - от 1997 до 2009 България имаше три парламента и три правителства, които реализираха пълен четригодишен мандат. Тогава страната реализира основните си национални цели – членство в ЕС и НАТО и постигна впечатляващи икономически резултати. През този период доходите нарастваха в пъти, а средно годишния растеж беше от порядъка на 6 %.
От 2009 година до днес, България има три парламента и шест правителства. Доходите са в застой, икономическия растеж сумарно за всичките 7 години е колкото за една година от предходния период - 6%.
От 2009 година насам България не реализира нито една своя стратегическа цел.
28.
Иван
10.03.2017 15:59:25
4
3
До "Срам и позор", Карадайъ говори по правилно от повечето в парламента, а ти си толкова тъп, чe няма до края на жисота си да разбереш, че има разлика между акцент и грешно говорене... Ако имаше тежък синузит , ти щеше хем с акцент хем грешно да говориш майчиния си език....
27.
Слугите на Мамона
10.03.2017 15:45:11
5
0
Партията на чалмите резаци и крадливите християни - ибрици. А споменаването името на Апостола от наследниците на неговите палачи е подигравка с чувствата на Бъгарския народ.
26.
Срам и позор
10.03.2017 15:05:27
9
2
Този български не може да говори, тръгнал да следва заветите на Левски.
25.
ФК Левски
10.03.2017 14:43:03
9
2
Щом са собственици на футболният Левски ,защо да не претендират че са патриоти .......ФК Левски и ДПС вечна дружба !
24.
kim 23
10.03.2017 14:39:50
5
6
как то пише в библията -По Делата ще ги познаете. за дпс е ясно 27години но за Дост е рано да говорим и искам да ни е ясно нещо освен дост няма друга партия да ни отърве от тези мафиоти
23.
Fiorito
10.03.2017 14:34:59
7
1
Tezi vsichkite izlagat turskiya etnos.stanaha milioneri a nyakoi miliarderi na garba na obiknovenite hora.Kraino vreme e da osaznayat te che nito dps,nito dost misli za tyah.
22.
*********
10.03.2017 14:34:56
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
21.
FIL
10.03.2017 14:31:50
3
0
I TERORISTI IMA NA SNIMKITE.BOJE OPAZI NI OT TAZI IZMET.MASOWO DA GLASUWAME ZA ISTINSKITE PATRIOTI.PONE DOKAZAHA 4E UMEQT DA GI RAZKARWAT OT KLU4OWI POZICII W WLASTA.NE MOJE TAKIWA HORA KATO TEZI NA SNIMKITE DA OPREDELQT NASHIQ JIWOT.STIGA SA TZOTZALI WE4E.DA SE OTEGLQT NA OTMANLIISKIQ SARAI NA DOGAN ZA DA NE DRAZNQT.KAMEN KOSTADINOW OT FUTBOLNIQ SAUZ-POREDNIQ DUPEDAWATZ.
20.
kim 18 burgazliq
10.03.2017 14:30:00
2
0
nai nahalno kolega iskat da remontirat cheshmata tovali e nachina da ubivaj jeni i deca maykavi teroristi toi kva rabota ima tam bahtii liceto
19.
hmmmm
10.03.2017 14:27:51
4
0
овчарите по селата са събрали офцете за да слушат лъжите на кара сурат смешни сте бе хора и сред тях виждам и студенти мале мале
18.
бургазлия
10.03.2017 14:26:39
3
0
Днес когато се чества годишнина от атентата на гара Буново извършен о групата СЧИТАЩА СЕ ЗА тУРЦИ НА ТЪРЖЕСТВОТО НА ЧЕЛНО МЯСТО В ПЪРВИТЕ РЕДИЦИ РЕДОМ С КАНДИДАТ ДЕПУТАТИТЕ СЕ Е НАРЕДИЛ И ЕДИН ОТ ГЛАВНИТЕ АТЕНТАТНОРИ сАБРИ бей-.С каква съвест гледа по телевизията молебена в чест на загиналите от неговата ръка.
17.
*********
10.03.2017 14:18:42
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
16.
nqma smisal
10.03.2017 14:13:41
5
1
организираха автобус за простите студенти от бургас ..студенти без собствено мнение ДПС е проклетието на българия
15.
българин
10.03.2017 14:06:16
8
0
Гледайки броя на заличените коментари, разбираме за народната любов към дпс....
14.
Кои са патриотите
10.03.2017 14:04:59
4
0
БСП , Обединени патриоти и ДПС са патриоти, вярно е, но руски патриоти, а не български.
ДОСТ са патриоти, но турски.
Да България на Христо Иванов са патриоти, но американски и арабски и плюят Апостола.
13.
*********
10.03.2017 13:56:33
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
*********
10.03.2017 13:34:53
6
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
*********
10.03.2017 13:22:31
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
10.
БРАВО
10.03.2017 13:13:21
6
2
Най-добрата статия в предизборно време. С отлични снимки. Нищо че е за мероприятие на ДПС. Мисълта ми е за журналистика.
А казват, че хубавите жени били глупави.
9.
*********
10.03.2017 13:09:03
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
*********
10.03.2017 12:54:33
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
7.
Сунгурларе
10.03.2017 12:52:26
3
7
Браво гн кенов ние вървим плътно до теб заради теб и ние сме дпс
6.
*********
10.03.2017 12:50:25
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
*********
10.03.2017 12:35:32
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
*********
10.03.2017 12:32:24
3
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
3.
taka e
10.03.2017 12:28:23
9
4
Факт, дпс управлява 27 год , а такива като ндсв,бсп, герб са просто за парлама... ашколсун
2.
2
10.03.2017 11:57:39
21
3
Лидерът - Мустафа Карадайъ, вторият в листата - Дурхан Мустафа, третият - Севим Али и четвъртият - Хатидже, изпълняват заветите на Левски вече 27 години, а според Данчо Цонев са докарали и демокрацията в България......това ако не е идиотщина не знам кое е!!!!
1.
*********
10.03.2017 11:37:58
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
Емел МАХМУД Автор
Емел МАХМУД


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Крими
„Възмутен татко” в сигнал до Флагман.бг: Два часа обикалям във „Възраждане”, няма къде да паркирам
„Възмутен татко” в сигнал до Флагман.бг: Два часа обикалям във „Възраждане”, няма къде да паркирам Навлеци със счупени коли са окупирали всичките свободни места в комплекса, жалва се бургазлията

Всичко в категорията
Войната за паркоместа в ж.к."Славейков" загрубя, в блок 37-и скочиха на съсед Гневен бургазлия! Полицаи запушиха ул."Шейново" до СУ "Иван Вазов" На вниманието на ДАИ Бургас! Копърки и нелегални бусове дебнат за туристи в Слънчев бряг Ужас! Мъртви плъхове изплуваха в морето край Морската гара в Бургас (СНИМКИ 18+) Вижте на какво прилича градинка в ж.к."Лазур" Шоу с арестуваните за екшъна в „Бикини”! Рочата е проектант, Г. Недялков - пчелар, а Кр. Апостолов – корабен инженер (ОБНОВЕНА) Вандали съсипаха нова площадка в ж.к.”Възраждане”, заляха пейките с машинно масло (СНИМКИ) Морето пълно с деца, а спасителите на Северния плаж в Бургас спят и цъкат на телефоните си Поморийското село Каменар: Защо превърнаха този тротоар в паркинг? Вместо дом-мечта на българското Черноморие, руско семейство премина през 9-те кръга на Ада На вниманието на ИАРА! Цигани-бракониери влачат с мрежи рибата от "Вая"
Наргилета с наркотици! Най-големият пазар на дрога у нас
Наргилета с наркотици! Най-големият пазар на дрога у нас Проблемът на Слънчев бряг не е шумът, а пазарът на дрога, смята психолог
Всичко в категорията
Тръмп: Войниците ни ще останат в Афганистан да се бият, докато победят
Тръмп: Войниците ни ще останат в Афганистан да се бият, докато победят Бързото изтегляне оттам ще създаде вакуум, от който ще се възползват терористите, заяви американският президент
Всичко в категорията
Парад на инфантилния популизъм Президентът Румен Радев: В Бургас ми е много приятно, има проблеми, но ръководството работи Президентът Румен Радев обеща сигурност на Цветан Василев Министър Николина Ангелкова: Не разбирам протестите на плаж "Корал", проверките там минаха спокойно Събориха още 10 незаконни къщи в ромската махала в Асеновград Гърция намали пенсиите за 12-и път от началото на кризата За този "път" се иска винетка! В „ремонт” е вече 10-та година Динко и Перата могат да станат европейски модел за справяне с мигрантите и тероризма Авиациите на Русия и на Сирия започнали да използват освободената от ИД авиобаза Джирах източно от Алепо Преди 83 години германците взимат решение, което се оказва фатално за цял свят Президентът на тридневно посещение в региона, днес е на Петрова нива, утре в Ахелой, а в понеделник при бургаския кмет
Защо държавата остави ревнивия Венци да убие жена си след 4 жалби? (ВИДЕО)
Защо държавата остави ревнивия Венци да убие жена си след 4 жалби? (ВИДЕО) Жената беше застреляна от упор с четири куршума пред очите на най-добрата си приятелка, ограничителната заповед не я спасява от смъртта
Всичко в категорията
Първо във Флагман.бг! Ето го 15-годишния Иван, обвинен в хладнокръвното убийство на Никол Зловеща находка: Труп изплува от морето край Поморие Топкриминалистът Ботьо Ботев с горещ коментар за убийството на малката Никол, припомни кървава история от миналото! (ВИДЕО) Нови разкрития за убийството на малката Никол: Раната е дълбока 3 см, наръгана е силно и целенасочено (ВИДЕО) Смях! Крадец задигна колело в Бургас и го качи в розов микробус, екстравагантният цвят го издаде Лоши вести за Цвети Комара, заклал брутално 16-годишната си приятелка Ново зверство! Младеж закла 16-годишната си приятелка след битов скандал, прерязал й гърлото Софиянец седна зад волана след тежък запой на морето, спипаха го край Приморско Бич за уличните рейсъри! Европейският съюз погва джигитите по пътищата Нови доказателства вадят от ареста един от задържаните за екшъна в "Бикини" Първо във Флагман.бг! Арестуваха млад бургазлия за бруталното убийство в „Меден рудник”
Мароканец отвлече дъщеря си в Бургас и избяга от страната Самозабравил се селски бек нарича полицай „малка пикличка”, заплашва, че ще се обади на важен човек в Сливен и ще я уволни Георги Дългия от екшъна в "Бикини" иска на свобода, не можел да спи в ареста Кървене от ануса вкарало Ценко Чоков в болница Международен аферист и перач на пари бе оставен в ареста от бургаски магистрати Под 9-те акта на данъчните в полза на Симеонов прозира битка за властта в АдмС в Бургас Екшън: Кондуктор и рецидивист в жестока схватка, падат на кълбета от автобус, бандитът бяга бос, изгубена маратонка го издава Белезници за 18-годишен рецидивист, пребил жестоко дядо за пари и цигари Британският съд даде 14 г. затвор на български трафикант на хероин Съдът намали гаранцията на Живко Мартинов на 20 000 лв. заради имотното му състояние Пуснаха под гаранция за по 20 хил.лева бургазлиите със 150-те килограма марихуана
120 заведения по морето затворени заради укриване на оборот (ВИДЕО)
120 заведения по морето затворени заради укриване на оборот (ВИДЕО) Предстоят ни 7-8 хиляди проверки по Черноморието, каза говорителят на НАП Росен Бъчваров
Всичко в категорията
Димитър Маргаритов попари заведението, което начисли такса "желание на клиента", грози го голяма тесла! (ВИДЕО) Плодове и зеленчуци поевтиняват, сиренето поскъпва Пътници на България ер чакат повече от 15 часа на летище София Валери Симеонов праща тройна проверка на хотелите на Елена Иванова в Слънчев бряг Предстои подписване на договора за обхода на Поморие, строителството на четирилентовия път до Слънчев бряг почва до дни Ивайло Московски: Концесията не е мръсна дума, летищата в Бургас и Варна се развиват (ВИДЕО) 6 дружества кандидатстват за изграждане на тол системата Вицепремиерът Валери Симеонов със смущаващи данни: Туризмът ни е нискобюджетен, по-евтин дори от този в Африка (ВИДЕО) След проверките през лятото: Ръст на оборотите по Черноморието със 100 млн. лв. Всички тайни около дизайна на iPhone 8 паднаха! (СНИМКА) Офертите за хапката "Тол-система" за 200 милиона лева ще бъдат отворени утре, но има атаки
„Борисов 2“ и „Борисов 3“ от година готвят закон за спиране на скандалните „бонуси" за облекло в КРС
„Борисов 2“ и „Борисов 3“ от година готвят закон за спиране на скандалните „бонуси" за облекло в КРС Въпросът е поставен отново пред началника на политическия кабинет на министър-председателя и работата по него ще продължи, твърдят от Министерския съвет
Всичко в категорията
Шеф на регулатор е получил над 61 хиляди лева „бонус“ - представително облекло за 9 години (факсимилета) Перата уж беден, а кара скъп Мерцедес. 72-годишната му майка е бизнесдама 6 явни признака, че на жената й липсва секс Боршош прави незаконни преустройства в НДК Първата дама блесна в бял тоалет на рождения ден на Царя (СНИМКА) И началникът на митническия пункт „Лесово” е получавал подкупи, твърди прокуратурата Методът „Монтесори” в Бургас - родителски амбиции в машина за пари? Прокуратура, НАП и Община Бургас дали знаят какво става в детска градина „Монтесори”? Възможно ли е? Бъдещият български консул във Франкфурт крие баба си Бургаският ж.к."Славейков" завря заради отсечени дървета до Поморина. Инвеститорът: Всичко ни е законно Възмутени контрольори: От сутринта се води кампания против новата система за градски транспорт!
Последна възможност за бъдещите студенти! Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ обявява допълнителен прием
Последна възможност за бъдещите студенти! Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ обявява допълнителен прием Останали свободни места има в специалностите за филолози, Индустриален мениджмънт, Химия на козметичните и повърхностно активните вещества, Организация и управление на хотел и ресторант и др.

Всичко в категорията
Нова магистратура подготвя специалисти по ИТ и аутсорсинг в Бургас Електронни дневници заменят хартиените в училище Вижте най-новата магистърска програма на бургаския университет "Проф. д-р Асен Златаров" Учителите ще вземат по 1700 лева, вдигат им пак заплатите догодина (ВИДЕО) Увеличиха учителските заплати, решението влиза в сила от 1-и септември Ето го бъдещето на Бургас, с което трябва да се гордеем! Константин Гаров и Атанас Динев се върнаха с медали от Рио де Жанейро Гордост за Бургас! Даниела Павлова спечели сребърен медал на световното първенство по ИТ в САЩ Бургазлийка със скандални разкрития за ЦДГ „Слънце” Една галерия на 20 или как с донкихотовски инат се подкрепя българското изкуство И за 4-годишните предучилищната подготовка става задължителна Последно: Лятната ваканция остава от 1 юли до 15 септември
Окулопластика, медицински филъри и ботокс допълват палитрата услуги в МЦ "Оксиком"
Окулопластика, медицински филъри и ботокс допълват палитрата услуги в МЦ "Оксиком" Новите процедури ще се извършват от висококвалифицирани специалисти, в стерилна оперативна среда и с доказали качеството и ефикасността си продукти

Всичко в категорията
Самотна майка намери подслон, помагат й да си построи жилище (ВИДЕО) Настаниха в дом дядо Цоло, чиято къща изгоря (ВИДЕО) Недосегаеми ли са циганите и как бургазлия пет години търси правосъдие заради ромските набези Страшна трагедия! Съседка откри мъртъв пред блока 17-годишен ученик (СНИМКИ) Ужас! Млада майка си преряза вените заради депресия! (СНИМКИ) Нови разкрития! Бившият полицай Димитър Даскалов блъснат от кола и захвърлен в дерето Покъртителни разкрития около трагичната смърт на бившия полицай Димитър Даскалов, вижте къде е издъхнал Красива ученичка отиде до тоалетната и изчезна, откриха я, прегазена от... пет влака (СНИМКИ) Балконингът в Слънчев бряг с нова жертва! Млада жена е в кома след полет от 6-ия етаж 5-годишната Криси проходи, но са нужни още 58 000 лева, за да оздравее Трагедия на пътя! Известна мотористка загина при снимането на поредния си екстремен трик (СНИМКИ/ВИДЕО)
Ледената кралица показа секси дупе в Созопол (ГОРЕЩА СНИМКА)
Ледената кралица показа секси дупе в Созопол (ГОРЕЩА СНИМКА) Исландската красавица е избрала Южното Черноморие за лятната си почивка


Всичко в категорията
Астролог: Днес е празникът на секса, опитайте нови техники
Астролог: Днес е празникът на секса, опитайте нови техники Съдбата ви изпраща това, което ще ви е от полза в близко бъдеще
Всичко в категорията
Спомени от соца: Когато от София със самолет можеше да се лети до 7 града в България
Спомени от соца: Когато от София със самолет можеше да се лети до 7 града в България На тричленно семейство пътуването със самолет за морето му струваше около 120 лв. за отиване и връщане, което е значителна на фона на доходите сума

Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Несебър
Бургазлии обявиха война на бакшишите, искат Uber
Бургазлии обявиха война на бакшишите, искат Uber Таксиджиите умишлено бойкотирали диспечерите, специално подбирали клиентите си


Всичко в категорията
Закопчаха 27-годишния Иван, който обра десетки в бургаския ж.к. „Меден Рудник” Районът около небостъргача в ж.к. „Меден рудник” се превърна в опасна детска площадка (СНИМКИ) КАТ за катастрофата на входа на "Меден рудник": Шофьорът е жив, преглеждат го в "Бургасмед" Жестока катастрофа на входа на жк "Меден рудник": Автомобил се вряза в стълб, шофьорът е ранен Най-модерният електробус в Европа тръгва към „Меден рудник”, вижте супервозилото (ВИДЕО/СНИМКИ) Кой крив, кой прав? Приземният етаж на бл. 513 в бургаския ж.к. „Меден рудник” – блокиран, собственик го загради с ограда (ВИДЕО) Как да станете легендарна батка? Купете си пещерата на Батман в „Меден рудник” (СНИМКИ) Зверско меле в жк "Меден рудник": Два голфа катастрофираха зрелищно След години чакане: Строят нов гробищен парк в бургаския ж.к. „Меден рудник” (КАРТА) Димитър Николов: Искам Бургас да е компилация между Барселона, Виена, Лион и Марсилия 1000 души от Бургаска област „превземат“ Бузлуджа, масрафът се плаща от БСП и местните депутати
Наркодилърът Качето натопи полицейски шеф за наркотици, проверяват топчегне от Криминална В Община Айтос запретнаха ръкави за парите от Министерски съвет: Търсят кой да асфалтира улиците в с. Пещерско Търговци превърнаха битака в Айтос в сметище, кметът го затвори Вижте пълния отчет за управлението на общинската собственост в Айтос Двата айтоски басейна под наем за 10 години Лауреат! Горски в Айтос си фалшифицирал дипломата за средно образование, не могат да го обвинят заради изтекла давност Ето какво са свършили общинските съветници на Айтос за първите 6 месеца на годината Официално: Групата на независимите в ОбС-Айтос се увеличи с още един съветник Изгоненият от ДПС Фикри Ахмед: Благодарение на ГЕРБ и Васил Едрев с. Пещерско ще светне 1000 души от Бургаска област „превземат“ Бузлуджа, масрафът се плаща от БСП и местните депутати Мъртва риба в язовир край Айтос вдигна на крак институциите, търсят източника на замърсяване
Шахматистите на карнобатския клуб „Маркели” взеха участие в международен турнир
Шахматистите на карнобатския клуб „Маркели” взеха участие в международен турнир Божидар Иванов от "Маркели", заедно с няколко бургазлии си разделиха третото място, тъй като имаха еднакъв брой точки
Всичко в категорията
Кошмар на пътя! 21-годишен шофьор на микробус се вряза в дърво край Карнобат (СНИМКИ) Карнобат в топ 3 на най-горещите места за 7 август Рекорд: Спипаха двама бургазлии със 150 кг марихуана в Карнобатско, ето кои са! Теодор Тодоров от Карнобат - първият пациент в Източна Европа излекуван с уникална технология 1000 души от Бургаска област „превземат“ Бузлуджа, масрафът се плаща от БСП и местните депутати Кметът на Карнобат Георги Димитров даде старт на проекта-емблема на третия си мандат За пример! Солидарност в Церковски с хората от изгорелите къщи Трагедията е голяма! Пожарникар пострада при борбата срещу огнената стихия в Церковски Кметът на Карнобат Георги Димитров за пожара в Церковски: Три къщи са напълно изгорели (СНИМКИ) Извънредно! Огромен пожар поглъща богатото село Церковски в Карнобатска община Спипаха карнобатлия да се разхожда с ловен арсенал по улиците
Веселинов: Дискотеките в Слънчев бряг не трябва да са на плажа, съсипват бизнес за милиони (ВИДЕО)
Веселинов: Дискотеките в Слънчев бряг не трябва да са на плажа, съсипват бизнес за милиони (ВИДЕО) Депутатът сподели, че подкрепя проверките по Черноморието, защото трябва да има ясен регламент
Всичко в категорията
Добре сложен мъж краде цигари от магазин в Свети Влас, познавате ли го? (ВИДЕО) Каракачанов отсече: Слънчев бряг не е за купон! Изплуваха подробности около мистериозната смърт на 20-годишния британец в Слънчев бряг Българският Худини с един от най-опасните номера, скача с усмирителна риза в морето край Слънчев бряг (ВИДЕО) Търсим открит диалог с държавата, за да се използват само позитивите от нашата дейност, а не да се търсят негативи В Слънчев бряг с иронични надписи: "Аз съм мутра"(ВИДЕО) Мощни проверки в Слънчев бряг, "Оксижен" пак в нарушение, диджей Станчо се скри, за да не го арестуват Съюзът на собствениците в Слънчев бряг иска спешна среща с премиера Бойко Борисов Стотици в Слънчев бряг ще протестират днес срещу Валери Симеонов заради акция "Шум" Вижте още от фестивалните емоции в Несебър (СНИМКИ) Не аз, а Общинският съвет е допуснал продажбата на парцела в Обзор, петнят името ми неправомерно
Ето как посрещнаха президента Румен Радев в Ахелой (СНИМКИ) Вижте програмата на националното честване – 1100 години от битката при Ахелой Управителката на „Хелиос бийч”: Бивш московски митничар буни духовете в комплекса, иска да всички приходи за себе си Държавният глава ще участва в националното честване на 1100 години от битката при Ахелой Ще бъде представена изложба с творби, вдъхновени от Ахелойската битка Ексклузивно! Смърт на живо след нощно къпане с много алкохол в Поморие (ВИДЕО 18+) Учени от цял свят идват в Поморие заради Ахелойската битка Полицията в Поморие на крак заради изгубено 4-годишно момиченце, родителите го оставили без надзор (СНИМКА) Кошмар! Журналист изплаши до смърт служители на аквапарк Арестуваха Васил от Бата, превърнал двора си в канабисова платнация Ахелой чества 1100 години от славната битка на Симеон I
Разкриха на остров Кирик първата улица в Аполония (ВИДЕО)
Разкриха на остров Кирик първата улица в Аполония (ВИДЕО) Тя е единствената в България от архаичната епоха, каза доц. Кръстина Панайотова
Всичко в категорията
Спецчасти унищожиха мината в Корал Първо във Флагман.бг! Див екшън край Резово, мигранти се опитаха да убият с камъни 28-годишен бургазлия Нено Димов: Синеморец остава без пречиствателна станция заради „Натура 2000“ (ВИДЕО) Наемателят на плажа „Делфин” намери цаката на провисналите нудисти, сложи им камери за видеонаблюдение Къмпингари в „Корал“ преминаха в контраатака - били репресрани от държавата (ВИДЕО) Шалтето на плаж "Нестинарка" остава 5 лв., но не е задължително Шестима цигани в ареста заради ромската война в Царево Глобяват концесионера на плажа в Лозенец заради отказ летовник да използва един шезлонг и чадър? (ВИДЕО) Спасиха давещ се мъж на плаж „Корал“ Извънредно! Ромска война в курорта Царево, пращат жандармерия да усмирява циганите Спират тока и водата на къмпингарите, опънали палатки върху дюните на „Корал“
Майстори на подводния риболов ще се състезават в Приморско Безпрецедентно! Данъчни и полиция запечатаха петте най-оборотни заведения в Приморско в полунощ (СНИМКИ) Спомени от соца: Какво остана от резиденция Перла край Приморско Украинец топи ресторант в Китен за развалена храна, за да си отмъсти на работодателя? (ВИДЕО) Хотелиери от Приморско молят Валери Симеонов за помощ, шумът гони туристи (ВИДЕО) Христо Узунов: Заведения работят на черно, нямат дори данъчна регистрация (ВИДЕО) Полицаи нахлуха в апартамента на двама братя в Китен, превърнали го в склад за наркотици и фалшиви пари (СНИМКИ) Фекалии се изливат от шахта в река Караагач, РИОСВ-Бургас на спешна проверка за измряла риба Гръмнал водопровод остави хиляди туристи в Приморско без вода Когато излезеш от село, но селото не излиза от теб! Вижте как шофьор от Монтана покри колата си с черги Крадци задигнаха 8 бона от хотел в Приморско
Николина Ангелкова с отлична идея за развитието на туризма в Странджа, кметът на Средец я подкрепи
Николина Ангелкова с отлична идея за развитието на туризма в Странджа, кметът на Средец я подкрепи Винено-кулинарни маршрути ще покажат богатството и разнообразието на региона, смята министърът на туризма

Всичко в категорията
Хиляди родолюбци отдадоха чест на загиналите в Илинденско-Преображенското въстание (ВИДЕО)
Хиляди родолюбци отдадоха чест на загиналите в Илинденско-Преображенското въстание (ВИДЕО) Президентът Румен Радев, под чийто патронаж е съборът, пристигна със съпругата си Десислава и бе посрещнат с бурни аплодисменти


Всичко в категорията
Възторжена тракийка поднесе сантиментален подарък на президента Радев на Петрова нива (ВИДЕО) Започват летните културни празници на Малко Търново, вижте програмата Петрова нива чества 114 години от Илинденско-Преображенското въстание, вижте програмата на националния събор Президентът Румен Радев идва за тракийския събор на Петрова Нива Кметът на Малко Търново Илиян Янчев показа как трябва да се действа срещу ромите-хрантутници, прати им багери Цветанов: Велизар Енчев можем да го присъединим към журналистическия нюх за разследвания на Елена Йончева И в опозиция ще работим по ангажиментите ни за Бургас - така се разбрахме с колегите от БСП Конкурсът за шеф на парк „Странджа” приключи с категоричен победител Малко Търново ще е домакин на втория национален фоклорен фестивал в Малко Търново Само 198 кандидати за 332 места в конкурсите за граждански „ловци на мигранти” в Бургаско Кое е мястото, близо до Бургас, където се сбъдват всички желания
Селата Константиново и Черни връх на сухо по жегите заради липса на вода Танцов ансамбъл „Здравец”-Камено с блестящо представяне на международен фолклорен фестивал Крепостта в Русокастро става топ дестинация за историческия туризъм Ценна икона от слонова кост откриха в Русокастро (ВИДЕО) Тодор Байчев иска от министър ремонт на път, за да спре обезлюдяването в Карнобат и Средец Златна монета е открита при разкопките на крепостта Русокастро (СНИМКИ) Мъж от Хасково подхвърли 20 лв. на полицаи, помолил да му се размине Помогнете! Отстраниха тумора на 7-годишния Боби, но са нужни още 47 хил. евро за лъчетерапия Бъдещи първокласници от Камено с невероятен концерт, подготвени за училище по проект „Ранно детско развитие” Кметът Жельо Вардунски разреши дългогодишен проблем, Камено има Спешна помощ и линейки "Лятно кино с БНТ1" идва в гр. Камено на 19 юли с филма „Каръци”
Откриха труп на 54-годишен мъж в язовир "Камчия"
Откриха труп на 54-годишен мъж в язовир "Камчия" Безспорно доказано е, че се е удавил и смъртта му не е насилствена

Всичко в категорията
Заводът на богат арменец в Руенско фалира, продават го заради дългове
Заводът на богат арменец в Руенско фалира, продават го заради дългове Степан Мкртчян първо произвеждаше колбаси, а след това и безалкохолно

Всичко в категорията
Търсим открит диалог с държавата, за да се използват само позитивите от нашата дейност, а не да се търсят негативи Интервю Всички интервюта Иван Дончев, управляващ съдружник на “Какао бийч”: Търсим открит диалог с държавата, за да се използват само позитивите от нашата дейност, а не да се търсят негативи
В хотелите около нашите дискотеки има много анулирани резервации заради проваления уикенд

Глас отвътре Всички Флагман.БГ, Флагман.БГ Бургазлии обявиха война на бакшишите, искат Uber Таксиджиите умишлено бойкотирали диспечерите, специално подбирали клиентите си


Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали „Възмутен татко” в сигнал до Флагман.бг: Два часа обикалям във „Възраждане”, няма къде да паркирам Войната за паркоместа в ж.к."Славейков" загрубя, в блок 37-и скочиха на съсед Гневен бургазлия! Полицаи запушиха ул."Шейново" до СУ "Иван Вазов" На вниманието на ДАИ Бургас! Копърки и нелегални бусове дебнат за туристи в Слънчев бряг Ужас! Мъртви плъхове изплуваха в морето край Морската гара в Бургас (СНИМКИ 18+)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любовwww.karm-krag.com
Дневен хороскоп за 22.08.2017на Светлана Тилкова - Алена
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Очаква ви успешен ден, включително и в делово отношение, който може да преобърне живота ви. Ще ви направят предложение за продължително пътуване и срещи с интересни хора. Преценете дали да го приемете. Начинанията са нежелателни. Стабилизирайте постигнатото. Осъзнайте значимостта на предстоящите професионални задължения. Склонни сте към себеанализ и за изненада на всички сте готови да поемете чужда вина. С тези ваши притеснения и съмнения вредите единствено на себе си. Помощта ви няма да бъде оценена. Ще заслужите да ви се подиграват. Откажете се от намеренията си да помагате на вашите колеги. Проблемите ви са лесно решими. Днес е добре да посветите времето си на организационна работа, което е от значение за вашите планове. Осъществете необходимите запознанства. Ще се справите бързо и без проблеми със задачите си за деня. Чувствителни сте към критиката, свързана с професионалните ви възможности, но тя е неизбежна част от вашите успехи. Денят обещава емоции и нервност, които ще доведат до неочаквани обрати. До обед избягвайте деловите срещи и телефонни разговори. Ако избухнете без причина ще развалите вече създадените стабилни отношения. В никакъв случай не правете ненужни разходи. Планирайте рационално работата си и разпределете сили си така, че да избегнете умората. Поставете без напрежение началото на важни служебни задачи, от които зависи вашето бъдеще. Използвайте без колебание информацията, която ще получите. Не допускайте грешки на работното си място. Не правете прибързани изводи и не проявявайте гордостта си без причина, ако са ви направили забележка. Всички ще разберат и оценят колко сте упорити и ще се убедят, че на вас може да се разчита. Ще разрешите спор на работното място и ще отхвърлите много от служебните си задачи. Бъдете внимателни при общуване с малко познати хора и не споделяйте плановете си за излизане от финансовата криза и начините за финансова стабилизация. Бъдете внимателни при делови срещи. Отчетете всички детайли в разговорите, за да се справите с изискванията, преди да започнете работа. Новини за непознати хора, може да се отразят  на душевното ви състояние, защото сте състрадателни. Не ви засягат пряко, но се отнасят за ваш колега, на когото държите. Трудности ще ви изнервят и ще ви накарат да се замислите над проблемите си. Творите ги със своята прибързаност и необмисляне на детайлите и на работното място и у дома. Срещите ви днес са много. Не се съгласявайте да участвате в инвестиционни проекти. Бъдете рационални на работното място. Денят ви обещава да приключите със задълженията си успешно въпреки трудностите. Ако пътувате, бъдете внимателни. Ако разберете по всеобхватните изисквания на Съдбата, свързани с вас, става ясно, че в момента не е време да се захващате с нови задачи и с осъществяването на своите мечти и планове. Не се ядосвайте на несполуките си. Стабилизирайте завоюваните позиции. Не се впускайте в начинания. Не си внушавайте, че животът ви е объркан, защото тези песимистични мисли са временни. Примирете се с обстоятелствата и скоро ще се радвате на успехите си. Във вашите възможности е да докажете на колегите си, че сте в състояние да постигнете целите си и да помогнете на тях. Въпреки напрежението, което ви е обзело от сутринта, интересни новини, които отдавна очаквате ще ви оправят настроението. Не бързайте да се радвате и да се отпускате. Бъдете отговорни и предпазливи. Подкрепете идеите на вашите колеги. Стабилизирайте отношенията си у дома и се радвайте на хармонията, която сте постигнали. Анализирайте поведението си и ще видите, че депресията, в която сте затънали е безпричинна. Вашето вечно желание да блестите ще ви изиграе лоша шега. Заемете се със служебните си задачи. Не мърморете непрекъснато, че никой не ви помага и не ви подкрепя, а си помислете дали това, което искате да постигнете е реално и дали ще ви донесе полза.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип