×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пленумът на БСП бламира Корнелия Нинова за Гуцанов


Пленумът на БСП бламира Корнелия Нинова за Гуцанов
Атанас Зафиров стана член на Изпълнителното бюро, но Гуцанов - не
19 Февруари 2017, Неделя, 18:21 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов

Националният съвет на БСП одобри само Атанас Зафиров за член на Изпълнителното бюро


Националният съвет на БСП (т.нар. пленум) бламира лидера Корнелия Нинова. Той отхвърли предложението й Борислав Гуцанов да влезе в Изпълнителното бюро на БСП.
Другото предложение – Атанас Зафиров, обаче е било одобрено, научи „Флагман”.

Припомняме, че Гуцанов и Зафиров бяха предложени днес от Нинова да станат членове на Изпълнителния съвет. Причината е, че те бяха отхвърлени от местните структури съответно на Варна и Бургас като кандидат-депутати. Нинова поиска да компенсира двамата политици, за да тушира конфликтите, като ги вкара в тясното ръководство на БСП.
По неофициална информация Зафиров е получил 89 гласа „за”, а Гуцанов – само 59. Гласуването се проведе тайно. 

Борислав Гуцанов отказа коментари и каза само, че при гласуването „други неща са водещи”.

Корнелия Нинова заяви от своя страна, че не се чувства бламирана: „Не, уважавам решението на Националния съвет. Преценили са колегите, че Атанас Зафиров е добро предложение и го приемат, Борислав не приемат. Приемам това решение.”

След въпрос на „Флагман” – защо е предложила двамата за членове на Изпълнителното бюро, Нинова отговори: „Защото Деница Златева излезе от Изпълнителното бюро. Повечето от колегите-членове са номинирани за депутати и ще станат такива и исках да допълня състава.”

На питане на „Флагман” - дали това е било вид компенсация за Зафиров и Гуцанов, лидерката на БСП отрече: „Не. Допълвам си състава с празните места в Изпълнителното бюро.”



В категории: Бургас , Политика


Започва Светлата седмица
Започва Светлата седмица 06/05/2024, Понеделник 08:02 0
Флагман.БГ Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден 06/05/2024, Понеделник 07:54 0
7
Коментара по темата
7.
gabiman
20.02.2017 21:25:43
0
0
аман от платени комунистически тролове, помнете 1997- Ж.Виденов и огрбването на българския народ чрез фалита на банките, 2005-2009г. Големия шлем на Първанов и Станишев (Белене, Южен поток и Бургас-Александрополис) и нови комисионни и нищо реализирано - 5милиарда от джоба на народа и накрая 2014г. и Орешарски и фалита на КТБ и отново тотално ограбване на обикновения човек, ето това са управленията на БСП, сега ги изберете пак и да видите пак каква магария ще измислят, не че и дугите стават, но тия са божия напаст - огладнели и озверели за власт
6.
Stiga ve
20.02.2017 15:47:09
1
1
Не е ли забранено от закона да има партии , които сред членската си маса се наричат "Другарю" и правят пленуми??????????
Айде стига мизерии ве!
5.
спомнете си
20.02.2017 11:15:27
2
2
Когато Иван Костов стана министър-председател на Република България завари?
1. Месечна инфлация 300%.

2. Обезценена национална валута 3000 лева = 1 долар.
3. Валутен резерв на страната около 200 милиона долара, като при ниво 1,2 милиарда долара, Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резервът е паднал „… под нивото на възможния минимум“.
4. Растяща безработица, достигаща до 16% официално и над 25% реално, заради неработещите, но нефалирани предприятия.
5. Средна работна заплата 35 000 лв = 12 долара.
6. Средна пенсия 18 000 лв = 6 долара.
7. Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време.
8. Прекъснати връзки със светоните финансови институции – МВФ и СБ.
9. Дългове към външни кредитори – над 13 милиарда долара.
10. Пълен блокаж на държавата и разгул на „бригадирското движение“ на мутрите. Който не плащаше рекет, нямаше право на бизнес. От рекета бяха „освободени“ само назначените от БКП/БСП “бизнесмени“.

Какво остави след себе си Иван Костов?

1. Месечна инфлация 0,2%, годишна 3%.
2. Национална валута – 2 лева = 1 долар.
3. Валутен резерв – 3,7 милиарда долара.
4. Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане, което стана през следващите години.
5. Средна заплата 250 лв = 125 долара.
6. Средна пенсия 130 лв = 65 долара.
7. Премахване на Шенгенската изолация и свободно пътуване в Европа.
8. Възстановени връзки със световните финансови институции – МВФ и СБ, както и с Европейската банка. В резултат: нарастнало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции.
9. Външен дълг на България – намален до 9,5 милиарда долара.
10. Активни действия срещу мутрите и срещу тяхното влияние в обществения живот. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина.



Какво може да се добави към този списък?
- не пропусна през въздушното пространство на България преминаването на руски специални части, желаещи да извършат десант в Прищина, Косово, поканени от незнайно кого, най-вероятно от същите „прогресивни” сили, които продължават да държат Кремъл толкова време.

- не допусна в България десетки хиляди бежанци от войната в Югославия. В състоянието в което се намираше държавата по това време, това би било равносилно на самоубийство
4.
BSP OFF
19.02.2017 18:40:52
3
10
Всяко тяхно встъпване във властта е било ПРОВАЛ. Посочете един успешен мандат на комунистите, едно тяхно дело, с което да са спечелили народната любов и признателност ? Безгранична алчност за власт, кариеризъм и стремеж към лично облагодетелстване - това е същността на т.н неономенклатура - опакована в лъскавия целофан на евтини лъжи и безсрамен популизъм. Жалко за баламурниците, които им вярват - т.н електорат. Те или са фанатични идеалисти или пълни глупаци .
3.
Sin
19.02.2017 17:18:14
15
16
Честито на Наско и дано бъди така активен както в парламента. Пожелаваме ти успехи и винаги разчитай на приятели
2.
Ние можем!
19.02.2017 16:12:32
16
24
Днес пленумът е скандирал "Ние можем!"
Истина е, че могат. Могат да крадат.
На въпроса "Kакво не можете?" Пленумът отговорил: "Не можем да не крадем!"
Правете си изводите, как се редят листите и как най-можещите заемат челните позиции
1.
Наско
19.02.2017 15:59:37
15
16
Аз мога бая места да заема! Нали яко мога да хапвам, ще изям всичко и всички
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Не намерих отговор, има нещо, което не знаем, сподели генералът „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море Той уверява, че българската армия не е статична и стои стабилно на югоизточния фланг на НАТО Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак За чудото разказа игуменът Паладий, а кметът Иван Алексиев сподели, че се надява Илия Луков да зарадва хората с песните си Започва Светлата седмица Започва Светлата седмица С това се поставя завършек на великденския празничен цикъл Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Вторият ден на Великден тази година съвпада и с Деня на храбростта и на Българската армия Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна
Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Никъде по света, освен в Европе, лидерите не се радват на факта, че скоро народите им няма да са мнозинство в собственште си държави САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? Бившият командир на батальона „Айдар“ Евгений Дикий коментира, че битката в Часов Яр е за целия Донбан и призна, че положението на ВСУ е лошо Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пък прогнозира, че руснаците ще търсят оръжията, дадени на Украйна, докато не ги унищожат Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори