×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Стилът на Григор Димитров извън корта - бохем като Джони Деп


Стилът на Григор Димитров извън корта - бохем като Джони Деп
Той е много креативен. Обожава модата и сам си проектира доста неща, издава още Шерцингер
Ключови думи: григор, димитров, мода
12 Февруари 2017, Неделя, 09:00 ч.

“Той обожава модата, сам си проектира доста неща”, издава неговата половинка Никол Шерцингер


“Той обожава модата, сам си проектира доста неща”, издава неговата половинка Никол Шерцингер

Тенис звездата Григор Димитров носи часовник Rolex за 26 750 евро с 18-каратово жълто злато и крокодилска кожа, съобщава "168 часа".



Димитров за пореден път блесна с вкус и елегантност, с каквито често се нарежда в класациите за най-стилни мъже. В края на миналата година той бе обявен за модна икона от португалските медии.

Още преди 3 години спортистът стана рекламно лице на швейцарската марка за луксозни часовници, която сключи дългогодишен договор с хасковлията.

"Щастлив съм да бъда част от семейството на най-престижната компания в света", заяви тогава Григор.

Стилният мъжки аксесоар на Rolex направи впечатление по време на пресконференцията, която спортистът даде в събота в "Арена Армеец".



Часовникът беше на ръката на тенисиста и по време на традиционното парти на играчите, които участват на турнира Garanti Koza Sofia Open 2017. Сред гостите се откроиха редица имена на бизнесмени, популярни лица и повечето от водещите тенисисти в надпреварата като фаворитите Доминик Тийм, Давид Гофен и Виктор Троицки.

Звездата пристигна в София в компанията на своята половинка неотразимата - Никол Шерцингер, която обаче отпътува от България преди започването на турнира.

Самата певица смята, че Григор определено има вкус и усет за стил.

"Той е много креативен. Обожава модата, сам си проектира доста неща", издава Шерцингер.

Димитров е споделял, че държи на собствения си стил и обича да експериментира. И съвсем естествено любимият му дизайнер е дръзкият Александър Маккуин, който почина през 2010 г., но марката продължава и днес да облича най-ярките господа.

Любимата марка чанти на спортиста пък е Louis Vuitton. "Поради факта, че пътувам много, не бих могъл да сгреша, като обличам хубави актуални пуловери", разказва още Григор, който има договор с "Найк" и много често носи техни дрехи.

Дмитров не крие, че редовно ходи на маникюр и педикюр, тъй като не желае да бъде като хората с грозни ходила.

"Вярвам, че ако се чувстваш добре и ако изглеждаш добре, докато играеш, това може да ти даде допълнителен плюс, от който да се нуждаеш.

Да изглеждаш добре, ти носи самочувствие и увереност. Гладих си екипа преди всеки мач на "Уимбълън" преди три години", признава тенисистът.

Извън корта Григор обича да изглежда бохемски. "Бих казал, че икона за стил ми е Андре Агаси. Кой може да надмине неговите дънкови шорти? Познавам го доста добре - той е изключителен. Наистина забавен човек. Извън тениса ми харесва стилът на Джони Деп.

Опитвам се да се обличам като него. Веднъж го видях, но от разстояние. Бях толкова уплашен, че не успях да кажа нищо", обяснява спортистът по времето, когато все още е половинка с Мария Шарапова.

Естествено, оттогава вкусът му определено е станал още по-изтънчен, но и до днес той както тогава е категоричен, че никога не бихме могли да го видим със съчетанието на чорапи и сандали.

В категории: Лайфстайл


3
Коментара
3
Коментара по темата
3.
Q&Q
13.02.2017 19:27:53
0
0
Джокович носи Сейко, значи е цървул, така ли? Кухи лейки! Научете от коя страна се удря топката и тогава пишете на спортна тематика, олигофрени!
2.
ало драскачница
13.02.2017 00:07:19
0
3
Какво ни описвате табелите и аксесоарите на момчето, все едно едно сте седнали на промоция на кашмира и е влязал поредния паляк бре мишлета. Човека е на световно ниво в тениса и извън него, с Кенвело ли да се облича, часовник Q&Q ли да носи? Айде малко по-сериозно ;)
1.
яко малоумно
12.02.2017 13:20:54
0
5
Ей тъпанари неземни КОЙ олигофрен написа статията по сто пъти повтаряте едни и същи изречения ако бяхте малко по умни щяхте да разберете колко сте прости
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина
Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори