×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

10 неща, които трябва да знаеш за мъжете


04 Февруари 2017, Събота, 23:45 ч.

Не познавам баща ти – сигурно е много симпатичен човек, но едва ли ти е казал цялата истина за мъжете. Така че се налага аз да се нагърбя с тази тежка задача.

1. МОЖЕМ ДА ОБЪРНЕМ ВСИЧКО НА ИГРА
Един мъж е в състояние да си играе като малко дете по цял ден. Виждала си някога жени да се състезават коя ще уцели от по-далеч кошчето за боклук със смачканата си салфетка? Така че, ако половинката ти се опита да те излъже, „ей така на майтап, за да видя дали ще мине номерът“, не изпадай в справедлив гняв. Той просто се пробва за спорта – нещо, което му е дълбоко генетично заложено. Мога да се обзаложа, че докато целият свят е седял изтръпнал от напрежение през 1969, Нийл Армстронг и Бъз Олдрин са теглили чоп кой първи да слезе на луната (може и да са хвърляли ези-тура, но това е малко по-трудничко при липсата на гравитация).  

2. СМЯТАМ, ЧЕ ПРИТЕЖАВАМЕ ВГРАДЕНО УПЪТВАНЕ ЗА ВСИЧКО
Счупена е сокоизстисквачката? Няма проблем! DVD-то не може да се настрои към телевизора? След пет минути ще може. Искат някакви пари, за да ни сглобят мебелите, които току-що сме си купили? Те луди ли са, аз ще се справя сам. Макар че не разбирам абсолютно нищо от всичките тези неща, вътрешният глас настойчиво ми подсказва, че мога да ги върша. Просто защото съм мъж.

3. ...НО НЯМАМЕ УПЪТВАНЕ ЗА ЖЕНИТЕ
Наистина. Може да не ти се вярва, но ние прекарваме страшно дълго време в размисли, блъскане на глава и опити да разберем как се чувстваш и от какво имаш нужда. И тъй като в крайна сметка не успяваме, решаваме, че е по-добре да си караме така. Обикновено прекъсваме споровете с теб с реплика от типа на: „Това си е моя работа“, защото предпочитаме да си мислиш, че мъжкият живот е нещо много сериозно, тайнствено и отговорно. Сигурно си права, че е далеч по-лесно просто да се гушнем и да обсъдим чувствата си, само че ние не сме устроени така. Но има надежда за еволюция – с много положени усилия можеш да накараш мъжа до теб действително да разбира какво изпитваш и да го взима предвид.  

4. МИСЛИМ, ЧЕ ИЗГЛЕЖДАМЕ КАТО ФИЛМОВИ ЗВЕЗДИ
Всеки мъж веднага може да назове звездата, на която смята, че прилича (аз съм нещо средно между Едуард Нортън и бяла версия на Уесли Снайпс). Обикновено пазим тази информация в тайна, защото всяка подигравка по темата много би ни наранила. Но ако се почувстваме достатъчно комфортно с теб, може и да споделим нашата малка тайна. В случай, че не реагираш подобаващо, рано или късно ще се превърнеш в поредната бройка. Но в крайна сметка винаги откриваме някое свястно момиче, което намира за много симпатична тази иначе смешна заблуда, и се женим за нея.

5. МОЖЕМ ДА ОТДЕЛЯМЕ СЕКСА ОТ ЧУВСТВАТА
Не искам да кажа, че всички мъже са безчувствени секс машини (макар че, признавам си, от мъжка гледна точка това определение звучи доста добре). Просто сме различни от вас – нещо, което със сигурност си забелязала. За жените чувствата и сексът са като ликьор във вода – способни сте в рамките на няколко секунди да ги смесите по абсолютно неразделен начин. Ние пък можем преспокойно да пие вода и без добавката от емоционален ликьор. Моля те, не застрелвай посредника – аз просто ти съобщавам едно безпристрастно късче информация.

6. НЕ РАЗБИРАМЕ ЦЯЛАТА РАБОТА С ЧАНТИТЕ, ОБУВКИТЕ И ГРИМА
Знаем, че тези неща са важни за вас, но ние просто не можем да проумеем размерите на тяхното значение. Изобщо. Ако с всичко това целите да ни впечатлите, нека ти направя една услуга. Ще ти кажа какво всъщност искаме. Коса: конската опашка е ОК. Чанта: пластмасова или някаква друга там, стига да не ни караш да я носим. Обувки: маратонки... всъщност може и боса, абсолютно ни е водоравно. Грим: не се налага – и без това нали по-късно ще го сваляш. Супер, вече изглеждаш страхотно, а сега може ли да излезем и да се забавляваме – вече спестихме 45 минути?

7. НАИСТИНА ОБОЖАВАМЕ ТРЪПКАТА ОТ ПРЕСЛЕДВАНЕТО 
Когато започваш връзка, сети се за онези кучета в парка, които хукват след хвърлена пръчка. Докато я гонят на дълги подскоци, те се забавляват страхотно, но когато стигнат до нея, тръпката угасва. И тогава кучето иска да преследва отново. Номерът тук е да си като пръчка (извинявай за сравнението), която е хвърлена толкова надалеч, че когато той най-накрая стигне до нея, вече няма никакво желание за нови гонитби. Ах, ти хитра, малка пръчице!

8. АКО НЕ СЕ ОБАДИ ДО ТРИ ДНИ, НЕ СЕ НАДЯВАЙ
Ако един мъж ти е навит, той ще иска да ти звънне в първите три секунди, след като сте се разделили. Просто за да провери как си излязла от заведението и дали всичко е наред. За да не изглежда отчаян, той се въздържа и удължава леко срока. Но три дни е абсолютният максимум. Никога не губим номерата на момичета, които харесваме (освен ако чайка не отскубне телефона от ръцете ни, но това се случва само в сериалите).

10. НЕПРЕКЪСНАТО ТЪРСИМ ПРЯК ПЪТ
Вродено ни е постоянно да се опитваме да намерим начин да свършим нещата по-бързо. Затова и пропуснах точка 9.

5 НЕЩА, КОИТО НЕ РАЗБИРАМЕ В ЖЕНИТЕ
1. Женската джинетика
Явно ви е заложено в гените да притежавате 6000 чифта джинси, при положение, че дупето ви изглежда еднакво във всички.

2. Нуждата ви от подкрепа в пишкането
Защо ходите на групички до тоалетната. Стаден инстинкт или просто се целувате в кабинките. Предпочитаме да си представяме отговор Б.

3. Онази работа със студа
Независимо каква е температурата навън, на жените винаги им е студено, сякаш са на Антарктида.

4. Малката чанта
Тя е толкова малка, че се налага гаджето да ти носи портфейла. Ако се разделите, все пак най-важното ще остане в теб – ще имаш гланц за устни.

5. Ирационалният страх от малки същества
Можеш да ходиш три пъти седмично на кикбокс, но бягаш в панически ужас, когато има паяк в банята.

В категории: Животът


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
Даааа
05.02.2017 00:04:08
1
5
И да не забравите още нещо.
Мъжете са с топки и трябва да ги търкаляте от време на време
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! Скечове, латиноритми и хип-хоп, песни - беше взривяващ спектакъл на самородни таланти от абитуриентите на сериозна гимназия Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Градът е емблема на кохезионната политика, каза Йорданка Чобанова, ръководител на представителството на ЕК Арестуваха бургазлията Христо Радев дрогиран, конфискуваха Тойотата му Арестуваха бургазлията Христо Радев дрогиран, конфискуваха Тойотата му 32-годишният мъж е бил спрян при рутинна проверка вчера, около 23 часа на ул."24-ти Черноморски пехотен полк" Направих уникални домашни рогчета, цялата улица ухае на тях Направих уникални домашни рогчета, цялата улица ухае на тях Рецепта-мечта, непременно я опитайте 18 нови български филма ще представи „Златната липа“ 2024 18 нови български филма ще представи „Златната липа“ 2024 В продължение на 5 дни старозагорци и гостите на града ще гледат над 50 заглавия от Европа при вход свободен Камарата на архитектите в България провежда общото си събрание на 16 и 17 май в Поморие Камарата на архитектите в България провежда общото си събрание на 16 и 17 май в Поморие Близо 400 делегати от цялата страна ще се включат в най-големия форум на архитектурния бранш за 2024 година Катастрофиралата кола в Пловдив била пълна с райски газ Катастрофиралата кола в Пловдив била пълна с райски газ Разследващите са иззели от колата голямо количество флакони Служители на АПИ засадиха дървета в района на обходния път на Бургас Служители на АПИ засадиха дървета в района на обходния път на Бургас Дърветата от този вид са известни със своята устойчивост, възможността си да растат в бедни почви и замърсена среда, което го прави изключително подходящи за градско и извънградско озеленяване В Слънчев бряг изпратиха бъдещите кадри в туризма от Випуск 2024 В Слънчев бряг изпратиха бъдещите кадри в туризма от Випуск 2024 Сред тях са бъдещи бармани, хотелиери и представители на туристическия бранш Защо синята зона от ул. „Ген. Гурко“ до бул.“Булаир“ позеленя (ВИДЕО) Защо синята зона от ул. „Ген. Гурко“ до бул.“Булаир“ позеленя (ВИДЕО) Ще трябва ли да плащаме втори път стикери, питат живущите в този район
Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори