×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пак ли ваканция за учениците? Английската гимназия разпуснати заради студ в класните стаи (ОБНОВЕНА)


Пак ли ваканция за учениците? Английската гимназия разпуснати заради студ в класните стаи (ОБНОВЕНА)
Градусите в школото не отговаряли на изискванията за провеждане на учебни занятия
20 Януари 2017, Петък, 04:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Все още не е ясно дали това ще се промени до утре и ще започнат ли учебните часове

Учениците от Английската гимназия в Бургас са освободени от последните часове заради ниски температури в класните стаи. Градусите в школото не отговаряли на изискванията за провеждане на учебни занятия. Все още не е ясно дали това ще се промени до утре и ще започнат ли учебните часове.
Репортер на Флагман.бг се свърза с директорката на учебното заведение Милена Андонова, която обаче се оказа в отпуск.

„Не знам какво се случва, не съм в България. Позвънете в канцеларията на училището”, поръча ни Андонова с ясното съзнание, че в канцеларията в този час (17:30 часа) няма да намерим никого.

Все още не се знае колко ще трае свободата на учениците от Английската гимназия и дали утре ще ходят в школото. Предстои да разберем и дали заради ниските температури няма да се наложи нова принудителна ваканция за всички.

Родители на ученици от ОУ "Антон Страшимиров" алармират, че в школото на децата им е така от вторник. "Децата ни мръзнат, стоят с якетата в клас, но не ги пускат. Става въпрос за малки деца, дъщеря ми е 4-ти клас", пише ни баща на ученичка.

В категории: Просвета , Бургас


Флагман.БГ Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът 29/03/2024, Петък 11:59 1
16
Коментара по темата
16.
Образованието в Приморско
03.03.2017 13:05:50
0
0
Продължение по темата за образованието
03.03.2017 12:43:55

(писмо от 19.04.2016 г.)

ДО
МИНИСТЪР НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА
НАЧАЛНИК РИО - БУРГАС
ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ПРИМОРСКО
Копие: Медиите

УВАЖЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,
Обърнете най-после внимание на училището в Приморско и неговия директор Стоян Налбантов! Престанете да се правите, че там проблеми няма!
Не знам вече с какви думи да ви говоря за това училище и този директор, за да се стреснете. Затова поставете се на моето място. Отидох в това училище с най-чисти намерения – да работя честно и почтено и да предам знанията си на учениците. А какво се получи? Попаднах на един директор, който ежедневни ми говореше глупости и ми се хвалеше какъв секс бил правел с учителките в директорския кабинет. И това беше всеки ден, ВСЕКИ ДЕН! Наслушах се на едно и също. Примерно, как учителката по изобразително изкуство му правела свирки и как той накрая се изпразнил върху дрехите й. Дори ме караше да отида и да я разгледам, за да се уверя, че на дрехите й имало влажни петна. Как бил използвал учителката по английски, за да му правела свирки, а друга една – по български – за традиционен секс… Еди-си коя му била лижела задника… Извинявайте, че ви казвам тези гадости, но тогава такива неща чувах с ушите си и нямам намерение да ги премълчавам, докато не се стреснете и не предприемете някакви мерки! Лично аз смятам, че за тези неща трябва да се крещи и да се вика, докато целият български народ научи какво се случва в училищата на България, а не както вие правите – да си заравяте главите в пясъка и да отричате очевидни истини!
Събудете се, моля ви! Отидете на място в Приморско и разпитайте обикновените хора на улицата (не служители на заплата в общината или подчинени на Налбантов учителки), а хора непредубедени и те ще ви кажат самата истина!
Грешите, ако мислите, че някога ще спра да говоря за всичко това! Твърдо съм решен да изпълня гражданския си дълг и този човек да бъде поставен на мястото му! Ако смятате, че имате нещо общо с българското образование и в частност с образованието в град Приморско, във ваш интерес е да вземете съответните мерки!

С уважение: Атанас Петров Атанасов
– бивш учител в СОУ "Н. Й. Вапцаров" – Приморско
1.
Относно темата "Българско образование"
03.03.2017 11:17:50

В Бургас "рибата" се вмирисва откъм Инспектората. Нека г-жа Виолета Илиева да обясни защо й бяха нужни 15 години, за да освободи директора на училището в Приморско. Кому беше нужно това дълго прикриване на безобразията, които са ставали там? И защо сега не излезе с позиция по въпроса? Свалила е един директор на училище. Нека да каже ЗАЩО го е направила! Нека истината най-после да излезе наяве!
15.
Училището в Приморско
03.02.2017 12:49:41
0
0
Такава е славата на училището
03.02.2017 12:30:03

2 0
Не капачки, не благотворителни кампании и мероприятия, а много още трябва да се прави, за да се измие срама, който Налбантов докара на училището.
7.
Стига бе!
03.02.2017 12:16:30

2 0
Примерно Прокопова да влиза в дирекцията да кляка над легена и да се подмива. После други работи да прави... после влиза в класната стая и преподава на децата български... (с подмита путка?!?!?)... Тя затова избяга в Царево, ама как може да е учител такъв човек, с какви очи гледа хората?
6.
до 2
03.02.2017 11:37:21

4 0
Не, не така. Възможно е Георги Людиев сам да го е измислил това писмо и да няма намесена никаква учителка. Все пак той работеше в училището и всичко му беше ясно. Не че не са верни фактите в писмото, но за толкова години тази учителка трябваше да се разкрие и да разобличи Налбантов, а това не стана. Сигурно е била семейна и затова се крие, не знам, може и така да е. Но така ли не се намери една да каже, ето, чуках се с директора... освен Диана, разбира се, но тя си е цапната в устата и не й обръщаха внимание.
5.
Принудиха го да напусне
03.02.2017 11:27:59

4 0
Но не само че е карал учителките да се подмиват. Те го изгониха защото и не ставаше за директор.
_____________
Дългогодишният директор на СОУ „Никола Йонков Вапцаров” в Приморско – Стоян Налбантов, сдаде поста си. Той се е оттеглил сам от длъжността. На негово място е назначена Марияна Казларова – досегашен преподавател в училището. Налбантов остава на работа като учител по история, научи BurgasINFO от свои отлично информирани източници.
Името на Налбантов през последните години се свързваше както със серия скандали, така и с постижения в дейността си. По неофициална информация, той трудно се е разделил с поста си, въпреки че е почувствал умора от дългогодишната си работа като директор.
„Въпреки, че вече не е на този пост, той продължава почти всеки ден да бъде в сградата”, казаха местни жители.
В Приморско се носят легенди около личността на Налбантов, говори се, че е станал толкова самолюбив, че дори имал икона с изографисан собствения му лик.
4.
Срам голям
03.02.2017 11:22:08

5 0
То беше срамна работа да кара учителките да се подмиват в дирекцията. Къде им е бил акъла на тези учителки, направо не знам!
3.
кумарджийския измамник
03.02.2017 06:34:26

1 1
Работа на мат'ряла е,на мен не ми пречи изобщо..
2.
Прав е Георги Людиев
02.02.2017 22:42:57

6 0
Георги първи разпространи онова писмо за Налбантов. Не че другите не правят секс, ама само Налбантов се хвалеше и хората си казаха какво е това училище. Това е срамно да има такъв директор. Затова сложиха Казларова да измие срама.
1.
училището
02.02.2017 22:36:39

6 0
Налбантов го уволниха, защото много приказваше на който трябва и на който не трябва.
14.
.
20.01.2017 14:37:14
1
4
mi tq direktorkata cqla godina si e v otpusk vie ne znaete lihahaha
13.
ФЪРФЪР
20.01.2017 11:37:23
1
3
ДА ТИ СЕРА В УСТИЧКАТА ТИ КОЙТО МИ ТРИЕШ НЕУДОБНИТЕ ЗА КАСАБОВ КОМЕНТАРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ЧУДЕСНО Е, ЧЕ ЖЕНИЧКАТА ТИ ПУСНА СТАТИЯ С ТЪПОУМНИТЕ ТИ ИЗЦЕПКИ ,ТА ДА ЧУЕШ КАКВО МИСЛЯТ ХОРАТА ЗА ТЕБ!!!

КАСАБОВ, ТОЛКОВА МИ ПАДНА И ТИ В ОЧИТЕ ,ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ УБЕДЕН ,ЧЕ СИ ИЗВЪНРЕДЕН ШАПШАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ПОВТАРЯМ, ......ИЗВЪНРЕДЕН, ОРИГИНАЛЕН ШАПШАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
УЖАСНО СЪМ РАЗОЧАРОВАН ОТ ВАС И СЛЕД ТОЛКОВА ИЗЦЕПКИ И ИЗДЪНКИ ОТ "ЧУТОВНАТА ВИ ПОЛИТИЧЕСКА ПРАКТИКА" СЪЖАЛЯВАМ ,ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ВАС!!!
ЩЕ СЕ ПОСТАРАЯ ,ТОВА ДА НЕ СЕ ПОВТАРЯ!!!
АБЕ, ЕЙ ШАПШАЛ СМОТАН, ГЕН. МАЙОР РУМЕН РАДЕВ, Е ТАКЪВ ПАТРИОТ ,ЧЕ ТИ НЕМОЖЕШ ДА МУ СТЪПИШ НА КУТРЕТО ,БЕ ШАПШАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ДА НЕ СПОМЕНАВАМ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА НА РУМЕН РАДЕВ И ЗА ТОВА ,ЧЕ ГОВОРИ СВОБОДНО 4 ЕЗИКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
С ПРОЯВАТА ВИ НА МАЛОУМНА ЗЛОБАРЩИНА И НЕУВАЖЕНИЕ КЪМ ЦЕРЕМОНИЯТА НА НОВИЯ НИ ДОБЛЕСТЕН ПРЕЗИДЕНТ, ВИЕ СИ НАБИХТЕ ТАКЪВ КОЛ В ГЪЗА , ЧЕ ВИ Е БЕДНА ФАНТАЗИЯТА КАСАБОВ, СИМЕОНОВ, БАЙРАКТАРОВ И ДРУЖИНКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И ОЩЕ ЕДНО НЕЩО ИСКАМ ДА ТЕ ПИТАМ КАСАБОВ, ШАПШАЛ ГРОЗЕН!!!!!!!!!!!!
Я, ДА НИ ОБЯСНИШ ТИ И ДРУЖИНКАТА ВИ СИМЕОНОВ И БАЙРАКТАРОВ , КАК СТАНА ТАЯ ФАТКА ,ЧЕ СЛЕД КАТО ПЛЮХТЕ ГОДИНИ НАРЕД СРЕЩУ БОЛЕН И КРЕЩЯХТЕ ЕЖЕДНЕВНО ПО СКАТ ,ЧЕ Е ФИНАНСИРАН МОЩНО ОТ РУСИЯ И ЩЕ Е ПРЕДАТЕЛ!!!!!!!!..........ТА, КАК СТАНА ФАТКАТА, КАТО СЕ ВИДЯХТЕ В ПАРЛАМЕНТА С БОЛЕН И НА ВТОРИЯ МЕСЕЦ ВЕЧЕ СЕ ГУШКАХТЕ С НЕГО И СИ ГУКАХТЕ БЕ ШАПШАЛИ???????????????????????????????
ИСКАМ ОТГОВОРИ ШАПШАЛ ГРОЗЕН, ЩОМ СЪМ ЗАГУБИЛ ВРЕМЕТО СИ ДА ХОДЯ ДА ГЛАСУВАМ ЗА НФСБ????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12.
Само ПТГ
19.01.2017 23:55:38
0
2
Да ги ева само черно са напълнили а кво хубаво даскало беше на времето
11.
uchenik
19.01.2017 22:02:09
1
3
юхуууу а дано и без това на даскалите им се спи и си говорят под носа, а на нас не ни се стои в тоя студ
10.
Bash istinata
19.01.2017 20:19:02
2
8
lekarkata v PTG ,stiskashe termometura s dvata prusta vse edno e shlifera na sveti petur i vlizat za 10 sekundi , nqa problem 21 gradusa e , celiq klas treperi , ne shoto podrajavat na toni naika i bojinkata, ami shot e 14 gradusa i stoim sus kachulkite v chas :)
9.
ггггггггггггггггггггггг
19.01.2017 20:01:04
0
6
ей затова образованието ни е на това ниво
8.
Родител
19.01.2017 19:52:20
1
8
То и в Търговска гимназия температурата е 14 градуса. Това е така цяла седмица.
7.
Kolyo
19.01.2017 19:35:14
1
6
Dobre we hyby pishesh mi anonimni raboti ai dai pishi mi na men kat imash nqkuv priblem smisul pytkinski rayti praish
6.
Do kOlio relefa e tva dolu
19.01.2017 19:24:57
5
1
palqk
5.
Kolio_relefa
19.01.2017 19:23:31
4
0
kat si palish gumite v dvora za golqm guzar li sa imash e 6matka
4.
Божидар Цонев
19.01.2017 19:12:34
2
2
I'm gay
3.
Учител
19.01.2017 18:59:25
6
13
За ОУ "Антон Страшимиров" не сте прави, колкото и да врънкат родителите. Вчера идваха и проверяваха от ХЕИ, и от Общината - температурите са между 19 и 22 градуса и в стаите, и в коридорите. Отразено е в протоколите на инстанциите. Проверете. Децата са по къс ръкав в много от статаите, а не по якета. Според изискванията на здравното министерство минимумът е 18 градуса, ако са по-студени помещенията, тогава следва предписание и затваряне.
2.
Kolio_relefa
19.01.2017 18:17:02
4
15
Pyk i tva da si v celogodishen otpysk ne e lesno kvo znaite vie
1.
Kolio_relefa
19.01.2017 18:15:16
2
24
Awe az taa jena,direktorkata za pruv pyt q vidqh predi nqkolko meseca pyk veche sum posledna godina tam :D :D.Mega nerealna naprao.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Инспектор Никола Тодоров от Второ РУ-Бургас пък призова човекът, който е загубил пари край НУМСИ „Панчо Владигеров“, да се обади в полицията Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента На Цончо Ганев му изпращат от Русия специален крем от тестис на усурийски тигър, отвърна след нападки народният представител от ПП-ДБ  Слави Трифонов пребори жестоката болест Слави Трифонов пребори жестоката болест Трифонов се подложил на експериментална модерна терапия, която дала много добри резултати
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори