×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

16 стъпки в света на оралните ласки


22 Декември 2016, Четвъртък, 23:51 ч.
Източник: Космополитън

Да сме честни: всяко момиче някога е поело по пътя на чувствените радости. Колкото и да съветвам как да направиш оралния секс в двата му варианта по-добър, по-приятен и по-разнообразен, тези думи няма да достигнат до съзнанието на онези, които се притесняват да направят дори и първата крачка. Да опитаме заедно. Внимателно, предпазливо и без резки движения.

1. Нежност невидимка

За опитните двойки, естествено, зрителният контакт по време на орален секс е голямо предимство. Но ако вие не сте от тях, направи всичко наобратно. Пусни щорите и изгаси лампата. Целувай любимия, спускайки се все по-надолу и по-надолу... Точно в това е разковничето: когато не се разсейваш със зрителни образи, се съсредоточаваш върху усещанията. Помоли го да ти отговори по същия начин и самата ти ще се убедиш.

2. Пази си сливиците

Остави всички тези хитринки от раздела „дълбоко гърло” на порно-звездите. Напълно невинното поемане ще има същия ефект като опасността за гласовите ти връзки ще е по-малка.

Искаш ли партньора ти да има чувството, че си поела напълно в устата си целия му член? Опри крайчето на езика си в небцето. Нека главичката му се опира във вътрешната страна на езика ти. Всичко, което не е влязло, обхвани с ръка.

3. Като заговорихме за ръце...

Читателите ни мъже признават, че ласките с ръце и уста едновременно са едни от най-любимите им методи. Например: обхвани ствола му с две ръце – една под друга – и нежно ги завъртай в противоположни посоки. А в същото време гали главичката с език.

4. Многофункционалността rulz!

Жената достига оргазъм по-бързо, ако получава ласки на няколко ерогенни зони едновременно. Затова, когато той те стимулира с език, постави ръцете му на гърдите си. Нека нежно гали зърната ти в началото и леко ги стисне, когато приближаваш кулминацията.

5. Това ли е любовта?

54% от мъжете са признали пред запитването на Cosmo, че оралният секс им харесва като прелюдия и той не заменя останалото.

6. Секс с вкус

Може би някой от вас има сухота в устата? Или го смущава естественият вкус на даже току-що измитото тяло? (За това, че първо и двамата трябва да минете под душа въобще няма да говорим в отделна точка – възрастни хора сте, сещате се).

7. Бели петна на картата му

Точката на пениса, която често и незаслужено е игнорирана, е краят на уретрата. Дори и мъжът може да не знае колко е чувствителна. Опитай да поставиш крайчето на езика си там и ритмично да натискаш със средна сила.

8. Обуздай коня му

Сложи края на пръста си на юздичката и обхвани главичката с устни заедно с пръста си. Докато движиш устни нагоре-надолу по ствола, гали юздичката с пръст.

9. И „съседите” му също искат да участват в купона

Петдесет и един процента от мъжете се оплакват, че половинките им игнорират топките им по време на орален секс. Опитай внимателно да вземеш едната топка в уста и леко да я засмучеш, докато продължаваш да гладиш ствола на члена.

10. Разкърши се

Какво да правиш, ако те стимулира с език не така, както обичаш, а се притесняваш да кажеш?

Вземи пример от Шакира и завърти бедра с нужното темпо и посока.

11. Радост, а не задължение

„Е, добре де, ще го направя. Но имай предвид, че ми е трудно и неприятно, а и утре ще ставам рано... Та, няма ли скоро да свършваш?” Никой не заслужава такова отношение. Покажи, че ти е приятно да даваш ласки така, както и да ги получаваш. И това няма да остане незабелязано.

12. Route 69

Знаменитата поза 69 си има своите минуси (особено ако ви пречи разликата в ръста) и плюсове. Ето и една удобна нейна разновидност: и двамата лежите настрани с лице към интимните части на партньора, доставяте си ласки орално и междувременно си масажирате взаимно дупетата. Това подобрява кръвообращението в нужните органи и засилва оргазма.

13. Изкуството на контраста

Когато сте възбудени, малко студен въздух в съчетание с горещия език на партньора може да има невероятен ефект.

През зимата в планината дори няма да ви се наложи да измисляте допълнителни хитринки (достатъчно е да повдигнете края на одеялото). А през горещите летни нощи насочете струята на вентилатура към специалните места.

14. Захапвнията се отменят

Страхуваш се да не закачиш чувствителната кожичка на члена му със зъби? Дръж устните си във формата на халка и с тях закрий зъбите. Движейки тази „халка” по дължината на члена, внимателно стискай устни, след това отпускай – и отново.

15. Бразилска хитрост

Мъжете признават, че ако не те домързи да си епилираш бикини зоната, то те далеч с по-голямо желание ще те дарят с ласки под талията.

16. Да повторим?

Искаш по-често да получаваш орални ласки? Не забравяй вечерта горещо да му прошепнеш, че през целия ден не си могла да забравиш как вчера те е галил там. Даже в трамвая си се возила усмихната. Кой герой няма да иска да повтори подвига си?

В категории: Животът


3
Коментара
3
Коментара по темата
3.
Касабова
23.12.2016 10:35:22
1
3
Много обичам да дарявам с орални ласки или казано на друг език обичам да лапам курове, обичам и аналния секс. На стари години преоткрих себе си и точно поради тази причина предложих на колегите да напишем статия за оралните ласки и аналния секс. Обожавам ги и двата вида секс и ги практикувам ежедневно! Обичам да ма блъскат в разхлабената халка а после да даря с орални ласки възбудения и еректирал пенис! Не е проблем това че преди това ми е бил отзад, защото както написах в предната статия в началото на ректума няма ЛАЙНА, само малко!
2.
нека
23.12.2016 00:10:16
1
3
Нека базиците с Касабова да започнят след 3.... 2..... 1 ....
1.
Касабова
22.12.2016 23:42:42
1
6
Обожавам белите петна по пениса! Много миришат и са страшно вкусни! Ммммм!!!!
Сега тъкмо облизах едни петънца от един надарен хуй!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кметът на Несебър подписа първия договор по инвестиционната програма на държавния бюджет Кметът на Несебър подписа първия договор по инвестиционната програма на държавния бюджет Ще бъдат изградени закрит плувен басейн в ж.к. „Черно море“,  подземен паркинг до СУ „Любен Каравелов“, нови улици в с. Равда и др.  И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев Петър Чобанов заяви, че консултациите са на етап, в който няма директно решение, и намекна за други хипотези Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Председателят на Българския олимпийски комитет с послание за почетния председател на ДПС Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Инцидентът станал малко след празника Благовещение, когато на гости й дошъл бившият й съпруг Венци Мартинов Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Директорът на „Югоизточно държавно предприятие“ ДП гр. Сливен инж. Димчо Радев поздравява всички лесовъди и приятели на българската гора по повод Седмица на гората 2024 г. Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година „Правораздавателната дейност на съдиите от Окръжен съд – Бургас и осемте районни съдилища в региона може с пълно основание да бъде определена като много добра“, отчете Административният ръководител на Окръжен съд – Бургас Росица Темелкова Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента  Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена В кутията имало 200 лева
Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни Не е наша работа да се месим в тези дискусии. Публично окуражихме всички партньори да работят заедно и да намерят добро решение, заяви посланикът на САЩ в България Кенет Мертен Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Изборите в неделя може да са още по-важни Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори