×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

С Георги Христов ще разтърсим бургаската сцена, от дете мечтая да пея с Лара Фабиан!


С Георги Христов ще разтърсим бургаската сцена, от дете мечтая да пея с Лара Фабиан!
Уникално шоу очаква бургазлии утре вечер в Операта, плеяда от звезди представят дълго чакания албум на Георги Дюлгеров
24 Ноември 2016, Четвъртък, 08:48 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка: Авторът

Първият ми албум би дал на всекиго по нещо, в него има 11 хитови парчета с чисто нови аранжименти

- Георги, първият ти албум ще бъде представен на сцена, какво включва той и какви изненади ще има за хората, които ще дойдат в Операта на 25 ноември?
- В албума има 11 песни, но в концерта ще бъдат включени повече от 20 парчета. Ще включим и много песни, които през годините съм изпял на конкурса „Бургас и морето”. Те са с абсолютно чисто нови аранжименти. Реших да поканя всички мои колеги, с които съм пял в дует, за да направим шоуто незабравимо на 25 ноември.

На сцената с мен ще излязат Ралица Ангелова от „Тоника СВ”, Стефан Илчев, Краси Кралева от „Петте сезона”. Също така до мен ще бъде и Александър Кипров – всички знаем, че това е най-близкият човек до Лили Иванов, той е написал най-големите й хитове. На сцената ще бъде и Светослав Лобошки, с когото работя повече от 7 години. Голямата изненада обаче безспорно си остава Георги Христов.

- Дуетното изпълнение с кого от изброените е най-близко до сърцето ти?
- Това е парчето „Това море и този бряг”, което изпълних със Стефан Илчев през 2007 г. на „Бургас и морето”. Това остана една емблематична песен, която този път ще прозвучи като балада – нещо много различно и по-интересно от варианта, който бургазлии познават.

- От доста време си на сцената, защо изчака толкова, преди да издадеш свой албум?
- Правил съм доста голяма продукция през годините, която в един момент стигна до над 30 парчета, които съм създал. Няма как да се издадат всичките, но реших да излязат най-хитовите песни, които съм направил. Всички 11 песни са с различни автори, сред които Александър Кипров, Светослав Лобошки, Евтим Чакъров, Милен Македонски, Красимир Гюлмезов.

- Преди години си живял и си работил в София, защо избра да се прибереш в Бургас?
- В София бях предимно, за да си завърша образованието в Музикалната академия. Там винаги мога да се прибера, но не мисля, че там е голямата сцена – една и съща е, независимо къде се намираш. Казват, че в София е културната общност, но пък Бургас е много силен град. Много от софийските колеги казват, че „бургаската мафия” е най-силна и това е факт. Не сме мафия, разбира се, просто тук сме талантливи, поддържаме се и работим за успеха си.

- Коя е българската звезда, с която все още не си направил дует, но имаш желание?
- Единствената ми мечта беше да направя дует с Георги Христов, но това вече се сбъдна. На концерта ще направим още един дует с него, различен от този, който изпяхме лятото в Летния театър. С всеки един български изпълнител бих направил дует. Аз съм изпълнител със силен, мощен глас и винаги ме е привличало да пея с колеги, които имат висок глас.

Най-голямото ми желание е да пея дует с Лара Фабиан, която за мен е една изключителна изпълнителка. Не знам дали това ще се случи някога, но е хубаво човек да живее с мечтите си.
Вече съм бил на 4 нейни концерта, предстоят още 2, които ще гледам на живо. Черпя много от нейната енергия и поведение на сцената, защото това е изключителна жена, от която всеки изпълнител има много какво да научи.

- Има ли музикален стил, в който би искал да опиташ, но все още нямаш смелост?
- Това може би е оперното изкуство. Имам няколко опита, дори и на концерта ще представя едно класическо изпълнение. За там обаче е необходима друга подготовка, по друг начин е самата позиция на гласа. Това ме привлича към момента.
Също и в народната музика има много хубави мотиви, които винаги могат да се използват.

- Каква е разликата между чувството да излезеш на голямата сцена и това да пееш в пиано бар и да бъдеш по-близо до публиката?
- В пиано бар е много по-трудно. Знаете, че това е вечерно заведение, място, където се използва алкохол и ние трябва много внимателно да подбираме и представяме песните, които изпълняваме. Работата е изключително трудна, защото някой път сме пели до 5-6 часа сутринта, което е по 5-6 часа на вечер.

Концертът е спектакъл, който е подреден – с точна програма, реда и време, докато в пиано бара обстановката е малко по-хаотична. Въпреки това трябва да си внимателен как и какво представяш на клиентите, за да ги задържиш и да ги накараш да се върнат отново.
Има много колеги, с които си помагаме в пиано бар „Нептун”. 8 изпълнители сме в един от най-хубавите за мен барове в България. Всички се сработваме много добре и репертоарът ни е доста богат, за да задоволим всеки вкус.

- Има ли тайна изненада, която ще бъде черешката на концерта в петък вечер?
- Изненадите са много. Първото е, че всички песни са с нови аранжименти. Песента „Това море и този бряг” ще бъде балада. С Краси Кралева и „Фортисимо” сме подготвили едно страхотно парче по музика на Милена Добрева и текст на Ивайло Вълчев. Има много изненади и няма как в момента да ги изброя.

Надявам се да съм избрал правилните песни и правилната подредба, за да остане публиката във възторг.

- От колко години си на сцената и още страдаш ли от сценична треска преди всеки концерт?
- Трябва да си безчувствен, ако нямаш сценична треска, но след като види публиката, човек се успокоява. Определено, когато си на концерт, притеснението е много по-голямо.
Първото ми участие беше през 1993 г. в предаването „Като лъвовете” – тогава съм бил на 13 години. От тогава са започнали изявите ми.

Участвал съм във формата „Пей с мен”, когато не успях да пея с някоя от звездите. След това в „Гласът на България” успях да стигна до полуфинал. Това за мен беше от голяма полза – да се сблъскам с голям телевизионен формат и да видя работата отвътре.

ГРАНДИОЗНИЯТ СПЕКТАКЪЛ, КОЙТО ВКЛЮЧВА ПЛЕЯДА ОТ ЗВЕЗДИ, Е УТРЕ ОТ 19 ЧАСА НА СЦЕНАТА НА БУРГАСКАТА ОПЕРА.

В категории: Бургас


3
Коментара по темата
3.
до NO.1
24.11.2016 19:21:14
1
5
личи си че си от помията родена след 89-90, неграмотен и тъп като анус ;)
КЪДЕТО ТИ Е МЯСТОТО ТАМ ЩЕ ТЕ НАМЕСТЯ,
НЕ МЕ ДРАЗНИ ДА НЕ ТЕ ВЪРНА В 96-та,
НАПРАВО ВЪВ РОДИЛНИЯ ДОМ,
МАЛКЪК СИ ЗА ЗНАЕЩ,
ТЪЙ ЧЕ КРЪГОМ....
БОКЛУК
2.
до 1
24.11.2016 18:10:07
0
7
аз мисля,че теб те влече чалгата. що не си пуснеш планетата и спреш да пишеш глупости?
1.
...
24.11.2016 16:34:07
8
1
2016-ta godina e brato! S teq oldschool komunisticheski pesnichki shte si ostanete neuspeli kakvito ste bili i do sega
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори