×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Няма да повярвате, но това е „азиатската част“ на ж.к.“Меден рудник“, променя се до неузнаваемост (СНИМКИ)


Няма да повярвате, но това е „азиатската част“ на ж.к.“Меден рудник“, променя се до неузнаваемост (СНИМКИ)
Санирани блокове, градинки, велоалеи, скоростен път, нови сгради. Така изглежда зона "В" в момента
Ключови думи: Бургас, зона В, меден рудник
23 Ноември 2016, Сряда, 21:21 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Иван КОЛЕВ

В района има най-много санирани блокове, изграждат се нови сгради, строят се и улици

„Меден рудник“ се дели на две части – европейска и азиатска. Европейската е зона „А“ и „Б“, а „В“ и „Г“ са в азиатската част – там нищо не се прави и хората се чувстват забравени от Бога. 

Автор на тази култова реплика е общинският съветник Шерафет Мехмед, който в началото на 2014 година настоя Община Бургас да погледне с друго око на тази част на ж.к.“Меден рудник“. Близо три години по-късно ситуацията е коренно променена. Шерафет Мехмед няма пръст в това, но ще остане в историята с прословутата сентенция, сравнила най-големия жилищен комплекс в Бургас с мегаполиса Истанбул.

Днес зона „В“ изобщо не може да се счете за „азиатска“. Там кипи най-динамичното строителство в целия град. Голяма част от 65-те блока, които в момента се санират в Бургас, са именно в тази част на Бургас, а бройката им със сигурност ще скочи в следващите месеци. Преди програмата да спре Бургас успя да подпише договори и приключи процедурите за избор на изпълнител за общо 139 жилищни сгради.

Ремонтите се извършват буквално през блок, а в свободните пространства, които преди години бяха пусти поляни, се изграждат няколко нови коперации с модерна архитектура.

До една година целият архитектурен ансамбъл на панелното гето в зона „В“ е на път да се промени съществено. В тази част на „Меден рудник“ се направи и най-модерната детска градина – ОДЗ „Надежда“, наблизо е новият автобусен терминал, а в началото на зона „В“ е скоростният път на ж.к.“Меден рудник“.В района се изгради и зеленчуков пазар.

Преди 4-5 години бе същински кошмар, не само да живееш в тази част на Бургас, но и да пътуваш дотам. Ако избереш обществен транспорт, за да стигнеш от централната част на града до зона „В“ ти бяха необходими между 40 и 60 минути, в зависимост от това с какво ще пътуваш – маршрутка или старите тролеи, които редовно аварираха. В момента разстоянието се взема за около 20-25 минути. Дали пътуването ще става още по-бързо при въвеждането на новата транспортна схема, която тръгва от събота –  времето ще покаже.

При всички положения зона „В“ вече не е „азиатската част“ на ж.к.“Меден рудник“, а един добър район с прилична инфраструктура и обкръжаваща среда.


В тази част на ж.к."Меден рудник" са концентрирани най-много блокове, одобрени за саниране









Строят се и няколко нови сгради


Единствено този трабант с емблема на Форд връща в реалонстта и показва, че районът се подобрява, но покупателната способност на живущите си остава все същата









В категории: Бургас


47
Коментара
47
Коментара по темата
47.
стил късен соц.
26.11.2016 09:33:14
1
2
ама и цвят и дизайт късен сурсоц. какви са тея геометрични фигурки по стените аман от тея простотии. долу един се хвалеше че проектирал ами калко да се поуграмоти и стилистически не само да смята колко квадрата стериопор ще иде на един блок.
46.
жалко
26.11.2016 09:30:21
0
0
ей флегмана са изтрили якия коментар за уругвайците и чилийците. Искрено се смях на него въпреки че живеа близо до тоя блок.
45.
Отговор
25.11.2016 21:50:18
3
0
Точно защото съм го чел, знам че в него няма и намек за глупостите, които ти твърдиш!
Ако си припарвал до някой университет, със сигурност в него не се е изучавало право.
А човека от пост 43 ти пише не за своите дограми, а за ОБЩИТЕ ЧАСТИ, тези на които ти така обширно оплю в пост 39. Явно „чукчи не е читател… чукчи е писател“.
44.
prepatil
25.11.2016 11:02:02
2
3
До"Prepatil, стига си лъгал!" - прочети си договора за т.нар. "безплатно саниране"и после говори! Не си запознат с моя случай затова не изказвай мнение неподготвен! Търкай банките в университета малко повече години и ела да си говорим тогава кой е юрист и кой не!! До "До Prepatil - 39"- много жалко,че досега си чакал с винкела, за да ти сложат некачествена PVC-дограма.
43.
До Prepatil - 39
25.11.2016 08:20:52
1
2
Дори и да слагат най-евтината PVC дограма на общите части, тя все пак е PVC и е с поне 4 камери, а не от стоманен винкел, каквато е на повечето блокове. А стъклопакета, дори и да е само двоен 24 мм., той е с поне едно ниско емисионно стъкло и е значително по-добре от единичните прозорци с които са остъклени общите части преди санирането.
42.
Prepatil, стига си лъгал!
25.11.2016 08:10:01
1
2
Ти си толкова юрист, колкото аз – американски президент. Няма юрист, който да твърди, че санирането би могло да ограничи правата на частният собственик да си продава или отдава апартамента под наем.
От „9 кладенеца мъкнеш вода“ за да измислиш смислен довод против санирането. Последният ти пост е чисто егоистичен. Да не ти одраскат дограмата от външна страна, докато полагат топлоизолация на сградата… Една проста лепинка, която сам можеш да си налепиш ще ти я защити!
41.
Отворковци
24.11.2016 21:56:44
2
5
78/79г бяха направени 5 блока и трябваше да се населят.Другарите започнаха да събарят къщите на хората и ги пращаха в м.р.Така,че много от жителите на м.р. са си чисти стари бургазлии.Другите настанени бяха крайно нуждаещи се многодетни семейства и такива от странджата дето рабориха в строителството и в други не привлекателни предприятия но пък даваха жилище и жителства.Голямото преселение започна към 2000г когато започна строителството на новите колперации които по качество са по зле от панелите,тогава се заселиха от У и СН и Х.
40.
koko6inka
24.11.2016 16:56:44
1
4
В " Меден рудник" има голям прирарст на населението не защото е толкова хубаво, а защото цените на имотите там са най-ниски :). Всички преселили се от Ямбол и Сливен там си купуват жилища. Освен това кметът лансира и оправя кварталите, а ЦГЧ е в плачевно състояние, а там се плащат най-високите данъци!!!
39.
prepatil
24.11.2016 16:47:05
1
3
Напълно се съгласявам със sx. До "Други хейтъри ще има ли?" не съм БСП, а юрист и много добре си знам правата и познавам добре законовите норми. Знам и какво ще последва от т.нар. "безплатно" саниране. Ако отговор от рода на: "Ще внимаваме да не нараним" означава, че фирмата ще предаде в изряден вид или, че ще след нея белгийската ни дограма с 32 мм стъклопакет и обков "Сигения" ще остане във вида, в който са я намерили жестоко се лъжеш. Никой не го е грижа, още повече работниците са роми... Да допълня, че и дограмата, която слагат на общите части е от най-евтината "Профилинк" 24 мм стъклопакет и китайски обков... и др. и др. Не ми се навлиза в подробности за подводните камъни от юридическа гледна точка...неприкосновенност на частната собственост и т.н.
38.
sanirane
24.11.2016 16:37:27
2
3
Само кражби в това саниране, никой не ти гарантира, че няма да нарани. Ние пък лично говорихме с фирмата, която санира и отговорният инженер дори не се беше замислил,че може да бъде наранена дограмата на балкона по някакъв начин.Да не говорим за некачествените материали и ниския клас дограма, която се слага. И напротив, не сме хейтъри, ами реалисти. И това,че имам финансова възможност да си оправим сами жилищата, не ни прави хейтъри! Защо едни могат да отделят за облагородяване на имота си, а друго само гледат хапката и пивката, а жилищата им са на вили-мотовили и чакат друг (в случая държавата) да им ги оправи!!!Безплатен обяд няма! Първо изкарайте от джоба си, а после лайте!!
37.
Аз съм
24.11.2016 16:02:14
1
0
А да стечували нещо за зона "Д" ????
36.
Vox
24.11.2016 15:31:03
1
1
Това да се санират 200 блока не мисля, че са лични проблеми и да, хората имат право да получат нещо безплатно от държавата, в която живеят, а и при все че си плащат за това. Нима циганите и вече бежанците имат право да получават лекарска помощ, обезщетения без да дават нищо.... а аз и моите съседи например сме нямали право...! Май твоето мислене е сбъркано...
35.
sx
24.11.2016 14:29:37
2
4
НОМЕР 34,
В дълбока заблуда си. Държавата не е за това да ти решава личните проблеми с данъците на другите.
Това е едно увреждане в мисленето останало от комунизма.
Ти последно имаш право да претендираш данъкоплатците да ти правят подаръци за милиони след като си толкова безотговорен и назаинересован към качеството на това, което се прави.
34.
Vox
24.11.2016 13:33:12
1
2
32, ами нали държавата е за това и ние всички плащаме данъци на тази държава и имаме права, или ти си нещо изключение...?
33.
Kiro
24.11.2016 13:18:08
1
3
Да и аз чувам, че нямаш право да продаваш апартамента си 5 години, но според мен това няма как да бъде вярно. Трябва да си доста ограничен човек за да вярваш на нещо такова.
32.
sx
24.11.2016 12:48:21
3
4
НОМЕР 31
Точно заради индивиди като теб тази програма трябва да бъде прекратена.
Ти гледаш да си решиш проблема за сметка на държавата и данъкоплатците без да мислиш дългосрочно. Искаш да ти е топло за няколко години и не ти пука какво ще става след това защото не си плащал от джоба си. За такива като теб държавата не трябва да дава и стотинка.
Идеята на тази програма беше да е решат предстоящи проблеми за няколко десетки години напред но ни излъгаха. Аз съм потърпевш от тази програма и виждах как всичко по тази е кражба и лъжи. Некачествена работа, некачествени материли и шарени мазилки.
31.
Vox
24.11.2016 12:04:54
1
5
,,Един'', РДНСК ще изгонят и теб по твоята логика (ако живееш в панелкаи ти разбира се), само че аз печеля няколко години (дано да са повече) живот на топло и красиво!
30.
Други хейтъри ще има ли?
24.11.2016 11:57:27
7
8
Пак налазиха хейтъри!
До 28 един – Санираният блок защитава заварките в пъти по-добре от НЕсанираният.
До 29 препатил – Не лъжи, че хората са ограничени по някакъв начин след санирането! Те могат да си продават апартаментите и да ги отдават под наем. Що за партенка е това което пишеш или е опорна точка тип БСП? И това за прозорците си е пълна глупост. Фирмата извършваща ремонта е длъжна да го предаде в изряден вид и да носи гаранция. Т.е. ако нещо се случи на дограмата ти, дори и след като те са предали блока, ако тя е повредена те са длъжни да ти я подменят, освен ако ти сам не си я повредиш.
Още някаква друга глупост няма ли да измислите?
29.
prepatil
24.11.2016 11:41:01
9
7
Не ми се мисли после какво ще се случи, след "безплатното" саниране, де!! Загробен си до 5, че може и до 10 години това жилище,нито можеш да го продаваш, нито да до даваш под наем. "Безплатното" саниране си е за балъци, които искат да си живеят цял живот в едно и също жилище, без преспектива за промяна!!! A да не говорим,че тези дето са си сменили дограмите и са санирали за собствена сметка само страдат и нямат полза от цялата тази история. Санировката дори и да отговаря на европейските стандарти се маха и фирмичките си полагат тяхна, а при нараняване на дограмата, която вече е положена-примерно при рязане с флекс или заваряване с оксижен НЕ носят отговорност. За да не я наранят, трябва сам да си я предпазиш като си я демонтираш и после като свършат пак да си я монтираш САМ! Никой не може да ти гарантира,че няма да я наранят и,че няма да има примерно пръски от рязане с флекс. Точно този филм играем сега ние, защото етажната собственост с реши дори и ние да сме против!!!
28.
един
24.11.2016 11:32:21
6
8
Ще ти е топло и красиво няколко години (дано да са повече), докато заварките между панелите продължават да гният, и някой ден РДНСК те изгонят от красивия ти топъл блок, защото е опасен за живеене.
Ето тогава може би ще ти светне лампата, защо се похарчи милиард лева за боя и стиропор.
27.
Vox
24.11.2016 11:05:14
5
9
Kъм автора на статията - малко преувеличихте ми се струва с определенията за комплекса - ,,бе същински кошмар да живееш там'', ,,азиатски квартал'' и т.н., ако беше толкова зле, нямаше да е най- големия комплекс и с най - много млади хора и деца. И никога не се е пътувало до центъра 60 мин.
26.
Vox
24.11.2016 10:57:15
4
15
След санирането на мен ми е с 2 градуса по - топло вкъши, имам си нова дограма и външният вид на блока ми е чудесен. А вие си хейтвайте колкото си искате. Налепил си бил с корк стените, не му трябвало друго, ами защо не помислиш малко и за общото благо, ама то за това сме на това дередже, защото всеки мисли единствено за себе си, чувство за общност липсва!
25.
Съвет
24.11.2016 10:55:34
1
4
Киро, прав си че единственият начин за оправяне на твоя проблем е полагане на външна топлоизолация. Жалко, че няма да Ви санират. То май доста хора ще увиснат… програмата е спряна поне за сега, но ти не чакай щом съседите ти не са съгласни да се включи блока в програмата. Сложи си външна топлоизолация, махни вътрешната и третирай стените с препарат против мухъл (най-евтиният е обикновената белина). За да нямаш условия за конденз в стената е достатъчна външна топлоизолация с дебелина над 2 см., но ти си сложи поне 8. Измазване и боядисване с фасадна паропропусклива водоотблъскваща мазилка. Ще мине време докато се отмирише мухъла или белината, но проблема ще се реши. Ако изчакваш още влагата която имаш в стената наистина може да повреди заварките на панела.
24.
Kiro
24.11.2016 10:14:30
2
11
Ще ти обясня защо не е добре с личен пример:
Преди няколко години сложих вътрешна топлоизолация на стените на апартамента. След няколко години не се виждаше мухъл, но смърдеше адски на мухъл. Причината: стените са студени и между тях и вътрешната топлоизолация става конденз - резултатът е мухъл, който може да не се вижда, но си е там и мирише.
Най-доброто нещо нещо е цялата сграда да се запечата отвън, което в момента правят безплатно. Обаче понеже част от моите комшии са идиоти и кретени, като някои капацитети от тук няма да ни санират.
23.
Урок
24.11.2016 09:52:12
0
5
Е хайде от мен да мине един безплатен урок, защо не е добре да се слага вътрешна топлоизолация.
Явлението “дишане на стените“ е движението на мокрите пари които се съдържат във въздух (вътрешен и външен – с различни температури и съответно влагосъдържание). Повърхностните води от дъжд нямат нищо общо с това понятие.
Когато вътрешния въздух е топъл (примерно 20°С) и има относителна влажност 50% (горе долу толкова е нормалната в апартаментите), той прониква във външните стени и достига до място където тази стена има температура по-ниска от точката на оросяване. Там той кондензира, а малко по-навън и замръзва. Ако стената е топлоизолирана отвън такава точка няма! Стената е топла в целият си обем и парите просто излизат през топлоизолацията. Няма значение дали тя е EPS или XPS. И двете са с число на паропропускливост значително по-ниско от пароизолаторите.
22.
До разбирача
24.11.2016 09:41:09
0
4
Аз съм проектант по част ОВК и права част ЕЕ (енергийна ефективност) на сградите в която се определят дебелините и местата за полагане на топлоизолациите. Не ми обяснявай на мен къде е вярното място за полагане на топлоизолацията! Мухъл имаш, дори и да не го виждаш скрит зад това което си налепил от вътрешна страна на стените си. Сигурен съм, че у Вас вече мирише на влага. Дълго е за обясняване защо се е насъбрала вътре в стените, но не е от дъжда! Влагата идва от вътре и кондензира в по-студените стени, защото те вече са по-студени, след като си сложил топлоизолацията си отвътре.
21.
ss
24.11.2016 09:39:51
2
4
18, а какви термомостове остават като се остави старата изолация на половината апартаменти?
"баш майстори" са тези правещи санирането, дори и такива не са ами хора хванати от улицата.
Казвам ти го защото съм една от жертвите на санирането и никога не бих се съгласил отново на тази гавра.
Какво се включва, какво не се включва, кое как ще изглежда разбираш като дойдат мангалите да лепят стиропора, ниой не те пита за нищо преди това, нито ти дава избор.
Съокоператорите са едни балъци, на които само се иска подписа в началото, после ти показват среден пръст за всичко.
20.
Майстора
24.11.2016 09:37:29
2
5
Това че са ги налепили със стиропор /на повечето даже не са слагали дюбели/ не значи че са санирани
19.
До №18
24.11.2016 09:35:25
2
3
Да ти обясня: преди да предприема тази стъпка, изчетох достатъчно литература. Нямам мухъл, защото другите стени са с дишащ латекс или с тапети, влага не се натрупва, защото панелът е свободен както да се мокри от дъжда отвън, така и да се подсушава от слънцето. А при вас с така облепени със стиропор блокове, точно при вас панелите не могат да дишат и корозират. Хайде и ти да прочетеш малко литература, за да разбереш, че само с голи приказки не става. Край по темата, че не ми се отговаря на заслепени от мантрата БЕЗПЛАТНО хора, които не виждат нещата в дългосрочен план.
18.
До 17
24.11.2016 09:24:18
7
5
Това, че си слагал топлоизолация от вътрешна страна на стените, говори само по себе си колко си грамотен… Всеки топлотехник ще ти обясни колко е грешно. Остават всички термомостове и после се чудиш защо имаш мухъл по ъглите на стаите. Натрупва се влага в констукцията на сградата и въпросните заварки може да корозират. Точно такива „баш майстори“ като теб са основната причини за нарушаване конструктивните параметри на сградата.
Между другото, какво ще включва БЕЗПЛАТНАТА програма за саниране се решава от тези които я въвеждат и плащат. Ако е нужен допълнителен ремонт той се описва в „Техническият паспорт“, който те БЕЗПЛАТНО ти правят и ВИЕ съкооператорите ако държите на своята безопасност би трябвало да извършите. Без този паспорти дори няма да знаете какво е реалното състояние на блока ви.
17.
До №16
24.11.2016 09:14:13
3
5
Да ти обясня елементарно: още Владо Береану беше направил едночасово предаване на тема:"Що е това саниране и с какво се яде?" (моя интерпретация на темата). И подробно обясни, че думата "саниране" предполага ЦЯЛОСТЕН ремонт на сградата. За тази цел обаче е необходимо цялата сграда да бъде опразнена от живущите в нея и едва след ремонта на хората да им бъдат връчени ключовете за техните жилища. Това, което се прави, е просто ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ и нищо друго. Аз си направих същото вътре в жилището с корк по външните стени - четири стени - четири коркови покрития и постигнах енергоспестяване. И ми излезе по 150-170 лв. на стена. Така че нека сградата да ти изглежда красива отвън, а връзките в панелите да са ръждясали. Благодаря, не ми трябва такава красота.
16.
ДО 15 и 4
24.11.2016 09:04:13
5
15
И какво ти пречи стиропора и боята, сменените прозорци, новите улуци за отводяване на покрива и по-икономичното осветление на общите части, че се мъчиш да откажеш съседите си от тези БЕЗПЛАТНИ подобрения? Ако е чак толкова „болен“ вашият блок, защо до сега не сте събрали пари за „лекарство“ за да си го излекувате?
Програмата за санирането не е основен ремонт! То включва само енергоспестяващи мерки – такива, които след въвеждането си намаляват сметките за отопление и електричество. Освен това по време на него се правят технически и енергиен паспорт на сградата. Ако успееш да убедиш съседите си да не се доверяват на програмата, след 3-4 години ще трябва да събирате пари за да си направите сами паспортите на сградата – иначе глоби…
Аман от хейтъри, без капчица мозък в главите.
15.
do №4
24.11.2016 08:53:34
5
11
И аз откога твърдя това на съседите си, а те не щат и да чуят. Дори предложих на двама-трима пенсионери с куп болежки и здравословни проблеми да ги облека в най-скъпия бургаски магазин с костюми на Армани или на друг известен дизайнер и ги питам: "Като сте облечени с тези скъпи и прескъпи маркови костюми, станахте ли по-здрави?" Не ме разбират. Руснаците казват:"Поживем - увидим!". Ще почакаме година-две и всички ще разберат колко сте прав, №4. Поздравявам Ви за трезва мисъл.
14.
LSFC
24.11.2016 08:09:38
8
19
Mеден Рудник са само курви и дилъри,автомобили с уруграйска и чилийска регистрация-У и СН,никой нормален човек хляб не купува от магазин там,аз навремето жена си взех,сееба у балъка...
13.
за Балъци
24.11.2016 08:03:49
4
4
Затвориха бензиностанция на Марешки, не платил акциз
Dnes.bg - 24 Ноември 07:38
От митниците не разкриват за каква сума става въпрос
Бензиностанцията на Веселин Марешки в Габрово VM Petroleum е затворена на 21 ноември 2016 г. заради неплатен акциз на горива, съобщиха от Агенция “Митници“ пред “Труд“.
12.
Дала
24.11.2016 07:33:25
1
13
Решетки няма защото краднахме парите за тях
11.
До кмета
24.11.2016 07:32:09
0
12
Защо не слагат решетки на климатиците на всички блокове а само на някой ? Те дане са ВИП? Нали има стандарт как да изглеждат .
10.
Бург
24.11.2016 01:30:10
2
12
Защо на 101 блок няма решетки на климатиците ? Вземете от 114 , че там има в излишък . Особено отзад .
9.
Винетка
24.11.2016 01:13:29
1
11
Трабанчето има ВИНЕТКА.... 100 % му се лепят всички шаранки от М.Рудник щом видят винетката : ))
8.
До 6
24.11.2016 01:10:26
7
8
Гега гега , ама се вгледай и ще видиш че не навсякъде има климатици... после отиди и кажи на тоя пред огледалото гега ; )
7.
todor jelqzkov
24.11.2016 00:30:52
0
6
Ai sq da gi vidim kak 6e ma namerqt
6.
до 5
23.11.2016 23:39:38
8
11
Там са климатиците е гега.ама от къде толкова мозък в главата ти
5.
какво е това ?
23.11.2016 23:22:25
5
7
за какво са тези неща в синьо и жълто под прозорците ?
4.
един
23.11.2016 23:20:37
7
22
Боя и стиропор ...
Отдоло са си същите изгнили панели.
3.
гггггггггггггггг
23.11.2016 23:00:39
14
13
Вие нормални ли сте ве, по този студ като замръзне мазилката какво ще стане - след4-5 години ще са като след обстрел с картечница
2.
Kiro
23.11.2016 22:36:28
6
25
Супер са станали блоковете. Браво.
Жалко, че няма всички да ги напарвят
1.
Чоко
23.11.2016 22:12:23
7
53
Само хората сменете.Ямбул и сливин ту мач
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Първите туристи у нас пристигнаха на 2 май и са от Великобритания Средната заплата нарасна, ето колко става Средната заплата нарасна, ето колко става В кои сектори увеличението е най-голямо и в кои най-малко Важен пост за кмета на Царево Важен пост за кмета на Царево Марин Киров е избран за представител на Регионалния съвет в Комитета по наблюдение на Програмата за морско дело, рибарство и аквакултури Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Одитни доклади са изпратени по компетентност и на други органи за сведение или за предприемане на съответни действия Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката
Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори