×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Официално: Бойко Борисов депозира оставката на правителството


Официално: Бойко Борисов депозира оставката на правителството
Бориков депозира оставката си тази сутрин
14 Ноември 2016, Понеделник, 08:51 ч.
Автор: Флагман.бг

В писмото си до народните представители премиерът заявява, че Министерският съвет ще продължи да изпълнява функциите си до избирането на ново правителство

Министър-председателят Бойко Борисов внесе в Народното събрание оставката на ръководеното от него правителство, съобщиха от пресцентъра на Министерски съвет.

В писмото си до народните представители премиерът заявява, че Министерският съвет ще продължи да изпълнява функциите си до избирането на ново правителство и ще осигури приемственост в управлението на страната.



29
Коментара
Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 0
29
Коментара по темата
29.
Бургазлия
14.11.2016 21:48:22
0
3
Крадливия кмет кво се услушва? Да се маха и той
28.
mimi
14.11.2016 20:03:02
0
3
Борисофф винаги е бил мутра и долен рекетьор и ще си остане такъв, защото това е единственото му стабилно състояние в обществото. Всичко останало при него е нестабилна и променлива величина с период на полу разпадане няколко часа. Той много умело може да върти всякакъв вид бухалки, с които да "убеждава" поданиците си в своята непогрешимост. В последно време най-силната му бухалка бяха "неЗависимите" български медии, които най убедително ни рекетираха колко е велик премиера и как без него утре Земята ще спре да се върти и в България ще настъпи апокалипсис. Флагман сред тези медии бяха „24 часа” и „ПИК”.
27.
ДО БОЙКО И СЪВЕТНИЦИТЕ МУ
14.11.2016 17:58:29
1
5
АКО ЧЕТЯХТЕ КОМЕНТАРИТЕ НА ХОРАТА И СИ ПРАВИХТЕ ЕЛЕМЕНТАРНИ ИЗВОДИ СЕГА НЯМАШЕ ДА СТЕ В ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ. ВЪЗГОРДЯХТЕ СЕ И СИ ПОМИСЛИХТЕ ЧЕ СТЕ НЕСМЕНЯЕМИ А И ТАЯ ШУРОБАЖИНАЩИНА СЪЩО ВИ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА ХОРАТА НЕ МОЖАХТЕ ДА УСПИТЕ. И СПЕЦИАЛНО КЪМ БОЙКО: СПОМНЯШ ЛИ СИ КАТО СЕ ХВАЛЕШЕ С ТИЯ ДВАДЕСЕТ МИЛИОНА ОТПУСНАТИ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ, НАШИТЕ БАБИ И ДЯДОВЦИ ВЕТЕРАНИ, А АЗ ТИ НАПИСАХ, ЧЕ ЩОМ ПОЗВОЛЯВАШ МЛАДИ СЛУЖИТЕЛИ-ПЕНСИОНЕРИ В СИСТЕМАТА НА МВР, МО И СВ ДА ПОЛУЧАВАТ И ПЕНСИЯ И ЗАПЛАТА ЗА ЕДНА И СЪЩА РАБОТА И ТО НЕ МАЛКО ПАРИ И ЕДНОВРЕМЕННО ОРЯЗВАТЕ ПРИЕМА НА МЛАДИ ХОРА И ТИ СИ ЗАТВАРЯШ ОЧИТЕ КОРНЕЛИЯ НИНОВА И НОВАТА ВЛАСТ НА ХОРИЗОНТА ЩЕ ТЕ ПРЕМАЧКАТ В ЕДНИ БЪДЕЩИ ИЗБОРИ А ТИ СИ ЗАТВОРИ И ОЧИТЕ И УШИТЕ СЛУЖИТЕЛИТЕ ВИ НАМРАЗИХА И НИКОЙ НЕ ГЛАСУВА ЗА ВАС ДА ЗНАЕШ И ТА ПОМНИТЕ ЧЕ И ТОВА Е ЕДНА ОТ ХИЛЯДИТЕ ПРИЧИНИ
26.
До Кмета
14.11.2016 16:55:00
0
4
Така ли? Да не щракна кепенци държавата... Има участия във конкурси по европрограми, има експерти компетентни във областта, нито за Бургас, ще спрат, нито за където и да било, освен ако кметовете не се откажат, само заради това че Борисов не е на власт, и няма да може да му чешат егото, какво е открил, какво е направил и т.н... и да залива, по медиите че това направил , онова направил.. те хората ще преценят на избори, дали правиш нещо.. но се самозабравихте, по едно време
25.
boiko mafiata
14.11.2016 15:18:22
3
7
boiko borisov pederas pederas
24.
Славчо Жеков Ярето
14.11.2016 15:12:59
1
4
Sad:(( shefe nedei taka kat jina si
23.
nivea
14.11.2016 15:03:43
1
15
На сърдит петко-празна му торбата! Ай сиктир! И на нас ни писна все да се сърди и да обвинява хората в неблагодарност!!!
22.
ПАТРИОТ, ПОБЕДА!!!
14.11.2016 14:22:02
2
13
......БЪЛГАРИН ДА СЕ НАРИЧАМ, ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕНЕ!
21.
КМЕТА
14.11.2016 14:18:09
5
3
Кофти, Бойче! Сега сума проекти за Бургас няма да можем да реализираме!
20.
e
14.11.2016 13:13:59
4
9
Алоооо генералчета ли сте, старшини ли сте? Масата ,които поне малко мислим не подкрепихме никой,тва беше наказателен вот. Вие не сте на това ниво и няма да достигнете до него. Нещата не се случват,много сме далеч от Румъния и ще продължаваме да изоставаме за жалост
19.
НТСхема
14.11.2016 12:48:24
1
6
генерал Сава ДЖЕНДОВ (б.ред. бивш началник на УБО). От 2001 год. ИПОН охранява и голямата фирма за производство на алкохол СИНХРОН ИНВЕСТ.

ИПОН охранява и бившия комунистически диктатор Тодор ЖИВКОВ от изхвърлянето му до смъртта му.

След като Бойко БОРИСОВ е назначен за Главен секретар на МВР, той прехвърля акциите си от ИПОН на своя приятел Добромир БАДЪНКОВ (бивш началник на направление „Охранителна полиция“ към СДВР, чийто син е служител на ГКПП-Аерогара София).

Новият премиер, бившият цар Симеон Сакс-Кобург ГОТА e охраняван от ИПОН и персонално от БОРИСОВ при частните му визите в България през 90-те.

Налични са данни, че Бойко БОРИСОВ е бил препоръчан за поста Главен секретар от бизнесмени и политици, заинтересовани да осигурят плавен преход на политическата власт към Симеон, запазвайки техния контрола и запазвайки структурите за криминални дейности, свързани с редица политици и установени по време на правителството на КОСТОВ.

Вярва се, че следните кръговете и лица са издигнали Бойко БОРИСОВ:

– о. з. ген. Любен ГОЦЕВ, о. з. ген. Бригадир АСПАРУХОВ (преди няколко месеца предложението той да бъде назначен като съветник на премиера предизвика скандал с оглед на възможния му достъп до класифицирана информация на НАТО и след ожесточен публичен дебат назначението му беше оттеглено).

– кръга БАНКЯ, имащ силни позиции в някои правителствени структури (МВР, МФ, Президенството) и с близки връзки с организираната престъпност – Чавдар ЧЕРНЕВ, Димитър СЪБЕВ, Максим ДИМОВ, Виктор ВЪЛКОВ, Ивайло ТРИФОНОВ, Славчо ХРИСТОВ.

За кратък период Бойко БОРИСОВ се налага като ключова ръководна фигура в МВР и публично акламиран харизматичен лидер (според изследванията на общественото мнение, той е най-популярният политик в България от последните години), въпреки липсата на професионална квалификация и опит, противоречивите му действия и популистките изказвания.

Вярва се, че бързото му развитие е улесенено от:

– атрактивно публично поведение на БОРИСОВ, представящо го като енергичен, силен и решителен човек, с воля и възможности да се бори с престъпността, противопоставен на невзрачната личност на министър Георги ПЕТКАНОВ;

– подкрепата от широк кръг политици, бизнесмени, собственици на медии и на организираната престъпност, които смятат, че той е правилният човек за запазването на статуквото, осигуряването на плавен преход на икономическата власт след изборите през 2001 г., и запазването на криминалните структури, създадени и/или процъфтяващи при правителството на КОСТОВ.

Бойко БОРИСОВ направи редица ходове, за да изпълни списък с противоречащи си задачи: да увеличи властта си в Министерството и влиянието си върху премиера, за да удовлетвори спонсорите си, да увеличи икономическата си
18.
НТСхема
14.11.2016 12:47:25
0
5
През 1989 год. е командирован с курсантски взвод в района на Каолиново, Дулово и района на Разград във връзка с масовите изселвания на местните жители в Турция. (Неговите твърдения в интервюта от 2001 г., че в този период е командвал батальон не отговарят на истината.)

През 1990 год., след падането на комунистически режим, отказва да подпише декларацията за деполитизиране, напуска системата на МВР и започва частен бизнес. Първите сведения за контакти, сътрудничество и общ бизнес с публично компрометирани лица и фирми са от този период.

През ранните 90, Бойко БОРИСОВ запозва общ бизнес (с ползването на общ офис в парк хотел „Москва“), с Младен МИХАЛЕВ (известен като Маджо), Румен НИКОЛОВ (известен като Пашата), босове на известната криминална групировка СИК.

Налични са данни, че охранителната фирма ИПОН, създадена от Бойко БОРИСОВ в началото на 90-те също е съпричастна към криминални деяния още от самото си създаване. Пример: Убито лице на 05 декември 1994 г. в района Зона Б5 (София). ИПОН е била наета за възстановяване на средствата, която убитият дължал на голяма българска корпорация. Случаят не е разкрит. Друг случай от същия период е кражбата на 500 000 лв. от касата в офис на ИПОН. Заподозреният автор на кражбата и неговата приятелка са намерени убити в района на Враца. Убиецът не е открит.

Предвид връзките на Бойко БОРИСОВ с организираната престъпност през 1998-2000 г. той е изучаван от Националната служба за сигурност (НСС), с цел привличането му за нащатен сътрудник на НСС. През този период Бойко БОРИСОВ редовно дава информация на НСС за действията на лидери на организираната престъпност в България. Трябва да се отчете, обаче, че е често срещана практика българските служби за сигурност да рекрутират (като агенти или нещатни сътрудници) на някои лица единствено за осигуряване на политически чадър в замяна на предоставяне на сенчести услуги в полза на конкретни управленски и/или корпоративни кръгове. Пример – Поли ПАНТЕВ, Косьо САМОКОВЕЦА, Славчо ХРИСТОВ и т.н.) Папката със събраните за Бойко БОРИСОВ материали и постъпилите от него доклади е била връчена на тогавашния директор на НСС ген. Атанас АТАНАСОВ и той е одобрил вербовката на Бойко БОРИСОВ. Тя обаче никога не се осъществява поради промените в НСС след парламентарните избори през 2001 г.

Понастоящем ИПОН е една от най-големите охранителни фирми в България (персонал: 800-900 гардове). Фирмата охранява важни клиенти в България – МОБИЛТЕЛ (най-големият мобилен оператор в България), тръбопроводите на рафинерията Нефтохим на ЛУКОЙЛ, хазартната фирма АЙ ДЖИ ЕМ, Първа източна международна банка (ПИМБ), известна като „банката на организираната престъпност“, застрахователя БУЛ ИНС (за когото се счита, че е контролиран от гореспоменатата криминална група СИК), къщите и вилите на Славчо ХРИСТОВ (бившият шеф на СИБАНК, считан за посредник на бившия премиер КОСТОВ в бизнес делата му), Николай МАРИНОВ (Маргина), Младен Михалев (Маджо) (и двамата известни като ключови ръководни фигури в криминалната групировка СИК).

През лятото на 2000 год. ИПОН поема охраната (физическа защита) на Общинска банка (София) след като е препоръчана от кмета на София Стефан СОФИЯНСКИ и бившия високопоставен офицер от службите
17.
НТСхема
14.11.2016 12:46:27
0
3
Бойко БОРИСОВ

Генерал Бойко БОРИСОВ е Главен секретар на Министерството на вътрешните работи на България.

Той е роден на 13 юни 1959 год. в Банкя, предградие на София, столицата на България.

Баща му, Методи БОРИСОВ, до 1987 год. е служител на Софийско градско управление – МВР. Бил е началник на 2-ри сектор в столичната противопожарна охрана. Членувал в БКП. Уволнен заради подозрения в извънбрачна връзка (това се е третирало като неприемливо поведение срещу правилата, нарушаващо комунистическия етичен кодекс).

Майката на Бойко БОРИСОВ, Венета БОРИСОВА е починала преди няколко години. Била е начална учителка.

Сестрата на Бойко БОРИСОВ, Красимира Методиева ИВАНОВА е родена през 1956 год. В момента живее в София, кв. Княжево. Работи като лекар-педиатър в бившата ІІІ АГ-болница, Княжево. Има данни, че тя има участие в акционерното дружество, което е приватизирала болницата. Съпругът й е адвокат. Имат син, студент по право.

Бойко БОРИСОВ има дъщеря от разтрогнат брак – Венета, която учи в САЩ, Лос Анджелис. В момента Бойко БОРИСОВ съжителства (без брак) с приятелката си Цветелина БОРИСЛАВОВА.

Бойко Борисов завършва средно образование в гр. Банкя. Бил е секретар на комсомолската организация в училището. (бележка под линия: Членството в организацията на младите комунисти (или „Комсомол“) е било считано като начална точка за бъдещо членство в комунистическата партия). През 1977 год. кандидатства във Висшата специална школа на МВР в Симеоново, факултет „Държавна сигурност“, но e пренасочен и приет във факултет „Противопожарна охрана“, тъй като е считан за неблагонадежден от комунистическата партия с оглед миналото на дядо му – той е разстрелян на 22.09.1944 год. (13 дни след държавния преврат въздигнал на власт спонсорираната от Съветите комунистическа партия). Редовната си военна служба отбива в ШЗО-Плевен през периода 1977-1978 год. През 1982 г. Бойко БОРИСОВ се дипломира във Висшата специална школа на МВР в Симеоново като инженер по специалността „Противопожарна техника и безопасност“ и полицейски чин младши лейтенант.

Бойко БОРИСОВ е активен състезател по карате и е бил треньор на националния отбор по карате.

Бойко БОРИСОВ започва кариерата си в системата на МВР като командир на взвод в СГУ-МВР – „Противопожарна охрана“. По-късно е произведен командир на рота . Впоследствие Бойко БОРИСОВ е преназначен в ЦУПО (Централно управление на противопожарната охрана). В периода 1985-90 г. е преподавател и завеждащ катедра във Висшия институт за подготовка на офицери и научноизследователска дейност (ВИПОНД) на МВР. През този период защитава докторска дисертация.
16.
GO40
14.11.2016 12:42:44
1
8
Явно е,че е настъпило време да се покаже на партийните крадци кой е по-важен и важно от тях!Само хунтата ще ги постави където трябва,но не се знае дали сме дорасли все още за такава крачка!Абсолютно нищо друго не може да ни изкара от блатото в което ни навряха тъпанарите през последните 50 години!Трепане като в Румъния,Гърция,Турция,Сърбия и всички други държави през които е минал военният ботуш!Иначе пролетта на 2017 ще осъмнем със стари курви в нов бардак........ОТНОВО!!!
15.
GO40
14.11.2016 12:40:56
2
6
.......кучето,като умира хапе най-много.....даже се запенва от злоба.......
14.
Todor Dimov
14.11.2016 12:40:28
2
5
Zapo4va palna prpverka na firmi stroiasti ogradata s Turcia . Kakto I prinuditelno to nastaniavane na voenni hasti v xotel Koziat Rog .koito e na Valeri Simionov .
13.
top
14.11.2016 12:26:23
3
15
Б.Б. продължава в типично мутренски стил със заплахи и интриги , той не може да разбере че един народ ( колкото и да е беден ) не можеш вечно да го лъжеш и плашиш , и другите боклуци дето точат зъби от ДПС и БСП и ебем ли ги вече кои са в грешка . НОМЕРАТА ВИ ВЕЧЕ НЯМА ДА ВЪРВЯТ ако се наложи ще ядът задружно КОЖЕНИЯ
12.
Стоянов
14.11.2016 12:15:25
5
9
Загуби избори подаде оставка. Сергей Станишев изгуби ,не помня колко избори и остана .
11.
Както е
14.11.2016 12:11:00
3
12
тръгнало с тези просташки номера на Б Б / щял да изтегля и бюджета за 2017 / ще го ЗАНУЛИ народа на следващите избори !
10.
Г.ЖЕКОВ
14.11.2016 11:58:42
1
6
а дано АМА НАДАЛИ БАТИНКА
9.
до 5. Zzz
14.11.2016 11:58:04
3
7
Ти какво ще направиш лично?,ще се изсереш на метеното-нали!
8.
УЛТРА
14.11.2016 11:57:50
5
24
Този не е МЪЖ!
Този не е Държавник!
Този не милее за НАРОДА!

БОЙКО БОРИСОВ Е ДЕЗЕРТЬОР!
БОЙКО БОРИСОВ Е ЕГОИСТ!
БОЙКО БОРИСОВ Е МЕРКАНТИЛНА КУЧКА!

НЕ ПРЕГЛЪТНА ЗАГУБАТА, КАТО МЪЖ...И ДА СИ ДОИЗКАРА МАНДАТА...МИШОК ЕГОИСТИЧЕН!!!
7.
Аферата АЕЦ Белене
14.11.2016 11:56:12
11
6
Предпочитам мамата и таткото пред дядото и бабата , да ми ядете татковия, Дядо ви Благоев и Димитров, блажно краде , със мазна усмивка и ви плюе зад гърба ви и , само обещават комунягите и мазно крадат. Да им е мазен корбана , кради политическа БСП кради насери се от краденя и ядене, Корнелка станала свиня дебела от мазни кюфтета да лапа . И дайте на Доган повече баница , да си е разпределите хубаво, после вас със камъни ще ви изгонят хората комуняги, пионерчета и чавдарчета, войници- мирно , батальона се строява за голямото крадене!
6.
top
14.11.2016 11:50:42
2
22
сега се видя за кого гласуват турците ,но по важно е защо и какво крие ГЕРБ
5.
Zzz
14.11.2016 11:45:40
13
10
Айде да ги видим сега другите!!!
Какво ще направят!!!
4.
GO40
14.11.2016 11:31:25
2
16
Аугусто Хосе Рамон Пиночет Угарте-Само той ще ви оправи,един път и завинаги....стадиона...кучетата и босилек.....и гробаджии и комунисти и мутри и ченгета....
3.
До Бойко Борисов
14.11.2016 11:21:43
2
20
Милиардера се пенсионира,харчи си натрупаните пари с здраве,да видим какво добро ще ти донесат тези огромно количества пари.
2.
GO40
14.11.2016 10:54:59
1
31
Явно е,че е настъпило време да се покаже на партийните крадци кой е по-важен и важно от тях!Само хунтата ще ги постави където трябва,но не се знае дали сме дорасли все още за такава крачка!Абсолютно нищо друго не може да ни изкара от блатото в което ни навряха тъпанарите през последните 50 години!Трепане като в Румъния,Гърция,Турция,Сърбия и всички други държави през които е минал военният ботуш!Иначе пролетта на 2017 ще осъмнем със стари курви в нов бардак........ОТНОВО!!!
1.
GO40
14.11.2016 10:53:26
10
28
.......кучето,като умира хапе най-много.....даже се запенва от злоба.......
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори