×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Невъзможното стана факт! БСП спечели вота в Бургас


Невъзможното стана факт! БСП спечели вота в Бургас
Дори и най-големите оптимисти в БСП не вярваха, че могат да спечелят вота в Община Бургас
Тема в развитие
След балотажа! Бургаска област е червена, левицата с невиждан успех като от 1995-а година Още една червена община в Бургаска област! ГЕРБ даде Средец на БСП БСП посегна и към Бургас – града-витрина на ГЕРБ, социалистите на косъм от изненадваща победа Несебър също е червен, ген.Румен Радев печели 61 % И Созопол падна, ген.Румен Радев №1 в морската община Румен Радев изпревари ГЕРБ в Айтос, бие Цачева с над 2000 гласа ГЕРБ Бургас: Благодарим на всички, които ни подкрепиха! Ген.Румен Радев върна Царево на БСП, социалистите с победа в крепост на ГЕРБ БСП се доближи до победата в Бургас, спечели и в ж.к.“Меден рудник“ Социалистите с категорична победа и в Карнобат БСП спечели убедително в Камено Огромна преднина за Румен Радев и в Сунгурларе Ген. Румен Радев размаза в Малко Търново БСП-Бургас: Картата на цялата Бургаска област ще бъде червена! В БСП Бургас отвориха шампанското, вижте емоцията от червения щаб Павилион за понички се появи пред ромските секции в квартал „Победа“, избирателната активност рязко скочи В ГЕРБ-Бургас запазиха мълчание, ще коментират изборите утре Созопол и Приморско се бият за избирателна активност Циганите в Черно море чакат да им натиснат бутона, до 16 часа избирателната активност е под 20 % Уникално видео! Ето как протичат изборите в бургаския ромски квартал "Комлука" Кметът на Бургас Димитър Николов: Гласувах за стабилна държава Локум с номер на кандидат-президент захаросва избирателите в Бургаско Атанас Зафиров: Гласувам за президент, който може да върне националното достойнство на българите Царево бие по активност! 60 % отидоха до урните 95-годишен ветеран от войната с тежка дилема за кого да гласува - генерал или вицеадмирал 10 % от избирателите в Бургас вече гласуваха, в Приморско – 22,5 % Валери Симеонов: Отговорността пред държавата е над личните комплекси на г-н Борисов Ивелина Василева: Гласувах за стабилността на България!
виж още
скрий
13 Ноември 2016, Понеделник, 01:33 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Кандидатът на социалистите Румен Радев има с 5 хил.гласа повече от Цецка Цачева

Сензацията е факт. В 1:30 часа на 14 ноември 2016 година стана ясно, че ГЕРБ за пръв път в своята история ще загуби изборите в Община Бургас.

Току-що бе приет 329-ият протокол от паралелното преброяване, който бетонира победата на подкрепения от БСП кандидат-президент ген.Румен Радев. С №13 в изборния ден са гласували 48 281 избиратели, докато за Цецка Цачева вота си са дали 43 0124 човека, сочат резултатите от 329-те преброени протокола.

Преднината от близо 5 200 гласа не може да бъде наваксана в последните осем секции, които сумарно нямат 5 хил.избиратели. Още повече, че става въпрос за чисто градски СИК-ове, в които тенденцията навсякъде е една и съща – сравнителен паритет между Радев и Цачева. Т.е. - разликата от 5 % между двамата кандидати ще се запази.

Така БСП за пръв път от 2006 година ще спечели изборите в Бургас. Само преди няколко часа това бе немислимо дори и за най-големите оптимисти в червения щаб.

Червените само един единствен път са постигали резултат от 40 хил.гласа в Община Бургас – през 2013 година, когато това до голяма степен се дължеше и на харизмата на водача на листата на БСП в Бургас Димчо Михалевски.

Резултатът от 48 хил.гласа е близък до този, който постигаше Йоан Костадинов като кандидат-кмет на БСП в края на миналия и началото на този век.

Че БСП ще спечели изборите в Община Бургас стана ясно още към 23 часа, когато пристигнаха резултатите от ж.к.”Меден рудник”. Вотът в най-големия жилищен комплекс спечели ген. Радев, а преди това той стана №1 и в „Славейков”, „Зорница” и „Изгрев”.

На първи тур Цецка Цачева получи доверието на ж.к."Меден рудник" и голяма част от секциите в Централна градска част. Тогава тя можеше да спечели по-убедително, но заради резултатите по селата, преднината й падна до 3 %. Сега целият вот се обърна напълно неочаквано при това в града, считан до тази вечер за крепост на ГЕРБ. 


В категории: Бургас , Политика


61
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
61
Коментара по темата
61.
Аугусто Пиночет пилота
15.11.2016 15:12:44
0
1
Мръсни и гнусни комунисти , пак искат да крадат , Корнелия от лапане на кюфтета станала дебело прасе , за свинекомплекса, тя ще ми приказва за икономика и БВП , Радев тъпия войник и той от всичко разбира , апокалипсиса със БСП и ДПС наближава да ви е честито новото крадливо и лъжливо управление което предстои! Изчадието на ада Радев ,Военните хунти и диктатури са управлявани от кой, кой , кой, едни другарки и другари питам Пиночет какъв е бил? Последни новини от турския сайт Афера!
60.
&&&&&&&&&&
15.11.2016 11:56:04
0
1
а Радев нищо му няма, а хората до него не са читави 100г комунисти не могат да си променят мисленито.
59.
до 52
15.11.2016 11:49:02
1
1
при управлението на БСП живеехме само от заеми забравили като дойдоха ГЕРБ , защо изтеглиха заем за да покрият предходния оставен в наследство, и макар че се взимаха заеми от БСП живеехме с малки заплати с неоправени улици без соларни лампи в парка и тогава имаше Европейски програми и фондове но освен че се точеха пари от там и се гушкаха в партийни джобове нямаше нищо насреща.
58.
знаещ
15.11.2016 11:42:20
0
3
Кога прокурор ще влезе в общината?Стига вече корупция и кражби.
57.
Kражби в армията на части от двигатели
15.11.2016 08:12:17
2
2
Яжте ми паламуда със едно око комуняги , то педалите наяване нямат, освен да крадат и лъжат друго не могат!
56.
Рибар
15.11.2016 07:45:05
3
0
Комунистите от ГЕРБ загубиха защото Путин ни изпрати изобилно чернокоп и паламуд. Много риби наловихме.
55.
МНОГО СТЕ ТЪПИ
15.11.2016 07:39:39
1
5
Ахахахаааа! Много сте прости герберите! Ами то вие го издънихте, с вашите гласове избрахме Радев, Просто и част от собствените ви симпатизанти гласуваха за него!
54.
Спорт , музика и лъжите на БСП
15.11.2016 07:35:04
4
1
Една победа и се насрахте мръсни и миризливи комунисти, колко дена ги побеждавали, ни дума , ни вопъл , ни стон!
53.
Наблюдател
15.11.2016 07:29:09
4
1
Един човек който е носил цял живот шапка , не може да бъде обединител на нацията, същия освен да яде и да ходи по физиологични нужди друго не е правил, и е от среди които убиват хора. Да ви е честит канибала на народа , ще видим реакциите му след време , много критики ще отнесете и ще се срамувате от изчадието на ада който избрахте!
52.
пророка Олег
15.11.2016 05:08:15
3
7
тъпите бургаски селяни не разбират 4е бургаска община живее на кредит и от помощите на ЕС а също и 4е целият държавен ресурс вкарва кинти там за да може да ползва града като емблема на манипулацията. важна е икономиката и работните места а не пасарелките и кръговите. нека всеки да се запита какво би искал: да взима 600 лева но да се разхожда в обновената морска градина и да се наслаждава на тъпанарските соларни дървета или да взима 1000 лева. защото ако има икономика и се взимат 1000 лева, рано или късно пак ще се постигне просперитет, но без да се вземат заеми. БУДА е цар на заемите.....
51.
до бургазлии
15.11.2016 04:20:02
11
4
Няма по -тъп народ от вас.Направиха ви града като икона , красив Бургас а вие се отблагодарихте на кмета си с предателство.Позор бургазлии.Неблагодарници.Гледайте сега червената измет как ликува.Осрахте се.
50.
Как го нарекоха у нас
14.11.2016 21:18:50
0
1
Имаме си за президент „катил“. Това е определение на Стефан Данаилов, направено в интервю по Нова телевизия, за Ани Цолова, ако не се лъжа. Чудя се дали го каза нарочно, за да ни предупреди или просто не знае значението на тази дума. На Ламбо изясняването и писането на думи не му е силата, както добре знаем, та се надявам да е това. Но не съм сигурен, че не беше лапсус, който според Фройд вади наяве най-скритите, дълбинни мисли на човека, тези, които не смее да изрече на глас дори пред себе си. Те трябва да са много страшни.

Народният артист ще открие, ако отвори речниците, че тази турска дума се превежда на български с две основни значения.

Първото е - престъпник, убиец

Второто е определение за личност, която не прави нищо, бездейства, по-точно противодейства на общността, към която принадлежи. Единствената цел на тази личност е да пречи или по някакъв начин да възпрепятства останалите членове на едно общество, се казва там. Може Ламбо наистина да не знае значението на тази дума, но има нещо друго, което е крайно тревожно. Надявам се, разбира се, че генералът не е убиец и престъпник, все пак е нашият държавен глава, но второто значение по поразителен начин съвпада с опасенията на някои политолози за неговата персона. И с вътрешните страхове на мнозина, че започва една дирижирана от вън кампания за откъсването ни от ЕС и НАТО, което би било повече от национална катастрофа за България.
49.
КК
14.11.2016 18:54:26
0
3
Не трябва никога да се подценяват избори. СДС направиха тази грешка през 2001 година и президент стана Първанов след много успешен мандат на Петър Стоянов. Сега Борисов беше сигурен и за това загуби. Избори без "Битка" не се печелят.
48.
М. Д.
14.11.2016 16:01:27
5
0
Ура БСП пак , ще краде, тъкмо му бяха спрeли манджата през последните години и ние пак си го взехме на пойлка. Жалко за Радев , че ще остане излъган от Йотова и Нинова.
47.
много жалко
14.11.2016 15:55:15
7
2
Какво очаквам от новото правителство ?...Нов Пеевски, поредната фалирала банка,тока и парното още по-високи, заплати и пенсии без повишение в близките 4 г,, всичко построено в последните седем години беше до тук, и най-накрая 6000 000 000 оставени в хазната и събрани от ГЕРБ да се разпределят между БСП и ДПС, нищо ново под слънцето...Йотова и Нинова управляваха и 20 г преди това, това им родиха главите за този период , това ще бъде и занапред, друго мислене нямат...
46.
ГЕРБАДЖИЯ
14.11.2016 15:30:29
5
3
Винаги ще гласувам за ГЕРБ след като БСП имат такива депутати като А. Зафиров ненаядената комсомолско свиня от ученик , че до сега и какво промени той освен че се ояде още
45.
ДО ОБЩИНАТА
14.11.2016 15:26:56
2
4
Изгонете всички некъдърни служителки приютени в Община Бургас даваща им работа , изгонени преди това от другите общини, тъкмо ще спестите пари за бюджета от разходите им за пътни дето ги плащате.
44.
Георги Ганев
14.11.2016 15:22:27
1
9
Нормално беше накрая хората да прогледнат и да бият шута на тази прогнила партия ,та даже и в Бургас,защото резултата на изборите е в голямата си част протестен вот срещу превърналата се в клика партия ГЕРБ.Само слушаме какво били построили с отпуснатите пари.Така всеки може да строи.Но пропускат да кажат ,че 90 процента от поръчките по тези проекти ги печелят,знае се кои фирми,и тези фирми освен,че печелят,ами и крадат доволно.Обаче се и отчитат доволно. Обществена тайна е ,че има тарифи за апетитни постове и т.н.Защо компетентните органи не направят справка, не даже в Бургас,а примерно в Созопол кои фирми печелят 90 процента от обществените поръчки,и имотното състояние на кмета и общинските съветници от ГЕРБ.Би било интересно.Ето затова това е началото на края на тази партия,за която за съжаление едно време и аз и жена ми гласувахме.
43.
Антивот 1
14.11.2016 12:47:57
1
14
Изгонете всички некадърни самозабравили се началници гербаджии от НАП-Бургас които обслужваха партията,фирмите си и са корумпирани от всякъде.Даже директорката на НАП е поставена от местната власт на ГЕРБ Бургас.
42.
истината
14.11.2016 10:58:14
1
11
Това беше очаквана развръзка!Но по -големият удар за Борисов е ,че точно в Бургас се случва това!Ясният червен картон трябва да му покаже ,че с некадърни министри еднодневки държава не се управлява!На хората им писна от некадърници ,които дърпат държавата към дъното !Хора за които най-важно е да крадат колкото могат и от където могат!Хората не гласуваха за БСП/това трябва да е ясно и на самите БСП-пари/,хората гласуваха за ново начало ,за човек,който няма да прави България за смях пред света ,където се появи!Хората гласуваха просто за Румен Радев!А който си направи други грешни изводи -бъдете сигурни ще си плати на предстоящите избори!
41.
До 40
14.11.2016 10:41:31
2
8
Това, че е издигнат ИК е само и единствено за негово самочувствие. И ако е мъж няма да залитне към партийните интереси на БСП. А напротив, ако посегне ще се превърне в омразна личност за много българи. Времето ще покаже, а накъде ще тръгне зависи само и единствено от него.
40.
Бай Ставри
14.11.2016 09:59:37
5
15
БСП не печели нищо толкова ли са прости в тази партия не знам !? Този вот си бе първо мажоритарен затова спечели ген.Р.Радев той е подкрепен от БСП а не издигнат от тях на парламентарни избори отново никой няма да ги знае кои са
39.
by the way
14.11.2016 09:58:51
4
17
Прост народ слаба държава, кое развитие на Бургас при герб ти харесва?Здравеопазване с пияни и неадекватни лекари,университет произвеждащ"Златки",идиотска транспортна схема,разбити улици,напукана църква,безобразни кръгови,надгробни паметници на тройката,"висок"стандарт на хората,и т.н. кое?
38.
Анализатор
14.11.2016 09:51:24
2
15
Неможе ръководството на ГЕРБ да мачка собствените си членове и симпатизанти и уж да управлява а да назначава само фесове и да чака резултат! Заслужен резултат! Продължавайте да назначавате депесари на държавни постове и да давате поръчки на Доган и Пеевски и ще изчезнете като партия!
37.
Българин
14.11.2016 09:44:15
4
17
Най-накрая бургазлии прогледнаха, сега остава да видят и разнищят далаверите на цялата ГЕРБерска шайка барабар с крадливия кмет
36.
ДА НАПОМНИМ
14.11.2016 09:10:00
3
13
... нека да не забравяме и за двамата крадци и бандити Костадин Марков и Вълчо Чолакав, които ГЕРБ се опитаха да ги предпазят от крадливото им минало, като ги направиха народен представител и областен управител. Да измитем и никога не върнем повече такива долни крадци.
35.
do 32
14.11.2016 09:06:23
2
15
Tова са пълни глупости. По веме на социализма Бургас даваше около 15% от брутния вътрешен продукт, повече от София, и над 50% от валутните приходи в буджета, икономически град-държава,а сега от икономическа гледна точка сме пълна дупка. Благодарение не само на Герб наистина, но и с тяхното активно съдействие. В добавка ГЕРБ направиха 130 милиона общински дълг, които се пазят като държавна тайна, така че живеем в един леко поразкрасен, но на практика фалирал град.
34.
Дино
14.11.2016 08:54:51
2
19
До 32 t

Въобще не е странно, че Бургас гласува за Радев. Всичко това което се направи в Бургас е свързано с много кражби, комисионни и безсмислено харчене на пари. Няма работа, половината град е в Лондон, като всички гербаджии и семействата им са закачени и смучат пари от общината. Затова гербаджиите бяха наказани.
33.
до 32
14.11.2016 08:50:32
3
15
Хората тия пари не ги ядат. От тези пари явно няма икономически ефект. Как ще се вдигне жизнения стандарт с кръговото на трапезеца? С кръговото на Мираж и със спортната зала?? Да, трябва да ги има, но покрай тях трябваше да се направят много много, ама много други неща. И не казвайте как хората били комунисти и тем подобни, а се запитайте какво ние не направихме, че хората гласуваха така.
П.с. Единствени в света българските политици накараха хората да си спомнят с умиление за комунистическите времена.
32.
t
14.11.2016 08:46:20
13
14
Странно е,че Бургас са гласували за Радев. БКП-БСП беше изоставила Бургас-и Бургас беше станал до 1989г мрачен и сив западащ град. Бургас тръгна напред, след огромните инвестиции, които държавата направи-благодарение на ГЕРБ. В Бургас са излети такива пари за 6 години, каквито и за 40 години социализъм не са изливани.
Ще бъде запомнено!
31.
Боо
14.11.2016 08:33:32
3
11
Боже тези пък недоносчета от БСП се взеха много на сериозно какво са спечелили на първи тур едва 26 % с много зор и имат късмет че българина е прост защото той си мисли че гласува за мистър и мисис България .
30.
с
14.11.2016 08:32:15
2
23
Много прост народ сте. Не четете заглавие и коментирате със злоба. И едните и другите. Нито ГЕРБ загуби нито БСП спечели кухи картуни. България просто избра президент. За президент се избират личности, а не партии, щото по презумции Президента на РБ е безпартиен.
Проблема е в лидера на ГЕРБ. Не осъзнавате ли, че Бойко Борисов е виновен за загубата на Цачева и пак той е готов да хвърли България в хаос само за да си угоди на егото, като същевременно цитира мантрата, че е част от народа. Единственото общо между думите нация и Борисов е това, че е национален предател! Крайно време е да се направи истинско дясно, което да управлява БГ, а не някаква тъпа мутра и лакеите му - даскала, кака Цеца юристката, крадливото Мите истината и другите му знайни войни. Има много хора които са дясномислещи и истински специалисти в работата си. Престанете да ревете за разни калинки и мислете за България!
29.
Дино
14.11.2016 08:30:39
3
22
Аз гласувах за Радев, но никога няма да гласуване за БСП. Това не е победа за БСП, а шут в задника на Тиквата и наглите гербаджии.
28.
1
14.11.2016 08:28:31
2
9
Дано не се оправдае поговорката "Винаги може и по-зле".
27.
GO40-Поздрав за генерала
14.11.2016 08:21:39
0
1
Και αν μoυ κάψεις τα φτερά
vα μηv ξαvαπετάξω,
απ’ της φωτιάς μoυ τov καπvό
πάλι ψηλά θα φτάσω.

Ο αετός πεθαίvει στov αέρα,
ελεύθερoς και δυvατός.
Της απovιάς όταv τov βρίσκει σφαίρα,
τov αγκαλιάζει o ουρανός.

Τo αετίσιο δάκρυ μoυ
στo χώμα δεv θα φτάvει.
Θα με ζητάς τα δειλιvά
κι ύπvoς δε θα σε πιάvεhttps://youtu.be/_1T2AzA-QJcι.
26.
sss
14.11.2016 08:20:06
2
5
Sedasarite pak gaz pikaqt. Trump-Putin-Radev
25.
Bs
14.11.2016 08:17:28
1
11
Каква ви бърза автобусна линия. По цялата й дължина има много проблемни места, които никой не си мърда пръста да поправи. Ако я пуснат в този вид, ще е пълна катастрофа за Момата
24.
Стоян
14.11.2016 08:15:57
9
10
Ей измет, не се радвай. БСП не е спечелила, ние ви мразим, така както мразим и всички други. В случая спечели Радев, не си предавайте заслуги на вас, паплач.
23.
Фафлата
14.11.2016 07:55:08
3
21
Айдеее отиде бързата автобусна линия. Сега кметчето с това ще се оправдае за нереализираните си проекти които трябваше да влязат в сила преди 6 месецА. Уууу
22.
Stanishev
14.11.2016 07:50:08
8
4
Abe tapi komunisti zashto si pomislihte che se glasuva za bkp tova e majoritaren vot i lichno az vi smqtam za mnogo smeshni i nikoga ne bih glasuval za vas no za Radev kato prezident glasuvah pak ste na mnogo greshen pat
21.
топ
14.11.2016 07:39:47
1
12
И едните и другите са КРАДЛИВИ и ЧЕРВЕНИ
20.
Георги
14.11.2016 07:23:21
7
35
Какво развитие на бургас ,с евтините и некачеСтвени матетриали и 'нашите' фирми по санирането ли,или със спирките по една торба пари за бързата 'безмислената' линия ,голямата дупка пълнеща се с вода наречена подземен пАркинг Кирил и Методий,ГЕРБ окупираната община от портиера до кмета ,най високите местни данъци или смешните заплати на хората това ли е развиващия се Бургас??Бойко ,Цецка,Цецо и няма лошо и кмета слънце да си хващат пътеките .....
19.
Paparak
14.11.2016 07:22:07
1
26
Не БСП спечели... генерал Радев спечели.. Не бъркайте боя с Е***Е
18.
прост народ слаба държава
14.11.2016 06:52:11
35
15
развитието на Бургас беше до тук
17.
Бургас Христова
14.11.2016 06:43:09
17
9
Няма значение, че БСП печели. По важното е, че няма кого да управлява- българите масово ,, бягат'' на вън. Остават пенсионерите със 100 лева пенсия. Дано сега комунистите им увеличат пенсиите, но няма от къде, още по времето на Нейков този пенсионен фонд се стопи. България тръгва назад. Няма да има Еврофондове, няма да има нищо, освен глад и мизерия.. Много тъжно. Аз не съм Алена, но моята прогноза е , че ще започне подем след 20 години.До тогава старото поколение, което гласува за комунизма няма да го има, а младите няма да са в България.
16.
GERB OVER
14.11.2016 06:41:40
6
24
84 % за Ким Чен Николов се ИЗПАРИХА яко дим
15.
Спас
14.11.2016 06:34:23
3
35
БСП да не се объркат! Да си сменят кукловодите ! Хората гласуваха за ген.Радев не за тях !
14.
Бургазлия
14.11.2016 06:25:42
2
33
Вота е наказателен и БСП да не си въобразява,че хората са гласували за нея! Това е най- голямата глупост! Спечелиха хората,които обичат България и казаха НЕ на омразата!
13.
чичо кмет!!!
14.11.2016 04:55:58
10
17
Къде си??? Тоя път неможа да заблудиш бургазлий къдети са 84% много бързо се усра след изборите за кмет
12.
не се радвайте
14.11.2016 04:54:25
1
19
Защото народа негласува за вас а реално гласува срещу герб рака че си правете сметката
11.
Тодор Живков
14.11.2016 03:33:46
2
10
Гледайте телевизия сега!
10.
Бойко
14.11.2016 03:20:07
2
25
Задължителното гласуване трябва да е задължително!!! Ще ми казват те на мен, македонци, турци, американци и чужденци а вие ще си стоите в къщи!!! Ебал съм ва и мързеливите кухи парчета...ще ставате в 5:00 и ще ходите да гладувате като искате промяна...ебал съм ва във фейсбуците във ската и във шиваните изгърбени телефони...
9.
Ь
14.11.2016 03:05:20
15
15
Идват хората които ще ни карат пак да чакаме на опашки, нищо чудно и на нас да ни забият едни санкции от Запада, тогава ще се насерем!
8.
FREE BULGARIA
14.11.2016 03:02:41
6
14
Глупости. Радев е независим.
Стига сте лъжели!
Цигани.
Да живее Европа!!
7.
Едно ще ви кажа
14.11.2016 02:41:39
3
7
Голяма грешка и като ще е гарга Нека бъде рошава и да гласуват и мажоритарен вот!!! Да ва иба в кухите картуни!!!
6.
SS
14.11.2016 02:18:57
0
10
Изборният ден в България е приключил.Путин звъни на Лавров:
-Сергей Викторович,поздравявам Ви с добре свършената работа.Наши хора се избраха в ООН,САЩ,а днес и в България.Но...все мъже,дорогой!Нямаме ли някоя подходяща жена да подкрепим,ако продължим така,току-виж са ни обвинили в сексизъм?
-Имаме,Владимир Владимирович,във Франция,Марин Льо Пен!
-Сигурен ли сте,че е жена?Знаете какви ги има в Евросъюза...
-Сигурен съм,Владимир Владимирович!
-Проверете все пак!ФСБ ще ви окаже пълно съдействие!
5.
Комуняги
14.11.2016 02:15:18
2
16
бъркате нещо -на чужда победа се радвате
4.
шут!
14.11.2016 01:55:45
2
59
ШУТ, ГОЛЯМ И ЗАСЛУЖЕН, ЗА герб! За наглостта и високото (без покритие!) самочувствие! За некадърните и арогантни "кадри", които се самозабравиха по модела на лидера си!
3.
Graf
14.11.2016 01:53:18
71
113
Крадците от БСП се радват , педали червени вземете се скатайте в някоя землянка за танкисти че сте много смотани и смачкани ! Лудите олигофрени се насраха, много ви миришат говната , ебем ви летеца, да ми се качи на моя самолет със двата коша!
2.
Образцово ЕвроАшладисан мозък
14.11.2016 01:47:33
7
20
Предлагам да се патентова образа на Цецка Цачева , след което да бъде изработена Европрограма с него да бъдат плашени децата за следващите няколко петилетки . Така де , крайно време е вече да пенсионираме морално остарелите и невписващи се в никакви Европейски норми Дядо Торбалан и Баба Яга ! Пък и от Цецето ще изкараме ВСЕ ПАК някаква полза ...
1.
Lord
14.11.2016 01:38:44
13
39
Не,не печели БСП.
Или вие си мислите,че изборите са парламентарни.
Ако не сте разбрали са президентски.
И БСП никога няма да има такъв резултаъ на парламентарни избори
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори