×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

БСП се доближи до победата в Бургас, спечели и в ж.к.“Меден рудник“


БСП се доближи до победата в Бургас, спечели и в ж.к.“Меден рудник“
Николай Тишев(на преден план) е на път да постигне успех, който нито един негов предшественик в последните 10 години не е успял да направи - да победи в Бургас
Тема в развитие
След балотажа! Бургаска област е червена, левицата с невиждан успех като от 1995-а година Още една червена община в Бургаска област! ГЕРБ даде Средец на БСП БСП посегна и към Бургас – града-витрина на ГЕРБ, социалистите на косъм от изненадваща победа Несебър също е червен, ген.Румен Радев печели 61 % И Созопол падна, ген.Румен Радев №1 в морската община Румен Радев изпревари ГЕРБ в Айтос, бие Цачева с над 2000 гласа ГЕРБ Бургас: Благодарим на всички, които ни подкрепиха! Ген.Румен Радев върна Царево на БСП, социалистите с победа в крепост на ГЕРБ БСП се доближи до победата в Бургас, спечели и в ж.к.“Меден рудник“ Социалистите с категорична победа и в Карнобат БСП спечели убедително в Камено Огромна преднина за Румен Радев и в Сунгурларе Ген. Румен Радев размаза в Малко Търново БСП-Бургас: Картата на цялата Бургаска област ще бъде червена! В БСП Бургас отвориха шампанското, вижте емоцията от червения щаб Павилион за понички се появи пред ромските секции в квартал „Победа“, избирателната активност рязко скочи В ГЕРБ-Бургас запазиха мълчание, ще коментират изборите утре Созопол и Приморско се бият за избирателна активност Циганите в Черно море чакат да им натиснат бутона, до 16 часа избирателната активност е под 20 % Уникално видео! Ето как протичат изборите в бургаския ромски квартал "Комлука" Кметът на Бургас Димитър Николов: Гласувах за стабилна държава Локум с номер на кандидат-президент захаросва избирателите в Бургаско Атанас Зафиров: Гласувам за президент, който може да върне националното достойнство на българите Царево бие по активност! 60 % отидоха до урните 95-годишен ветеран от войната с тежка дилема за кого да гласува - генерал или вицеадмирал 10 % от избирателите в Бургас вече гласуваха, в Приморско – 22,5 % Валери Симеонов: Отговорността пред държавата е над личните комплекси на г-н Борисов Ивелина Василева: Гласувах за стабилността на България!
виж още
скрий
13 Ноември 2016, Неделя, 19:40 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Ген.Румен Радев има сериозна подкрепа във всички жилищни комплекси в града

БСП се доближи до суперизненадваща победа в Община Бургас.

Към 23:30 часа са на паралелното преброяване са обработени 273 протокола от общо 340-те. Кандидатът на левицата ген.Румен Радев има убедителна преднина.

Най-големият успех е в ж.к.“Меден рудник“, където на първи тур спечели ГЕРБ. На балотажа Румен Радев обаче събра със 600 гласа повече от Цецка Цачева, което е с няколко процента над резултата на ГЕРБ.

В ж.к.“Изгрев“ БСП има 700 гласа преднина, в „Славейков“ - 950 глава преднина, ж.к.“Зорница“ - 420 гласа, секциите на територията на кметство „Зора“  - 650 гласа, паритет има в централната градска част, където обаче и активността е доста висока. За сметка на това  по селата ген.Радев също има много гласове, които могат да компенсират евентуална загуба в ЦГЧ.

Само чудо може да обърне резултатът в полза на ГЕРБ, категорични са изборни експерти. Все пак се очаква преброяването на още 70 протокола, за да видим дали ще станем свидетели на чудото – Бургас да стане отново червен, нещо, което не се е случвало от повече от 10 години.

В категории: Политика


12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
GO40
14.11.2016 10:49:01
2
2
.......кучето,като умира хапе най-много.....даже се запенва от злоба.......
11.
Афера
14.11.2016 07:14:13
5
8
Комунисти , комсомолци, ще се осерете и 30 години никой няма да иска да чуе за вас , пак ще започнете да крадете , но ще опропастите държавата, малоумници тъпи , да ви ебем летеца , да ми се качи на самолета със двата коша!
10.
Афера
14.11.2016 01:56:56
9
9
Червени боклуци, червени боклуци,червени боклуци, червени боклуци, червени боклуци, червени боклуци, червени боклуци!
9.
гого
14.11.2016 01:17:52
4
11
Наказателен и личностен вот е не партиен е президентския.А ГЕРБ трепането им е малко.Та санирането се обслужва единствено и само от гласподаватели на ДПС и ДОСТ.Работниците и чорбаджии дето си пият кафето всяка седмица в новия сарай в Отманли.Незаконен сарай за който ГЕРБ не си мръднаха пръста.То само туй да бъде в Бургас ама искане писане и няма смисъл.
8.
най-после!
14.11.2016 01:15:51
3
9
Не шамар, а ШУТ !!! ГОЛЯМ ШУТ, ТОЛКОВА ЗАСЛУЖЕН! Ненаядени и крадливи, елементарни и уродливи, нагли и тъпи, но упорити! НАРОДЪТ ВИ НАКАЗА!!!
7.
112
14.11.2016 01:11:54
4
7
Псувайте,псувайте. След няма и 2 години ще скачате на площада и ще викате "Оставка". Заслужавате си го!
6.
Червени крадливи говеда
14.11.2016 00:36:53
7
10
Червените говеда какво се радват хората гласуваха ЗА Радев, не за БСП и това е протестен вот! Червени крадливи говеда, радвайте щото повече няма да се повтори тоя резултат!
5.
Славчо Жеков Ярето
14.11.2016 00:16:13
4
5
Edni i sashti pedali to za koi da glasuvash daim eba maikata,ave vsichki pravitelstva pechelqt s glasovete na pensionerite i mangalite tva e istinata namaikavi v putkata
4.
Бург
14.11.2016 00:03:52
1
18
Кмете , санирайте още 100 блока по същия начин , както досега и ви гарантирам , че няма да влезете и в местния парламент на следващите избори .
Не може една шайка безхаберници , наречени изпълнители и подизпълнители , абсолютната липса на реален контрол . Големите обещания , докато лапнат поръчките . Елата на място в Меден Рудник , ордите на Чингиз хан са причинили по малко вреди . За справка - първите двадесетина блока в комплекса .
3.
кв. Възраждане
13.11.2016 23:56:25
2
10
хайде кмете ..... навивай синята зона, бетона на пл. Тройката, "паничките" по улиците .... и за в къщи !!!!!
2.
Do bsp
13.11.2016 23:49:53
16
4
Kumunisti na maika vi putkata a do edno da mi qdesh huq tapak
1.
...
13.11.2016 23:44:51
7
15
Чичо кмет оставка кога чакаме
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина
Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори