×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Предстои дъждовна неделя
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

БСП няма да си присвои победата на ген. Румен Радев! Тя ще е на всички честни и достойни българи


БСП няма да си присвои победата на ген. Румен Радев! Тя ще е на всички честни и достойни българи
Народният представител на БСП Атанас Зафиров обикаля Бургаския регион тази седмица като българин, патриот и баща на две деца
11 Ноември 2016, Петък, 12:57 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА Снимка: Иван КОЛЕВ

Ние ясно разчитаме вота и сме горди, че БСП обедини здравия разум, надеждата за промяна и справедливост



- Г-н Зафиров, каква е Вашата оценка за представянето на кандидата на левицата ген. Румен Радев в снощния дебат срещу кандидата на ГЕРБ Цецка Цачева. Като цяло не усетихме да има принципни различия в политическите възгледи? 

- Преди да направим анализ на дебата, трябва да сме наясно какъв точно избор предстои да направим в неделя. Избираме президент – водач на нацията, лидер, върховен главнокомандващ на въоръжените сили, а не кмет или депутати за Народно събрание. Най-важното качество, което трябва да притежава бъдещият президент, е способността да върне на хората надеждата и правото им да мечтаят, да имат чувство за национално достойнство. Трябва да се каже ясно, че това няма да бъде президентът на БСП, ГЕРБ или която и да е друга партия. Това ще бъде президентът на България и на всички български граждани. И в този ред на мисли – аз нито за миг не съм се съмнявал, че точният човек за това е ген. Румен Радев. Това в голяма степен се потвърди и на вчерашния дебат. На всички е ясно, че най-големият дефицит днес в нашето общество това е дефицитът на справедливост.

- Липсваше истински конфликт на политики. Сблъсъкът бе между идеите за статукво и промяна. Мислите, че ген.Радев е носител на промяната?

-  Ген.Радев успя да даде на хората увереност, че разбира тяхната болка и е способен да откликне на нея. В никакъв случай кандидатът на статуквото – два мандата председател на Народното събрание – Цецка Цачева, не може да бъде носител на подобни качества. Аз, лично, в дебата я видях объркана и емоционално нестабилна. И на другия полюс – един спокоен генерал, представител на своя народ. Освен това: В момента, в който г-жа Цачева сложи разделението – ние политиците и държавниците и вие – всички останали, за мен беше ясно кой ще спечели.

Ген.Румен Радев бе посрещнат от бургазлии в препълнената аула на Свободния университет

- Вие като народен представител на БСП от Бургас как убеждавате в тази седмица до балотажа, че ген.Радев е Вашият човек, на БСП?

- Аз  имам всички основания да се гордея, че съм част от хората, които застанаха твърдо зад кандидатпрезидентската двойка на ген. Румен Радев и Илияна Йотова – от първия до последния момент. Това съм правил и през последната седмица – срещал съм се с хора и съм говорил с тях. Правил съм го не като политик, не като депутат, не като партиен агитатор, а като българин, патриот и баща на две деца.

- Мислите ли, че ще побучите подкрепа и извън твърдото ядро на БСП през тази седмица?

- Искам да Ви уверя, че както аз и моето семейство и приятели, така и хора, с които съм се срещал през последните дни и седмици, голяма част от които гласуват различно и многоспектърно, имах тяхното уверение и абсолютна убеденост, че трябва да се гласува за ген. Румен Радев.

- Какви са основанията?

- Аз имах възможност да работя 2 години с ген. Румен Радев като член на Комисията по отбрана в Народното събрание,  той беше командир на ВВС. Още тогава, без разбира се въобще да ми е минавала през главата мисълта, че този човек един ден ще бъде президент на страната, аз се убедих, че макар и военен, човек под пагон и с ограничени възможности за говорене, с оглед на службата, която изпълнява – той не се страхуваше да казва истината и да я защитава дори когато това не се харесваше на политическото ръководство на военното министерство.

- А лично как Ви спечели?

-  С едно негово интервю преди около година в една от телевизиите, където по повод на напрежението между Русия и САЩ той заяви категорично – аз не съм русофил, не съм американофил, аз съм български генерал и българофил. Смятам, че това е човекът и президентът, от който страната ни има нужда – еднакво приет както тук, така и на запад. Това е човек, който наистина може да се превърне в обединител на нацията, която за съжаление наистина през последните години е все по-дълбоко разделена.

- Каква е Вашата прогноза за неделя?

- Аз го казах и съм абсолютно убеден – не съм имал никакво съмнение още от първите дни на тази кампания, че бъдещият президент ще се казва Румен Радев.

- Готова ли е БСП от тук нататък да върви към парламентарни избори, има ли подем, усещате ли го?
-  Трябва много ясно да кажа – даваме си ясна сметка, че този резултат от първи тур, още повече от втори, ще бъде не само на БСП, а и на всички онези честни и достойни български граждани, които искат промяна. Ще бъде дълбоко несправедливо, ако БСП се опита по някакъв начин да си присвои тази победа на здравия разум и на надеждата в страната. От друга страна – разбира се, че БСП е партията, която положи най-големи усилия относно тази кандидатура и това няма как да не ни прави горди и щастливи. Ние ясно разчитаме вота на българските граждани и пак казвам – гордеем се, че сме част от това, което се случва. Пред нас в момента се случва история – ние творим история. БСП винаги е била готова за избори и искам да вярвам, че успешно ще се впише в надеждите на милионите български граждани за промяна.

- Г-н Зафиров, Бургас като община се развива с бурни темпове именно заради управлението на ГЕРБ през последните 6-7 години. Ако тези избори повлекат след себе си оставка на правителството, това от прагматична гледна точка няма да е добро за нас.

- Между двата тура станахме свидетели на грозна и манипулативна кампания, целяща да сплаши цели групи от българското население. Тази кампания заигра със страховете на хората и бяха изречени много неистини. Искам да уверя както нашите съграждани, така и всички мислещи хора, че нищо от това, което вещаят нашите опоненти, няма да се случи. Ние в момента избираме президент за лидер на нацията. Всички тези заплахи ги отдавам само и единствено на неистовото желание на управляващите да закрепят статуквото още известно време. Нищо страшно няма да се случи след избора на ген. Румен Радев за президент.



Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 2
95
Коментара по темата
95.
ноунейм
14.11.2016 07:32:04
0
2
Браво!Сега имате голям шанс,който се свежда само в едно-бъдете почтени с Народа!Това ще се оцени....Хората вече са изнемогнали.Не им трябват никакви Европроекти ,а им трябва Икономика.Работеща.Истинска.Лоялна към всеки,който работи с ума и ръцете си.Ето това е ,което беше отнето от хората.Правото им да са достойни.Дори само за това такива като ГЕРБ и цялата клика трябва още днес да поемат към съдебните зали.
94.
Vodolaza
12.11.2016 13:57:27
0
5
Много трол много нещо. Хак да им е. Браво,Зафиров-голям страх ги тресе тези,щом се опитват да надигат глава срещу теб. С теб сме!
93.
Бай Уй
12.11.2016 13:55:43
0
3
Гласувай за мен да. Бравоооо! Аз ще гласувам за Радев пък.
92.
Пука ми
12.11.2016 12:34:55
7
1
Утре отивам и гласувам за ГЕРБ решено е!
91.
Трол
12.11.2016 12:31:34
4
1
Събудих се, я да видим кой е тука и да поплюя малко, ама превода не е дошъл по Еконта от Тишев и май пак ще лягам
90.
ДО ВСИЧКИ МЛАДИ ХОРА
12.11.2016 12:13:32
2
0
УТРЕ СТАВАЙТЕ И ОТИВАЙТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ, НЕ БЪДЕТЕ БЕЗРАЗЛИЧНИ! НЕ ОСТАВЯЙТЕ НЕЩАТА ДА СЕ РЕШАВАТ ОТ ОГРАБЕНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ! БЪДЕТЕ РАЗУМНИ!
89.
до 84
12.11.2016 12:09:32
4
2
Пене, абсолютно съм съгласен с теб, душата. Такива повече дебелаци като Зафиров са нужни на БСП. Че той им е по мярка, горкият Тишев такъв стегнат не знам къде се опитва да пробие в ваште редове.
88.
Гражданин
12.11.2016 11:52:03
6
2
Герб - победа!
Бсп - в кенефа!
87.
хахахах
12.11.2016 11:47:48
4
3
ЗАФИРОВ ЛИ Е ПОЛИТИК БЕ?
АХАХХАХАХАХАХАХАХАХХА

ПСИХИЧНО БОЛНИ ПОКЛОНИЦИ НА ДПС СТЕ ВИЕ

Отивай ти да спасяваш България като докарваш ДПС на власт, боклук скапан
86.
Vodolaza
12.11.2016 11:39:25
3
6
Охоо много се плюе тука от един човек. Защо ли Герберо шарен? Ние вярваме в Зафиров,само той не ни предаде! С теб сме Наско. Утре ще разберат от къде изгрява слънцето. Победа!
85.
Мильо
12.11.2016 11:37:23
2
4
Ей много се впрегна за 69ката. Споко. От първия път не се ставало уж?! Стига злоба и завист. Аз съм горд с такъв политик като Зафиров. Стига крадене и манипулацие време е да спасим България. Мислу с глава троле мой утре,не вярвай на сълзите на баба Цеца и ДОСТ. Мисли не погубвай майка България!!!
84.
Penka
12.11.2016 11:34:21
2
4
Abe kade e Bai Ui? Vijdali ste go ot blizo skoro?
Utre koq data sme?
Blagodarq vi za vsichko g-n Zafirov. BSP ima nujda ot poveche hora kato vas.
83.
възмутен
12.11.2016 11:30:56
5
3
Кво няма хейтърчета да сме, Зафирката само като му видиш мазната, нагла физиономия и ти избиват балансите.
82.
Ротшилд
12.11.2016 11:28:23
3
4
Кукловода Р.Овч.
81.
Ротшилд
12.11.2016 11:27:36
4
4
Ген.Радев ще бори статуквото?Само,че няма кой да каже на "овцете",че именно статуквото в лицето на К.Нинова и вицето му Йончева с техния "кукловод" стоят зад него и го издигнаха за президент.
80.
Мильо михлюз прост
12.11.2016 11:03:17
4
2
ХАХАХХАХА, ти политика ли правиш бе, трол малоумен....Ще падна от смях...Минете през Марешки в аптеката за някое хапче, че вече сте в тотална шизофрения...
Хайде отивайте да се нареждате при Манафите от ДПС, приготвили са ви Сапа, разтваряйте бузите, заблудени пишман социалисти
79.
Мильо
12.11.2016 10:57:05
3
5
Заболя те май 69ката. Смешко.
Завистта ще те погуби. Учи се и гледай как се прави политика. Пише се съвременната история на Народа ни в момента. А ти хейтърче къде си...плюеш без да проумяваш...за 300лв. щат си. Мисли,Мисли с главата си от това зависи бъдещето на страната ни-стига Герб.
Давай Зафиров! Смело!
78.
Мильо
12.11.2016 10:57:04
3
5
Заболя те май 69ката. Смешко.
Завистта ще те погуби. Учи се и гледай как се прави политика. Пише се съвременната история на Народа ни в момента. А ти хейтърче къде си...плюеш без да проумяваш...за 300лв. щат си. Мисли,Мисли с главата си от това зависи бъдещето на страната ни-стига Герб.
Давай Зафиров! Смело!
77.
Пилот
12.11.2016 10:53:35
5
3
Кво му вярвате на тоя сладур, толкова е дебел и охранен от властта, че лятото като няма свободна писта на летището, самолетите кацат върху корема му.
76.
ИлкоБ
12.11.2016 10:53:19
1
3
Балона се надува с топъл въздух, после полита и лети ли лети докато не го блъсне самолета и двамата да се разбият на земята.
75.
Бургазлия
12.11.2016 10:52:37
5
3
Червени боклуци! Червени боклуци! Червени боклуци! Червени боклуци! Червени боклуци! Червени боклуци! Червени боклуци! Червени боклуци! Червени боклуци! Червени боклуци! Червени боклуци! Червени боклуци!
74.
до палячовците тролове на БСП
12.11.2016 10:52:24
4
4
Наско голямо доверие, Премиер ще станеш... Хахахахахаха
73.
Панайотов
12.11.2016 10:50:52
3
5
Наско вярваме само на теб. Победа тотална утре!
72.
70 Мильоу селски
12.11.2016 10:49:58
5
5
Гъзете се на ДПС, смешници такива и поцелуйте на Зафироката дирника. Тъпак
71.
Мильо
12.11.2016 10:47:03
3
5
Ей 67 искаш ли да станеш 69?!
Голяма завист към човека,голям страх. Нека,нека.
Смело напред Зафиров
70.
Мильо
12.11.2016 10:46:26
4
5
Ей 67 искаш ли да станеш 69?!
Голяма завист към човека,голям страх. Нека,нека.
Смело напред Зафиров
69.
слимарата
12.11.2016 10:00:31
5
5
Охоо този как се е побрал на снимката?! хахах ууу
68.
67
12.11.2016 09:49:43
5
4
Мильо, мильо, мильо...сам не си вярваш като го пишеш, камо ли на Флинтстоун Зафиров да вярваш
67.
Мильо
12.11.2016 08:21:26
2
6
Зафиров Браво. Смело напред! Ние вярваме в теб.
66.
Моя страна, моя България
12.11.2016 02:46:32
0
1
Тежко, тежко! Вино дайте!
вероотстъпник, че се забравя,
туй, що, глупци, вий не знайте
позор ли е, или слава!
О, трябва този свят да се изстрада,
повторно трябва в теб да се роди
и всяка вещ и образ покрай тебе
сърцето твое да пресътвори,
за да останеш, за да си потребен,
за да те има и след теб дори.
65.
Форд
12.11.2016 02:20:18
0
2
Днес трябва да е четвъртък — помисли си Артър, като се отпусна ниско над бирата си. — Никога не съм ги разбирал тези четвъртъци.
И по- бързо моля, защото ей сега ще настъпи свършекът на света!
64.
Coca cola
12.11.2016 02:07:31
0
1
И без петли съмва!
63.
Мариян
11.11.2016 23:47:42
6
4
Зафиров засрами се! С тоз корем дето си го направил с депутатските кюфтета, че си се изтокал до Радев, че още повече да ти личи ояждането.
62.
Перата
11.11.2016 23:26:40
8
4
Радев е просто поредното корумпирано мекере, което ни се пробутва за залъгалка. Не заслужава гласовете ни. Самия факт че ни го пробутват от БСП говори ясно що за стока е.
61.
havgaza
11.11.2016 23:24:58
6
1
laina 4erveni
60.
adidas
11.11.2016 23:24:11
6
3
pederasi
59.
badka
11.11.2016 23:23:21
5
2
gumen gadev laina da qde
58.
бург
11.11.2016 23:22:29
6
3
БСП е една противоконституционна партия която още преди 25 години трябваше да бъде забранена
57.
гражданин
11.11.2016 23:21:22
5
1
Мдаа..
Президенти на БСП смe виждали. И Петър Младенов, и Гоце. И двамата ни бяха представени за модерни, за алтернатива, и двамата обясняваха, че са промяната за България. Единият се опита да прати танкове срещу българите, другият ни надена на прочутия Голям Шлем с руските проекти, още ги плащаме.
Летецът Радев, в традициите на левите у нас, предпочита кампания, основана не на аргументи, а на манипулации. Последното се вижда не само от небето, но и от Брюксел.

Ако кандидатът на БСП се катапултира в президентството, нашите европейски партньори, разбира се, ще му изпратят поздравителен адрес.

С това, обаче, ще се изчерпи комуникацията помежду им. Но в тези времена, в които страната ни е заобиколена от регионални и глобални кризи, последното от което имаме нужда е президент, поставен в международна изолация, чиито външнополитически ангажименти се
изчерпват с бракониерски лов в Централна Азия, по заложения стандарт на г-н Първанов.
56.
Панайотов
11.11.2016 23:06:36
4
7
Само БСП! Генерал Радев-13!Браво Наско. Точно и ясно казано.
55.
Панайотов
11.11.2016 23:06:36
2
7
Само БСП! Генерал Радев-13!Браво Наско. Точно и ясно казано.
54.
Панайотов
11.11.2016 23:05:05
2
7
Само БСП! Генерал Радев-13!Браво Наско. Точно и ясно казано.
53.
Къдравия
11.11.2016 23:03:23
3
7
Браво, Зафиров! Смел си. На мен не ми стиска. Имам много да уча от теб.
52.
Roki
11.11.2016 23:01:57
2
7
Браво,Наско! Точно така. Вярваме в теб и подкрепяме всеки твой избор. Хак да им е на душманите!
51.
13
11.11.2016 22:35:46
2
7
До всеки хейтър на Герб-гласувайте по съвест не по заповед. 13/13 България над Всичко!
50.
Vodolaza
11.11.2016 22:34:09
2
6
toi e edin heitar deto pishe ama ne e ql plavnik skoro....ei GERBche sladko stiga pjsa vij realnostta generala e unikalen chovek i az znaq,che go haresvash.
49.
Penka
11.11.2016 22:30:17
2
7
Ле, леле, леле голяма злоба и завист към човека. Нали знаете-в понеделник всички наредени пред него ще сте да се кланете! Голям страх имате от него-Хак да ви е! На 13ти с 13.
48.
Penka
11.11.2016 22:28:14
2
9
Ле, леле, леле голяма злоба и завист към човека. Нали знаете-в понеделник всички наредени пред него ще сте да се кланете! Голям страх имате от него-Хак да ви е! На 13ти с 13.
47.
Мина
11.11.2016 21:14:15
10
4
Зафиров си фалира кръчмата някога, ми кво става за държавата. Нито като бизнесмен става, нито като политик!
46.
Чичо Пенчо
11.11.2016 20:40:04
9
3
Аз президенти на БСП съм виждал. И Петър Младенов, и Гоце. И двамата ни бяха представени за модерни, за алтернатива, и двамата обясняваха, че са промяната за България. Единият се опита да прати танкове срещу българите, другият ни надена на прочутия Голям Шлем с руските проекти, още ги плащаме.
Слушам Радан Кънев и Трайчо Трайков, които явно са решили да ни докарат третия президент на БСП. Такова гънене и шикалкавене падна, че чак е срамно. Те не знаели за кого, не можели за Цачева, не били сигурни как на балотажа, не искали да призоват, трябвало да ги убедят още малко...за кое, че единият е наследникът на Гоце и Пешо Танкиста?
И тези хора ни проглушиха ушите колко били десни. Колко били принципни. Как пак почват на чисто, за пети път.
Има дни, наречени избори, в които заставаме от едната страна ние десните, а левите - от другата. За жалост, не винаги отпред е този, който бихме искали, но отсреща са тези, с които няма как да искаме.
А между двата лагера притичват полевите курви, те са на повикване, който плати - ползва.
Извинявам се за грубия език. Ако искате, може да са плъхове, те също обикалят навсякъде, където има за кльопане.
Аз десен плъх не съм виждал.
45.
хахах
11.11.2016 20:23:13
9
4
Зафирката е пиян по това време бе...стига сте го хранили, ще се превъзбуди и ще затисне девойката..
44.
GO40
11.11.2016 20:11:12
3
6
Через 48 часов, вы будете раздавлены людьми, и тогда мы будем считать управление .... до свидания ГЭРБ ...... привет от братского и великой России.
43.
Бургазлия
11.11.2016 19:46:31
2
1
Така е, Ани! Мило, сладко, секси маце! И аз съм на същото мнение!!!
42.
ани
11.11.2016 19:26:40
10
5
Лично мен силно ме притеснява факта, че Генерал би поел президентския пост-да Главнокомандващ, но все пак България все още не е обявила воeнно положение. вицепрезидент-да, но чак пък президент...!?
41.
Бургазлия
11.11.2016 18:16:08
13
10
Сипваш, сипваш... Все не стига! Глад ги гони комунистическите говеда и охранени прасета!

СМЪРТ ЗА КОМУНИСТИТЕ!!!!
40.
Sa
11.11.2016 18:15:30
7
4
Царвичаци
39.
Зафирката Сарафовския бек
11.11.2016 18:05:44
8
4
Маняк срам ме е, че си Бургазлия, ма къв Бургазлия си ти, на челото ти с големи букви пише С-А-Р-А-Ф-О-В-О.
38.
въъъъййй леееекккк
11.11.2016 18:04:58
8
6
Колко сте му сипали на зафирката ...... ахахаах .....мнооo яко
37.
Дебелия мъж с костюма
11.11.2016 18:02:31
9
8
Зафирка дебелак, не сме те видял в Бургас откакто стана депутат лапкаш си парички там, присвояваш квото можеш, че 4 години са малко, нямало да присвои победата, ти си първия, който ще се блъска в гърдите и ще вика да живее комунизма
36.
35
11.11.2016 18:02:01
10
7
Зафиров по скоро ще отслабне, отколкото да върне пари...
35.
ЗАФИРОВ
11.11.2016 17:57:25
9
6
ДА ВЪРНЕТЕ ПАРИТЕ НА ХОРАТА
34.
Познай Кой е На снимката
11.11.2016 17:51:13
8
4
този дебелият да не е мъжът с разпореният анус от една друга статия?
33.
...
11.11.2016 17:39:10
8
6
Наско, ляйно мазно, обеща пари на ръбистите в НСА...още ги чакаме...Ще те хванем и ще ти счупим капачките, говно!
32.
грух-грух-грух
11.11.2016 17:36:58
9
7
Колко самодоволно гледа на първата снимка все едно е изял цяло прасенце за обед, дай боже на всекимо особено на разширените стомаси като Зафирката
31.
Ууууууу
11.11.2016 17:32:06
14
7
Радев, ууууууууууу!!!!!
Червен боклук!
30.
Зафиров Дибел
11.11.2016 17:26:11
8
1
схемата не провървя :

Нефтохимик: Жельо Бойчев говори пълни глупости, издръжката на клуба е гарантирана и не зависи от изборите

Бахти долните дето сте
29.
do 30
11.11.2016 17:11:52
7
0
ИМЕННО
28.
28
11.11.2016 17:04:13
11
9
Страх ги е хората, че БСП, колкото пъти са дошли на власт са разплакали цялата нация.
Фалити на банки, разсипан по обръчи от фирми бюджет, спрени еврофондове...
27.
#КОЙ
11.11.2016 16:55:37
8
6
Ето кой гласува за Делян Пеевски:

При прегласуването има 116 гласа "за" - 80 от БСП и 36 от ДПС. "Против" са 87 - от ГЕРБ, и един е "въздържал се". Нито един от 23-имата депутати на "Атака" не е участвал в прегласуването.

Кой гласува "за":

Коалиция за България

Александър Димитров Паунов
Антон Константинов Кутев
Атанас Зафиров Зафиров
...
26.
НЕЩО, НЯКОЙ ДА ИМА ДА КАЖЕ ПО СНИМКАТА
11.11.2016 16:55:02
6
2
?
25.
Торба
11.11.2016 16:40:54
12
8
А, У, ДИБЕЛ, МИБЕЛ, СЛАНИНААА, ТЛЪЪСТ, МАЗЕН, ЧЕСАН...УУУ НИЩО НЕ СИ НАПРАВИЛ ЗА БУРГАС, ЕКО-КЕНЕФ!
24.
БКП
11.11.2016 16:35:39
10
4
Атанаско, искам и аз в ГВА
23.
Роснака без Млякуту
11.11.2016 16:30:57
11
3
Охооо кой виждам :) Грухи и Орешарски 2
22.
Уилма Флинтстоун
11.11.2016 16:30:23
10
4
Като братя са с Радев, но като братя близнаци са с Фред Флинтстоун...

Така ли е Фред...
21.
123
11.11.2016 16:29:46
11
9
3 въпроса, които Зафиров все така отбягва

1.Защо Вашето правителство не осъществи обещаната реформа в сектор здравеопазване?

2.Защо Вашето правителство спря изграждането на четирилентовия път „Бургас – Слънчев бряг”?

3.Кой назначи Делян Пеевски?
20.
Вили
11.11.2016 16:27:28
11
10
охооооо, я да ти лъснат простотиите Зафиров - от години те познавам какъв си - обещаваш , лъжеш , мажеш! Не си добър човек , но пък какво ти пука - ти си гушкаш паричките и си живееш добре - останалите да му мислят!
19.
Пепо
11.11.2016 16:25:37
11
9
Господин Зафиров - от кога започнахте да разбирате от чиста политика? Нагъл , хлъзгав и още куп други думички ви окачествяват! Но най-ярката е "ЧЕСТЕН" - да ама не , пропуснали сте едно "НЕ" пред "ЧЕСТЕН"!
18.
Зафирка, като братя сте с Радев. Да не сте една ма
11.11.2016 16:24:03
12
8
Зафирка лика, прилика сте си на снимката с тоя Радев. И на двамата ви личи, че не знаете за какво става въпрос, но сте болно алчни за власт.
17.
FREE BULGARIA
11.11.2016 16:23:30
15
9
Няма да гласувам за Радев защото това значи да убием живота на бъдещето поколение и да сложим България във ръцете на най слабия строй - на комунистите.
Комунистите отрязоха 30% от България и я дадоха на окупиращата Съветска Армия.
Най хубавите земи на Беломорието и Македония ни бяха отнети. Още ми се плаче за това.
След това убиха царя, разтреляха парламента и убиха 160,000 българи и офицери, елита на България. Откраднаха производството и ни лишиха от частна собственост. Лишиха ни от свобода. Радев е комунист.
Въпреки че изглежда интересен кандидат той е също инат и бърз лъжец. Абсурд е Бойко да подава оставка -- това е един много важен момент, моля кажете на всички да гласуват за Бойко и Цецка защото ако те не са на власт сме загубени. Бойко е Любимец във Европейския парламент и му дават пари за всичко. Той работи много и слуша!
Това да много добри качества.
По добри са отколкото да рискуваме със комунисти.
Не се лъжете. Гласувайте за стабилността.
16.
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ!!!!
11.11.2016 16:22:54
10
7
каза Зафиров - най-големият защитник на Пеевски и #КОЙ
15.
ИлкоБ
11.11.2016 16:19:32
11
8
Оле мале, всички честни и достойни българи като господина Зафиров! смях до сълзи! Поне се скрий бе попово прасе, ходи ръбай корени.
14.
наблюдател
11.11.2016 16:19:19
8
1
Айде сега и Радостинчето да се разреве.
13.
Марешки: Искаха ми 5 млн. долара да съм кандидат н
11.11.2016 16:13:15
13
3
„Още от първия ден беше направена огромна манипулация, която демотивира голяма част от хората, които искаха да ме подкрепят и тези 300-400 хил. души допълнително, които всички социолози казаха, че трябва да излязат да гласуват, те не излязоха“, обясни бизнесменът.

Според него хората, които са в центъра на тази манипулация са кандидат-президентската двойка, подкрепена от БСП, ген. Румен Радев и Илияна Йотова.

„Тези, които им правят кампанията са много добри и първо се обърнаха към мен.

Искаха да им платя 5 млн. долара, за да ме направят президент“,

каза той и поясни, че предложението дошло от PR агенция.

„За Радев са гласували 300 000 роми, които и аз можех да купя. Зад Радев стои и картелът на горивата в лицето на Румен Овчаров и ДПС с Делян Пеевски”, твърди още Марешки.
12.
пук пук
11.11.2016 16:12:02
11
4
Генералът се е набутал да отиде на обучение, за сметка на други летци, които не са имали възможност да извадят връзки, за да ги пратят в САЩ. Никакъв генерал на ВВС не е, защото заради такива като него, практически останахме без ВВС.
Ако това му е най-голямото достойнство, то червената тролска гняс, която го възхвалява по цял ден да се скрие в най-дълбоката тролска дупка...
11.
Йотова към неЗАВИСИМИЯ Радев
11.11.2016 16:08:53
7
4
"И най-малкото движение срещу БСП няма да ви бъде простено!"

Какво стана с надпартийността в президентската институция? Нали уж трябва да е Президент на цяла България и да не е зависим от никоя партия? Още преди изборите е "длъжен" на БСП и "най-малкото движение срещу БСП няма да му бъде простено"...
10.
Make Bulgaria GREAT again
11.11.2016 16:03:14
6
15
генерал Радев БЕЗпартиен никога НЕчленувал в партия владещ 2 Западни езика ВВС колеж школа за лидершипс МАКСУЕЛ -САЩ Цецка-РАБФАК школа на ЦК БКП Плевен влязала там понеже баща и е роднина на известния партизанин и водачи на Ловешките партизани ЦОКО ДОКОВ иДОКО ДОКОВ избутала Юридическия Факултет със страни оценки веднъж дипломата ие 4.17 друг път 4.29 явно има пълен набор от ФАЛШИВИ Дипломи НЕвладее никакви езици но засметка това пее яко фалшиво и гръмогласно
9.
George
11.11.2016 15:59:58
19
9
ПУК...и Зафирката се пукна!
Ама като гледах и тоя псевдогенерал как се надул снощи по бнт, много се радвам, че в неделя ще се пукнат заедно. Въздухари
8.
Верно ли?
11.11.2016 15:58:25
11
3
Безработни и пенсионери дарили по 420 лв. за ген. Румен Радев... Само че нищо не помнят
Как безработни стават партийни спонсори? И може ли да си дарител за кампанията на един от кандидат-президентите, в случая - Румен Радев, без въобще да знаеш за това?

Това показа репортаж на Генка Шикерова от Нова тв. От обявените пред Сметната палата общо 568 броя дарения 358 са малки - до 420 лв., за които законът не изисква декларация за произход на парите.

Донко Николов Донков съвсем видимо идея си няма, че е в списъка с многото на брой дребни дарители. След което са разсмива и казва:

- Да, да, да... разбрах.

- Ама аз не разбрах - пита го журналистката.

- Истината и само истината - отговаря многозначително Донко. След което декларира, че е дарил, но е забравил.

На въпроса от какво живее, се оказва, че нито взима пенсия, нито работи. Печелел от залаганията на "Лудогорец". Извинява се, че говори неразбрано, защото няма зъби, а тези пари "можели да отидат за зъби".

Друга дама, която почва да шикалкави, че не си спомня колко точно е дарила и съжалява, защото "имала някакви пари и... после ги объркала".

Жената първоначално реагира на информацията, че е дала 400 лева, с изумление:

"Аз лично?! Ееее..."

Накрая, след като паметта упорито й изневерява къде и при какви обстоятелства в селото (чието име не се съобщава, б.р.) са събирани пари за кампанията на ген. Радев и как е дала немалката сума, се сеща, че спешно трябва да се погрижи за печката си.

"Или щабът, или финанситите на кампанията се опитват да представят, че приходната част се формира от физически лица, които дават дарения. А всъщност средствата на се от тези физически лица", казва пред медията Антоанета Цонева от Институт за развитие на публичната среда.

"Има ли значение? Сметам - колко съм могла, толко съм дарила", отговаря бойко и друга събеседничка пред камерата на Нова тв.

Тя пък се оказва партийният секретар на селото и парите били от членски внос "от организацията".

Четвърти дарител не се сългасява, че "400 лв. са доста пари", защото точно толкова му била пенсията. Т.е. - ей така решил и си дарил цялата пенсия ли? Е, не - имал приятели и съмишленици, те също се включили с пари, но не си спомня кои са.

Простата аритметика показва, че това обяснява "някакви си" 150 360 лв. от кампанията, която според Нова тв e "една от най-скъпите".
7.
Асен Григоров
11.11.2016 15:56:48
17
8
Радев силно ми напомни за шапкарите в казармата, които до един бяха дървени философи, натъпкани до зъби с комунистически клишета.
6.
xaxaxaxa
11.11.2016 15:56:39
8
1
E i kakvo ot tova prezident ima i v Germaniq da e 4ul nekoi ne6to za nego ?Kumonistite stavat sme6ni radev osven da zaka4a medali i da govori po praznicite i da lapa 10 bona nqma drugi zadaljeniq
5.
Zdravko Dunov
11.11.2016 15:54:03
21
7
БИВШИЯТ ГЕНЕРАЛ
е
ДРАСТИЧНО НЕКОМПЕТЕНТЕН!
Освен това е нагъл и безскрупулен!
Умът в главата му е толкова широк и дълбок, колкото е била широка и дълбока фуражката му.
Суверенът си е суверен.
Ако ще - да гласува за него и да го избере.
Нищожество!
Нищожество, разбира се, НЕ като самолетен пилот.
НИЩОЖЕСТВО КАТО ПРЕТЕНДЕНТ ЗА БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ!
4.
съученичка
11.11.2016 15:52:05
18
10
само като видя Зафиров и ми става мазно , бивш комсомолски секретар, после прадседател на УЧКОМА за каква нова промяна говорим и очакваме , роне съм учила с него и знам за какъм подъл нахален мазник става въпрос
3.
Mannnn
11.11.2016 15:50:06
6
1
https://www.facebook.com/venelin.sz/videos/10207607510570174/?autoplay_reason=ugc_default_allowed&video_container_type=1&video_creator_product_type=0&app_id=2392950137&live_video_guests=0
2.
Mannnn
11.11.2016 15:49:10
5
1
https://www.facebook.com/venelin.sz/videos/10207607510570174/
1.
Олигооооо
11.11.2016 15:47:34
16
10
Де бре Атанасе, гладен си, гладен!
Хората не напразно са казали: Гладна кокошка просо сънува!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори