×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 1000 евро глоба в Гърция за тормоз на домашни любимци
  • От утре времето се разваля
  • Ford може да възроди Fiesta
  • България е един обран бостан в момента, няма ги парите. ПП-ДБ ни дължат ротация, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов
  • 4 хиляди японски войници ще участват в американски маневри в Тихия океан
  • В Черна гора протестираха срещу резолюцията за Сребреница
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

За празника на МВР: Старши комисар Калоян Калоянов награди заслужили бургаски полицаи (ВИДЕО)


За празника на МВР: Старши комисар Калоян Калоянов награди заслужили бургаски полицаи (ВИДЕО)
Калоянов обясни, че, макар трудното лято, професионализмът на полицията в Бургас е надделял над проблемите
07 Ноември 2016, Понеделник, 14:34 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ, Снимки и видео: Авторът

Тук работят едни от най-добрите в страната, похвали се директорът на ОДМВР-Бургас

Церемонията по отбелязването на празника на българската полиция – 8-ми ноември, се проведе днес пред сградата на Областната дирекция на МВР в Бургас. Старши комисар Калоян Калоянов награди заслужили полицаи от служителите на дирекцията. Гости по време на церемонията бяха областният управител Вълчо Чолаков и заместник-кметът на Бургас Красимир Стойчев, които също поздравиха всички присъстващи на празника.



„Утре е Свети Архангел Михаил – празникът на българската полиция, на цялото Министерство на вътрешните работи и на тази областна дирекция. В този ден можем да направим кратка равносметка за това, което сме постигнали като звено и като екип от служитеели. Тази година беше една от най-тежките в историята на Дирекцията. Лятото беше изключително сложно, но е факт, че полицейският състав преодоля всички проблеми и пречки и постигна успех. Това се дължи на волята, желанието за работа и неимоверния професионализъм на служителите тук в Бургас. Смея да твърдя, че тук работят едни от най-добрите полицаи в страната и аз съм горд да работя с тях”, заяви старши комисар Калоянов.



Последва едноминутно мълчание в памет на всички загинали по време на дълг служители на МВР. На паметната плоча, намираща се пред входа на сгрдата на ОДМВР – Бургас, беше поднесен венец, а след това всеки един от присъстващите поднесе поотделно цветя и козирува.


В категории: Бургас


15
Коментара по темата
15.
Pitanka
10.11.2016 17:20:18
0
3
Кой е дядо-белобради?
14.
Полицай
08.11.2016 18:03:25
0
4
Честит празник на всички бивши и настоящи колеги и да не ги забравяме ,когато са в нужда /болни /за да падаме рядко на колене.И стига с това деление,защото печели престъпността
13.
Чудя се
08.11.2016 11:14:07
0
6
От кога разрешиха бради в МВР-то?!? Гледам един от втори план брадясъл побелял и с униформа ?!? Кой ги държи тези ?!? Разрешено ли е ? Или е от тези яхнали катъра ?!?
12.
Белия до 4 купен купенов
08.11.2016 10:52:17
1
5
Боли, ах как боли,когато беше на катъра дерибействаше, тогава не ревеше, мачкаше с простотията си малкотърновско говедо , лапаше ли лапаше кинти от Слънчака яко, а сега РЕВЕШ ами РЕВИ.
11.
Стуци
08.11.2016 10:21:50
2
5
Калоянов премести празника на МВР с един ден по- рано) Такова нещо заслужава коментар. Да местиш дните в календара- то значи че се изживяваш за..
10.
RE-7
08.11.2016 09:58:22
2
4
Важен беше купона.
Пир по време на избори в р-нт България. Вероятно спонсори са платили.
9.
Колегата
08.11.2016 09:48:09
6
13
Поздравления за бургаските полицаи. В тия трудни за полицейската работа години, все пак Калоянов и екипа му успяха да мотивират служителите си и да постигнат приза дирекция номер 1 в страната. Това признание само по себе си е за целия състав. Винаги ще има злобни и завистливи коментари. Доста некадърни и некомпетентни служители бяха преместени и уволнени и е нормално да пишат измислени коментари.
8.
Darln
08.11.2016 08:56:30
2
8
Как Бойко не можа да види един европейски модел на кадрово развитие и кадрова политика в МВР през мандата на управлението на ГЕРБ че и някой кадърен скромен и надежден кадър да се вреди на някой отговорен пост в Дирекциите а ги остави тия мишки да си назначават синовете братя месари млекари и любовници и така пошло да се подиграят с състава че сега нито един полицай в цялото МВР да не гласува за тях. Бойко Бойкооо твойте хора те предадохо и ако прочетеш историята това беше основна причина да се сгромоляса комунизма . Думата генерал означава принципност и честност е тия качества като притежаваше хората те уважаваха
7.
Потрес
08.11.2016 08:38:23
1
8
Калоянов премести празника на МВР с един ден по- рано) Такова нещо заслужава коментар. Да местиш дните в календара- то значи че се изживяваш за....
6.
RE-5
08.11.2016 08:15:52
1
7
Търсят се охранители. Нали това им е целта-да се пенсионират и после охрана.
5.
откачен
07.11.2016 23:07:43
8
20
Днес да не е 2 февруари бе
Бах мааму толкос много пендел на едно място
4.
Бургас
07.11.2016 22:41:46
1
16
Спокойно.Не се пънете много много .И на вас ще ви вземат пищовите като се пенсионирате.И ще гледате като насрани тогава и няма да ви се вярва.
3.
stojera
07.11.2016 22:02:29
0
6
ганчо към калата:
- усещаш ли май Котка тоя път се появи цвъъър . след неделя цвъррр може и да Не ми се размине бе кала ще вземат да ме пенсионират баш по време на лова и тогава как ще ползвам служебната лада нива безотчетно цвъър да ходя на лов, а ти поне взе няколко и заплати и пенсии, а аз ще взема само коментарите в Флагман цвъъъъъър
2.
bobi
07.11.2016 21:52:34
0
4
на момчетата от снимките: да четете коментарите за вас и след идната неделя ей
1.
Милен Димитров-Подлогата
07.11.2016 21:36:22
15
7
А на мен ми го набиха яко отзад и ме уволниха.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Вижте блясъка на Випуск 24 – първата дигитална генерация Вижте блясъка на Випуск 24 – първата дигитална генерация Поколението, родено през 2005 година, израсна в интересни времена на трансформация на цялото ни общество Рецепта за вегетарианско чили с боб и царевица Рецепта за вегетарианско чили с боб и царевица с правилните подправки месото изобщо няма да ви липсва Това ли са звездите на випуска в Бургас – двама бъдещи актьори, готови да покорят Холивуд Това ли са звездите на випуска в Бургас – двама бъдещи актьори, готови да покорят Холивуд Възпитаниците на НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“ определено са колоритни Зехтинът предпазва от деменция Зехтинът предпазва от деменция Редовните потребители на зехтин са по-малко склонни да развият и диабет Съветът на ЕС с промени в Шенген относно злоупотребите с мигранти Съветът на ЕС с промени в Шенген относно злоупотребите с мигранти Предвижда се процедура за справяне с вторичното движение на бежанци от една държава в друга Бургаски абитуриенти дефилираха с тоалети от модните столици Милано, Истанбул и... Каблешково Бургаски абитуриенти дефилираха с тоалети от модните столици Милано, Истанбул и... Каблешково Вижте ги  Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ поведе колоната от образователни институции на шествието за 24 май Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ поведе колоната от образователни институции на шествието за 24 май Чуждестранните студенти се включиха в редиците на възпитаниците на висшето учебно заведение Парад на младостта и красотата започва в Бургас Парад на младостта и красотата започва в Бургас Красиви, свежи и научили добре своите уроци, те вече гледат към бъдещето и отброяват за последно от 1 до 12  Димитър Найденов навръх 24 май обясни как да се погрижим за народността си с действия, насочени към бъдещето Димитър Найденов навръх 24 май обясни как да се погрижим за народността си с действия, насочени към бъдещето Дали заплата от 1500 лв. отговаря на ролята на учителя в нашето общество (колкото на продавачка в мола, б. а.) – толкова получава един млад педагог, който постъпва на работа, затова решихме да попитаме един политик, който се е доказал като най-работещите и милеещи за каузата Бургас Ето за какво победителите от „Един за друг“ ще дадат парите от наградата Ето за какво победителите от „Един за друг“ ще дадат парите от наградата След раждането на дъщеря им участието в предаването е второто най- хубаво нещо, което им се е случвало
Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Деца стрелят с автомати в училище Деца стрелят с автомати в училище Отново провеждат военно обучение Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Каналите му в Телеграм пуснаха замаскирано видео от тази седмица, на което се вижда човек, приличащ на него Спец части арестуваха известен рапър Спец части арестуваха известен рапър Имението му посиня от полиция, баретите заключиха и майка му Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Volkswagen остава лидер с дял от 27.8%, докато Ford отбелязва най-голям спад Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни На 23 май Пекин започна мащабни военни учения около острова Той зашлеви Нова тв, отива в БНТ Той зашлеви Нова тв, отива в БНТ Ще прави нов формат Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Интригантското риалити се опита да разсее слуховете за финала  Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Сградата е била разположена на един от плажовете в курорта   Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Крайнодясната Партия на свободата набира сила
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ България е един обран бостан в момента, няма ги парите Виц на деня Виц на деня Двама вървят след една засукана мацка и единия казва на дугия:
- Знаеш ли, че с ей тая съм спал?
Тя се обърнала и отговорила:
- Да си е*ал, да не си спал!
Виц на деня Виц на деня - Колега, вярно ли е, че сте направили издателска къща?
- Да!
- И какво издавате?
- Онзи ден издадохме комшията, че вари ракия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи, считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори