×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Синът Калоян разкри потресаващи подробности за убийството на майка си Мая!


19 Октомври 2016, Сряда, 23:59 ч.
Източник: Блиц

Според момчето Любомир застрелва приятелката си от ревност заради техен общ приятел - Чарли


Калоян е станал свидетел на убийството на майка си Мая, която бе застреляна снощи в "Западен парк". Момчето дори е видяло как се самоубива приятелят на Мая - Любомир Дилов. Това твърди Даниел Ваклинов, баща на Калоян, който е успял да говори с него и пресъздава думите на сина си.

Мая бе простреляна фатално в главата снощи в дома си в "Западен парк". В жилището полицаите откриват приятеля й Любомир, който е мъртъв. От първоначалния оглед полицаите тръгват по версия убийство и самоубийство. В жилището са открити двата служебни пистолета на Мая и Любомир, които работят като съдебна охрана.

"Тати, този пияница уби мама!" Това били първите думи на сина, след като позвънил на баща си в нощта на стрелбата, пише "България днес".
Калоян подава сигнал на тел. 112 и след минути пред блок 52 в столичния "Западен парк" пристигат първите екипи на полицията. Откриват тялото на 48-годишната Мая Николова до балконската врата. В главата й има огнестрелна рана, но тя макар в кома, още диша. Линейка веднага я откарва в ИСУЛу където тя умира на другия ден.

Пред полицаите, а и по-късно пред баща си синът на Мая, 18-годишният Калоян разказва, че когато се прибрал във фаталната вечер вкъщи, там били Мая и Любомир. След малко на гости дошъл Чарли, стар семеен приятел на Мая и Даниел. Любомир дотогава пиел ракия, но Чарли донесъл бутилка скоч и двамата се подкарали на уиски. Мая била на бира. По-някое време Чарли си тръгнал. Калоян си бил в стаята и чул майка му жизнерадостно да казва "Този Чарли, много си го обичам" и след това "Миличко, дай да ти направя една супичка, да хапнеш". Последвала тишина, някакъв шепот и зареждане на пистолет. Последвал изстрел и Калоян се втурнал да види какво става. Отворил вратата на хола и в този момент пред него Любомир се застрелял. Тялото на майка му вече било проснато на пода.

Това е преразказ на случилото се, направен от бащата Даниел Ваклинов. Той твърди, че двамата с Мая се разделили покрай Любомир и то съвсем наскоро. Това обаче съвсем не съвпада с разказа на техни близки приятели и съседи. Всички твърдят, че Мая и колегата й Любо са заедно от поне година.

Ваклинов смята, че Любомир е гръмнал Мая именно заради репликата й, че обича Чарли.
"Той бе болезнено ревнив. Правеше й забележки да не комуникира с никого, сопвал се на различни мъже да не я заглеждат. Правел е забележка дори на нашия кум и неин първи братовчед, с когото бяха като брат и сестра. Отишли му на гости и двамата се прегърнали и целунали, а Любомир го предупредил да я остави", разказва каменоделецът Ваклинов. Не крие как ревнивецът ги разделил със съпругата му.

Даниел описва съперника си като много ревнив, но до момента тази версия не се потвърждава от никого.

Проверка на БЛИЦ разкри, че Даниел Ваклинов е известен в определени среди. Той е председател на Съюза на каменоделците. Управител е на една от най-големите фирми, която изработва гробищни паметници, а един от офисите й се намира на "Бакърена фабрика. Даниел Ваклинов участва и във фондация "Ние за децата".

Даниел разказва, че разбрал за изневерите на жена си покрай социалните мрежи:
"Разбрах за него от кореспонденцията им във фейсбук. Около година оставих така нещата, да се укротят нещата и да спасим семейството, но стигнахме до развод. Неговата жена, като разбра, че е започнал аферата с Мая, го изгони и той отиде на квартира в "Банишора". Категорично не е вярно, че са живели на семейни начала, защото редовно вечер говорехме с нея по 30-40 минути. Ако той беше там, с неговата ревност, щеше да вдигне скандал", обяснява Ваклинов. Комшийките обаче са категорични, че Мая и Любомир са живели заедно.

Даниел и Мая били в блока в "Западен парк" от лятото на 2005 година, до развода. Взели го срещу ипотека, като разменили старото си по-малко жилище с тяхната позната Павлина Иванова, която пък преди месец спечели 100 бона от националната лотария.

Въпреки че се развели, Мая и Даниел не са делили имотите и по думите на Ваклинов щели да го направят след Нова година. Той да й прехвърли частта си от апартамента, а тя на него - дела от каменоделската му работилница на улица "Тишина" в гробищата на "Бакърена фабрика".

За момента прокуратурата и разследването работят по няколко версии. Първоначално бе съобщено, че се касае категорично за убийство и самоубийство. След това обаче държавното обвинение добави, че не изключва и намесата на трети човек.

В категории: Животът


3
Коментара
3
Коментара по темата
3.
Www
20.10.2016 17:47:14
0
0
ZAPOZNAT kato ne poznavash choveka nedei da komentirash kopelence umrelo da ne te dokopam nqkude i mamichkata ti da eba bokluk umrel
2.
AL
20.10.2016 08:10:18
1
1
"София - ден и нощ", независимо от възрастта на героите.
1.
zapoznat
20.10.2016 06:26:33
3
4
Vsi4ki al4ni kurvi gi 4aka sa6tata u4ast.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори